Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sexlektion av grannfrun

Jag lade ifrån mig skyffeljärnet och torkade svetten ur pannan med ena ärmen. Solen gassade rakt ner i nacken på mig där jag stod böjd över buskarna och nu var vattenflaskan tom, också. Att rensa ogräs är aldrig roligt, och när det blir så varmt som det var nu, är det nästan olidligt. Den enda ljusglimten i tillvaron var Susanne. Susanne var grannfrun, en kvinna i dryga fyrtioårsåldern som var gudomligt läcker för sin ålder och som, när det var så här varmt, förstås låg ute på deras altan och solade. Grannfamiljen hade ett litet plank som gick ut en bit från väggen på vardera sidan av altanen för att skydda mot insyn, men stod man längst ner på tomten som jag nu gjorde, så kunde man ändå se rakt in på deras altan. Och där låg hon nu i en minimal bikini och njöt av solen.

Mamma hade aldrig reagerat över att just buskarna längst ner på tomten var extra noggrant rensade - hon hade i alla fall aldrig kommenterat det. Men som den sjuttonåriga kille jag var tog jag förstås tillfället i akt att spana på Susanne så mycket jag kunde utan att hon märkte det. Tydligen var hon ensam hemma över helgen, för jag hade inte sett till vare sig hennes man eller deras tioårige son sen i förrgår. Jag saknade dem inte särskilt. Hennes man Göran var visserligen okej, men sonen Mattias var mest jobbig.

Själv var jag också ensam hemma sen en vecka. Mamma och pappa var på bilsemester i Småland och jag hade glatt accepterat att ta hand om trädgården hemma i utbyte mot att slippa gå och titta på olika glasfat och skålar och sånt trams.

– Du såg så törstig ut så jag tyckte du kunde behöva det här.
Jag vände mig om. Det var Susanne. Hon hade kommit fram till mig när jag stod med ryggen emot, och nu stod hon leende med ett glas cola som hon sträckte fram mot mig. Jag tog emot glaset.
– Tack. Min vattenflaska var precis tom, sa jag och nickade mot flaskan på marken.
– Jag förstår det. Det är verkligen varmt i dag!
Susanne tittade kisande upp mot solen och fläktade sig med händerna mot ansiktet. Under tiden tömde jag snabbt läskglaset.
– Ojdå! sa Susanne när hon såg att det var tomt. Det gick ner snabbt, det där. Jag har mer där inne om du vill ha.
– Ja, tack. Gärna, svarade jag, och hon vände sig om och började gå mot sitt hus.
Jag följde efter och kunde samtidigt helt ogenerat spana på hennes kropp. Hon hade fortfarande bara bikinin på sig och jag hade svårt att slita blicken från hennes stjärt som vickade nästan förföriskt när hon gick. Det hade effekt, kände jag. Kuken styvnade lite och jag hoppades att mina shorts skulle vara tillräckligt bylsiga för att det inte skulle synas.
När vi kom in i deras kök gick hon till kylskåpet och tog fram en stor flaska Coca Cola som hon sträckte mot mig.
– Ta så mycket du vill ha, sa hon.
Hon sträckte sig efter en handduk som hängde över ryggen på en köksstol och började torka svetten av sig. Jag hällde upp läsken i glaset men hade svårt att koncentrera mig på att hälla när Susanne började torka sig mellan brösten. Plötsligt kände jag läsk rinna över mina fingrar och insåg att jag hade missat att sluta hälla när glaset var fullt.
– Näää, fa-an! sa jag och skämdes över att jag varit så lättdistraherad.
– Det gör inget, sa Susanne. Jag torkar upp det där.
Hon tog ett par rutor från hushållsrullen och böjde sig ner framför mig. Jag tittade ner på henne där hon satt på huk. Plötsligt insåg jag att hon var nästan naken och att hon hade sitt huvud rakt framför min kuk. Det räckte för att jag skulle få stånd. Bara hon nu inte märkte det!

Så reste hon sig upp igen. Hon hade suttit precis framför mig, vilket nu också innebar att hon hamnade väldigt nära när hon ställde sig upp. Jag som hade tittat ner på henne där hon satt, hann inte riktigt med att höja blicken i samma takt som hon reste sig, vilket gjorde att den fastnade på hennes bröst.
– Så där! sa hon triumferande.
Så såg hon vad jag tittade på.
– Hm, ser du nåt du gillar?
– Ehm, alltså...
Jag harklade mig och skämdes ännu mer.
– Det gör inget. Jag har sett hur du har tittat förut också och jag vet hur ni tonårskillar fungerar. Jag tar det som en komplimang.
Hon hade märkt att jag hade spanat på henne! Men hon log när hon sa det och jag kände mig inte riktigt lika generad längre.
– Du kanske vill känna på dem?
Jag stirrade förvånat på henne, men hon log fortfarande. Så tog hon min ena hand och la på sitt bröst. Jag trodde inte det var sant! Det här var ju bara sånt jag hade drömt om när jag hade legat i sängen på kvällarna och runkat - och nu hände det verkligen! Jag klämde försiktigt på bröstet. Hon hade precis lika underbart mjuka bröst som jag hade föreställt mig. De var för stora för att få plats i min hand, men jag klagade inte.
– Tycker du om det? frågade hon och jag nickade stumt till svar.
Så började hon knyta upp behån och drog den av sig så att hon blottade båda brösten. Hennes bröstvårtor stod styva rakt ut. Tydligen tyckte hon också om det. Hon tog båda mina händer och la på vartdera bröstet.
– Smaka på dem, bad hon, och jag var inte sen att lyda.
Jag böjde mig fram och kysste försiktigt ena bröstet, och så sög jag in bröstvårtan i munnen. Hon drog efter andan när den gled in i min mun, samtidigt som hon la ena handen i nacken på mig och tryckte mitt huvud hårdare mot sig.

Hennes andra hand letade sig ner mellan mina ben och tog ett fast grepp om min kuk som stod stenhård i mina shorts. Hon klämde åt om den och jag ryckte till av beröringen. Så tog hon ett steg bakåt.
– Nu har jag visat mina bröst. Nu är det din tur att visa nåt, sa hon. Klä av dig.
Jag drog snabbt tröjan över huvudet och började dra ner shortsen. Susanne tittade, med ett litet leende på läpparna, på medan jag klädde av mig. Snart stod jag i bara kalsongerna framför henne och nu gick det inte längre att dölja mitt stånd. Kuken avtecknade sig tydligt genom kalsongtyget, men jag kände inte längre att jag behövde skämmas för det.
– Kalsongerna också, sa Susanne när jag slutade klä av mig. Jag vill se dig helt naken.
När jag började dra ner även det sista plagget gick hon ner på knä framför mig och hjälpte mig. Kuken sprätte ut mitt framför hennes bröst när kalsongerna föll till golvet och hon tog ett fast tag runt min kuk. Jag stönade till. Så började hon långsamt runka mig och jag flämtade häftigt av njutning. Hon visste verkligen vad hon gjorde. Kuken svullnade upp mer och mer och jag kände att jag var på väg att spruta. Hon tittade upp på mig och log när hon såg min sammanbitna min.
– Är det skönt?
Jag nickade till svar.
– Jag märker det, sa Susanne och skrattade lätt.
Då kände jag hur det ilade i underlivet och hela kroppen darrade. Jag kunde inte kontrollera mig, utlösningen var redan på väg och kuken ryckte till ett par gånger innan tre långa spermastrålar sprutade ur den och landade på Susannes bröst. Jag stönade högt, dels av frustration för att jag inte kunnat hålla mig, dels för att det var så otroligt skönt att bli runkad av henne.
– Ojdå, sa Susanne. Det behövdes inte mycket för att du skulle komma.
Hon log för att visa att hon ändå inte var särskilt besviken. Så tittade hon ner på sina bröst, som nu var täckta av vit sperma som långsamt rann ner mellan brösten och nedför magen.
– Vilken sats! Du måste ha varit kåt bra länge. Men ni tonårskillar är väl ständigt kåta?
Hon skrattade och såg mig i ögonen. Jag log matt. Det var ju ingen idé att säga emot för när det gällde mig så hade hon ju rätt. Hon sträckte sig efter handduken och började torka bort sperman från överkroppen. Så reste hon sig.
– Jaha, men då är det ju inte mer än rätt att det är min tur nu, då.
Hon drog av sig bikinitrosorna och blottade en hårig men ändå välansad fitta. Jag stirrade förhäxat på hennes håriga sköte. Här stod denna sexiga grannfru från mina mest barnförbjudna fantasier mitt framför mig, helt naken. Jag kunde fortfarande inte tro att det var sant.

Susanne tog min hand och förde den in mellan sina ben. Hon vände sig lite på sidan så att jag skulle få lättare att komma åt, samtidigt som hon tog min andra hand bakom sin rygg och la den runt sin midja som stöd. Så styrde hon mina fingrar in mellan sina blygdläppar, och jag kunde känna att hon redan var både varm och fuktig. Fingrarna gled lätt över hennes inre blygdläppar och var alldeles kladdiga när de nådde fram till klitoris. Hon tog mitt långfinger och pressade det mot sin klitoris. Långsamt började hon röra mitt finger i cirkel över den, och hennes andhämtning blev allt häftigare.
– Känner du? frågade hon och tittade på mig.
– Mmm, svarade jag.
– Försiktigt i början, innan det blir tillräckligt fuktigt, sen kan man öka takten lite.
Jag njöt av att vara helt i hennes våld, av att känna hennes varma och fuktiga fitta runt mina fingrar och av att se henne njuta av det "jag" gjorde med henne. Nu andades hon allt häftigare och hon ökade takten med mitt finger.
– Så ja... så ja... flämtade hon. Så skönt...
Hon knep ihop ögonen och kastade huvudet bakåt. Hennes kropp började darra och hon ökade trycket med mitt finger mot sin klitoris.
– Mmmm... Guuud! stönade hon. Snart... Mmmm...

Så började hela hennes kropp skaka och med sin lediga hand tog hon ett stadigt tag i mig. Samtidigt tryckte hon hela min hand mot sin fitta och höll den alldeles stilla.
- Åååååh... Nuuuuu!
Orgasmen fick henne att skaka och darra kraftigt och jag hade fullt upp med att hålla i henne medan det gick för henne, så att hon inte skulle ramla. Hon kysste mig på halsen och hennes varma andedräkt strömmade mot min hals medan hon flämtade med huvudet lutat mot min axel. Så började hon slappna av mer och mer, och till slut släppte hon min hand och la båda sina armar runt mig och kramade mig.
– Gud vad det var underbart! Jag har legat och blivit riktigt kåt av att veta att du har tittat på mig, så den där orgasmen var efterlängtad!
Jag besvarade hennes kram och njöt av att känna hennes nakna kropp pressas mot min. Min kuk hade varit halvstyv medan jag smekt henne, men nu reste den sig i sin fulla prakt igen. Det kände Susanne, och hon gned sig i sidled mot den med sitt underliv, och hennes fitthår kittlade mot min pung, vilket gjorde mig ännu mer kåt.
– Vill du knulla med mig? viskade hon i mitt öra.
– Gärna, svarade jag.
Skulle jag någonsin ha kunnat svara nej på den frågan i ett sånt läge? Knappast.

Hon släppte greppet om mig och tog ett par steg bort till köksbordet. Så vände hon sig med ryggen mot bordet och hoppade upp och satte sig på bordskanten.
- Kom, sa hon och särade på benen samtidigt som hon sträckte ut ena handen mot mig.
Jag tog hennes hand och hon drog in mig mellan sina lår. Så tog hon om min kuk och började runka den precis framför sin fittöppning. Jag stod med båda händerna på hennes ben och bara njöt av att se min kuk framför hennes fitta. Susanne styrde ollonet mot sina blygdläppar och tryckte mig mot sig med hälarna mot baksidan av mina ben. Kuken gled in utan några som helst svårigheter och vi flämtade båda till när hennes fitta omslöt mig helt och hållet. Hon tog om min midja och drog mig intill sig så att kuken skulle komma så långt in som möjligt. Så satte hon ena handen på bordsskivan bakom sig och smekte mig på bröstet med den andra.
– Knulla mig nu, sa hon och jag var inte sen att lyda.
Jag la händerna på hennes höfter och började långsamt röra mig ut och in i henne. Det var en underbar känsla att äntligen få knulla henne och jag kunde inte slita blicken från min kuk som gled in och ut ur hennes fitta.
Susanne stönade allt häftigare.
– Det är bra... Du är så skön! flämtade hon. Lite hårdare nu!
Så tog hon min ena hand och la på sitt ena bröst. Jag smekte bröstet och lekte lite med bröstvårtan mot handflatan, samtidigt som jag ökade takten med underlivet. Det var så jäkla skönt och jag kände att jag snart skulle spruta igen. Det kände tydligen Susanne också.
– Är du på gång igen? sa hon med ett leende. Det är okej, du får spruta i mig om du vill.

Om jag ville! Jag hade längtat så otroligt efter att få fylla hennes fitta med sperma, och nu skulle jag äntligen få göra det. Jag ökade takten ytterligare och stönade högt. Susanne stönade också och hennes fitta kramade allt hårdare runt min kuk och till slut blev det för mycket för mig. Min kropp spändes och reflexmässigt tryckte jag kuken så långt in i henne jag kunde. Sperman flödade ur kuken när det gick för mig och det svartnade nästan för ögonen av ansträngningen. Hennes fitta darrade runt min kuk när jag sprutade och tydligen hade hon lyckats tajma sin orgasm med min utlösning, för vi sjönk båda ihop på bordet helt utmattade. Hon la sina armar om mig och smekte mig på ryggen medan hon kysste mig på halsen.
- Så skönt... Hade jag vetat att du var så skön hade jag sett till att vi hade gjort det här för länge sen, viskade hon.

Den helgen såg vi till att ta igen vad vi hade "gått miste om" fram till dess. Jag sov inte många timmar de nätterna och när mina föräldrar kom hem på söndagseftermiddagen tittade de lite konstigt på mig när jag bara sa hej och gick och la mig på sängen när de kom hem. Om de bara hade vetat...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Pulaski

  • Publicerad Publicerad: 2009-04-28

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,4/5 (12 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

kåtbocken skrev

Mycket bra!
En anmärkning: du skriver om en kvinna i fyrtioårsåldern som var läcker för sin ålder.
Det efter fyrtio som en kvinna mognar och blir riktigt knullkåt.

Ken skrev

Runkar Killens Grova Ståkuk tills Sperma Sprutar! Mycket Knullande i Damens Mogna Håriga Bullfitta med Ståkuken Långt Inne i Knullhålet flera Gånger Knullas Det!!!

Betyg: 5
Svex skrev

Kåt Kille Får Knulla med Grannens Goa Bullfitta! Ståkuken Långt In Sprutar Sperma efter Hon Runkat Pojkens Ståkuk!

Betyg: 5
Evert skrev

Kåt Kille Runkar Sin Ståkuk så Moster Ser o Njuter! Sedan blir det Nakenknulla i Våta Kåta Knullfittan tills Ståkuken Sprutar In Mycket Vit Sperma i Kåthålet!!

Betyg: 5
Jens skrev

Susanne Så Kåt på Killens Kuk att Hon Runkar Kuken till Fullt Stånd som Hon Får i Kåta Våta Knullfittan tills Ståkuken Sprutar Satsen i Kåthålet Flera Gånger Lovade Kåta Susanne!!

Betyg: 5
Kenta skrev

Kåt som Faan får Killen Ståkuk att se Grannens Fitta o Slickar Hennes Tuttar vilket Hon Njuter av! Ståkuken Knullar Hennes Kåtfitta Flera Gånger!!

Betyg: 5
Myrann skrev

Halhäftig story gillar den skarpt!

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter