Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sexleksaker

Din novelltext här
Ville berätta om en varm sommardag i juli. Jag vaknade på morgonen och solen stod högt. Klockan var väl mellan nio och tio. Jag strosade ner till köket och gjorde mig lite kaffe och en smörgås. När jag såg det sköna vädret så funderade jag på vad jag skulle göra idag. Min man var som vanligt på resande fot.

Efter frukosten gick jag upp och duschade. Jag tvålade in mig ordentligt och lät de tvåliga händerna smeka hela kroppen. Jag bestämde mig för att gå ner på stan och strosa i sommarvärmen.

Jag tog på mig ett par tunna trosor och en vit lätt sommarklänning som var helt slät. Den hade knäppning på överdelen och helt slät på underdelen. Jag knäppte klänningen upp till bröstens underkant så att brösten markerades och ena halvan blottades. Det tunna tyget kändes skönt mot hela kroppen, precis lagom en sån här dag, tänkte jag. Eftersom jag skulle strosa runt lite så satte jag på ett par vita gymnastikskor på fötterna, bekvämt.

Jag letade efter bilnycklarna men sent om sido bestämde jag mig för att ta bussen istället. Då kan man ju ta ett glas vin eller så, tänkte jag. Då vi bor i Nacka så tar det bara en kvart eller tjugo minuter till Slussen. Jag gick till busshållsplatsen och njöt av det varma vädret. Det var säkert 25 grader i skuggan och solen var det nästan outhärdligt varmt.

Bussen kom efter bara fem minuter, jag gick ombord betalade och letade efter en plats att sitta. Jag gick bakåt i bussen som var nästan full. Dock fanns det två platser. Det var de första efter ”barnvagnsparkeringen”. De bägge platserna är lite högre än de i främre delen och skall ha en skiva framför som benskydd. Dock här var den borta, bortslagen av förmodligen överförfriskade ungdomar. Jag satte mig på den innersta stolen och bredvid mig satte sig en dam i 70 års åldern. Bussen brummar iväg och vi var på väg. När vi åker över Skuru-Bron så tittar jag på alla båtar som rör sig som ett pärlband ut mot skärgården.

När vi väl kommer till första hållplatsen efter bron så stiger det ombord en mycket stilig Herre. Han var väl i sextio års åldern. Hade vit pösig skjorta och vita veckade bomullsbyxor som kröntes av en vit hatt. Jag tänkte att han var så stilig och han var brunbränd som i ansiktet som framhävdes av hans vita klädsel. På något sätt så ingav han en väldig respekt. Ungefär som en lärare i första klass.

Han tittade bakåt i bussen och letade efter ett ledigt säte. När han kom till ”barnvagnsparkeringen” så fällde han ner ett av de två fällbara sätena. Han lyfte på huvudet så jag såg hans klarblå ögon under hatten. Vilken stilig herre tänkte jag igen. Samtidigt kom jag på att där han satt så hade han huvudet i samma höjd som mitt säte. Benskyddet var borta och om jag särade på mina ben så skulle han få fri insyn ända upp i grenen på mig. Jag älskar att reta karlar (även kvinnor) med att ge dem en flasch eller två. Men den här herren ingav en sådan respekt så jag vågade inte. Jag skruvade på mig och kände hur benen ville åka isär från sitt korslagda läge. När bussen stannade igen för nya passagerare så hade jag bestämt mig för att visa åtminstånde lite. Men jag skämdes lite av tanken. Bussen stannade och då löste sig problemet av sig själv. Ombord kom en barnvagn och herren lämnade välvilligt platsen för barnvagnen.

Han gick upp trappsteget och ställde sig bredvid damen bredvid mig. När han tog steget upp så tittade han mig djupt i ögonen och jag kände att jag rodnade. Tro mig, det är inte ofta men för den här Herren så bara kom det. Nu var det bara motorvägen kvar till Slussen. Jag kände att han tittade på mig snett bakifrån. Jag undrade vad han tittade på, jag böjde på huvudet och tittade ner över brösten. Från hans vinkel så måste han se nästan hela bröstet, tänkte jag. Jag kunde ändock inte låta bli att dra lite i klänningens midja för att han skulle se bättre. Jag njöt av hans blickar.

Nu var vi framme vid slussen. Tanten bredvid mig tog god tid på sig att komma av bussen. Den vitklädda herren försvann i folkvimlet. Jag bestämde mig för att gå resten in till city. Jag gick längs skeppsbron och såg hur ungdomar satt och höll om varandra längs kajen. Det såg fint och kärleksfullt ut. Jag hade en svag sommarbris mot mig när jag gick längs vattnet. Vinden gjorde så att alla konturer på kroppen syntes på klänningen. Jag gillar själv att titta på både killar och tjejer. Alla är vackra på sitt sätt. Ofta brukar jag jämföra tjejers venusberg. När de har en klänning som min och går i motvind så markeras venusberget på ett uppeggande och underbart sätt. Mitt venusberg är välmarkerat dock ej en bullfitta. När jag gick där kände jag killarnas blickar på mitt venusberg, nu var det inte bara hettan från solen utan hettan började komma inifrån också.

Jag strosade vidare och tog sikte mot Kungsan. Hela Kungsan var full av folk . Jag gick till pressbyrån och köpte en piggelin. Satte mig på ett av trappstegen vid fontänen och sög på min glass som det vore en kall isig kuk. Det satt några killar ett par trappsteg längre ner och pratade om tjejer. De var väl i 18 års åldern och hade fortfarande den naiva bilden om kvinnor att man bara skulle knulla dem. Ingen finess om förspel eller så. Jag vet att om de vände sig om så skulle de få fri insikt mellan mina ben. Vänd er om då, tänkte jag för mig själv.

Jag hade nu ätit upp glassen och skulle gå vidare. Jag särade lite extra på benen, harklade mig och sa – Ursäkta grabbar, vet ni hur man kommer till Birger Jarlsgatan härifrån. Jag visste mycket väl hur man kommer dit, jag ville bara att de skulle vända sig om. Killarna vände sig om och sa – Jo……. sedan blev det tyst. Jag hade nu fyra ögon fixerade mellan mina ben. Killarna stammade lite och förklarade sedan vägen. Jag tackade artigt för beskrivningen. När jag reste mig så särade jag lite extra på benen, tittade dem i ögonen och gick iväg. Nu har de något att prata om, tänkte jag. Det är en upphetsande tanke att veta att två killar sitter och pratar om min fitta just nu i denna stund.

Jag gick vidare över Norrmalmstorg och kände mig törstig och lite småhungrig. Jag gick till Birger Jarlsgatan och Bistro Jarl. Jag satte mig på uteserveringen precis vid räcket med vinden i nacken. På så sätt kunde jag se alla vackra kvinnor och flickor med av vinden skulpterade kroppar. Servitrisen kom med menyn och hälsade igenkännande. Det är ofta jag går hit. Både mat och service är bra. Jag bad att få en öl medan jag läste menyn, var tvungen att ha något för törsten. Jag satt där och beundrade utsikten medan jag zippade på min öl. Dumt tänkte jag, varför har så många tjejer byxor en sån här varm dag.

När jag satt där i värmen så hade jag omedvetet knäppt upp en knapp till vid brösten på klänningen. Med rätt vinkel så hade man full insyn till mina bröstvårtor. Servitrisen kom och skulle ta beställningen. Medan jag beställde lax och stuvad potatis så kände jag servitrisens blickar på mina bröst. Det var upphetsande och bröstvårtorna styvnade och blev markerade under tyget. Jag tänkte att jag skulle ha ett glas vitt vin till maten, varpå jag frågade servitrisen om en rekommendation. Jag höll menyn på ett sätt att hon var tvungen att böja sig över min axel för att peka på något gott. Nu kunde hon se minst det ena bröstet från den vinkeln. Jag tvekade lite så att hon kunde se länge och väl.

Jag hade nu druckit upp ölen och servitrisen kom med vinet. Jag märkte att hon medvetet ställde sig så att hon skulle se brösten igen. Härligt tänkte jag, jag observerade henne lite och konstaterade att hon hade fin kropp med lagom stora bröst under blusen. Hon hade en vit Bh som höll dem på plats medan hon serverade. Jag tog ögonkontakt och tackade för vinet. Varsågod sa hon glatt och strosade in i restaurangen igen. Jag satt där och bara njöt när servitrisen kom med maten. Till min förvåning så ställde hon den på bordet bredvid. Jag tittade på henne och hon sa, - Ska bara torka av bordet först.

Någonting var inte som förut, jag försökte att komma på vad. Till min förtjusning så märkte jag att hon knäppt upp blusen lite och hon hade tagit av sin Bh. Nu ställde hon sig framför mig och började att torka av bordet. Jag såg hur brösten gungade i sin frihet med hon torkade av bordet. De var jätte läckra. Sedan vände hon sig om igen. Skulle duka upp bordet efter torkningen. Vanligtvis brukar dessa effektiva servitriser göra det i ett nafs. Hon tog alla saker styckevis. Böjde sig fram varje gång så jag skulle få fri insyn. Jag tog mig friheten och sa att hon hade helt underbara bröst, - Detsamma sa hon.

Jag njöt av maten och när jag ätit färdigt så var det samma procedur igen. En sak i taget när hon dukade av. Varje gång såg jag hennes härliga bröst. När hon dukat av så satte hon sig på en barstol, den höll upp dörren till restaurangen samtidigt som hon hade god överblick över sina gäster. Jag kunde inte låta bli att titta på henne. Nu hade hon fått på sig Bh´n igen. Det var väl inte passande för alla gäster kan jag tänka.

Varje gång hon hoppade upp på barstolen respektive ner så kunde jag se hennes mjukt formade lår nästan upp till grenen. Hon märkte mina blickar och log åt mitt håll. Nu hade hon fått nya gäster och hon hoppade ner från stolen och gick fram till dem. Även denna gång såg jag inte hela vägen. Hon serverade dem varsina Loka och när hon kom till barstolen igen så drog hon upp kjolen lite innan hon hoppade upp. Äntligen så såg jag ända upp till hennes vita trosa. Hon satt åt mitt håll och hon särade lite extra på benen medan hon tittade mig djupt i ögonen. Härligt brunbrända ben som mötte den vita trosan.

Jag vinkade henne till mig och beställde ett glas vitt vin till. Hon frågade om jag gillade vad jag såg. Du är underbar kommenterade jag. Tack sa hon och smålog. Titta nästa gång jag sätter mig svarade hon. Jag undrade vad hon skulle hitta på nu då. Hon gick in i restaurangen igen och kom tillbaka efter några minuter med mitt vin. On the house, sa hon och log. Hon gick tillbaka till sin barstol igen och drog upp kjolen så långt hon vågade. Sedan vände hon sig om och på ett mycket klumpigt sätt satte hon sig på stolen igen. Hon tog först ena benet så jag fick en god inblick. Till min förtjusning så såg jag att hon hade tagit av sig trosorna. Hon var rakad förutom en liten tofs högst upp på fittskåran. Blygdläpparna lyste röda rakt i ansiktet på mig. Hon höll kvar ställningen en kort stund och satte sedan upp andra benet också. Nu kunde jag inte se blygdläpparna längre utan bara tofsen. Men jag stirrade storögt på henne.

Nu kom hon fram till mig och frågade om det önskas något mer. Jag tittade på henne och sa,
- O ja, men det blir svårt för kocken att fixa till.
- Nåt jag kan göra då, sa hon.
- Ja, du har nog rätt talang för mina önskemål, svarade jag.
Hon log och låtsades att tappa penna och block. Hon böjde sig ner under bordet för att ta upp dem. Jag passade på att sära på benen så hon skulle få fri insyn under kjolen. Jag kände hennes ögon mot mitt skrev och särade lite till på benen. Hon reste sig upp med glansiga ögon och sa. Nästa gång jag tappar något så ska det inte vara några hinder i vägen.
Hon steg upp på sin barstol igen, på samma vis som förut. Nu såg jag att hennes blygdläppar hade svullnat och hon var kåt. Blygdläpparna särade på sig medan hon stod där med fittan åt mitt håll. Sedan satte hon sig igen. Jag reste mig och gick förbi henne. Tittade henne i ögonen och gick in på damrummet. Jag låste dörren och drog av mig trosorna. Kunde inte låta bli fittan utan lät fingrarna glida i min fuktiga fitta. Jag masserade fittan i förebyggande syfte. Hon skulle få se allt tänkte jag.

Nu gick jag ut igen, när jag passerade henne så tittade jag djupt i hennes ögon innan jag satte mig igen. När jag satt mig så rätade hon till rumpan och satte ner ena benet. Insynen var total. Hon lutade sig lite bakåt och jag såg ännu bättre. Nu kom hon fram till mig igen med en trasa och skulle torka av bordet igen. Klumpig som hon var så välte hon mitt vinglas och det gick i kras mot trottoaren.
- Ursäkta sa hon, vänta så kommer jag med ett nytt glas åt dig.
Hon skyndade iväg och kom tillbaka med ett nytt vinglas och en borste och skyffel. Hon ställde ifrån sig glaset och bad än en gång om ursäkt. Borsten var av den varianten att den bara hade ett handtag, inget skaft. Hon böjde sig ner och började mödosamt att sopa upp glasskärvorna. Nu låg hon på alla fyra under bordet och jag särade på benen för att hennes utsikt skulle bli enligt hennes önskemål. Jag tittade lite runt omkring, det var ingen som kunde se vad vi höll på med. Jag särade ytterligare på benen, nu kunde hon se rakt upp i fittan på mig. Jag sköt fram rumpan och satte upp benet på en högre punkt jag hittade under bordet. Särade ytterligare på benen. Jag kände hennes blickar utforska min buske och vidare upp i fittan. Jag tog min hand och förde den från knäna upp längs med låren. Klänningen kasade med min hand. Jag kom till min buske och fingrade lätt på fittan. Jag stoppade in några fingrar medan hon stod på knä och tittade på mig. Jag kände att jag var så upphetsad att jag kommer snart.

Min orgasmen kom och jag försökta att hålla så tyst som möjligt. Jag tog ut fingrarna och särade på blygdläpparna. Hon måste ha sett hur min fitta gjorde sammandragningar efter orgasmen. Sedan tittade hon fram över bordskanten, röd i ansiktet och ställde sig upp.
- Tack sa hon med ett leende.
- Tack själv sa jag med låg röst.
- Får jag träffa dig någon gång när jag inte jobbar, frågade hon.
- Javisst svarade jag. Vad sägs om ikväll. Jag är ensam hemma och min man kommer först om några dagar.
- Det hade varit underbart, svarade hon. Tyvärr så jobbar jag minst till 12 ikväll sa hon.
- Här är mitt kort, sa jag. Ring är du snäll.
- Jag ringer i morgon, svarade hon. Jag är ledig hela dagen i morgon.
- Välkommen, svarade jag.

Jag sippade på vinet och gick på damrummet igen. Var tvungen att torka av fittan lite efter orgasmen. Jag gick förbi servitrisen och blinkade med ena ögat åt henne. På tillbaka vägen så stoppade hon mig med en öm klapp på axeln. Hon böjde sig fram och viskade. Du, din fitta syns rakt igenom klänningen i solljuset. – Passa på och titta då, sa jag med en blinkning.

När jag vände mig om så såg jag herren från bussen sitta ett par bord ifrån. Jag stannade till, jag kunde inte låta bli att nicka till honom igenkännande. Han lyfte lite lätt på hatten som svar på min nickning. Jag tänkte på vad servitrisen sagt till mig och började rodna igen framför denna distinkta herre. Han granskade min kropp medan jag gick till mitt bord. Hans blick fastnade på min trekant som anades under tyget. Jag satte mig och det kändes som en räddning i nöden. Varför reagerade jag så mot denna herre, undrade jag.

Det tog bara några minuter så kom det en väldigt vacker dam. Hon var runt de femtio och var en tio år yngre än honom. Hon pussade honom på kinden och satte sig ner. Så var det med det, tänkte jag. Servitrisen gick förbi mig med ett leende och gav dem varsina menyer.

Jag började att titta på människorna som gick förbi på trottoaren. Jag drömde mig bort och tänkte på vad som kanske komma skall under morgondagen. När jag satt där i en helt annan värld så hörde jag någon harkla sig bredvid mig. Jag vände mig om och där stod han. Herrn i vitt.
- Ursäkta sa han, men kan du rekommendera något ur menyn. Vi har aldrig varit här förut.
- I den här värmen som är nu så är laxen med stuvade potatisen helt perfekt, svarade jag.
- Det har du rätt i sa han. Vill du komma över till vårt bord och hålla oss sällskap. Du slipper ju att sitta ensam då.
- Ja varför inte, svarade jag.
Han gick före mig till deras bord. Satte sig medan jag hämtade en kompletterande stol. Innan jag satte mig så stod jag vid sidan av mitt bord och presenterade mig. Jag tittade på dem men fick ingen ögonkontakt. Bägge tittade säkert en meter längre ner. De hette Paul och Anna. Anna var vacker som en dag. Hon liknade faktisk Maud Adams. Klassiska drag och en axellång frisyr med brunt hår.

Vi satt och språkade om allt. Det kom fram att de bodde i Spanien under vintern och på Värmdö under sommaren. Nu fick de sin mat och jag passade på att gå på damrummet. När jag gick förbi servitrisen så var jag tvungen att fråga hur genomskinlig klänningen var. – Som en plastpåse svarade hon med ett fniss. Men ta inte på dig trosor igen, jag gillar vad jag ser.
- För din skull då sa jag.
- Tack.
Jag gjorde vad jag skulle på damrummet och gick tillbaka till mina nyvunna vänner. När jag gick mot dem igen så kände jag hans blickar mot min kropp. Jag tänkte, som en plastpåse! När jag kom fram till bordet och stod där och skulle dra ut stolen så fick jag inte ut den. Jag märkte att han höll emot med foten så den inte kom ut.
- Du är så vacker där du står, sa han.
- Tack, svarade jag lite tafatt
- Var har du köpt klänningen, sa Anna
Jag rodnade lite och sa att det var en billig trasa från HM.
- Kombinationen du och klänningen är underbar sa Anna.
- Tack, sa jag igen lite tafatt av respekt till paret.
Nu kom servitrisen igen. Hon dukade av och log emot mig. När hon gick därifrån så sa Paul.
- Jag stod där borta vid trädet och tittade på den klumpiga servitrisen.
Jag bara rodnade som svar. Vad skulle jag säga?
- Jag råkade också se att du har inga trosor på dig. Vilket du även nu visar väldigt tydligt i din fina klänning.
- Nej, sa jag. Det har jag inte. De åkte av förut på begäran. Undrar var jag fick modet ifrån att vara så rak mot dem.
- På begäran av servitrisen sa Paul.
- Ja sa jag. Titta när hon hoppar upp och ner på sin barstol så förstår du.
Jag tittade på servitrisen och bad henne komma. Jag förklarade vad Paul hade sett och jag bad att hon skulle visa varför jag tagit av mig trosorna. Hon tittade undrande på mig men förstod vad jag menade. Hon bad mig att flytta mig lite åt sidan medan hon dukade av. Återigen så tappade hon penna och block. Denna gång böjde hon sig inte ner för att se under bordet. Utan hon satte sig som i kråkställning för att ta upp sina saker. Hon satt där med benen isär och blottade sin fitta för paret. Hon kommenterade att det måste vara på lika villkor, därför bad jag att Sussi skulle ta av trosorna.
- Håller med svarade Paul.
Servitrisen gick tillbaka till sin stol och åbäkade sig upp igen. Anna ursäktade sig och gick in till damrummet. Jag frågade Paul om han tyckte om hårigt eller typ rakat som servitrisen. Alla fittor är vackra sa han, men jag föredrar hårigt som markerar fittan. Jag tänkte för mig själv att gud vad lätt det är att komma in på sex om man bara är öppen för signalerna. Nu kom Anna tillbaka och hon sa bara – Lika villkor, och satte sig. När hon satte sig så drog hon upp kjolen till låren. Jag tänkte, är det en invit. Lika villkor?

Nu kom servitrisen igen och skulle duka av deras tallrikar. Paul passade på att beställa en flaska Champagne för att skåla för vår bekantskap.
- Lika villkor, sa Anna och tittade på servitrisen.
Hon stod undrande men sen böjde hon sig ner och tittade under bordet. Hon kom upp igen och upprepade ”lika villkor”. Jag förstod nu vad hon gjort i damrummet. När hon gick bort till sin stol igen så frågade Paul om vi var älskarinnor. Nej sa jag, vi upptäckte varandra först idag. Spännande sa Paul.
- Vad tycker du om Anna då?
- Hon är vacker, svarade jag ärligt.
- Tack sa Anna och fortsatte, varför är inte du lika klumpig som servitrisen?
Jag tappade då servetten, reste mig sakta upp med Annas blickar som följde min kropp. Jag rätade till klänningen och sträckte ut tyget över venusberget så att Anna skulle få en bra blick på mitt håriga venusberg. Sedan drog jag upp Klänningen lite och satte mig som servitrisen, särade på benen och plockade upp servetten. Jag satt kvar så där så att både Anna och Paul skulle se min håriga fitta. Började plocka i min väska för att det skulle ta lite mer tid. Tittade på Anna och sa ”lika villkor”. Hon gled fram på kanten av stolen och satte upp benet på ena stolen. Där fanns en välansad men mörk fittbuske. Blygdläpparna hade glidit isär lite så de lyste rosa mellan benen. Jag reste mig upp igen och tittade både Anna och Paul i ögonen.
- Vad gör vi nu då, undrade jag.
- Vi dricker ur champagnen betalar och tar med servitrisen hem till oss på Värmdö, svarade Paul.
- Men hon jobbar till sena kvällen, svarade jag.
- Jag fixar det sa Paul.
Han vinkade till sig servitrisen, bad om notan. Precis när hon skulle hasta iväg så sa Paul. – Kan du inte följa med oss tre hem?
- Måste jobba, sa hon.
- Jag betalar gärna förlorad arbetsinkomst åt dig, sa Paul.
- Nej det går inte, sa hon.
Hon svansade iväg lite purken för att inte kunna följa med. Efter någon minut så kom hon med notan. På notan stod det att ”plocka upp mig utanför Martini om 15 minuter. Vi betalade drack ur champagnen och försökt haffa en taxi på gatan.

Vi fick en taxi och åkte till Norrmalmstorg och väntade på servitrisen. Där kom hon. Hon hade en lång sommarklänning med knäppning uppifrån och ända ner på sig. Den var uppknäppt ner under brösten och nästan ända upp till grenen. Hon var jättefin och sexig.
- Hej sa hon, jag heter Pia. (med respekt för henne och hennes arbete så är namnet påhittat)
- Hej sa jag, Det här är Paul och Anna, själv heter jag Sussi.
- Jag vet det sa Pia, det stod på kortet.
Pia hade en vacker kropp och gjorde inget för att dölja det. Hon satt bakom förarsätet och jag kunde se hennes tofs mellan benen. Anna satt i mitten och var tvungen att skyla sig för chauffören. Vi pratade om det mesta medan vi åkte till Värmdö. Taxin letade sig in på småvägar i enlighet med Pauls instruktioner. Vi kom fram till ett litet hus på en kulle vi kunde se att havet var nedanför och förmodligen hade det en underbar utsikt. När vi kom in så upptäckte jag att vi hade blivit lurade av framsidan. Huset var byggt i suttereng i tre plan. Det var en stor glasfront som täckte alla tre planen. Därigenom såg man havet, underbart tänkte jag.

Paul tog fram lite vin och serverade oss. Det var lite krystat först men det släppte snart. Pia bad mig att ställa mig mot fönstret för att se min kropp som döljs under klänningen. Jag ställde mig där och såg mig i en stor spegel på motsatta väggen. Det var verkligen som en plastpåse. Jag ställde mig lite bredbent för att sexa till mig lite. Härligt sa Anna och Pia. Anna reste sig upp och sa att nu var det hennes tur. Hon gick mot fönstret och stannade en meter ifrån. Hon drog ner kjolen och under hade hon en kort underkjol. Den gick bara några centimeter över hennes fitta. Den var så tunn och genomskinlig så man såg allt. Hon hade en vacker kropp och hon smekte sig över brösten. När hon smekte brösten så åkte underkjolen upp lite och blottade hennes härliga fitta. Hon ställde sig lika bredbent som jag tidigare och lät handen glida ner till fittan. Hon masserade lätt fittan innan hon kom och satte sig igen. Paul satt bara i ett hörn och tittade på dessa tre skapelser.

Pia, som var yngst gick nu fram till fönstret och skulle posera. Eftersom min klänning inte är lika genomskinlig som era, så väljer jag att knäppa upp den. Hon knäppte sakta upp alla knappar, särade på flikarna och visade sin härliga kropp. Hon vickade lite lätt på höfterna och det syntes att hon njöt av att visa sin kropp. Hon gick sakta ner i brygga. Baklänges! Oj vad vig hon är, tänkte jag. Hennes venusberg markerades väldigt tydligt och jag ångrar att jag inte satt närmare. Hon särade på benen lite innan hon gick upp igen.

Pia kom tillbaka till soffan, vi satt och pratade lite nu när hämningarna hade släppt. Vi konstaterade att vi alla gillade att visa upp våra kroppar. Jag särade på benen så både Pia och Anna skulle ha fri insyn. De var inte sena att göra detsamma. Pia bad att Anna och jag skulle ställa oss upp och böja oss framåt. Både Pia och jag gjorde vad vi blev tillsagda. Vi böjde oss framåt framför Anna. Hon lyfte upp min och Pias klänningar så hon såg våra rumpor. Jag kunde tänka mig vad hon såg. Pias rakade fitta och min buske mellan skinkorna. Jag kände en hand som ömt smekte min fitta, den masserade fittan samtidigt som ett finger gled in i min grotta. Anna tog nu för sig av två fittor.

När vi stod där så kom Paul fram, Jag har ett önskemål, sa han. Vi reste oss upp och frågade, - Vadå, säg det bara, som du ser så har vi inga större hämningar. Jo sa han. Vi ska ha fest ikväll för några nära vänner. Skulle ni kunna tänka er att göra om vad ni gör nu då. Kanske till och med gå lite längre. Pia och jag tittade på varandra när vi hörde Paul säga. – Ni får självklart betalt. 10.000 var. Jag tittade på Pia och hon lös upp när hon hörde pengarna. Själv är jag i mindre behov av dem. Jag sa, vilka är det som kommer då. Det är bara väninnor till mig. Paul ska inte vara hemma heller. Bara kvinnor, reflekterade jag. Men vad ska de få ut av det här. Anna förklarade, hon och Paul har inte älskat med varandra på 10 år. Paul hade gjort en prostata operation och efter det försvann erektionen. De kvinnor som kommer 5 st är utvalda väninnor som jag tror gillar både män och kvinnor. Det här är ett sett för mig och se om jag kan ha en älskarinna bland mina vänner. Alla bor i Spanien under vintern. Herre je tänkte jag. Vi har många bekanta som bor i Spanien under vintern.

Pia och jag pratade om det och kom fram till OK. Vi vände oss om och frågade, när kommer dom då. Om en timme ungefär sa Anna. Oki sa jag, hoppas att jag inte känner någon av dem. Nu vill jag ta en dusch. Då kom Anna fram med två negligéer som var helt genomskinliga. De här ska ni ha på er sa Anna.

Pia och jag frågade var duschen var och gick och duschade. Anna kom med handdukar och sa att hon säger till när det är dags. Pia och jag duschade och tvålade in varandra. Vi pratade och konstaterade att vi bägge var tända på det som koma skall. Jag tvålade in hennes bröst och hennes vårtor styvnade. Sedan smekte jag med handen ner till fittan och kände att hon var riktigt plaskvåt av kåtsafter. Oj då sa jag. Pia förklarade att det här var mer eller mindre en sexfantasi hon har haft. Särskilt att tända icke lesbiska kvinnor. Erövra dem så att säga. Ja det ska bli spännande reflekterade jag.

Vi gick ut ur duschen och såg en flaska champagne och två glas. Det var en soft musik som kom från de inbyggda högtalarna. Vi hällde upp champagnen och började att smutta på den. Pia och jag började prata om allt med vad som hade med sex att göra. Vi ville ju vara kåta när vi kom ner. Vi hörde hur det fnittrades från undervåningen och undrade vad de höll på med. Det kom även skratt och många oj oj oj nerifrån. Efter ett tag så kom Anna upp och sa att det var dags.

Vi tog på våra negligéer som inte dolde nåt. Min fitta riktigt lyste igenom medan det syntes tydligt att Pia var rakad förutom tofsen. Vi gick ner och jag såg hur de under negligeen nakna
Brösten guppade. När vi kom ner såg jag att det satt fem kvinnor förutom Anna i soffgruppen. På bordet låg det sexleksaker i högar. De hade haft ett leksaksparty tänkte jag. Bra uppvärmning. Alla skrattade och fnissade tills vi kom. De blev helt stumma och till min förskräckelse så såg jag att det var två av dem som hade varit på våra fester vid flertalet gånger. Jag satte ett finger till mun och de förstod. Jag tror inte att de ville att det skulle komma ut att de skulle köpa sexleksaker bland våra bekanta. Jag tog den situationen som en säkerhet för att de skulle hålla tyst.

Pia och jag ställde oss framför soffan. Först visade vi upp våra kroppar. Vi ställde oss bredbent och började smeka brösten. Alla tittade storögt på våra kroppar. Jag lät handen glida ner till fittan och smekte det silkeslena tyget mot mitt venusberg. Jag tittade på tjejerna och alla var lite röda av antingen generade eller så var de upphetsade. Pia vände sig emot mig och kysste mig. Jag besvarade kyssen och smekte hennes rumpa samtidigt. Jag drog upp negligeen
Och blottade hennes runda fina rumpa för tjejerna. Hon ställde sig med rumpan mot publiken och jag fortsatte att smeka henne. Då började hon att böja sig framåt så fittan blottades mer och mer. Min hand följde med och dolde hennes fitta för publiken. De kunde bara ana vad jag hade i handen. Pia reste sig igen och smekte nu mig. Jag gjorde likadant och Pia dolde även hon min håriga fitta.

Nu stod vi och gungade med våra kroppar framför dem. De var märkbart påverkade av dansen. Pia satte sig på huk i sin traditionella kråkställning och blottade fittan för dem. Jag gjorde som Pia och alla tittade storögt på oss. Mina vänner sen tidigare visste inte riktigt var de skulle titta. De valde Pias fitta. Men jag såg att de blev glansigare och glansigare i ögonen. Jag förde en hand till fittan och lät ett finger glida in. Jag drog ut det igen och lät Pia slicka av det med en härlig sugning. Pia lät mig smaka på hennes kåtsafter också. Då gick jag fram till Anna, satte upp benet på bordet och stack in ett finger i fittan igen. Jag lät Anna slicka av det. Pia gick till andra änden av tjej samlingen och gjorde likadant. Nästa var en väninna till mig, jag tittade henne i ögonen satte upp benet stack in ett finger och lät henne slicka av det. Som bekräftelse att det var ok så smekte hon lätt min fitta samtidigt som hon slickade av fingret. Vi fortsatte tills alla hade smakat av kåtheten och satte oss sedan på bordet. Då reste sig Anna upp och sa att nu skulle de lära sig lite om sina egna kroppar också.

Anna tog av sig allt utom trosorna. De var röda och man kunde bara ana vad som fanns där under. Hon började smeka sig över brösten samtidigt som hon pratade. Först och främst måste ni gilla era kroppar och sedan måste ni respekt för dem. Anna bubblade på medan hon smekte sig. Till slut sa hon. – De här leksakerna gör ingen nytta om ni inte älskar er själva. Tänk så rätt hon har, tänkte jag. Hon tog en dildo, satte på den så det surrade lite. Tog den och smekte sin fitta med den utanpå trosorna. Sedan bad hon Pia komma fram till bordet.
- Lägg dig på bordet sa Anna till Pia.
Pia lydde, la sig på bordet. Anna tog hennes ben och särade på dem. Titta nu på den här underbara fittan, sa Anna. Den är väl förberedd med kåtsafter för att kunna ta emot en dildo. Hon förde dildon mot Annas fittöppning och stack in den sakta. Den var inte så stor så hela försvann in i fittan på Pia. Pia njöt i fulla drag att ligga där och visa sig. Det märktes tydligt.

Nu tog Anna fram en form av handske. Den var pälsbeklädd och verkade vara väldigt mjuk och följsam. Anna bad mig byta plats med Pia. Sagt och gjort, nu låg jag med skrevande ben framför mina två väninnor. Pia tog på sig handsken. Smekte min kåta fitta och insidan av mina lår. Hon lät den även glida upp lite i fittan.
- Någon annan som vill prova sa Pia.
En av mina väninnor svarade att det ville hon. Hon tog på sig handsken och smekte mina lår. Hon lät handen vandra högre och högre utan att nudda fittan. Till slut kunde jag inte hålla mig utan stötte till med underlivet så handsken kom mot fittan. Hon tittade på mig och log. Hon masserade min klitoris och handsken blev våtare och våtare av mina kåta safter. Då vände sig min väninna mot de andra och frågade, någon mer? Ingen svarade men viljan fanns där, det syntes.

Anna började att prata igen. Nå älskar ni era kroppar. Alla mumlade något otydligt. Pia och jag satt framför dem och smekte varandra för att sällskapet skulle slappna av lite. Anna fortsatte – Smek nu era bröst tjejer. Alla började smeka sig utanpå blusarna. Nej nej nej sa Anna. Ta av er på överkroppen. Annars känner ni inte bröstens mjuka härliga form. De tvekade lite men överkropparna blev nakna. Här fanns alla sorters bröst. Stora små hängiga och fasta. Alla satt nu och smekte brösten. Vårtorna blev olika styva men alla reagerade. Nu bad Anna mig att gå bakom en av dem och smeka hennes bröst. Jag gjorde det lät händerna vila på hennes axlar och sedan leta sig ner till hennes bröst. Pia följde efter. Pia tog en av mina väninnors bröst och jag såg att hon njöt av Pias behandling.

Nu satt alla och smekte sina bröst då Anna fortsatte. Här är några större dildos. Kom Pia så ska jag visa dem hur man gör. Pia la sig på bordet och särade på benen. Anna sa att de glider lättare in om det är saliv på dem. Anna svalde den stora dildon till hälften innan hon förde den mot Pias vidöppna fitta. Anna tillade att den här fittan hade inte behövt någon saliv, den är väl förberedd. Alla tittade rakt in i Pias fitta nu och väntade på att den stora dildon skulle glida in. Anna lät den sakta men säkert glida längre och längre in. Hon förde den in och ut i mjuka rörelser samtidigt som hon frågade om någon vill prova. En av tjejerna kom fram, tog ett stadigt tag i Dildon och förde den in och ut. Känner du hur lätt det går trots storleken.
- Ja, svarade hon.
- Det beror på att hon är kåt och fuktig tillade Anna.
Jag tittade på tjejerna i soffan och märkte att de hade händerna mellan benen och smekte sig. Nu tog jag och frågade om någon ville prova något. Ja jag sa en av de främmande damerna. Hon pekade på en Rabbit och sa att hon alltid har undrat om det funkar som i Sex in the City. Visst sa jag. Ställde mig framför henne, bände upp rumpan så fittan blev väl synlig. Inte bara för henne utan för alla. Jag sträckte dildon mot henne och satte på den. Hon förde sakta in den till allas förtjusning. Sedan så turades de om att köra den sakta och sensuellt in och ut i fittan på mig. Jag kände att jag kommer om de fortsätter. Då viskade den första damen i mitt öra att hon menade om hon fick pröva den själv. Jag tittade till på henne och sa – visst jag hjälper dig.

Jag satte mig på bordet och hon kom fram till mig. Hon undrade om vi kunde göra det på andra ändan av bordet så att inte alla såg henne. Självklart sa jag och knäppte upp hennes kjol. Under fans det inga trosor utan en blond välvuxen fitta. Jag njöt och pussade henne lite lätt på venusberget. Jag bad att Pia skulle flytta sig lite så att hon fick plats. Pia reste sig och bordet var nu ledigt. Hon lade sig ner och jag såg att hennes fitta var välvuxen och stor. Jag smekte henne lite först och kände att hon var jätte kåt. Vill du ha den nu sa jag. Kör in den sa hon lågt. Den vibrerade sakta och den lilla piggen på översidan roterade sakta. Jag körde in den sakta. Det fanns nästan inget motstånd. Hon hade som sagt en stor fitta. Den lilla piggen masserade hennes klitoris samtidigt som jag körde den in och ut i denna välutvecklade fitta.

Hon blev vildare och vildare. Samtidigt som hon låg där och tog emot så skruvade jag henne en bit i taget, ända tills hon låg med fittan mot de andra. Jag nickade åt dem och de tittade på sin väninnas fitta med stora ögon. Hon låg med slutna ögon och har säkert inte fattat att alla hade fri insyn i hennes heligaste. Jag hörde att hon var nära nu och hon kom med ett stön. Jag lade handsken över ögonen på henne och sa att låt den ligga kvar, i befallande ton. Smek din fitta nu sa jag. Jag tog ut Rabbiten och hon började smeka sin kåta fitta. Sära på den bad jag, så jag ser djupt in dig. Hon särade på sina blygdläppar, alla på soffan tittade storögt rakt in i fittan på henne. Jag njöt å hennes vägnar. Ska jag pulla dig frågade jag. Ja ja, var allt hon fick ur sig.

Jag tittade på Pia och Anna, de hade fått av kläderna från två till. Varav en var min väninna. Jag fortsatte med min partner och körde in tre fingrar. När jag juckade med fingrarna frågade jag om hon ville ha mer. Jag vill ha allt sa hon. Jag såg i ögonvrån att de två återstående, nu satt bredbent i soffan och hade händerna i trosorna. Jag nickade åt en av dem och visade att hon skulle komma. Jag sa vänta lite nu så kommer jag och pullar dig, ta inte bort handsken. Jag pekade till hennes väninna att hon skulle smeka henne. Hon började försiktigt men lät sedan tre fingrar komma in i henne. Jag tecknade då att hon skulle hålla ihop alla fingrar och fista henne. Hon var stor nog för det. Väninnan ställde sig på knä framför henne. Formade handen och lät den sakta glida in i sin helhet. Samtidigt befriade jag henne från de återstående plaggen på hennes underkropp. När hon var naken så svankade hon lite extra på kroppen och fittan lyste med sina svarta hår mellan skinkorna.

Jag gav rabbiten nu till den enda icke aktiva kvinnan och visade vart den skulle vara. Hon närmade sig den fistande kvinnan sakta bakifrån. Körde sakta in den och jag hörde att det var uppskattat. Det var nu bara en som inte var helt naken. Min väninna så jag tittade på henne och hennes underkropp. Hon nickade sakta medan hon körde dildon in och ut i fittan på sin väninna. Jag tog av henne kjolen och trosorna. Hon hade en så härligt stor buske. Det var även en liten sträng som gick upp till naveln. Hennes venusberg var väl markerat och med den kraftiga busken så syntes det än tydligare. Hon var fin, ja alla var fina, tänkte jag. Damen som låg på bordet började nu stöna och vrida sig av fistningen från hennes väninna. Handsken åkte av och hon böjde lite på nacken och såg att det var hennes väninna och inte jag som fistade henne. Hon spärrade upp ögonen men lade ner huvudet igen och njöt.

Alla verkade vara i extas nu och de kom på löpande band. Först hon som blev fistad sedan hon med rabbiten i fittan och min väninna med den stora busken hade Pia tagit hand om så hon kom nästan samtidigt.
- Du lurade mig, sa kvinnan som blivit fistad.
- Tycker du sa jag med ett leende.
- Ja, men det gör inget, det var jätteskönt.
- Du ser, och du vet vart du skall om du vill ha mer. Hon verkade att gilla att fista dig också.
Hon svarade inte utan tittade bara på mig.
- Kom nu sa Anna till Pia och mig. Nu ska vi avsluta med en fittparad som avslutning. Sätt er i soffan.
- Oki sa både Pia och jag.
- Nu skall alla komma och lägga sig på bordet. En efter en och visa att ni är nöjda med era fittor. Ni får göra det i tur och ordning medan ni andra sitter med oss i soffan.
De tvekade och var blyga så Anna reste sig lade sig på bordet. Ska det här vara så svårt sa hon. Hon särade på benen inför alla och smekte fittan. Hon särade på blygdläpparna till allas åskådning. Och sedan vände hon sig om och ställde sig på knä med rumpan och fittan i vädret. Hon reste sig och sa, - Nå skall det vara så svårt. Jag puffade på min väninna och tecknade att hon skulle upp nu. Hon tvekade lite men sedan lade hon sig på bordet för allas åskådning. Hon smekte sig och vände sig om för att insynen skulle bli bakifrån också.

Nu var det den fistade damens tur och hon reste sig upp och sa – Ja, ni har ju alla sett hur jag ser ut i fittan. Är det något särskilt ni vill att jag ska visa frågade hon. Japp sa jag lite glatt. Fista dig själv, sa jag. Hon lade sig på bordet smekte fittan och körde in ett par fingrar. Sedan tog hon den andra handen till hjälp. Först delade hon på fittan så vi såg rakt in sedan så började hon trycka in handen med hjälp av den andra. Jag hjälpte henne att trycka på lite. Nu hörde jag hennes välbekanta stönande igen. Hon kommer igen tänkte jag. Jag tryckte lite extra på hennes hand men hon bad mig att hjälpa henne. Jag nickade till hon som hade fått av sig kläderna sist och verkade blygast. Hon kom och förde in handen i fittan på henne. Juckade långsamt och jag hörde att nu kommer det igen. Hon vred sig och sträckte hela kroppen i en båge vid orgasmen. Hon tittade upp och såg att det var en väninnas hand och inte min som var där. Om blickar kunde döda hade jag varit stendöd nu.

Hon reste sig och satte sig i soffan bredvid mig. Hon viskade i örat på mig. ”nu har du lurat mig så jag har haft två av mina bästa väninnors händer i fittan” Jag log tillbaka. Hon tittade på mig och sa till min förvåning Tack.
Nu var det den håriga damens tur. Hon lade sig ned på bordet och smekte sin håriga fitta. Handen försvann nästan i den kraftiga behåringen, hon smekte sig och särade sedan på blygdläpparna för allas beundran. Nu vände hon sig om och jag väntade spänt på den synen. Hon bände upp rumpan och särade på benen. Hennes hår var svart och det var som hon hade en pälskrage mellan skinkorna. En hand letade sig mellan skinkorna och hon började smeka sig frenetiskt på blygdläpparna. Jag tog en stor dildo och gav till den fistade tjejen. Din tur sa jag. Hon tog dildon och körde sakta in den mellan de håriga halvorna. Hon stönade av välbehag och juckade emot. Det blev vildare och vildare. Till slut kom hon med ett vrål. Hon stod kvar i samma ställning medan dildon gled ut och in sakta. Stå kvar ett tag sa hon med dildon. Hon grenslade den håriga damen och tog ett tag om skinkorna med bägge händerna. Titta nu alla så ska ni få se henne rakt in i fittan. Hon drog isär fittan nästan våldsamt och mycket riktigt så såg vi rakt in i hennes håriga fitta. Jag blev så kåt att jag bad att hon skulle stå kvar där.

Jag lutade mig bakåt och särade på benen. Ena benet hamnade i knäna på de till vänster om mig och det högra på de till höger. Jag smekte fittan och sa att titta nu, jag gillar det. Jag särade på blygdläpparna så hon som stod på knä och särade hårfittan kunde se rakt in. Jag sa du skall väl också se en fitta. Hon tittade storögt på mig medan jag sa att nu ser alla en fitta som är vidöppen för alla lekar. Jag pratade med den håriga damen och jag sa. Vet du att alla tittar på din fitta nu. Hur känns det? – Skönt sa hon med ett stönande. Alla ser hur hårig och fin du är. Jag smeker min fitta för att jag är så kåt på dig. Nu smeker jag klitoris samtidigt som jag ser din härliga fitta. Alla ser din härliga fitta. Känns det skönt. – Ja kved hon jag känner era blickar och jag kommer snart av spänningen. Ja kom du, svarade jag smeker min fitta till din ära, sa jag. Få se, svarade hon. Jag reste mig lade mig på golvet framför henne. Drog upp knäna så högt jag kunde och särade på benen. Titta på min fitta nu, sa jag. Jag ser, jag ser. Svarade hon med stora ögon rakt i fittan på mig. Alla andra tittar rakt in i din fitta nu sa jag och tittade på henne. Ja, jag känner allas blickar. Det är så skönt att veta att alla ser mig. Jag kommer snart stönade jag. Jag med sa hon, jag med. Vi kom samtidigt och den håriga damen kom så kraftigt att hon åkte ner med en duns i bordet. Vi pustade ut bägge två.

När hon kom till sans igen så sa hon, jag visste inte att man kunde komma av att bara någon tittade på mig. Jodå svarade jag. Orgasmen sitter lika mycket i fantasin som i det fysiska.

Nu reste jag mig och sa att jag skulle hem. Tittade på Pia och hon nickade. När vi satt i taxin tillbaka så sa jag, ska du med hem på ett glas vin. Pia nickade instämmande.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sussi

  • Publicerad Publicerad: 2007-03-03

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,6/5 (14 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Henx skrev

Helt fantastisk, aningen lång å andra sidan så bygger den upp till klimax på ett underbart sätt...

Betyg: 5
skrev

10 p 10 p blev skit kåt en lebb grrrrrrr

Betyg: 5
skrev

Otroligt underbar,,,,,,,,,,,,mums!!!!

Betyg: 5
Håkan skrev

Hej på dig, jag är en man på 44 177/82 kortklippt, mörkblond, bor i sthlm, tycker att du skriver fantastiskt bra och sååå upphetsande, finns du på nätet, skriver du på andra ställen, vem är du? Skulle gärna vilja veta lite mer.

Betyg: 5
njutaren skrev

en helt outsider, som bygger upp en kåthet så stor, känslan att få ge sig hän!!!!!

Betyg: 5
ulf skrev

kåtdrypande

Betyg: 5
Sååååå kåt! skrev

Jag blev så kåt, kan knappt skriva detta! 😌

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter