Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

SkÅdisen


En alldeles vanlig lördagseftermiddag hos Sofia och mig. Ja inte helt vanlig för vi har besök av min gamle vän skådespelaren Niklas. Ja förstås, han var mer aktuell som skådespelare för några decennier sedan. Sanningen å säga, han hörde väl inte till de stora aktörerna utan hade roller på de mindre teatrarna och i några filmer. Men hans namn förekommer då och då på TV och i dagspressen, men nu som kritiker och nån gång som regissör.

Nåväl, vi satt runt köksbordet och pratade om ditt och datt. Han berättar gärna om sina bravader. Han är väl insatt i teaterhistoria och kan ingående delge oss vad som hänt när och var. Kvinnan är hans älsklingsämne.

Jag lägger märke till att han fortfarande har ett gott öga till Sofia, liksom han hade i våra yngre dar. På den tiden var han inte främmande för närgångna beröringar av min blivande fru. Och hans blickar skvallrade om att sådana känslor finns kvar än idag.

Vi har inte sett varandra på många år. Han är ogift men kärlekshistorierna flödar om hans relationer med det täcka könet.

Under samtalets kom vi givetvis in på relationer och hur sådana uppstår. Som han sa, det är ju kärnan i en verkligt bra pjäs. Medan han tittade på Sofia ställde han plötsligt frågan om varför vi inte hade några barn. Jag vet inte varför, men Sofia rodnade som en tonåring. Vi, vi kanske bara inte ville ha några svarade hon. Inte för att vi inte kunde få utan snarare med tanke på allt elände i världen

Men sa han, varje kvinna vill ju ha barn. Varje kvinna gillar att bli älskad på ett intimt och mer eller mindre våldsamt sätt. Och så la han sin hand på Sofias knä.

Sofia drog sig försiktigt undan och tittade förskräckt på mig. Jag inflikade att han nog har rätt, men att kärlek och intimt umgänge inte nödvändigtvis behöver resultera i barnalstring. Vi har funnit att vår kärlek blivit allt rikare genom att inga barn kom att störa oss i sovrummet.

Så sant sa han. Men varför då bara ha en partner? Ju fler man kan fånga desto rikare blir insikten om hur kvinnan vill ha det. Och så strök han med sin hand över Sofias knä igen och nu upp mot hennes sköte. Å förlåt! Det var inte meningen, men du är så ungdomligt vacker och utstrålar en längtan av begär.

Vad skulle jag säga? Det kändes obekvämt. Jag ville inte kasta ut honom. Och han hade ju rätt: Sofia har en utstrålning av glädje och samhörighet. Jag bara konstaterade att Sofia och jag lever ett gott liv tillsammans.

Samtalsämnet lämnades, åtminstone för stunden, och gled in på andra spår. vi pratade om vardagliga saker och om arbete och fritid.

På tal om fritid, vad gör ni i kväll frågade han? Jag vet en bra teaterföreställning som ni säkert skulle tycka om. Den handlar som pjäser alltid gör, om kärleken mellan man och kvinna. Det skulle va roligt om ni kunde följa med.

Ojaaa sa Sofia det skulle passa bra tyckte hon. Själv var jag tveksam eftersom jag, utan att ha talat om det för Sofia, hade två biljetter till en konsert. Nja, teater är väl inte min starka sida utan jag har tänkt ta med Sofia på den berömda konserten som ges i kväll.

Men sa Sofia, den konserten kan vi ju se och höra. Den sänds ju på TV senare i veckan.

OK sa jag, om du vill kan du och Niklas gå på teatern sa jag lite surt.

Ska du inte följa med frågade Niklas, som fick något längtansfullt i blicken. Det vankas en del naket i några av scenerna!

Nej, men det blir bra om du tar med Sofia så hämtar jag er efter föreställningen. Så kan vi gå på nån nattklubb efteråt.

Jag har ett bättre förslag sa Niklas. Vi åker hem till mig efteråt. Där finns gott om mat och dricka.

Så fick det bli och Sofia gick för att byta kläder. Och som alla vet: Det tar en stund innan aftonklänningen kommer på plats. Under tiden pratade Niklas och jag om den gamla goda tiden när vi tillsammans raggade tjejer på ungdomsställena.

Sofia uppenbarade sig. Det var inte utan att jag drog en djup suck. Vad hade jag givit mig in på!!!! Hennes skönt åtsittande klänning uppenbarade en härligt ungdomlig kropp. Hon var ju ändå nära de femtio. Klänningen slutade strax nedanför stussen och var djärvt urringad. Dessutom använder hon aldrig bh utan klänningen fick dölja det den kunde. Ett par högklackade skor avslutade hennes läckra ben, nu klädda i tunna svarta strumpor. Hennes mun lyste inbjudande röd och ögonfransar och maskara bidrog till detta.

Niklas tog henne under armen och sa att det här bådar gott för kvällen. Jag körde dom till teatern.

------
Som jag lovat parkerade jag bilen precis utanför teaterentrén. Satt kvar och gruvade mig för den fortsatta kvällen.

Publiken började strömma ut och jag såg genast Sonja och Niklas. Verkligen ett vackert par. Men va nu? Dom böjde sig mot varandra. Jag såg tydligt hur dom kysste varandra. En lång kyss! Folk runt om stannade upp. En tidningsreporter fångade upp dom. Han kände förstås igen den gamle skådespelaren.

Jag steg ur bilen och gick fram till den lilla gruppen nyfikna som samlats kring Niklas och reportern. När jag kom fram hörde jag reportern säga: Och du har hittat en ny flamma?

Ja kvinnor är livet svarade Niklas obekymrat.

Sofia, som inte såg att jag sällat mig till skaran nyfikna, verkade upphetsad av att få komma i rampljuset. Niklas hade lagt sin arm runt hennes midja och hon lutade sitt huvud mot hans axel. Reportern sneglade på henne och sa nåt om att Niklas hade gjort ett gott val som vanligt.

Jag fann det för gott att ge mig till känna. Klappade Niklas på axeln och sa att nu åker vi.

Efter en ursäkt till reportern gick vi bort till bilen. Han och Sofia satte sig i baksätet. Vi for iväg till Niklas hus en bit utanför stan. Jag visste var det låg.

Jag hade ställt in backspegeln så att jag kunde se vad turturduvorna hade för sig där bak. Som jag redan gissat så kunde Niklas inte hålla sin hand borta från Sofias lår.

Sofia fnittrade som en tonårstjej. Du trivs sa jag riktat till Sofia. Hon liksom nyktrade till. Med en avmätt ton svarade hon att det var minsann inte varje dag man blev så uppmärksammad.

Vi kom fram till den vackra villan nere vid stranden där Niklas numera bodde. Vad jag hade hört så hade han någon sorts filmstudio inrymd i ett annex också.

Inkomna i huset visade han runt i de olika rummen. Påkostat, men inte pråligt. Hela tiden höll han sig tätt intill Sofia. Hans händer vilade gärna på hennes stjärt om de inte var upptagna med att stryka längs hennes armar.

Han lämnade oss för att åstadkomma den utlovade supén.

Va håller du på med Sofia? Min stämma var mjuk och inte på något sätt anklagande.

Hon tittade på mig med ett leende. Det är ditt straff för att du inte ville följa med på teatern. Jag ville ju att du skulle följa med och skydda mig från det stygga trollet och hans handgripligheter. Men nu får du ta följderna.

Men snälla Sofia! Sluta innan det går för långt sa jag med bestämd röst.

Niklas kom tillbaka och dukade upp en måltid som hette duga. Inte bara hårdvaran utan även dryckerna var utsökta. Stämningen började bli hög. Även jag hade kommit upp i varv. Kan det ha varit de goda dryckerna? Av allt skrattande och den höga ljudvolymen skulle man kunna tro att vi var minst ett dussin personer.

Efter måltiden lotsade Niklas oss in i ett sparsamt möblerat sällskapsrum. Några stresslessfåtöljer, en soffa med soffbord och väggar med bokhyllor Belysningen var dämpad och en dold högtalaranläggning gav ifrån sig soft music.

Sofia sjönk ned i en av fåtöljerna. Hennes korta klänning dolde inte mycket av hennes vackra långa ben. Inte blev det sämre av att Niklas tog tag i fåtöljens ryggstöd och fällde ut fåtöljen. Där låg Sofia raklång! Klänningen uppgliden så att ett par svarta stay-ups och svarta trosor blev synliga. Den mellanliggande mjuka nakna huden lyste förföriskt vitt i kontrast till det svarta.

Vem skulle inte reagera på en sådan uppenbarelse? Jag kände min kuk snabbt fylla det trånga utrymmet i mina byxor. Niklas skrattade förtjust. Sofia tittade på mig med ett stort leende. Hon gjorde inte några som helst försök att dölja sig.

Där sitter eller snarare ligger du bra sa Niklas. Han smekte hennes kind och lät handen fortsätta ned i klänningens djärva urringning. Han hejdade sig. Förvånat frågade han: Har du ingen bh? Gud va sköna bröst du har!

Jaaa, sa jag, Sofia använder aldrig någon bh numera sen hon slutade sitt kontorsjobb. Vad har det tagit åt mig? Jag tillät Niklas njuta av hennes mjuka, alltjämt fylliga bröst. Försökte inte stoppa honom, inte ens protestera. Tvärt om uppmuntrade min kommentar honom att fortsätta att ta för sig.

Sofia hävde sig upp i sittande ställning. Tittade på mig. Du är just en äkta make som låter villt främmande karlar beundra min nakna hud! Hon skrattade och återtog en halvliggande ställning.

Jag satt i soffhörnan och hade fri sikt in mellan hennes ben. Niklas gick omkring. Fyllde på våra glas och pratade om kvinnors utmanande beteende. Det märktes att han eggade upp sig.

Niklas var på väg att fylla på Sofias glas. Medvetet eller omedvetet missade han glaset och vätskan rann ut på hennes klänning. Sofia satte sig upp. Såg bekymrad ut. Sorry sa Niklas! Va fumlig jag är! Lika bra du tar av dig klänningen.

Jag kunde inte annat än skratta. Klart att jag förstod att hade gjort det med flit. Jag hade tagit fram min mobil och plåtat henne där hon satt med sin indränkta klänning. Du behöver väl inte ta en bild nu när min klänning är förstörd. Du har ju inte fotat tidigare i kväll!

Åhhh, din min var så gudomligt skön när du fick en kalldusch. Alla skrattade.

Hon reste sig. Drog ogenerat av sig klänningen. Kvar blev en nästan naken Sofia med sina svarta strumpor och trosor. Klart att jag fortsatte att fota henne.

Niklas som stod bakom henne var inte sen att gripa tag om hennes midja. Vad jag njöt! Hennes händer fumlade för att hitta hans gylf. Hon grabbade tag i utbuktningen på hans byxor. Vände sig om lossade livremmen, knäppte upp gylfen och byxorna föll till golvet

Hon ställde sig på knä, drog ned hans kalsonger. Hans lem studsade fjädrande ut från sitt gömsle. Hon tittade på nyförvärvet. Tog tag i pungen. Öppnade sin mun och in slank hans långa kuk. Hela tiden plåtade jag sceneriet.

Jag hade inte föreställt mig att Sofia skulle kunna svälja något så långt. Men utan vidare åkte den in i henne. Hon sög för allt vad hon var värd.

Efter Niklas och Sofias teaterbesök hade vi festat om hemma i hans villa. Min kära, nu nästan nakna Sofia, har just dragit av Niklas kalsonger. Hon ligger på knä och suger hans långa penis som stundvis är helt inkörd i hennes hals. Jag sitter fortfarande kvar i soffhörnan och tar bilder av sceneriet som utspelar sig framför mina ögon.

Niklas kände hennes hantering av pungen. Ett ömsom masserande av kulorna och en kraftig neddragning av pungen. Därigenom dras hans kuk ut i hennes mun. Han stönar. Hon fortsätter sugövningen. Till slut stelnar hans kropp i en krampaktig muskelspänning. Han sprutar inuti hennes mun. Men hon klarar inte av att svälja allt. Han sliter sig fri och sperman fortsätter att strömma ut. Överskottet täcker nu hennes nakna bröst.
Jag kunde inte annat än andlöst följa vad som pågick. Hade knäppt upp mina byxor och onanerade medan jag såg min fru behandla Niklas. Också jag fick utlösning.

Niklas försvann på toa. Jag torkade av Sofias bröst med min näsduk. Hon slickade min kuk ren från det lilla som fanns kvar.

Niklas återvände. Påtagligt nöjd sa han med ett leende: Det var en av de bättre jag har varit med om!

Efter att lugnet återställts diskuterade vi vad nakenhet betyder. Vi var ju nakna alla tre. Niklas betraktade Sofias fitta. Jag ser att han håller på att tända på nytt. Blir han aldrig nöjd den karln!

Vad gör vi nu frågade han? Jo, vi går över till min studio. Där finns grejer att titta på. Och inte minst grejer att testa.

Vi började söka efter våra kläder. Ni behöver inte något att dölja er nakenhet med. Ingen mänsklig varelse i närheten som avslöjar er skönhet. Ni kan gå som ni är.

Och så travade vi iväg i bara mässingen. Det är ljummet sensommarväder och stigen är bort mot hans ateljé är inte lång.

Väl framme visar sig ateljén vara riggad för filminspelning. Han förklarade att det finns ett manus för en sexig historia om en nattklubb och brudarna där. I lokalen fanns bland annat en poledansstång.

Sofia tände genast. Den måste jag pröva! Hon hittade ett par dansskor. Började klättra på stången. Niklas och jag slog oss ned på ett par barstolar. Niklas tände en spotlight mot stången.

Hon kunde sin sak. Vig som en vältrimmad gymnast visade hon upp hela sin kropp. Lät stången glida mellan de nakna brösten, in mellan fittläpparna, upp och ned, med utsträckta ben så att hela rumpan syntes med sina båda hål. Hon fortsatte en bra stund. Ömsom glidande mot stången med huvudet före mot golvet, ömsom med sin lilla mage riktad mot oss. Benen brett isär. Vi fick en god vy av hennes vältrimmade paradis med särad blygd och vaginans skära ingång.

Vi såg på henne med ögonen på skaft och med kukarna vajande som flaggstänger.

Gode gud Sofia vad du kan utbrast jag! Jag hade svårt att sitta still. Ville rusa fram och smaka på hennes underrede.

Tittade på Niklas. Ollonet på hans upprättstående pinne dekorerades med en våt pärla. Det stod klart att han lika gärna som jag ville fram och ta för sig av hägringen.

Föreställningen var över. Hon satte sig på bordet framför våra stolar. Benen brett isär. Strök långsamt sin öppna fitta. Masserade ömt sin klitt. Hennes kåthet lyste lång väg. Blöt var hon också. Det smackade underbart när hon förde två fingrar fram och tillbaka i vaginan.

Nej nu går vi vidare! Sa Niklas och reste sig. Jag såg hur besviken Sofia blev. Tro inte att du ska komma undan sa Niklas med hotfull ton till henne. Jag ska visa dig min hemliga grotta!

Han tar hennes hand, leder henne mot en väl kamouflerad dörr. Jag lommar snällt efter. Träder in genom den vadderade ljudisolerade dörren.

Vi kom in i ett rum fyllt av sådana redskap som man bara ser i porrfilmer. Piskor av olika format, gynekologiska verktyg, fästen på väggarna för offren som ska behandlas. I taket fanns taljor och rep, en snara för att lägga runt offrets hals! Med andra ord: En riktig tortyrkammare! Huuuuh utbrast Sofia.

Vad vill du börja med frågade han henne?

Skona mig svarade hon. Jag vill helst komma hem. Och då utan att vara rödrandig över hela kroppen av dina ruskiga piskor!

Nähä, det var ju tråkigt tyckte Niklas. Då får du pröva min nya sträckbänk i stället sa han med ett brett leende. Min egen konstruktion.

Han förklarade: Som alla andra sådana bänkar har den ett hjul med vilket man tänjer ut den sköna damens kropp. Men i stället för att dra kroppen i längdriktningen är den här till för att separera damens ben till bristningsgränsen. Vill man kan man även vika bänken så att ryggraden kröks bakåt till max. Med brösten bundna i snaror kopplade till en talja i taket drar man ut bysten så att den nästan lämnar bröstkorgen!

Va tycks? Är det nåt för dig Sofia att testa? Du blir min första testpilot!

Njaaaaa, jag vet inte om jag törs!

Jag tycker du ska prova sa jag. Du brukar ju tycka om nya ställningar i sängen!

Med lite övertalning la sig Sofia på bänkens rörliga mittsektion. Vi hade snört ihop hennes bröst som nu med en blålila färg sköt upp från hennes bröstkorg. Hennes högra arm och ben satt förankrade i en fast bänkdel på höger sida om mittsektionen. På samma sätt var hennes vänstra arm och ben fastsatta på bänkens fasta vänstersida.

Niklas drog åt ett bälte kring hennes midja. Det var fastsatt på mittsektionen så att kroppen skulle följa med när mittsektionen förflyttades. Inte så hårt kved Sofia när han drog åt bältet.

Lite till sa Niklas och drog åt ännu mer.

Åhhh, jag kan inte andas!

Du andas väl inte med magen skrattade Niklas. Se sån vacker bröstkorg hon har sa han till mig. För att inte tala om hennes höftben! Sen fäste han bröstens snörningar i det från taket nedhängande repet.

Där låg nu Sofia naken på rygg med sina fastsatta kroppsdelar. Hon kunde inte röra sig. Tittade på mig med ögon fyllda av fasa. Mittsektionen var så kort att hennes huvud hängde fritt ut över kortänden. Den andra kortänden slutade i höjd med hennes skrev.

Jaha då kör vi igång! Är du beredd Sofia? Vilken övning ska vi ta först? Bröstförlängning? Ryggböjning? Benseparering? Eller allt på en gång?

Nej sa Sofia! Sluta svarade hon. Nu började hennes ögon att tåras.

Men inte kan vi väl sluta nu när vi haft så mycket jobb att rigga upp vårt offer? Frågan var riktad till mig.

Nej det kan vi inte! Nu får du ditt straff Sofia för att du inte följde med mig på konserten.

Bra! Så spände han repet så att hennes bröst sträcktes mot taket. Tog tag i en spak så att mittsektionen viktes kring en led just under Sofias midja. Kroppen veks ihop bakåt. Hennes bröst sträcktes ytterligare.

Snurra på hjulet medurs beordrade Niklas mig. Jag vred det lugnt och försiktigt. Mittsektionen förflyttade sig sakta i riktning bort från Sofias huvud. Hennes kropp följde med. Men inte benen och armarna. Brösten kom att sträckas ut från bröstkorgen ännu mer.

Nu skrek Sofia! Mina bröst! Och tårarna rann utmed kinderna. Ni är ena läskiga plågoandar! Jag tål inte mer snyftade hon!

All right, sa Niklas och släppte efter på repet. Men lite till tål du nog! Fortsätt att snurra på hjulet sa han till mig. Och jag gjorde det.

Sofias kropp åkte vidare bakåt. Hennes ben sträcktes ut i sidled från kroppen. Skrevet särades mer och mer.

Va finurligt sa jag och fortsatte vrida hjulet medurs. Hennes underbara yttre fittläppar börjar sära sig. Efter några varv på hjulet kunde man gå in mellan hennes ben. Niklas hade återställt mittsektionen i ett plant läge. Bänken var nu i höjd med kuknivån hos den som trädde in mellan hennes ben. Alltså i rätt läge mot fittans ingång tänkte jag!

Testa sa Niklas till mig. Jag klev in mellan benen som särats med ungefär 45 grader. Hennes blygd var öppen och jag skymtade hennes laxfärgade inre. Strök mina fingrar över hennes hål. Hon suckade djupt!

Nicklas fortsatte vridningen av hjulet. Benen särades ännu mer. Kanske upp till 90 grader. Sluta skrek Sofia! Det gör ont! Men det brydde sig Nicklas inte om utan fortsatte att vrida.

Jag står kvar mellan hennes ben. Blygdläpparna säras alltmer. Min kuk styvnar. Jag masserar hennes klitta. Hennes fitta börjar glänsa. Safter från det inre sipprar fram. Drar med fingret över den våta inkörsporten. Smakar på mitt finger. Ljuvligt! Skjuter in min stake i det blöta hålet.

Sofia snyftar men stönar till när min stenhårda penis glider in i henne.

Snälla Niklas sluta! Tårarna rann. Mina ben värker! Det gör ont! Nu hade hennes ben särats betydligt.

Lite till sa Niklas. Så att din kära make kan komma åt ordentligt! Han vred ett halvt varv på hjulet. Hon skrek av fasa. Han förstod att nu gick det inte komma längre. Risken för att höftlederna skulle hoppa ur var stor.

Hon låg där med utsträckta ben och armar. En välkomnande ställning! Hennes huvud hängde ned över bänkänden. Brösten utspända mot hennes axlar med vårtorna pekande i en trotsig riktning rakt ut. Hon andades tungt. Jag fortsatte att föra kuken in och ut. Samtidigt som jag masserade klittan med mitt finger.

Nu är det min tur sa Niklas. Jag drog mig motvilligt ut från hennes sköte. Var ju nära att komma.

Medan Niklas intog min position flyttar jag mig till Sofias huvud. Lyfter det. Hon gapar som en hungrig fågelunge. Jag var inte sen att inse hennes begär. För in min fittfuktiga kuk i hennes mun. Hon suger och tycks helt ha glömt den fasansfulla situationen när benen var på väg att lämna hennes kropp.

Niklas både långa och relativt tjocka stake arbetar sig med full kraft in i Sofias plaskvåta inre. Långa hårda stötar. Jag känner dom nu när jag för min in i hennes mun. Kan se hur den passerar hennes strupe. Tar tag i hennes bröstvårtor. Tvinnar dom mellan mina fingrar.

Hon kved! Lämnar hennes mun så att hon kan hämta andan. Fortsätter sedan. Varje gång jag lämnar hennes mun ler hon. Fortsätt!

Niklas fortsätter i sin ände. Plötsligt stönar han. Skjuter in sin med oerhörd kraft gång på gång. Ännu en gång denna kväll fyller han Sofias inre med sperma.

Jag byter ännu en gång plats med Niklas. Hon får smaka på hans sperma och fittdränkta kuk. Jag får ett nytt tillfälle att bekanta mig med hennes blygdläppar och svullna vagina. Efter denna uppladdning sprutar jag ganska snart in min sperma i det varma fuktiga hålet. Känner hur hon med sina sammandragningar masserar min stake där inne.

Det är en fröjd att hennes orgasmer. Trots att hon inte kan gå upp i brygga, så som hon brukar göra hemma i sängen, så ser jag hur hennes buk drar sig samman. I den fastspända ställningen är det tårna och fingrarna som vittnar om vad som pågår. Och så förstås hennes tjut av välbehag, när hon kunde. För Niklas täppte ju till hennes mun emellanåt.

Jag vet inte hur många turer det blev. Jag minns att Niklas och jag bytte sida åtminstone tre gånger. Vi var helt utmattade när vi frigav Sofia från hennes fängelse. Hon stapplade upp från bänken på vingliga ben.
Det gjorde verkligen ont till att börja med erkände hon med ett trött leende. Men det var det värt med den härliga behandling ni sedan gav mig.

Niklas föreslog att vi skulle gå ned till sjöstugan. Det gör gott med ett dopp i månens sken sa han.

Det kändes verkligen renande. Natten var ljummen. Vi satt tysta efter doppet. Tre nakna själar i månens bleka sken.

----

När Sofia och jag kom hem sent dagen efter kramade vi varandra. Kysstes som aldrig förr. Bad ömsesidigt om förlåtelse.

Kunde i kvällstidningen läsa att Niklas träffat en ny flamma. Det fanns också en bild där han kysser Sofia.


SLUT

Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: B24U

  • Publicerad Publicerad: 2021-01-02

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter