Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Simhallen !!!!

Tävlingen ska börja där du är med och ska fajtas med dem andra tjejerna. Jag står på läktaren någonstans och det vet du om. Jag kollar på dig och ser att du försöker hitta mig men det gör du inte =) … Ni ställer er på era pallar och så börjar det. Du simmar och simmar och så klart så vinner du. Du kommer upp och börjar gå mot gången till där solariumen är.
Och vem står där om inte jag. Du blir lite chockad och får stora ögon =0) … Vi säger inget till varandra utan du drar in mig i ett av solariumen. Vi kollar på varandra och studerar. Jag har ju förmån eftersom du bara har baddräkt på dig och den sitter ju tajt *ler* .
Du befaller mig att ta av mig sakta men sensuellt. Tar av mig tröjan sedan linnet. Nu står man där med enbart jeansbyxor och skor. Ta av dig nu säger du till mig. Tar av mig skorna och byxorna så ser du att jag har tajta kallingar på mig och du ser belåten ut.
Jag kollar in ditt ansikte och dina ögon. Enormt fin är du och en helt gudomlig kropp =)
Du går sakta mot mig med djuriska ögon och tar av översta delen av baddräkten så att du blottar brösten.
Så vad tycker du om mina bröst frågar du mig medans du går mot mig. Jag hann inte svara förrän du hade kommit fram och lagt din hand på min kuk. Den känns ok men frågan e hur bra du hanterar den. Jag fick inte fram ett ord va helt paff. *Hur kan en sådan tjej med sådant oskyldigt ansikte vara så *Dirty*
Vart ska vi göra det tänkte jag. Här stående eller vad? Golvet e ju kallt å så. Du tittar på mig å pekar mot solariumet. Lägg dig ner och ta av dig kalsongerna.
Jag lägger mig ner å tar av dem och då säger du till mig att jag skulle göra d sakta så att hon fick se lite i taget.
Tar av mig sakta och du står där och kollar med stora ögon centimeter för centimeter. När jag fått av mig dem tittar du på mig och säger:
Vad tycker du om detta då? Du vänder dig om och tar av dig resten av baddräkten så att jag bara ser din fina lilla runda gump.
Nice mkt fin visa hela dig ordentligt för mig då. Du vänder dig om och jag synar dig ordentligt.
Fan vilken kropp du har säger jag till dig. Små yppiga bröst, fin len mage och en härlig liten porr tofs längst nere *ler*
Vänta lite säger du. Ska bara lägga i Poletten så att solariet går igång. Du lägger i poletten och maskinen startar. Du tittar på mig och stryker din hand från mitt ansikte ner över bröstet och du ser att jag smånjuter. Kysser min hals och över mina piercade bröstvårtor och din hand leker med min mage och insidan av låret. Detta tycker jag om säger du och kollar på min kuk som sakta har rest sig upp och är på godväg att bli riktigt styv. Du reser dig upp och vänder rumpan till mig och lägger dig över mig.
Får se nu då vad du kan göra med din piercade tunga =0) . Du börjar suga och jag njuter till fullo och kan direkt säga att denna kvinna har sugit förr *ler* Jag börjar slicka dig lite lätt på utsidan av läpparna och går sakta men säkert djupare in. Särar lite på dina läppar så att man kommer åt klittan lättare. Träffade nog en ömpunkt där för du andas tungt nu. Du suger och runkar min kuk fortare nu osså när jag träffade den rätta punkten. Du slutar att suga och vänder dig och börjar rida. Värmen av solariet och av att ha sex får mig att bli väldigt varm men du verkar njuta till fullo… Jag tittar på dig medans du rider och jag smeker dina underbara fina bröst. Hör lite smågrymt från dig och du rider fortare. Efter en stund så säger du till mig att nu ska jag ta henne i min takt. OK tänker jag och lägger henne på rygg. Kollar in din kropp ännu engång och letar rätt kuken till din sköna å våta grotta.
Penetrerar dig lite i taget tills hela är inne till roten. Du njuter av behandlingen och det gör även jag. Kör fortare och fortare. Din andning börjar bli väldigt snabb å småljud kommer från din mun. Det ända jag kan höra är fortare å hårdare Mikke. Lyfter upp dina ben lite så att jag kommer in djupare och får bättre kontroll över tempot som jag ska hålla. Jag kör på allt vad jag kan och känner att jag är på väg att komma. Säger till dig att nu är det inte lång tid kvar för mig innan det går, det ända jag hör dig säga är att köra på och när jag kommer så vill du ha det över dina bröst. Din kropp börjar rycka med i tempot och efter bara en liten stund så reser jag mig upp och min säd hamnar över dina bröst och över din mage =) Ser att du leker lite med dig medans jag sprutar och du börjar skaka som ett löv och samtidigt som detta händer så släcks solariet. Ett leende över dina läppar medans dina fingrar rör sig genom min säd och du tar upp ett finger och smakar av. Helt ok säger du och ber mig att ta lite papper där på väggen.
Går bort och tar lite papper och torkar av min gegga på din kropp.
Du reser dig upp och tar på dig baddräkten och jag mina kläder, sen när vi kommer ut så kom vi att tänka på att det fanns folk utanför som kanske har hört oss. Vi tittar oss omkring och går fort därifrån, när vi kommit ut så säger du till mig… Jag hör gärna av mig igen om du vill nästa gång jag är i närheten så att vi kan prova något mer.
Javisst får du det och gärna ofta *asg* …. Ger dig en puss på kinden och en kram även en liten kläm på gumpen. Går därifrån och du går in igen, det ända man tänker på är när nästa gång kommer att bli och hur det kommer att gå då =0)

The End……Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: daspimp

  • Publicerad Publicerad: 2007-11-02

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 1/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter