Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Skolpojken

Det ringde på dörren. Klockan var nio på morgonen och jag hade precis gått upp för att äta frukost. Mia, min dotter hade åkt i väg till sina kompisar och min man Bengt var borta på konferens. Jag var helt ensam hemma och gick därför omkring spritt språngande naken vilket var helt normalt för mig när jag var ensam hemma. Jag älskar att vara naken. När jag var ung och var singel och inte hade några barn så hade jag alltid sprungit näck därhemma men efter att Mia kommit till världen och åren gått har jag fått lugna ner mig. Nu fick jag nöja mig med att vara naken de få ensam stunderna jag hade för mig själv.

Synd och skam tyckte jag. Trots fyllda 37år var jag en riktigt MILF. Det var åtminstone vad jag kände när Mias unga killkompisar var hemma hos oss. De nästan åt upp mig med blicken. Speciellt en. Dennis. Han kunde verkligen inte slita blicken från min kropp. Han studerade mina välformade bröst genom mina blusar och ögonen fastnade alltid vid min fasta och vältränade stjärt.
Jag brukade retas med honom och ha djupa urringningar och korta kjolar när han kom på besök. Trots att han ju var jämn gammal med min dotter, endast 15år så blev jag alltid lite upphetsad av hans besök och för det mesta fick jag smeka mig själv till orgasm när de gått.
Det kittlade i hela kroppen från topp till tå på mig och jag fantiserade om hur han såg ut naken. Hur fast hans lilla stjärt måste vara och hur hans lilla pojksnopp såg ut.Tankarna kändes oerhört syndiga och förbjudna fast han var lovlig men herre gud han var ju bara 15år och jag 37år. Vilken skandal det skulle bli om jag verkligen gjorde slag i saken och någon skulle få reda på det. Men en skön fantasi var det och det fick det alltid att pingla ordentligt i min klitoris.

Jag log vid tanken och stannade till en sekund framför spegeln i sovrummet innan jag gick för att se vem det var som ringde på dörren så här tidigt och i det här vädret. Det spö regnade och blåste halv orkan. Jag kupade mina händer under mina ganska små min fasta bröst. Jag fick alltid höra hur fantastiska de var, inte bara för min ålder och min midja och min rumpa höll samma klass. Jag lätt mina händer glida över mina bröst och nedför magen och ner över stjärten. Jag knådade mina skinkor lätt och log. Synen gjorde mig faktiskt lite kåt. Jag kände hur mina bröstvårtor styvnade och hur blodet strömmade till i mina nedre regioner. Blygd läpparna svällde och mitt klitoris började dunka men då började personen på dörren ringa allt ivrigare så jag slängde på mig min morgonrock och rusade ner. Irriterat slet jag upp dörren och nästan skrek, JA VAD ÄR DET.

Mina ögon föll på en ynklig och helt genom sur figur. Hans hår hängde som en blöt matta ner i hans unga ansikte och vattnet droppade ner för hans kläder. Han darrade och läpparna såg nästan lite blå ut. Det tog en stund innan jag kände igen honom. Dennis, vad gör du här?
Är Mia hemma stammade han fram. Jag skulle lämna igen böckerna jag fick låna av henne i fredags inför biologiprovet i skolan i går. Nej hon är med sina kompisar i stan sa jag och hon kommer nog inte hem idag för hon sa någonting om att sova över hos Jossan. Jag kunde se hur besviken han blev. Han sträckte över påsen med böckerna till mig och skulle precis vända sig om och gå då någonting flög i mig.

Dennis sa jag med låg stämma samtidigt som jag tog tag i hans arm. Du kan väl komma in och värma dig lite grann. Jag såg hur han tvekade men jag ledde bestämt in honom i hallen. Kom sa jag. Med ett stadigt tag nu om hans hand nästan drog jag in honom i vardagsrummet. Vänta här sa jag och sprang in i badrummet. Strax var jag tillbaka med en handduk och en morgonrock. Nu gick allting fort. Utan ett ord tog jag tag i hans t-shirt och drog den över huvudet på honom. Jag knäppte upp hasn jeans och slet ner dem till fotknölarna. Han sa inte ett ord. Jag vet inte om han kanske var chockad av det som höll på att hända. Det var först när jag tog tag i resåren på hans små söta pojkkalsonger som han skrek till och grepp tag i dem med båda händerna.
Jag släppte mitt grepp om kalsongerna och log mot honom. Dennis, var inte inte rädd. Jag ska inte göra dig illa, tvärtom sa jag med låg röst medan jag smekte hans kind och strax därefter gav jag honom en liten puss på den andra kinden. Jag tittade honom djupt in i ögonen och sa till honom att han hade ingenting där under kallingarna som jag inte sett förut hundratals gånger.
Han darrade. Om det var av kylan, rädsla eller upphetsning var svårt för mig att säga men han släppte i varje fall greppet om sina kalsonger och lätt sina händer bara hänga där.

Jag förde åter mina fingrar till hans resår och drog långsamt hans kalsonger av honom. Hela tiden hade jag ögonkontakt med honom. Hans tittade stor ögt på mig och hans läpp darrade. Jag kände hur kalsongerna gled över hans skinkor och sekunden senare föll de till hans fötter.
Han var nu helt naken framför mig. Denna underbara lilla 15 åring. Instinktivt täckte han för sin penis med sina händer. Hans kinder glödde och han såg väldigt generad ut. Det gjorde mig ännu mera kåt och jag kunde känna hur fuktig jag började bli mellan mina ben. Egentligen ville jag bara kasta mig över honom och knulla honom som en dåre men jag lugnade mig .Andas Linda, andas tänkte jag. Jag tog några steg bort från den generade pojken och lätt min morgonrock sjunka till golvet. Jag trodde nästan att ögonen skulle hoppa ur skallen på honom. Han stirrade omväxlande på mina mörkröda bröstvårtor som stod rakt ut och min mörkbruna köns behå ring som täckte hela mitt venusberg. Jag är rakad men bara bara på blygdläpparna och runt mitt lilla stjärthål. Jag har alltid tyckt att det är kvinnligt och vackert med en reell matta av pupis hår så på mitt lilla berg fick det alltid växa i fred. jag snurrade ett varv, böjde mig lätt fram och lätt honom se mina skinkor och mitt anus ordentligt. Han stod där som ett fån och bara tittade med händerna för sin snopp.

Tag bort händerna lilla vän sa jag till honom när jag snurrat färdigt. Jag sträckte på mig i hela min nakna skönhet och tittade uppfostrande på honom. Jag har redan sett nakna pojkar, många gånger sa jag med ett leende. Se så, tag bort händerna nu Dennis. Med darrande händer och rödblossande kinder tog han långsamt bort dem. Han var så söt. Precis som jag hade hoppats och drömt om. Han hade nästan ingen köns benhåring alls, Bara några få ljusa hår på pungen och en tunn matta av ljusaste hår över hans lilla snopp. I övrigt ingenting. Han var inte rakad såg jag direkt utan bara sent utvecklad. Det gällde även snoppen som definitivt var en pojkes och inte en mans. Jag hade aldrig sett en mer upphetsande syn i hela mitt liv.14 centimeter styv pojksnopp som pekade rakt upp i luften. Så provocerande men samtidigt så oskyldigt såg det ut . Mina könssafter rann nu nedför mina ben och jag kunde verkligen känna hur blodet dunkade i både mina svullna blygdläppar och i mitt erigerade klitoris som skrek efter beröring och ömhet. Dennis snopp stod rakt upp och hans lilla ollon var spänt och mörkblått. I springan på toppen kunde jag tydligt se hur för sperman trängde fram och gjorde snoppen blöt och glansig framför mina ögon. Dennis vaggade fram och tillbaka från fot till fot och jag kunde tydligt se att han tyckte att hela situationen var pinsam. Han skämdes oerhört över sitt stånd. Plötsligt började han gråta och ett tyst förlåt trängde fram över hans läppar.

Jag skämdes lite men samtidigt gjorde den här känslan av makt mig upphetsad, väldigt upphetsad. Sluta lipa sa jag till honom på skarpen. Jag tog ett steg fram mot honom och tog honom i min famn. Jag tryckte mina nakna bröst och mitt sköte mot hans lika nakna kropp. Jag la hans ansikte mot min axel och kände hur hans tårar rann längst min rygg. Jag smekte honom över hans hår och hans rygg och gned mitt underliv mot hans stenhårda penis. snart övergick hans snyftande till någonting annat. Han började andas tyngre, stöna lätt och till sist gny högt. Jag gned mitt sköte hårdare och hårdare mot honom och särade på mina ben så att hans snopp kom att glida längst med mina rödsvullna och helt kladdiga blygdläppar. Jag klämde fast honom och rörde mig rytmiskt fram och tillbaka Jag kramade hans skinkor och lekte med hans pung och anus. Mitt pekfinger kittlade honom först i kanterna på hans lilla stjärt hål för att till sist tränga in en centimeter eller två i hans rumpa. Först stelnade han till men sedan fortsatte han bara att gny och lätt sig passivt föras fram och tillbaka. Jag kände hur han växte och blev hårdare och hårdare mellan mina klämmande ben. Dennis snopp gled så skönt över mitt köns hål och friktionen från hans penis fick huvan på mitt klitoris att glida fram och tillbaka tills jag nästan inte stod ut längre. Det gjorde inte heller Dennis. Plötsligt spände han sig mot mig och skulle precis komma då jag knuffade honom i från mig och jag klämde till hårt om hans pung och penis rot. Sperma rann ymnigt ur det lilla hålet men han kom inte. Han titta både förvånad och frustrerat på mig. Det här hade tydligen ingen annan flicka gjort på honom tidigare.

Jag förde honom med ett fast grepp om hans lilla stenhårda pojksnopp in i mitt sovrum. Där knuffade jag ner honom på sängen och vred på spegeln så att han syntes tydligt i helfigur. Sedan kröp jag upp på honom och satte mig rakt på hans ansikte. Med vana och erfarna ord guidade jag honom sedan långsamt i konsten att tillfredsställa en kvinna med både sin tunga och sina fingrar medan jag gång på gång onanerade honom och sög honom nästan ända fram till orgasm. Jag hade väl aldrig trott att man kunde leka så länge med en så ung kille men han stönade, gnydde, slickade och pillade utan att själv komma en enda gång under lekens gång.
Mina fingrar gled förde hans förhud upp och ner och min läppar slickade och sög runt och på hans svullna ollon. Min tungspets lirkade sig in i det lilla hålet på hans penis och mina ivriga fingrar smekte och klämde hans pung och penetrerade hans lilla stjärt. Han vred sig som en mask under mig och jag gned mitt genom våta sköte mot hans läraktiga tunga och fingrar. Han sög in min klitoris i sin mun, lekte runt med tungspetsen och fingrade både i min slid öppning och i mitt anus.Det var underbart skönt. Bedjande stönade han fram att han ville ligga med mig. Han bad, ja nästan vädjade att få stoppa in sin stenhårda pojksnopp i min slida. Jag sa först ingenting utan fortsatte att reta honom med långsam onani. Jag drog förhuden plågsamt fram och tillbaka och vickade lite på hans stake då och då. Jag "tvingade" honom att stoppa in sin tunga djupt i mig.Jag gned och knullade både hans tungan och hans fingrar medan jag gjorde livet fortsatt "plågsamt för honom med mina mjuka läppar som ömsom slickade sig runt hans snopp och ömsom sög in nästan hela härligheten. Dennis skakade nu av kåthet.

Jag klev av honom och satt bara vid hans sidan och njöt av hans unga kropp medan jag onanerade inför hans lystna blickar.Han njöt av att se min nakenhet, mina bröst, mitt sköte, mina blygdläppar, mitt klitoris, mitt anus och mina skinkor och jag njöt av hans ungdom, hans styva pojksnopp och hans läckra lilla stjärt. Han fick en stunds vila medan mina ivriga fingrar dansade över mitt blottade klitoris tills jag nästan exploderade i en himmelsk orgasm. Jag såg dock önskan och vädjan i hans ögon. Jag kröp upp på knä, föll framåt och kröp på alla fyra fram till honom med ändan i vädret. Försiktigt tog jag bort en hårslinga från hans ansikte. Jag kysste honom på hans kinder, hans hals och hans mun. Jag frågade honom om jag var den förste, om han hade älskat med någon kvinna tidigare. Dennis rodnade och svarade nej. Då är det väl dags nu sa jag med ett leende och kysste honom djupt innan jag vände min rumpa mot honom.

Kom sa jag och smiskade mig själv lekfullt över skinkorna medan jag sjönk ner med huvudet mot kudden och svankade med ryggen mot honom. Min rumpa stod nu rakt upp i vädret mot honom. Försiktigt och fumligt kröp han fram till mig och jag kunde känna hur han försökte få ollonet på plats mot mitt fuktiga hål men i ivern och nervositeten gled penisen bara runt utan att träffa rätt. När snoppen stöte i mot mitt anus gick det som en blixt i genom hela mig. Jag älskar analsex men var sak har sin tid tänkte jag. Jag fattade därför tag i hans händer och ledde dem fram till min skinkor. Håll där sa jag bestämt medan jag tog ett kraftigt tag om hans hårda snopp och placerade det blå lilla ollonet rakt mot min slid öppning. Jag instruerade honom och han sjönk in med en djup suck i min grotta. Han var inte den största jag haft, lång därifrån men hans lilla pojksnopp och tanken på vem jag knullade med fick det att koka i mig från topp till tå. Han stötte sin lilla snopp allt fortare in och ut ur mig och för varje stöt ökade spänningen i mitt darrande klitoris. Jag stönade nu högt och möte hans stötar hårt med min stjärt. Det plaskade och smaskade i rummet. Dennis pung daskade mot min rumpa och jag kände hur hans naglar började gräva sig in i mina skinkor och hur ett nästan morrande ljud kom ur hans strupe. Sedan kom han och kom och kom igen. Han sprutade i mig, på mina skinkor, över min rygg och mitt anus. Fyra, fem gånger sköt han långa spermastrålar ur sin snopp över mig. Han stoppade in sin penis i mig igen och jag juckade ett par gånger liksom för att vagga honom i efterdyningarna. Förde min stjärt fram och tillbaka tills den allra sista droppen sugits ur honom och den alra sista rysningen lämnat hans 15 åriga kropp.

Dennis sjönk ner på min nakna rygg och hans lilla penis lämnade min vagina med ett slurpande ljud. Jag rullade runt och placerade hans huvud mellan mina särade ben. Försiktigt drog jag i sär mina blygdläppar och blottade mitt styva rödflammiga sköte fullständigt framför hans ögon. Jag hade inte kommit än. Utan att jag bad honom om det kröp han in mellan mina ben. Han förde in ett finger i min slida. Han böjde det lätt uppåt som en krog och började smeksamt gnida fingret in och ut och fram och tillbaka och runt, runt över den känsliga hinnan i min slidas framväg samtidigt som han ömt sultade på mitt nästan sprickfärdiga klitoris. Jag stönade högt, släppte greppet om mina blygdläppar och grep tag om mina knäveck som jag drog upp mot min bröstkorg. Jag öppnade upp mig fullständigt och helt syndig för denna lilla skolpojke på 15år, en kompis till min egna dotter och när jag sedan kände ett nyfiket finger mot min stjärt öppning som med lite envishet till sist trängde in så exploderade jag som jag aldrig gjort förut. Jag skakade och skrek. Min kropp drog i hopp sig i otaliga sammandragningar och för första gången i mitt liv fick jag en riktig fontän orgasm. Dennis slutade inte för en sekund att slicka mig och när den sista självningen lämnade min kropp kände jag hur han fortfarande lekte med sin tungspets över mitt kön.
Det var så skönt och avkopplande att jag nästan somnade.

Men sakta, sakta kom jag till sans och lite sunt förnuft kröp in i mig. Vi gick hand i hand in i duschen. Vi tvålade in varandra. Njöt av det varma vattnet och våra nakna kroppar en sista gång innan vi torkade av oss och klädde på oss. Allt skedde under tystnad. Jag följde honom till dörren. Vi såg på varandra och jag gav honom en hastig kram och en puss på munnen innan jag stängde dörren. Jag stod lutad mot dörren en lång stund innan jag gick in för att fixa lite mat. Både jag och Dennis visste där och då att det varit en engångsföreteelse. Att vi aldrig skulle njuta av varandras kroppar igen. Men jag kan fortfarande se tillbaka på det där äventyret med värme i mitt hjärta och fylla mina onani stunder med dess minnen.

/Linda 37år, en snuskig tant.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Dennis

  • Publicerad Publicerad: 2021-02-11

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter