Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sex Under Solen

Sex under solen...

Solen steker min kropp där jag ligger på en handduk ute i trädgården. Små svettpärlor har bildats i porerna och trillar ibland iväg över huden som en kittlande droppe. "Äntligen semester!", tänker jag "Precis lagom till det fina vädret." Jag låter tankarna vandra iväg. och kan inte hjälpa att bli lite småkåt när solen värmer min mus genom tyget på bikinitrosan. Mina bröstvårtor styvnar när jag snuddar dem med fingrarna.

Plötsligt hör jag en cykel rassla genom gruset på infarten och undrar vem det kan vara, men ligger kvar, orkar inte resa mig. När jag hör steg närma sig över gräset kisar jag genom ögonlocken och sätter upp handen mot solen för att kunna se. Det är Filip som hade vägarna förbi och tänkte stanna till för att snacka lite och få en kopp kaffe. "Du kan gå in och ta själv, du hittar i köket och ta ut en läsk till mig när du ändå är i farten." Filip kommer snart tillbaka med två läsk. "Jag avstod kaffet.. det är alldeles för varmt."

"Så här ligger du och myser alldeles svettig och skön.", kommenterar han. Jag undrar om det syns på mig att jag legat och blivit kåt av värmen. Filip vet hur jag ser ut när jag är kåt, visserligen är vi bara vänner men har strulat med varandra till och från. "Ja, äntligen har sommaren kommit igång. Varför inte göra mig sällskap? Hoppa ur kläderna så hämtar jag en handduk till." Jag går in efter en handduk och när jag kommer ut igen stannar jag till i dörren. För ute på gräsmattan ligger Filip helt naken på min plats, med lemmen halvstyv längs magen. "Det var kanske inte så jag menade.", ler jag när jag kommer fram "Men det går ju bra det med. Ligg kvar så ska jag smörja in dig så du inte bränner dig." Jag klämmer ut lite solkräm i händerna och börjar stryka ut det över hans bröstkorg och axlar. Kåtheten har tagit fart i kroppen på nytt och accelererat förbi småkåtheten. Man kan nu tydligt urskilja en fuktig rand på bikinitrosan eller var den där redan innan?

Sakta närmar jag mig Filips pulserande stånd som ligger spänd längs magen, men undviker den och smörjer istället in hans ben. När jag är färdig med framsidan tänker jag "Nog borde jag smörja in ryggen på honom med men skit i det" lätt på handen börjar jag dra med naglarna från under pungen och upp över kukryggen ett par gånger innan jag med ett stadigt grepp reser hans kuk och sätter tungan till hans nu blottade ollon för att slicka i mig försatsen.

Filip stönar mjukt när min mun omsluter hans lem. Jag runkar honom med ett hårt grepp och korta rörelser runt roten samtidigt som jag suger och slickar på ollonet. Filip börjar göra motjuck med höfterna och andas snabbare och snabbare. Jag känner igen signalerna och avbryter min behandling strax innan det går för honom, jag vill ha satsen i min nu sjöblöta fitta, men först när jag fått tunga. Dessutom vet jag att Filip gillar att få vänta lite, bli retad innan han får sjunka djupt in i en varm blöt grotta.

Jag rullar över på rygg och drar samtidigt smidigt av mig trosorna, skrevar med benen så att Filip får fri tillgång till min längtande fitta. Jag sluter ögonen och väntar. Filips skugga faller över min kropp och snart går det som en elstöt genom min kropp. Filip har gått direkt på min känsliga kärleksknapp med tungan. Han trycker isär mina lår ytterligare och börjar trycka tungan mot klittan innan han suger in den mellan läpparna. Jag håller på att förgås av lust när tungan börjar spela. Jag stönar och gnyr av behandlingen, pressar in Filips huvud med ena handen och rullar ena bröstvårtan med den andra. "Att det är så här skönt!.. Så längesedan jag fick tunga ", mumlar jag mellan stönen. "Mer.. hårdare!!", befaller jag med ynklig röst som inte längre bär.

Jag känner hur jag rusar mot en orgasm, letar upp Filips händer, som har ett stadigt tag om mina skinkor, och kramar dem i mina. Orgasmen sköljer genom min kropp och skriker tyst ut sin kåthet. Filip försöker förtvivlat hålla tungan kvar på min svullna knopp och när konvulsionerna och skakningarna avtar går han på ännu fortare och hårdare.. Jag kommer en andra gång utan att den första orgasmen riktigt hunnit klinga av och sen faller jag ihop.

Filip vänder mig på mage och jag svankar upp för honom. Nu vill jag ha hans stora kuk i mig, känna hur den fyller mig. Redan när jag känner hans ivriga fingrar sära på mina blygdläppar känns det som om jag ska komma en tredje gång. Filip pressar sakta in sin bultande lem i min plaskblöta fitta, centimeter för centimeter och drar sedan ut den lika sakta medan han hela tiden flämtar av vällust. Sen kör han plötsligt in den med en enda stöt ända till roten och börjar knulla mig snabbt och tungt. "J-jag k-kommer snart.. Ååååhhh vad v-varm och och skön du är..", stönar han fram. "Kom. till.. mig.. kom. i mig.. spruta..", flämtar jag i takt med stötarna som svar när jag känner att även jag är på väg. Filip trycker sig så långt in han kan med de tre sista stötarna innan han tömmer sin varma säd långt långt inne i min savande grotta. Känslan av varm sperma som fyller min fitta blir för mycket och även jag kommer i en tyst orgasm när Filip faller samman över min rygg.

Ingen rör sig, utan båda ligger kvar under solen. Filip är fortfarande i mig utan att ha slaknat nämnvärt. Värmen får mig att dåsa till. Men det är inte bra att somna i solen så snart får vi börja röra på oss igen.

Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: blackwidow

  • Publicerad Publicerad: 2006-08-05

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter