Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sexguden och verkligheten

[Sexpoesi framför sexnovell, inte verklighetsbaserad från min sida]



Där går han, sexguden. Han som är bäst i sängen, han som är uthållig som få. Han som har DET, just det där lilla extra. Det som få andra män har. Han närmar sig mig och jag ler. Han kommer närmare och jag blir varm i kroppen. Men han går förbi mig, drömprinsen går förbi utan att lägga märke till mig. Med stor besvikelse sätter jag mig tillrätta i stolen och väntar på nästa tillfälle att få hans uppmärksamhet riktad mot mig. Är jag så tråkig? Är det som i mottot ”Syns du inte finns du inte”? Jag verkar inte finnas i dina ögon alls.

Jag går hem ensam och tänker på dig, min sexgud. Du som ska få mig att nå upp till himmelriket flera gånger om. Du som ska ta mig på semester till paradiset varje natt och vid varje tillfälle du kommer åt. Om du bara såg mig någon gång. Min sexgud beger sig bort med en berusad flicka i släptåg. Fyllesex bryter ut i något buskage intill ett dagis. Hennes plats kunde ha vart min, och sexguden hade blivit min på allvar.

Tråkiga dagar, som blir till ännu en längre tid. Vi möts då och då, och du ser mig lika lite som innan. Det är vår och snart sommar. Jag hoppas än. Jag syns inte i dina ögon, jag finns inte i din värld. Men i min tar du upp all plats jag har. Snart måste jag ha dig, vare sig du vill det eller ej. Mitt underliv vill ha dig här och nu, om så möjligt. Varför kan du inte se mig?

Vi möts igen, på samma ställe som innan, jag har klätt upp mig extra för dig. Om du inte ser mig nu kommer du aldrig göra det. Du går mot mig som förra gången, men denna gången reser jag mig upp och blockerar din väg. Du ser mig för första gången. Min sexgud. Dina ögon smeker mot min kropp och jag ser hur det tänder till i dem. Jag är din nu min älskade sexgud.

Drar iväg med dig till ett bättre ställe. Vi klär av varandra, jag är kåtare än någonsin, kåt på dig, bara på dig. Du knullar mig hårt och länge, ja nästan för länge. Min fitta känns öm, men du slutar inte? Är sexguden inte perfekt nog att veta när han ska sluta? Men tydligen inte, jag väntar och väntar. Till slut ger jag upp, uthållighet av det här slaget är överskattat. Jag gör något jag aldrig trodde var möjligt. Flyr undan min sexgud och går hem till mig själv och glömmer allt vad sexguden heter. För även den hetaste karlsloken kan vara riktigt långtråkig i sängen.



Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Research

  • Publicerad Publicerad: 2008-05-03

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter