Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sex med flickvännen och hennes älskare

Jag hade varit förlovad med flickvännen i ungefär 8 månader och vi trived mycket bra tillsammans.. Vi träffades på en fest som systern och hennes kille hade anordnat..

Jag var vid tillfället 27 år och hon 21 år, hon studerade till sjuksköterska och jag arbetade som ekonom på ett lokalt företag.. Jag tjänade ganska bra och jag skämde nog bort henne endel..

Anna som tjejen heter hade nyss klarat av en tenta och firade med vänner på studentkåren. Hon visste att jag hade endel att göra och fick jobba extra på helgen. Dock blev jag färdig lite tidigare och åker hem till min lägenhet (där också Anna bor)..
Hemma är flickvännen, Marcus och några till (mest studenter) och jag festar med dem.. De flesta glider iväg mot kåren efter ett tag och jag känner inte för att joina med (trotts att jag tagit mig endel), och bestämmer mig för att leta upp tjejen..
Jag letar lite och går in i sovrummet och ser att hon ligger där och säger att hon kommer snabbt..
Jag går dit full och lite påtänd för att hämta henne och tar tag i täcket för att ta upp henne och ser att en kille (Marcus) ligger och slickar henne..

Hon smakar gott säger han (och avslöjad som han är försöker inte dölja detta). Jag står där bara förvånad och tittar innan han börjar slicka henne igen.. Jag vet inte vad som händer, men penisen börjar resa sig och jag blir kåt istället för förbannad och tar fram penisen och säger åt att hon ska suga av mig vilket hon gör.. Själva schocken, spänningen att se att en annan kille slickar min egen tjej gör att det pirrar i hela kroppen..

Han kommer sen upp och tjejen turas om att suga av oss, hon t.om testar att suga av oss med båda penisarna i munnen samtidigt. Hon gör ett mycket bra jobb att kåta upp oss och leka med penisarna.. Jag leker samtidigt lite med hennes mus och får ytterliggare rysningar i kroppen då killen nyper mig i rumpan..

Hon talar sen om att det här är hennes älskare (du är ju sällan hemma).. Sen vill hon titta på när jag suger av honom och han pressar in den i munnen och jag får ligga i sängen och de talar om hur jag ska slicka den, och smeka bollarna och slicka dem när jag suger på ollat.. Samtidigt så pullar hon sig på musen och njuter av det hela.
Jag suger verkligen en penis, men jag tänkte inte på det, men efteråt, hur kunde jag?

Efter detta så kommer vi överens att hon ska rida av mig, men något jag inte får reda på är att det blir en dubbelmacka.. Ok de flesta (åtminstånde killar) drömmer nog om det men det blev verkligen konstigt.. Min tjej kunde verkligen rida, det är säkert, men ändå.. Killen knullade henne i rumpan på ett sätt som hon verkligen gillade..

När vi var färdiga så sprutade vi både ner henne och hon sov över hos älskaren under helgen och innan hon flyttade permanent talade hon om att han hade varit hennes älskare i 6 månader..Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Johan

  • Publicerad Publicerad: 2007-06-16

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (5 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

x skrev

Skräp

Betyg: 1

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter