Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Semestern

Therese blundade och njöt medan solens varma strålar smekte hennes nakna kropp. Hon hade tagit av sig bikinin och solade i toppless. Det var en frihetskänsla att ligga så här under solens brinnande klot och bara flyta bort. Att få känna den fläktande havsbrisen i håret och den brännheta sanden mellan tårna.
Plötsligt kände hon ett stänk av iskallt vatten och slog förskräckt upp ögonen. Hon reste sig på armbågarna och såg att hennes pojkvän kommit upp ur vattnet.
"Det där var inte roligt" sa hon och försökte se så sur ut som möjligt.
Micke skrattade och sa; "Du kommer att förvandlas till en pepparkaka om du ligger så där för länge."
"Jag kanske vill se ut som en pepparkaka" sa hon och kysste honom på munnen.
Micke satte sig i sanden bredvid henne. "Jag såg en riktigt snygg tjej i vattnet. Jag tror att hon spanade in dig."
"Åh, börja inte nu igen" sa hon och suckade. De hade länge fantiserat om hur det skulle vara att ha trekant. EllerMicke hade rättare sagt fantiserat om det, och Therese hade gått med på att uppfylla hans fantasier för en dag, under veckan på Rhodos. Men det enda han hade gjort sedan de anlände vid flygplatsen var att försöka hitta tjejer åt henne, och hon började bli trött på det.
"Jag har ju sagt att det kommer att hända när jag är redo för det" sa hon. "Du behöver inte hålla på och tjata så mycket."
"Jag tjatar inte" sa han. "Jag tycker bara att man ska ta tillfällena i akt. Det är inte så lätt som du tror att hitta en tjej som vill ställa upp på något sånt. En kille kanske, men inte en tjej."
"Ok" sa hon och satte sig upp. "Vem var det som "spanade in mig"?"
"Ehh..." började han. "Hon stod där borta vid trampbåtarna."
Therese lade sig på filten igen och slöt ögonen.
"Kom igen" sa Micke. "Jag ljuger inte. Hon stod där. Jag lovar. En blondin, i rosa bikini. Och hon tittade på dig."
"Jag vill inte haen Barbiedocka med rosa bikini, Micke" sa Therese och log. Han var hopplös!
"Hon var inte så lite snygg kan jag säga. Vad tycker du om henne där borta då?"
Therese satte sig upp igen. Hon fick väl ge med sig någon gång.
"Vär" sa Therese och pekade på en smal asiatisk kvinna i grön bikini.
Micke nickade och log. "Hon vore nåt va?"
"Eller den rödhåriga där" sa hon och pekade på en kurvig tjej i toppless. "Hon har snygga bröst."
Therese tittade på Micke ur ögonvrån och smålog lite. Han njöt verkligen när hon pratade om andra tjejer på det sättet. Män!
"Jag måste gå på toa" sa hon. "Kommer snart tillbaka."
"Ok" sa han. "Jag ska hålla utkik efter Barbiedockan."
Hon skrattade och tog på sig bikinin.
Toaletterna låg precis intill trappan som ledde upp till hotellet. Hon var glad över att det inte fanns någon inne på "damernas" och ställde sig framför spegeln för att kolla solbrännan. Troslinjen stod i tydlig kontrast till den solbrända magen, och de fylliga brösten var lika bruna som resten av kroppen. Hon var brunett, och hade långt lockigt hår som räckte henne till midjan. Magen var platt och brösten stora och fasta. Hon var 22 år gammal och tillräckligt snygg för att dra till sig de flesta mäns blickar.
Dörren öppnades och hjärtat slog en trippelvolt i hennes bröst när en snygg blondin i rosa bikini steg in. Mickes lilla Barbiedocka?
"Hello" sa hon när hon fick syn på Therese.
"Hej" sa Therese som glömde bort att hon var utomlands.
"Så du är svensk?" sa hon och log. "De flesta är svenskar här har jag märkt. Men man måste ju vara på den säkra sidan."
Hon var verkligen snygg. Bildskön var ett bättre ord. Perfekt. Hon bar det blonda håret i en lång fläta, som svängde bakom ryggen på henne när hon gick, och hennes fasta former var minst lika perfekta som ansiktet. Hon log åt Therese när hon märkte att hon stirrade på henne och Therese vände generat bort blicken.
"Vad heter du?" frågade kvinnan.
"Therese" svarade hon.
"Jag heter Rebecca" sa hon. "Har ni varit här länge?"
"Ni?" upprepade Therese frågande.
"Jag såg dig på stranden" förklarade hon. "Med din pojkvän. Ni är ett jättegulligt par."
"Tack" sa Therese generat och svalde nervöst.
Rebecca log och gick fram till henne och ställde sig alldeles intill henne.
"Vi har v?"
Rebeccas händer hade glidit runt hennes höfter och börjat smeka hennes nakna skinkor.
"Jag såg att ni tittade på andra kvinnor på stranden" sa hon. "Tycker du inte om när jag gör så här?"
Therese kunde knappt andas.Än mindre tala. Hon lät Rebeccas svala händer smeka hennes stjärt medan hon försökte samla tankarna. Hon var panikslagen!
"Eller så här" sa Rebecca och lät en hand glida in under hennes trosor. De lena fingrarna smekte varsamt hennes underliv, och Therese blundade hårt. Hon visste inte om hon skulle springa därifrån eller om hon bara skulle låta det ske.
Rebecca försökte få ögonkontakt med Therese medan hon smekte henne, men Therese vågade inte röra sig. Hon stod där som en staty och stönade lågmält medan Rebeccas hand lekte med hennes underliv. Det var skönt, och hon ville inte att hon skulle sluta.
Men efter en stund drog hon sig motvilligt undan.
"Vad är det som är fel?" undrade Rebecca.
"Inget" sa Therese och var tvungen att svälja en nervös klump i halsen innan hon kunde säga något. "Jag kanske borde prata med min pojkvän innan jag gör något sånt här."
"Är ni ute efter en trekant?" undrade Rebecca och log. "Var det därför somni spanade in tjejer på stranden?"
"Han vill ha trekant" sa Therese och log tillbaka. "Tycker du om män?"
"Ja, jag är bisexuell" svarade hon. "Men jag måste erkänna att jag är mer tänd på dig än på din pojkvän."
Therese log nervöst. "Jag tror inte ens att jag är bisexuell" sa hon. "Jag skulle göra det
för Mickes skull."
Rebecca nickade. "Jag ställer upp på det om du vill."
När Therese kom tillbaka till Micke hade hon ett brett leende på läpparna.
"Vad är det nu då?" frågade han.
"Gissa vem jag stötte på i toaletthuset?" sa hon.
"Ingen aning" sa Micke.
"Vår lilla Barbiedocka."
"Va?" utbrast han. "Vad hände."
"Inget speciellt" sa Therese. "Mer än att jag bjöd upp henne till hotellrummet ikväll kl 20.30."
"Menar du allvar?" frågade han och sken upp som en sol.
Therese nickade och böjde sig ned för att kyssa honom.+ dig under den här resan?"
"Nej, men jag kan ju inte hjälpa att jag ser så inbjudande ut" sa hon och log.
"Åhå, få inte storhetsvansinne nu" sa han och skrattade.
Therese snurrade runt framför spegeln. Hon hade tagit på sig en svart klänning med djup urringning, och under det bar hon en röd bikini.
"Nå, vad tycker du?" frågade hon Micke.
"Det ser väl bra ut" sa han. "Men det ska ju ända tas av."
Hon log och knuffade undan honom. Nu började hon bli riktigt nervös.
"Tänk om jag drabbas av panik under själva akten?" sa hon. "Tänk om hon bara vill hålla på med mig, eller tänk om det visar sig att hon är en kille?"
"Du kanske inte borde tänka så mycket" sa Micke och kysste henne.
Det knackade på dörren, och Therese kände hur en hård knut knöts åt i magen.
Micke öppnade och välkomnade Rebecca. Hon var klädd i en kort svart kjol och en tunn topp som framhävde hennes fasta former. Hon hade släppt ut det långa håret, som låg i vågor över hennes bröst.
"Jag är verkligen spänd inför det här" sa hon och log.
"Vi också" sa Micke. "Therese har inte gjort något annat än att prata om dig." Therese kände för att slänga ut honom genom fönstret.
Rebecca gav henne en sexig blick och gick fram till henne. Hon strök undan ett par lockar från hennes ansikte och kysste henne på munnen. Therese drog sig undan med ett nervöst leende på läpparna.
"Jag ska inte bita dig" sa Rebecca och skrattade.
Micke placerade sina händer på Rebeccas bakdel och började smeka henne medan hon slickade sig runt munnen för att se sexig ut.
"Känn på henne, Therese" sa Micke. "Det är inte så farligt."
Rebecca tog hennes händer och förde dem till sina bröst. De var mjuka och kändes varma i hennes händer. Hon började klämma på dem, och försökte undvika att titta henne i ögonen. Hon hade inte trott att allt skulle gå så fort! Hon hade förväntat sig att de skulle sätta sig ned och prata igenom det hela först. Men hon ville tillfredställa sin pojkvän och fortsatte att klämma på Rebeccas fasta bröst.
"Ta av henne tröjan" sa Micke och tryckte skrevet mot Rebeccas stjärt.
Rebecca log åt Thhänder förenades med Mickes och tillsammans smekte de Rebeccas mjuka bröst medan hon stönade av vällust.
"Vill du smaka på dom?" frågade Rebecca.
Hon ville göra det för Mickes skull och böjde sig ned för att slicka lite på ena bröstvårtan. Hon slöt läpparna kring den och började suga försiktigt.
Micke drog ned byxorna på Rebecca och hon särade lite på benen så att han skulle komma åt att smeka hennes underliv. Hon stönade av vällust när hans hand gled in mellan hennes ben.
Therese kände sig inte riktigt redo för det än och drog sig undan. Hon gick bort till Micke och ställde sig på knä framför honom. Micke tryckte ned Rebecca bredvid henne och hon hjälpte Therese att knäppa upp knapparna i hans gylf. När den stora kuken hoppade fram tog de tag i den samtidigt och började runka den med två händer. Micke stönade högt och Therese böjde sig fram för att ta den i munnen. Hennes tunga mötte Rebeccas över ollonet, och de slickade på kuken tillsammans en stund, innan hon gav denåt Rebecca. Rebecca tog den djupt in i munnen och började suga i häftigt tempo. Therese smekte sig själv medan hon såg på hur hennes pojkvän blev avsugen. Rebecca var uppenbarligen mycket bättre på att suga kuk än hon själv, och Micke stönade högt av njutning. Efter en stund gav Rebecca tillbaks kuken till Therese, och de turades om att suga på den tills Micke var nära utlösning och drog sig undan.
Rebecca lade händerna på Thereses bröstkorg och tryckte försiktigt ned henne på golvet. Hon smekte henne över hela hela kroppen och klämde försiktigt på hennes bröst, som var ömma av solbränna. Therese särade på benen och lät henne smeka henne över trosorna. Rebecca drog i urringningen och vek ned den röda bikinin så att hennes bröstvårtor tittade fram.Hon böjde sig ned för att slicka på dem och Therese gnydde högt när Rebeccas hand gled in under trosorna och började leka med hennes underliv.
Micke stod på knä bredvid och runkade långsamt sin stora kuk medan Rebecca tog av Therese kläderna och smekte hennes nakna kropp. Han böjde sig fram så att Therese kunde ta kuken i munnen och kramade hennes bröst medan Rebecca stoppade in ett finger i henne och började pulla henne försiktigt. Hon drog panikslaget ihop benen när Rebeccas tunga gled in mellant varandra och Micke körde utan förvarning in kuken i Thereses fitta. Hon pep till när den gled in hela vägen och stönade medan Rebecca smekte hennes bröst. Rebecca sträckte ut tungan för att kyssa henne, men hon vände sig bort och visste inte vart hon skulle placera händerna. Mickes kuk gled in och ut i henne och hon juckade emot hans långa drag. Hon gnydde högt och lät Rebeccas tunga slicka hennes bröst och hals.
Efter en stund drog Micke ut kuken och stoppade in den i Rebecca stjärt. Hon skrek till och kramade hårt om Thereses bröst. Hon kysste hennes hals medan hon gungade fram och tillbaka över henne av Mickes hårda stötar. Det var en obekväm ställning att ligga i, men Therese tyckte att det var väldigt upphetsande att ha en annan kvinna översig medan hon blev tagen analt av hennes pojkvän.
"Du är så trång" stönade Micke.
Therese lade händerna på Rebeccas stjärt och försökte följa med de häftiga rörelserna. Rebecca gnydde högt varje gång kuken gled in hela vägen och slog i botten. Hennes tunga letade sig upp från Thereses hals och gled in i hennes mun. Therese lät den komma in och blundade medan Rebecca kysste henne passionerat. Hon fick väl bjuda lite på sig själv.
Micke drog ut kuken ur Rebecca och vände på henne. Han placerade henne i en 69:a över Therese och hon hann inte protestera. Rebeccas tunga hittade genast hennes fitta och hon särade på blygläpparna och började slicka henne.
Micke stoppade in kuken i Therese igen och knullade henne hårt och snabbtmedan Rebeccas tunga fladdrade över klitoris. Therese stönade högt av njutning och bet sig hårt i underläppen. Rebeccas fitta var bara några centimeter från hennes ansikte. Hon hade lovat Micke att hon skulle smaka på den och nu var rätta ögonblicket, även om hon inte var sugen på det. Hon blundade och sträckte ut tungan för att slicka lite på blygläpparna.
"Ja" stönade Rebecca och tryckte ned fittan mot hennes ansikte.
Tungan gled in i Rebecca och hon gnydde av vällust. Therese visste hur en kvinna ville bli behandlad och slickade henne som om hon hade gjort det många gånger förut. Hon sög på klitoris och särade på blygläpparna så att hon kunde slicka innerväggarna. Tungan dansade inne i hennes fitta och Rebecca skruvade på sig ovanfö en stund innan hon lät två fingrar glida in. Rebecca pep till och Therese började pulla henne försiktigt.
"Mmm, det är så skönt" stönade hon.
Thereses fingrar gled in och ut i Rebeccas våta underliv samtidigt som hon sög och slickadepå klitoris. Hon hörde på Rebeccas stönande att hon var på väg att komma. Plötsligt skrek hon till och låste benen kring hennes huvud. Therese kände hur fittsaften rann in i hennes mun och vände bort ansiktet men slutade inte att pulla henne. Hon slickade sig runt munnen och kände att hon själv var på väg att få orgasm.
"Gud!" skrek hon.
Rebeccas tunga drev henne till vansinne där nere och Mickes hårda stötar fick henne att gunga fram och tillbaka under hennes nakna kropp. Thereses fingrar gled in och ut i Rebecca i samma takt som Micke knullade henne och snart kom hon i en härlig orgasm. Rebecca satte sig upp på hennes ansikte och Therese tog ut fingrarna ur hennes fitta och började slickade henne igen.
Efter en stund drog sigMicke undan och sa att de skulle lägga sig på rygg bredvid varandra. De gjorde som han sa och Rebecca vände sig mot Therese för att kyssa henne. Therese sträckte ut tungan och började hångla med Rebecca medan Micke runkade sin stora kuk framför deras ansikten.
"Åh, jag kommer" stönade han.
Therese tog tag i kuken och hjälpte honom att runka. Rebecca ville inte sluta hångla och deras tungor kysste varandra medan sperman sprutade in i deras munnar. De slickade av varandras läppar och svalde den varma sperman.
När Micke hade runkat ut de sista dropparna sjönk han utmattad ned på golvet bredvid dem. Rebecca kröp ned till Thereses underliv och började slicka henne igen. Hon log och stönade av vällust medan hon smekte sina bröst.
"Är du nöjd nu?" frågade hon Micke.
"Mycket" sa han och log. "Vi måste göra om det här nån gång."
Rebecca verkade aldrig få nog av hennes fitta.
"Ja" stönade hon.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NinaPina

  • Publicerad Publicerad: 2008-06-23

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter