Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sexuella rekord

Sexuella rekord
Har du någonsin traskat omkring på en badstrand och plötsligt tänkt tanken: 'Dom där kan bannemej inte vara äkta', eller 'den där bulan är helt enkelt inte möjlig'? Nåja, här nedanför följer uppgifter som garanterat kommer få dej att ändra uppfattning...

Världens 1:a afrodisikum
Alrunan har varit populär så som afrodisiaka ända sedan antikens dagar. Som en medlem av potatisfamiljen har denna planta stora mörkbruna rotknölar och innehåller alkaloiderna atrofin och skopolamin, som mot förmodan inte alls har några sexualförhöjande egenskaper. I små doser kan Alrunan orsaka yrsel, och i större doser kan den rent av vara dödlig. Den påstådda kopplingen till en ökad lust ligger troligen i Alrunans utseende, som med sina rotknölar påminner om vissa mänskliga genitalier.

Världens första kyshetsbälte
Det äldsta exemplaret som finns bevarat tillhör vapensamlingen i det Venetianska Palatset. Kyskhetsbältet är från år 1388, och tillhörde Francesco II, härskare över Padua. Känd som tyrannen av Padua, krävde han att hustrun bar bältet under hans frånvaro. Bältet, som är försett med ett överdrag av läder, täcker effektivt hela könsområdet och är dessutom försett med korta rakbladsvassa knivar fram och baktill för att avskräcka eventuella friare. Francesco själv tyckte dock om att utmana ödet genom att antasta sin hustru medan hon fortfarande bar bältet.

Världens första dildo
I Harappaa, Pakistan, gjorde arkeologerna ett häpnadsväckande fynd: en mängd penisliknande föremål, troligen av förhinduiskt ursprung, daterade till 4000 år före Kristus. Föremålen påminner om den moderna 'liingga', en hinduisk symbol för guden Shiva, som enligt legenden blev hopplöst förälskad i sej själv. Författaren till 'Historien om människans sexualitet', Edgar Gregersen, förklarar att de funna föremålen användes som löspenisar under religösa sexualriter.
Edgar fortsätter: "Den riktiga penisen var ofta ett objekt för dyrkan. En penis tillhörande en särskilt utvald guru sågs med extra stor vördnad, och berördes, till och med kysstes, av guruns anhängare, speciellt av kvinnor som önskade få barn."

Världens största dildo
Menir Hroech, en jättelik stenfallos i England som dyrkades av hedningar, reser sej drygt 20 meter över marken och väger mäktiga 347 ton. Kanske inte en löspenis man använder för sexuella njutningar direkt, men väldigt majestätisk likafullt.

Världens första kondom
Gabriel Fallopius är den man som oftast brukar få äran för att vara uppfinnare av kondomen. Den italienska anatomistens design var år 1564 i praktiken bara ett tunt, lite stelt, stycke linneduk som man virade om penis. Uppfinningen tillkom inte så mycket i syfte att förhindra graviditeter, utan mera för att skydda mannen mot veneriska sjukdomar. Vid den här tidpunkten betraktades nämligen graviditeter som ett strikt kvinnligt problem.
Men Gabriel var nu faktiskt inte den förste som hade tankarna på en sådan uppfinning. I det antika Rom använde man sej av inälvorna från getter i samma syfte, och det finns en gammal egyptisk målning, daterad till den 19.e dynastin, 1350 - 1200 före Kristus, föreställande en man bärande en liknande anordning.

Världens största kondom
I ett försök att få allmänhetens uppmärksamhet riktad på faran med AIDS, paraderade man i december 1998, bärande på en enorm kondom, genom staden Bogota i Columbia. Denna gigantiska kondom mätte 3 meter och 60 centimeter i diameter och hade en längd på drygt 800 meter. Vikten av densamma låg på mäktiga 1.360 kilo, och kostnaden för den på motsvarande 105.000 svenska kronor.
Tanken på jättekondomer hade dock tänkts redan fyra år tidigare, för då trädde AIDS-aktivister en 22 meter lång kondom över obelisken på Place de la Concorde, i Paris.

Världens första vibrator
Under den senare delen av 1800-talet var diagnosen 'hysteri' enormt populär bland läkare på världens alla kvinnomottagningar. Hysteri var en allomfattande term som täckte i stort sett samtliga åkommor en kvinna kan drabbas av, allt från ångest till flytningar. Med sådana vaga definitioner var det kanske inte så konstigt att läkarna fann att 75% av alla kvinnor visade tecken på just hysteri.
Standardbehandlingen för detta var att patientens underliv masserades till orgasm, vilket i sin tur betydde, med tanke på den enorma mängd kvinnor som led av hysteri, timmar av manuellt masserande för de stackars utarbetade läkarna. Det var uppenbart att någonting måste göras för att lindra detta monotona och tröttande arbete.
Då träder en viss doktor George Taylor in på scenen år 1869, med sin senaste uppfinning - en koleldad, ångdriven apparat han hade valt att kalla 'manipulator', och som kunde massera de nedre regionerna på patienten medan denne antingen förblev stående på golvet eller placerades liggande på en brits.
Olyckligtvis så var denna manipulator mycket dyr att tillverka och väldigt kostsam att underhålla, och kom därför att användas väldigt sparsamt av kvinnoklinikerna.
Den första verkligt praktiska modellen blev istället den elektromekaniska vibratorn, som uppfanns år 1883 av en viss Mortimer Granville, och som tillverkades av Weiss. Mortimer själv var emellertid inte alls speciellt förtjust i att hans uppfinning skulle användas för att massera underliv med, eftersom han ansåg att en sån behandling var moraliskt förkastlig. Läkarkåren struntade dock fullkomligt i Mortimers betänkligheter, utan föredrog istället att se på uppfinningens potential - den var relativt kompakt, den var lättransporterad och kunde drivas i timmar på en enda laddning.

Världens första prostitution
Man kallar det inte 'världens äldsta yrke' för ingenting. 'Prostitutionens ädla konst' och 'De prostituerades kult' var två visioner som den sumeriska gudinnan Inanna fick av sin far Enki - visdomens gud. Inanna tog dessa båda gåvor med sej tillbaka till sumererna, där människorna snart dedikerade allsköns hymningar till henne, och öppet praktiserade de två visionerna för att blidka sina gudar. Den första skrivna texten, som berättar om detta, daterar tillbaka till 4000 år före Kristus, men man kan nog förmoda att prostitutionen såg sin gryning långt tidigare än så.

Världens dyraste prostitution
Den store historikern Plutarkos skriver om hur Demetrius Poliorketes, kung av Makedonien, 337 - 283 före Kristus, köpte den vackra grekiska skökan Lamias tjänster.
Av alla vedervärdigheter som Poliorketes gjorde sej skyldig till under sitt besök i Athen, så var det speciellt en av hans handlingar som sårade athenarnas stolthet. Poliorketes beordrade stadens invånare att förse honom med 6.500 kilo guld, vilket lämnade de stackars athenarna fullständigt utblottade. Detta guld överlämnade då den makedoniske konungen genast till skökan Lamia som betalning för ett väl uträttat arbete.
Den totala summan, omräknad till dagens värde, var astronomisk - drygt 550 miljoner svenska kronor.

Världens billigaste prostitution
I den lilla gränsstaden Petrapole, i Bangladesh, erbjuder kvinnorna kroppsliga förlustelser till ett belopp som motsvarar 2 svenska kronor. Tack vare en flitig lastbilstrafik över gränserna så utnyttjar kanske så många som 5 miljoner kärlekstörstande lastbilschaufförer regelbundet dessa kvinnors tjänster. Enligt rapporter så är det mycket vanligt att en chaufför köper sexuella tjänster här varje dag, och ibland även flera gånger om dagen.

Världens första bordell
Solon, en grekisk lagstiftare, visade sin genialitet för allmänheten då han i Athen, år 549 före Kristus, lät öppna historiens första offentliga bordell. Bordellen, som drevs av slavar, löste en rad olika problem: den försåg de lägre klasserna med inkomster, den genererade skatt till staten och försåg stadens virila män med en möjlighet att få sina sexuella impulser tillfredsställda. Faktum är att man uppskattade Solons initiativ så mycket att han blev offentligt hyllad, och snabbt började man kopiera hans snilleblixt till andra städer i riket.

Världens största bordell
Längs med San Fransiscos kustlinjer blomstrade prostitutionen under den senare delen av 1800-talet, med tusentals skökor arbetande i byggnader som av någon obegriplig anledning i folkmun gick under benämningen 'kogårdar'. Detta var u-formade byggnader som var upp till fyra våningar höga, och uppdelade i mindre avdelningar, där kvinnorna levde och arbetade. The Twinkling Star Corporation lät år 1899 resa den största kogården som man hittills hade skådat, och man kallade den 'Nymphia'. Byggnaden hade 450 rum, 150 av dessa bebodda av påstådda nymfomaner. Besökare hade det mycket väl förspänt med fönster i varje dörr, och ett myntinkast som vid istoppandet av mynt i detsamma gjorde att skynket som satt över ett fönster gled åt sidan för att avslöja den nakna skönheten i rummet bakom.
(Som en liten fotnot kan nämnas att metoden med ovanstående myntinkast senare avvecklades eftersom dessa fylldes av allehanda saker, dock ej mynt, av desperata gentlemän som troligen inte var alltför välbärgade.)

Världens största orgie
Genom hela den mänskliga historien så har det funnits olika religiösa sekter som har praktiserat massamlag så som ett sätt att blidka gudarna. Titus Livy skriver i sin bok 'Roms historia' om Bacchanalia, en romersk högtid som firades av kultmedlemmar under det andra århundradet före Kristus. Inga syndigheter och inga omoraliska aktiviteter lämnades oprövade under denna högtid. Kultens medlemmar eggades upp till massextas, och nya medlemmar 'invigdes' alltid med tvång och våld. Kultens popularitet ökade under en tid, men blev så småningom så pervers att till och med Senaten, känd för sin egen låga moral, ansåg det hela alltför omoraliskt och förbjöd dessa sammankomster år 186 före Kristus, samtidigt som man också bannlyste kulten.
Det finns inga nedtecknade uppgifter om exakt hur många personer som deltog i dessa orgier, men man vet att åtminstone 7.000 personer arresterades som en direkt följd av Senatens bannlysning.

Världens största harem
1. Kung Tamba, härskare över Banarerna (6 århundradet före Kristus) - 16.000 konkubiner.
Enligt 'Jakata', en samling vediska legender daterade från tiden för buddismens födelse, bestod kung Tambas harem av 16.000 kvinnor - sannolikt en överdriven siffra. Vakade över denna enorma samling kvinnor gjorde hans vicedrottning, en enastående vacker kvinna vid namn Sussondi, som Tamba enligt legenden mötte under ett parti tärningsspel.

2. Sultanen Ghiyas-ud-Din Khilji (1400-talet) - 15.000 konkubiner.
Efter att ha slösat bort sina första 48 år som befälhavare i sin fars arme, så besteg han tronen efter dennes död. Ghiyas var fast besluten att nu ägna återstoden av sitt liv till att tillfredsställa sina två största intressen, nämligen jakt och kvinnor. Närhelst han fick höra talas om en kvinna med stor skönhet, så vilade han sej inte förrän hon tillhörde honom. Så småningom växte sej antalet kvinnor han ägde så stort att det blev en omöjlighet att hålla dem i det välmående Jahaz Mahal, så han lät helt sonika bygga en helt ny, separat stad, som kunde hålla alla hans amasoner.
Han måste ha uppnått målet med att tillfredställa sina intressen, för på sin dödsbädd proklamerade han: "Jag har levt i lättja och rikedom, i ett ständigt rus, så som det varit ingen annan monark förunnat."

3. Mongkut, kung över Siam (1804 - 1868) - 9.000 konkubiner.
Hans harem var så enormt att det bestod av en hel stad, kallad Nang Harm - 'Betäckt Kvinna'. Omgärdad av höga murar för att hålla lokalbefolkningen borta, så härbärgerade staden de kungliga prinsessorna, fruarna och kungens konkubiner. Det var en självförsörjande värld, komplett med eget rättsväsende, egen polis, fängelser och bödlar. Där fanns ett gymnasium, en teater, och förstås det överväldigande kungliga palatset, beskrivet så som "briljant som safiren i solljuset". Här tjänstgjorde kvinnorna med att utföra sina konkubistiska plikter till kungen. Och dom gjorde det med en flit som resulterade i 66 kungliga avkommor.

4. Kublai Khan, kejsare över mongolerna (1215 - 1294) - 7.000 konkubiner.
Som envåldshärskare över det största riket som någonsin har funnits, uppassades Khan av en enorm mängd tjänare och slavar vid sitt hov. Var och en av hans fyra kejsarinnor sägs ha haft inte mindre än 10.000 tjänare var. Khan själv hade mellan 400 och 500 reservhustrur, som ersattes vartannat år för att hålla hans förråd av unga kvinnor färskt.

5. Jahangir, kejsare över Indien (1569 - 1627) - 6.300 konkubiner.
Jahangir ärvde, och utökade, sin fars redan imponerande rike. Hans harem inkluderade 300 hovliga fruar och ytterligare 5.000 reservfruar, av vilka samtliga var kejsarens konkubiner. Det fanns även ett tusental unga män inkluderade i Jahangirs harem, om han händelsevis skulle tröttna på all kvinnlig fägring och vilja prova på alternativa njutningar istället.

Världens flitigaste älskare
1. Anonym (omkring år 1900) - 52.000 samlag.
I sin berömda 10-åriga sexstudie noterar Alfred Kinsey speciellt ett fall, med en man som hade 33.1 samlag i veckan, varje vecka, i 30 års tid, vilket resulterar i den astronomiska summan av 52.000 samlag totalt.
Andra forskare har rapporterat om individer som har haft två samlag om dagen under 30 års tid.

2. Wilt Chamberlain (1936) - 20.000 samlag.
I sin självbiografi 'En vy från ovan' hävdar den legendariska basketstjärnan att han har haft samlag med drygt 20.000 kvinnor under sin livstid. De flesta av dessa samlag får man väl förmoda vara med de 'groupies' som alltid följer i en superkändis kölvatten. Det här är förstås en uppgift som inte kan styrkas på något sätt - så ta den med en stor nypa salt.

3. Kung Ibn-Saud (1880 - 1953) 20.000 samlag.
Från 11 års ålder och fram till sin död, vid 72 års ålder, så ägnade sej den saudiske monarken åt sexuella utsvävningar med tre olika kvinnor varje natt - dock inte då krig härjade i landet. Med lite enkel matematik så räknar vi snart ut att Ibn-Saud måste ha haft omkring 20.000 samlag under sin livstid. Det är gudagott att vara kung.

4. John Curtis Holmes (1944 - 1988) - 14.000 samlag.
Efter att som 12-åring ha förlorat sin svendom till en 36-årig väninna till modern, så inledde snart John den sexuella karriär som skulle vara hela livet ut. Begåvad med en osedvanligt stor apparat mellan sina ben - enligt egen utsago 25 centimeter lång - var han inte sen att utnyttja sina naturliga tillgångar som välbetald porrskådis. På toppen av sin karriär tjänade han 25.000 svenska kronor om dagen på sina filmer, och enligt uppgift minst lika mycket till genom att sälja sej själv till kärlekstörstande damer. Man uppskattar att han hann med att sätta på upp till 14.000 kvinnor under sin karriär - både på och utanför den vita duken.

5. Kung Edward VII (1841 - 1910) - 7.800 samlag.
Som en revansch på sin strikta och mycket stränga barndom, ägnade kungen sitt vuxna liv till att hänge sej åt kvinnor, mat, supande och spelande. Även då han gift sig - hans fru lärde sig snart att se mellan fingrarna på allt han företog sej - så fortsatte han sitt ohälsosamma leverne långt efter det att han hade passerat 60 års ålder. Man uppskattar att han ägnade sej åt sexuella utsvävningar med minst tre nya kvinnor varje vecka under ett halvt sekel.

Världens flitigaste älskarinna
1. Julia den äldre (År 39 före Kristus - 14 efter Kristus) - 80.000 samlag.
Dottern till den romerske kejsaren Augustus, Julia, var vacker, intelligent, högutbildad och kvicktänkt. Hon hade allting en kvinna överhuvudtaget kan önska sig, bortsett från en sak - sexuell tillfredställelse. För att uppnå detta så räckte det inte med 10 män för henne, inte 100 män, inte ens 1000 män var nog för att mätta denna kärlekshungrande kvinna. Även som ung flicka älskade hon att visa upp sej inför allmänheten, och hon föredrog att göra det iklädd tunna genomskinliga kläder som inte förmådde dölja någonting av hennes kvinnliga fägring. Det var också under hennes ungdomsår som hennes många kärleksäventyr tog fart. Hennes älskare kunde snart räknas i dussin, sedan i hundratal och mer. Det sägs att halva Roms befolkning så småningom kunde inräknas i hennes stora skara älskare. Fortfarande otillfredsställd började Julia också snart bjuda ut sig till varenda förbipasserande främling hon fick syn på, och detta oavsett hudfärg, ålder eller utseende. Så här fortsatte hon i många år, ända fram till att hon bannlystes och skickades i exil till den lilla ensliga ön Pandateria.

2. Dubois (omkring år 1770) - 16.527 samlag.
"Under de 12 år som jag har varit gift har jag gått till sängs med kanske 10 - 12.000 personer" förklarar Madame De Saint-Ange i Marquis de Sades 'Sängkammarfilosofi', en karaktär baserad på en fransk skådespelerska vid namn Dubois. Det visar sej dock snart att detta astronomiska antal älskare bleknar vid sidan av Dubois verkliga sexäventyr, hon förde nämligen katalog över över alla sina älskare under en tjugoårsperiod: 16.527 samlag redovisar hon för.

3. Valeria Messalina (år 22 - 48 efter Kristus) - 8.000 samlag.
Frun till den romerske kejsaren Claudius, Messalina, utnyttjade sin höga position för att tvinga sina underlydande att tillfredställa hennes sexuella lustar. Till en början så begränsade hon sina sexuella utsvävningar, och ägnade sej enbart åt dessa inom palatsets murar, men i takt med att hennes påhittighet stadigt ökade så blev hon också allt mindre diskret. En gång lät hon göra om en kammare i palatset till en privat liten scen, där hon kråmade sig naken inför en betalande manlig publik. En annan gång utmanade hon en känd prostituerad, och hävdade bestämt att hon skulle kunna tillfredsställa fler män på 24 timmar än vad hennes medtävlande rival skulle klara av. Pliny den äldre skriver att Messalina vann utmaningen, och att hon under just detta dygn lyckliggjorde inte mindre än 25 stycken unga älskare.

4. Brigitte Bardot (1934) - 4.980 samlag.
Vid 40 års ålder förklarade den franske filmstjärnan att hon "måste ha en ny man varje natt". Om vi då för en stund förmodar att detta behov började ansätta henne vid en ålder av 20, och drar av ett snitt på 75 dagar per år för resor, sjukdom och så vidare, så skulle vi komma fram till att Brigitte hade totalt 4.980 heta kärleksnätter - och då har vi inte ägnat hennes dagliga aktiviteter så mycket som en tanke. Nåja, hursomhelst så tar vi den här uppgiften med en nypa salt i alla fall.

5. Ninon de Lenclos (1600-talet) - 4.959 samlag.
Som en av Frankrikes främsta sexologer under 1600-talet lät hon upprätta en skola, finansierad med pengar hon fått av kardinalen Richelieu. För en summa som idag motsvarar 170.000 svenska kronor ville kardinalen köpa sig en kärleksnatt tillsammans med henne - hon accepterade erbjudandet, tog pengarna, men sände en väninna till kardinalens säng istället.

Världens vanligaste ställning
Araberna kallar den av någon anledning för 'ormarnas väg'. I Tuscana, Italien, kallas den 'änglapositionen'. För oss är den mest känd som 'missionärsställningen', vilket kan anses vara en smula ironiskt eftersom ställningen inte har ett dugg att göra med missionärer - termen uppstod först på 1960-talet.
Missionärsställningen, som om du inte redan visste det, går till så att kvinnan ligger på rygg, med mannen ovanpå sej. Även om det finns samhällen som favoriserar andra ställningar, så är missionärsställningen den överlägset mest använda i en majoritet av alla världens länder, där den används i 75 procent av alla samlag mellan gifta par, och i en obetydligt mindre omfattning av ogifta par.

Världens snabbaste stånd
En erektions hastighet styrs av många olika faktorer: trötthet, alkoholpåverkan, det generella allmäntillståndet för organet ifråga och förstås - graden av sexuell upphetsning. I 'Mannens sexuella beteende' från 1948, nämner Kinsey ett antal anmärkningsvärda personer som kunde uppnå full erektion inom loppet av 3 sekunder.

Världens längsta stånd
Före Viagras introduktion så tvingades ofta män med impotensproblem att genomgå kirurgiska ingrepp, med olika typer av implantat. Det vanligaste av dessa bestod av två stycken böjbara stavar som implanterades i penis. Då mannen sedan befann sig i en situation som krävde erektion behövde han bara böja upp sin manlighet till en upprätt position - penisen, med dessa stavar implanterade, fungerade nämligen på samma sätt som en jättelik piprensare. Den största nackdelen med den här metoden var att mannen ifråga fick gå omkring med ett permanent stånd, vilket man kan förmoda orsakade en del generande situationer i omklädningsrum och på badstränder osv. Denna typ av kirurgiska ingrepp tog sin början 1972 - vilket faktiskt betyder att det finns män där ute som har traskat omkring med erektion i nästan trettio års tid nu.
Långvariga erektioner som inte är en följd av kirurgiska ingrepp kallas 'priapism', och är det olyckliga resultatet av att blodet i en erigerad penis inte rinner undan igen som i en normal penis. Denna typ av erektioner orsakas ofta av blodsjukdomar, typ anemi och leukemi, men kan också uppstå på grund av ren och skär dumhet: En nyhetstidning i Guyana rapporterade för en tid sedan om en man som, i en önskan att krydda det kommande mötet med sin flickvän lite extra, intog en rejäl dos av någonting som heter Cantarden - ett preparat som ges till hästar för att sätta dem i brunst. Preparatet hade förvisso den avsedda effekten, men till sin stora förskräckelse så fick mannen ett smärtsamt och bultande jättestånd som blankt vägrade att lägga sej igen. Efter många smärtfyllda dagar så tog han dock mod till sej och sökte professionell hjälp, med en förhoppning om att man samtidigt skulle hålla det hela konfidentiellt. Lyckan stod inte på hans sida den dagen, och den penibla situationen blev snart anledning till skratt bland allmänheten. Mannen erhöll genast smeknamnet 'stallchefen'. Nåja, för att göra en lång historia kort: Efter tre veckor av förödmjukelse och förnedring så genomgick han en kirurgisk operation som löste hans dilemma. Det enda problemet som mannen har idag är hans impotens.

Samlagsmaraton, män
Under inspelningen av filmen 'Världens lyckligaste man' så var porrskådespelaren Jon Dough tvungen att förföra inte mindre än 101 kvinnor. Ja, vad gör man inte för att blidka sina arbetsgivare? Vår hjälte klarade av 55 av dessa kvinnor på en dag, och kom under arbetets gång själv 5 - 6 gånger. Efter denna beundransvärda instats fick han ett par veckors välförtjänt vila, där han sakta men säkert återfick tillräckligt av sina krafter för att slutföra arbetet med de 46 kvarvarande kvinnorna.

Samlagsmaraton, kvinnor
En 22-årig kvinnlig student vid namn Annabel Chong, känd för sin enorma sexuella aptit, blev 1995 påsatt 251 gånger av sammanlagt 80 stycken män. Allt skedde förstås framför kameran, arrangerat av en porrproducent som dessutom blåste Annabel på arvodet - drygt 100.000 svenska kronor.
I april 1996 så slogs Annabels rekord av Jasmine St. Clair, som lät sej bli påsatt 300 gånger, men antalet män som stod för arbetet denna gång var endast 51 till antalet.
I februari 1999 så bestämde sej en kvinna vid namn Houston att slå rekordet en gång för alla. För att lyckas med detta så behövde hon först skrapa ihop en mängd frivilliga älskare, så hon satte genast igång med en stor värvarkampanj, där hon bland annat framträdde ett flertal gånger i olika tv- och radioprogram. Hon lyckades fånga uppmärksamheten hos enorma skaror av ofrivilliga svendomar och ensamma stackare.
Klockan 11:30 så lät man spektaklet börja, och först 10 timmar senare blåste man av. Resultatet: 620 samlag, ett rekord som säkert lär stå sej en tid.

Mest orgasmer
I 22 år har Doktor William Hartman och Marilyn Fithian på ett institut för sexuella studier i Kalifornien, USA, noggrant studerat den mänskliga orgasmen. Efter att ha kopplat en lång rad av sensorer på försökspersonen, sätter sej doktorerna ned vid densamme och för noggranna anteckningar, allt medan försökspersonen fingrar på sej själv. I ett försök att bemöta all den kritik som institutet fått motta på grund av denna metod, har man förklarat hur enormt långtråkig metoden är för dessa två doktorer, och att de faktiskt får kämpa för att hålla sej vakna under pågående mätningar. Hursomhelst så har tydligen de stackars uttråkade doktorerna hittat ett fungerande sätt att hålla sej vakna på, eftersom de nu har lyckats genomlida över 10.000 timmar i laboratoriet.
Efter flera misslyckanden i början på sin forskning (i början försågs nämligen försökspersonerna med en knapp som de skulle trycka på så fort orgasmen satte in, men det visade sej allt som oftast i stundens hetta att försökspersonerna var alldeles för upptagna av annat än denna knapp), så har studierna i övrigt varit mycket tillfredställande - i dubbel bemärkelse - med totalt 751 villiga försökspersoner.
Det högsta antalet orgasmer inom loppet av 1 timme uppmättes hos en kvinnlig försöksperson: 134 stycken. Det högsta antalet orgasmer som uppmättes för en man under samma tid stannade vid 16 stycken. Hur vi vanliga dödliga ska bära oss åt för att nå dessa himmelska höjder diskuterades dock aldrig i den vetenskapliga rapporten från institutet.

Världens längsta orgasm, män
En typisk manlig orgasm varar mellan 3 till 8 sekunder, även om det är möjligt att genom djupandning och regelbundna övningar förlänga den till 10 sekunder eller så. Ynkligt, kan man tycka, särskilt vid en jämförelse av vissa kvinnors herkulesorgasmer, men den sexuella njutningen har i nästan alla tider mätts via graden av mannens sexuella tillfredsställelse - så det ligger väl måhända någon form av poetisk rättvisa över det hela.

Världens längsta orgasm, kvinnor
Som du säkert känner till så är en kvinna kapabel att få multipla orgasmer utan att behöva vila emellan. 10 till 15 procent av alla kvinnor kan få multipla orgasmer, och detta oavsett ålder.
Vad du däremot kanske INTE kände till är att kvinnor också är kapabla att få varaktiga orgasmer, såkallade 'status orgasmus'. Dessa startar med 2 till 4 sekunders långa spasmiska sammandragningar och kan vara mellan 20 - 60 sekunder. År 1966 publicerade Masters och Johnson en medicinsk avhandling om en kvinna som erfor en 43 sekunder lång orgasm, bestående av 25 stycken spasmiska sammandragningar i följd. 'Status orgasmus' är vanligtvis resultatet av att en kvinna smeker sig själv, men kan naturligtvis även uppnås tillsammans med en mycket skicklig älskare.

Världens snabbaste orgasm, män
Vissa unika individer - 1 på 1250 män för att vara exakt - kan ejakulera enbart genom mental koncentration, och utan att någonsin ens vidröra sina intima delar. Att uppnå orgasm på detta sätt tar ingen tid alls, orgasmen är omedelbar. I en sån här orgasm är den psykiska stimulansen ensamt ansvarig för ejakulationen, och återigen får vi det bevisat för oss att kroppens viktigaste sexuella organ är hjärnan - och ingenting annat.

Världens snabbaste orgasm, kvinnor
I sin bok 'Dr Kinsey & Institutet för sexuell forskning' rapporterar Wardell B. Pomeroy om en extraordinär kvinna med närmast gudalika egenskaper. "Jag minns speciellt en kvinna som var kapabel att få mellan 15 och 20 orgasmer inom loppet av 20 minuter. Även den allra enklaste formen av närkontakt väckte sexuella reaktioner hos henne. Efter att ha observerat henne både under masturbation och under samlag, så kunde vi konstatera att hennes första orgasm kom inom loppet av 2 till 4 sekunder efter penetreringen."

Världens största sats
Om du någonsin råkar befinna dej i ett stort och välsorterat bibliotek, så ta då och leta reda på en artikel vid namn: 'Sädesvätskan från fertila män - en statistisk analys av 1300 män', av Aquiles J. Sombrero. Statistiken i denna artikel erhölls genom att man lät männen donera sina satser i en speciell behållare, som också märktes med datum och hur lång tid som förflutit sedan föregående ejakulation. Tiden för avhållsamhet var den allra mest kritiska faktorn, eftersom man har räknat ut att en man producerar 0.4 milliliter sädesvätska per dag under avhållsamhet. Den genomsnittliga satsen visade sej ligga på 1.4 milliliter, men det fanns vissa som hamnade långt utöver genomsnittet. En riktig spermavirtuos uppmätte en sats på hela 11 milliliter.
Enligt en annan källa, 'Reproduktion och sex' av Swyer, år 1954, hävdas det att satser på upp till 15 milliliter har noterats, men man nämner ingenting om var, eller när, och rent vetenskapligt så håller förstås inte ett sådant löst påstående som bevis.

Världens största snopp
Så har vi då äntligen kommit till den punkt som förmodligen intresserar er allra mest - åtminstone dom av besökarna som är av det manliga könet.
Den genomsnittliga längden på en svensk penis i erigerat tillstånd är 15.7 centimeter. Om du nu inte förmår mäta dej med genomsnittet så ska du inte vara alltför ledsen över det, för storleken på penis är nämligen inte relaterad till dess kapacitet att skapa kvinnlig njutning, även om det finns dom som hävdar motsatsen.
Det största kända erigerade exemplaret i den medicinska litteraturen måste vara det 35.5 centimeter långa organ som Doktor David Reuben nämner i sin bok, 'Allt du någonsin velat veta om sex', från 1969. Reuben nämner dock ingenting om vem bäraren av detta magnifika organ skulle vara, så det finns heller inga oberoende bekräftelser av hans påstående.
Den största, medicinskt bekräftade, penisen dokumenterades av en viss Doktor Robert L. Dickinson i början på 1900-talet, och uppmättes till en längd av 34.2 centimeter, och med en omkrets på 15.8 centimeter.
(Om du händelsevis skulle bli lite nyfiken nu, och plötsligt absolut vill veta var du själv står i förhållande till konkurrensen, så ska du mäta på ovansidan - och ingen annanstans.)

Världens minsta snopp
Det finns flera dokumenterade fall i den medicinska litteraturen om penisar som inte överstiger en längd av 1 centimeter i fullt erigerat tillstånd. Läkarna kallar sådana organ för 'mikropenisar'. De olyckligt lottade individer som har fått nöja sej med en penis som dessa kan i vissa fall förbättra sina odds genom ett kirurgiskt ingrepp, där man förlänger penisen något. Ett sådant ingrepp innebär dock inte några mirakulösa förändringar på kärleksfronten, eftersom förlängningen i bästa fall bara kan öka mikropenisens längd till blygsamma 6 - 7 centimeter vid full erektion. Men av utgångsoddsen att döma så är ju även det en klar förbättring.

Världens störtsta snopp, ras
"Det är allmänt känt att negerns penis är väldigt stor" skriver den tyske antropologen Johann Friedrich Blumenbach år 1795. "Detta bekräftas också delvis av detta extraordinära genitala exemplar från en etiopier som jag har i min anatomiska samling". Den franska 1800-tals författaren, Louis Jacolliet, som spenderade tre hela sekler till studier av den mänskliga penisens storlek, skriver: "I ingen del av det mänskliga släktet är penisen mer utvecklad än hos den afrikanska negern." Myten om afrikanens väldiga penisstorlek är väl förankrad - men finns det några vetenskapliga belägg för denna myt?
Ser vi på data från Kinsey, som står för den mest grundliga av alla vetenskapliga utredningar om penisstorlekar som någonsin har gjorts, så finner vi att den vite mannens penis har en genomsnittlig längd på 15.7 centimeter, och en omkrets på 9.3 centimeter, medans den svarte mannen har en penislängd på i genomsnitt 16.0 centimeter, och en omkrets på 9.6 centimeter.
När det gällde storleken i slakt tillstånd så var skillnaderna emellertid något större - den svarte mannens penis hade en längd på 10.9 centimeter, medan den vite mannens var 10.1 centimeter lång. Det verkar med andra ord vara på det viset, att inledningsvis så har den svarte mannen ett försprång, men att saker och ting tenderar att jämna ut sej när akten väl har börjat.

Världens minsta snopp, ras
Den föga smickrande jumboplatsen på storlekslistan tillhör männen som är av asiatiskt ursprung, och då främst kineser, japaner, koreaner och vietnameser. Dessa mäns genomsnittliga penislängd ligger på 14.0 centimeter vid full erektion.

Världens största testiklar
En normal testikel är ungefär 4 centimeter lång, och två centimeter bred. Det finns dock vissa sjukdomar, som vi inte tänker gå närmare in på här, som kan få en testikel att svälla upp till en vattenmelons storlek, och i vissa fall till och med större ändå. Den största testikeln som finns dokumenterad var den tillhörande en insjuknad afrikan, testikeln vägde 69.3 kilo och mätte nästan 60 centimeter i diameter.

Världens största bröst
Den här punkten måste väl, tillsammans med 'störst penis', vara den populäraste bland våra besökare - och kanske återigen då bland de av manligt kön.
I boken 'Kvinnans sexanatomi' skriver W.F. Benedict om en 14-årig flicka som hade bröst som vägde 6.3 kilo styck, och om en 30-årig kvinna där vikten låg på 9.4 kilo per bröst.
I en annan bok, 'Mänskliga sällsamheter', nämner Martin Monestier en kvinna med en enormt stor barm där vardera bröst väger 19.8 kilo, och med en omkrets på 83 centimeter. Något för en man att vila huvudet emot.

Världens största clitta
Det är allt en smula underligt att ett organ av denna dignitet har nonchalerats så länge genom historiens lopp - åtminstone av manliga antropologer. Det är först under de senaste århundradena som organet har börjat få den uppmärksamhet som det verkligen förtjänar. I sin bok 'Afrodisiakum och sexuell stimulans', år 1966, berättar John Davenport: Ett anmärkningsvärt fall kom till min kännedom via en viss Sir Edward Home. En negress hade sålts som slav till General Melville på en liten ö i västindien, år 1744. Hon tillhörde Mandangostammen, var 24 år gammal, hade platta bröst, en dov stämma och en i övrigt ganska så maskulin kropp. Hennes klitoris var 5 centimeter lång, och påminde till formen en vanlig tumme. När den utsattes för beröring och smek så styvnade den, och svällde upp till en längd av 7.5 centimeter. Övriga delar av det kvinnliga organet föreföll dock vara helt normala.
Man undrar just vem som egentligen stod för den där 'beröringen'?
År 1824 rapporterade en annan doktor, vid namn Otto, att han hade snubblat över en afrikansk kvinna vars klitoris mätte hela 11.4 centimeter, och med en diameter på 3.8 centimeter, och som uppgavs dölja övriga delar av det kvinnliga skötet genom att likt en penis hänga för alltsammans.
Ännu en doktor, nu en viss Bainbridge, nämner ett fall med en 32-årig kvinna vars klitoris var 13 centimeter lång, och "med en diameter som den på en motsvarande stor penis".
Ett annat exempel, och säkerligen ett starkt överdrivet sådant, återfinner vi i ett fransk medicinskt uppslagsverk från år 1813, där man beskrev ett fall med en kvinna, vars klitoris var "tjock som halsen på en gås" och hade en längd på 31 centimeter. Vi väljer dock att inte tro på det franska uppslagsverket.
Ett något mera trovärdigt påstående är väl då det från den schweiziske biologen Albrecht von Haller, som under 1700-talet sade sig ha påträffat en individ med en klitoris på monstruösa 18 centimeter.

Världens längsta blygdläppar
I ett flertal afrikanska samhällen så ägnar sej kvinnorna åt att artificiellt förlänga sina blygdläppar till rent bisarra proportioner. Skönhetsidealen hos dessa folk skiljer sig lindrigt sagt från de vi har här hemma. Redan som unga sätter kvinnorna i stammarna Venda, i södra Afrika, och Benin, i västra Afrika, igång med att manipulera sina blygdläppar genom att på olika sätt dra och bända i dem. I vissa fall binder även flickorna ihop sina blygdläppar med varandras, för att på detta sätt hjälpas åt att nå skönhet. Till slut kan de bearbetade blygdläpparna nå en så imponerande längd som 18 till 20 centimeter, till den manliga befolkningens stora förtjusning eftersom en kvinna med sådana blygdläppar anses vara helt oemotståndlig.
Om du nu undrar över rent praktiska följder av detta skönhetsideal, så kan vi avslöja att kvinnorna helt enkelt förvarar sina långa blygdläppar i vaginan under de normala vardagssysslorna - där är de nämligen väl skyddade, och hänger inte i vägen.

Världens största stjärt
De största exemplaren man överhuvudtaget kan hitta står att finna bland Hottentotarna i Afrika. Jodå - Afrika nu igen. De har rumpor som skulle göra vilken zornkulla som helst grön av avund - de mest välutvecklade rumporna kan ha skinkor på vardera 90 centimeters bredd. Tänk er en sådan rumpa i ett par tajta jeans.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Eroticas

  • Publicerad Publicerad: 2007-06-15

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2020 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter