Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Skärgårdens njutningar, del 2

Solen stod inte riktigt lika högt på himlen längre. Jag gissade att klockan var runt tre eller fyra. Vi hade varit ute med båten i fyra eller fem timmar nu och vi började bli hungriga. Den senaste halvtimmen hade jag och Johan letat efter en kobbe där vikunde lägga till och äta en bit mat. Tillslut kom vi fram till en kobbe, med låga, släta klippor och en liten skogsdunge, så vi ankrade och simmade in med picknickkorgen i en vattentät säck.

Strax ovanför klipporna, precis intill en ståtlig björk, fanns en liten gräsplätt. Där bredde vi ut en filt och började duka upp vår matsäck. Ostmackor, skinkmackor, korvmackor, apelsinjuice, äpplen, bananer och jordgubbar. Jag kände plötsligt hur hungrig jag var. Vad gott det skulle bli med lite mat!

Vi åt med god aptit och satt och blickade ut över det stilla havet som bredde ut sig framför oss. Det var en underbar känsla. Bara vi, havet och naturen. Allt var tyst och fridfullt. En perfekt dag helt enkelt!

När vi klara med maten var vi båda proppmätta och mådde mycket bra. Medan Johan packade ner tomma tallrikar och glas i säcken så gick jag på upptäcktsfärd kring kobben. Den var inte speciellt stor. Jag gick över klippslänten och kom över till andra sidan. Där sluttade klippan väldigt brant ner mot vattnet och jag aktade mig för att inte trilla över kanten.

Skogsdungen bestod av några björkar och en och annan fläder. Under björkarna växte några gula blommor som jag plockade och satte i håret. Jag satte mig ner på huk och kikade in i en öppning mellan några stenar. Vem bodde där?

- Här är du ju! hörde jag plötsligt en röst bakom mig.

Jag ryckte till och vände mig om. Där stod Johan i sina shorts och med sitt solbrända bröst helt naket. Solen lyste på honom bakifrån och det såg nästan ut som om han hade en gyllene gloria runt sitt huvud. Han såg ut som en ängel, med sitt blonda hår och solbrända hud.

Jag nickade.

- Jag hittade några blommor, sa jagoch visade blommorna i mitt hår.

Johan tog några steg närmre och förde några hårtestar bakom mitt öra.

- Vad söt du är, viskade han. Min prinsessa...

Han böjde sig ner och kysste mig lätt på läpparna. Kyssen blkramade min rumpa och tryckte mina höfter mot hans, gned sin bula mot min fuktiga grotta.

- Älskling... mumlade jag och han visste vad jag ville.

Han kysste mig på nästippen och tog min hand.

- Kom, sa han ochjag följde efter honom över till gräsplätten där vi ätit tidigare.

Försiktigt, med handen under mitt huvud, lade han ner mig på det mjuka gräset och drog samtidigt av mig min tunna klänning under vilken jag var naken. Jag njöt av att liggadär i solen, naken, med Johan över mig. Han lade sig bredvid mig och fortsatte kyssa mig. Jag smekte hans armar och bröst och förde hans ena hans ner till min mus medan jag lät min hand hitta hans kuk. Han smekte mig lätt på klitoris, jag smekte honom och hela tiden kysstes vi. Jag blev allt blötare och tillslut kunde jag inte hålla mig längre.

- Ta mig... viskade jag och drog honom över mig.

Han tryckte sin påle mot min mus och jag öppnade mig för honom. Hans sjönk in till botten och vi kved och stönade av njutning. Jag slog armarna om hans hals och lade sina armar om min rygg. Så kramades vi och kände varandras närhet och kärlek. Så började han jucka. Aldrig hade det varit skönare! Den ena stöten var skönare än den förra och jag hjälpte till att trycka min höft mot hans. Jag roterade mig underlivet och gned min klitoris mot hans ben. Han smekte mitt hår och kysste mina bröst medan han juckade med långa, hårda stötar.

När han började närma sig orgasm juckade han snabbare och jag blundade, stönade och njöt. Jag rev med naglarna på hans rygg, nafsade i örsnibben och nästan bet honom i axeln. Han fortsatte jucka och tempot ökade för varje sekund. Så grabbade han tag i min axlar och jag lindade mina ben kring hans midja. Med några sista juck fick vi båda orgasm och våra kroppar upplöstes i varandra och rann ut över gräset. När vi samlat oss igen låg vi kvar och kramades och kysstes och älskade varandra.

Fortsättning följer...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter