Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Självkontroll

Händer som bestämt följer upp för din ryggrad på nacken med två fingrar pressade mot musklerna som löper ut med den. Händer som glider ner för din rygg hela vägen och cirklar över din svank och tillbaka igen. Beröring som i sin mjukhet trots får hela dinkropp att skaka av beröringen. Förväntansfullt flämtar du till när jag sätter mig grensle över dig och du känner något mer än händer beröra din kropp. Låter min ena hand vandra upp och ner för din korsrygg, den andra glider upp för din nacke och in till din hårbotten. Du känner mitt pulserande ollon beröra dina skinkor, pressa isär dem lätt så jag nästan nuddar dina svullna blygdläppar. Jag placerar fingrar på din nacke, spänner handen och drar den utmed hela din ryggrad ända ner till korsryggen. Formar mina händer runt huden på dina skinkor och masserar dem hårt. Särar dem samtidigt som jag låter mitt ollon vidröra din plaskvåta öppning, du flämtar till. Ruset av njutningsfull kåthet besitter mig. Vetskapen om att jag hur lätt som helst kan tränga in och uppleva hur din plaskvåta fitta smeker min kuk gör mig galen, liksom synen av hur sexig du är.
Viljan att ta dig är total.
Långsamt släpper jag dina skinkor dina blygdläppar sluter sig runt mitt ollon samtidigt som jag för mina händer upp över din rygg. Jag uppbådar all självbehärskning jag har för att inte tränga in i dig direkt. Du ryser när mina händer glider över din hud, en stark hand på varje sida av din ryggrad. Beröringen når din nacke nu och musklerna under mina händer skakar till, långsamt för jag upp mina fingertoppar i din hårbotten.
Jag greppar ditt hår och drar i det hårt för att sen smeka dig mjukt igen. Vill komma närmare dig och sänker min kropp över din, låter min tyngd vila på dig och kysser din nacke. Instinktiv börjar du stöta din stjärt mot min kuk, men jag retas och ligger kvar så bara ollonet är inne mellan dina fuktiga fittläppar.
Önskan att känna njutningen explodera ut i mig genom att tränga in i din sköna kladdiga fitta är så enorm att bara en sakkan behärska mig. Tanken på att få din kåthet att öka ännu mer, att skapa så mycket förväntan och kåthet i dig att allt annat försvinner. Göra din önskan att bli uttänjd och brutalknullad så stor att du inte vet vart du ska ta vägen. Sexigheten i din njutycker i det för att vrida ditt huvud precis som jag vill. Börjar röra mina höfter med väldigt små och snabba stötar mellan dina plaskvåta fittläppar. Makten jag har över dig genom din kåthet och din vilja att få kuk tänder mig, med vibrerande röst börjarjag tala till dig. Jag beskriver väldigt perversa och detaljerade sakar för dig. Talar om sånt jag vet att du tänder på men i vanliga fall aldrig skulle erkänna att du gillar. Stönande avslöjar du dina innersta tankar dom som tack vare att dom är så opassande tänder dig massor. Utan att tänka på att det är pinsamt ber du om att det ska hända att vad som helst ska hända bara du får känna din fitta fyllas. Håller på så hela du kokar och nästan övertygas om att kåtheten kommer döda dig. Känner att jag börjar tappa kontrollen, frustrationen över min egen kåthet gör mig rasande och utvägen är given. Min kuk tränger in i dig i stenhårt, hela min uppbyggda kåthet får mig att explodera så totalt att det svartnar. Gång på gång tar jag in i din plaskvåta fitta ochförenar mig med dig så hårt att hade inte njutningen varit så enorm hade det gjort ont . Orgasmerna exploderar genom din kropp och skakar den i krampryckningar, din fitta sluter sig fullkomligt runt min stenhårda kuk.
Min kuk blir ännu grövre min pung dras samman, fullkomlig njutning från hela mitt väsen slungas in i dig. Jag skakar och pressar mig långt in i din livmoder samtidigt som allt runt mig försvinner och min sperma flyger in i dig.
Andas tungt när jag kommer till sans igen ser leende på din fullkomlighet du sneglar bakåt och möter mina ögon.
Slänger utan förvarning runt dig på rygg dina ögon blixtrar din av nya förväntningar.Jag särar dina ben brett och sätter mig mellan dom. Blandningen av min kladdiga sperma och dina fittsafter och börjar långsamt rinna ur dig. Jag fångar upp det som runnit ner mellan dina skinkor med min hand. Berör dina svullna fittläppar särar dom och ser min sperma i dig. Tränger in först med två, sedan tre fingrar, du flämtar av njutning när ditt inre kladdar ner mina fingrar så kraftigt att det rinner ner över handen.
Hela du är överkåt och vill känna hur din fitta bli uttänjd mer och mer. Du stönar högt av skräckblandad njutning när jag tränger in med ett fjärde finger i dig. Samtidigt börjaranden i dig så jag kommer åt att smeka upp runt blygdbenet och mot g-punkten. Stöter mot den gång på gång.
Jag är fylld av kåthet från att se hur sexig du är, min kuk är stenhård på nytt. Endast önskan och viljan att få dig att komma och vrida digi total njutning är viktig. Samtidigt är tanken på att låta ett femte finger glida in i din fullkomligt plaskvåta och genomkladdiga fitta enormt tändande.
Böjer mig ner och slickar din klitoris med snabba rörelser, du flämtar och stönar högt. Låter på samma gång min tumme ansluta sig till mina andra fingrar. Jag kladdar din klitoris med så mycket saliv att det rinner ner över min hand som är på väg att till fullo tränga in i dig.
Hör dig stöna högt, du flämtar efter mer samtidigt som det gör ont men på ett sätt som tänder dig enormt, du vill att det ska ske. Orgasmen runt min hand kramar den som i ett skruvstäd, jag skakar den fram och tillbaka medan stormen rider dig och suger in din klitoris mellan mina läppar och attackerar den med tungan undertiden.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Glad

  • Publicerad Publicerad: 2010-02-13

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter