Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sanning eller konsekvens - vi kom visst inte längre

Stefan
"Kan jag ha de här byxorna på mig?" Jag vänder mig mot dörröppningen och där står hon, hon har tagit på sig ett par tajta mörkblå jeans med hål för knäna, hon snurrar runt och jag kan inte låta bli att titta på hennes sexiga rumpa som är så vackert förpackad i jeansen. Hon har inte tagit på sig nånting på överkroppen än, förutom den bhn som hon fick av mig i julklapp. Den mörkröda bhn trycker upp hennes bröst så att det bildas en perfekt klyfta. "Kan jag det?" Hennes röst avbryter min tanke och jag tittar i hennes ögon "Ja du är jättesnygg". Hon ler och snurrar runt igen "jag vet" säger hon och fnittrar.
Det är fredag och det har varit en riktigt tuff vecka, vi har tjafsat mycket men alltid somnat ihop. Hon och hennes bästa kompis ska gå ut ikväll, hon ville att jag skulle följa med men jag orkar inte, hon såg på riktigt besviken ut när jag sa att jag inte orkade.
Jag hör hur hon spelar musik inne i badrummet, det är gamla 90-tals klassiker och hon sjunger med "Yo, I'll tell you what I want, what I really, really want
So tell me what you want, what you really, really want" Jag ler åt hennes fina sångröst när hon sjunger med Spice Girls "I wanna, I wanna, I wanna,
I wanna really, really, really wanna…"
Det ringer på dörren och jag ställer mig upp då jag vet att hon inte kommer höra. Utanför står Johanna, min tjejs bästa kompis och kollega. Hon ler stort och hennes vackra leende smittar av sig och jag ler tillbaka, hon kastar sig runt halsen om mig "åh vad synd att du inte ville följa med" jag känner hur hon trycker sina stora bröst mot mig "jag hade hoppats på det". Hon släpper mig och går förbi mig, jag tittar på henne och hennes rumpa är så sexig, jag vet att jag inte får tänka på det, men ända sen jag såg henne i bikini i somras så har hon funnits i mina fantasier.

Klara
"jaså är det här du är din lilla Djävul" Jag snurrar ett kvarts varv och där står Johanna. Hennes svarta klänning sitter helt perfekt och i den lite för djupa urringningen ser jag klyftan som uppstår då man trycker ihop två jättestora bröst lite för mycket. Jag kan inte ens se banden från en bh, däremot ser jag två stora knoppar peka rakt fram. "oh jävlar vad du skräms" säger jag och fnittrar när jag går emot henne "du vet om att du glömde bh va" säger jag och ger henne en hård kram.
Johanna har alltid varit den snyggaste av oss och hon är den som fått de snyggaste killarna, men Stefan tog jag mitt framför ögonen på henne trots att jag vet att hon var intresserad av honom. Och ibland kan jag se hur hon gör sig till för att han ska titta.
Johanna fnittrar lite "det är ju enda chansen jag har för att killarna ska titta på mig ikväll, du är ju så jävla snygg". Jag känner hur mina kinder blir röda, och jag biter mig i underläppen för att inte säga nåt tillbaka "Ja.. Jag är strax klar, be Stefan öppna champagnen så kan vi dricka lite innan vi går ut". Hon vänder på sig och går ut i vardagsrummet, jag hör henne säga "Stefan din slöfock, Klara säger att du ska servera oss champagne" Jag ler åt hennes rättframhet, jag och Stefan har haft en jobbig vecka och egentligen skulle jag nog behöva vara hemma och mysa med honom, men jag vill också gå ut och ha roligt.

Johanna
När jag kommer ut i vardagsrummet sitter Stefan där med fötterna på bordet och tittar på nåt tråkigt tv-program. När jag ber han öppna champagnen så reser han sig upp och går till vinkylen och tar fram en flaska champagne. Han ställer fram tre glas på bordet och öppnar sedan champagne med ett litet pys, han häller upp i glasen och den ljusgula färgen fyller glaset och skummet rinner över. Han tittar på mig för att se om jag märkte och jag ler mitt bredaste leende. Jag märker hur hans händer skakar till av nervositeten. Han ger mig ett glas och han tittar på mig, jag känner hans blick tiita djupt i mina ögon, han gör mig varm och jag känner att mitt hjärta börjar slå hårdare.
Ända sen jag såg Stefan i gymnasiet har jag gillat honom, han har en utstrålning och mognad som de andra killarna saknade. Tyvärr hann Klara före och de gifte sig direkt, jag fick vara brudtärna. Hon har alltid skrutit om deras sexliv och hur bra han är i sängen, men att det blivit sämre nu sedan han blev befordrad. "skål" säger han och hans glas slår mot mitt "skål" svarar jag och ler mot honom..

Klara
När jag kommer ut från badrummet ser jag Johanna och Stefan med varsitt glas i handen. Jag går fram och tar mitt glas och skålar med dom. Johanna sätter sig i soffan och Stefan sätter sig bredvid, jag ser att hans knä rör vid hennes. Jag sätter mig bredvid Stefan och lägger min hand på hans lår. Jag tittar på Johanna som ler mot mig. Hon säger "har ni nåt spel eller nåt" vi skakar båda två på huvudet "ska vi köra sanning eller kånka" säger hon direkt efter. Jag börjar skratta "det har jag inte gjort sen högstadiet" säger jag men Stefan nickar och säger "javisst" han lägger sin hand på mitt knä "fint att du valde den blusen, du är så fin i den"

Stefan
Jag tänker att jag sitter här med min snygga fru och hennes supersnygga kompis och vi ska köra sanning eller konsekvens, "jag börjar" säger Johanna "Stefan, sanning eller kånka?". Jag sväljer och svarar tyst "sanning". Johanna skrattar "din lilla fegis.. Okej, vad är det mest attraktiva på Klara?" Jag tittar på klara "hennes ögon och hennes rumpa". Klara böjer sig fram emot mig och kysser mig på kinden "tack" viskar hon i mitt öra. "Klara. Sanning eller konsekvens" hon stryker med tummen på mitt lår "konsekvens" "okej.. Kan du få Johannas bröstvårtor bli hårda utan att röra dom". Hon tittar surt på mig "jaså du vile göra det här för att få lite sex" hon lutar sig fram mot Johanna och blåser försiktigt på halsen och över urringningen, jag ser hur Johanna njuter och hon ryser till, Johanna trycker fram sin bröstkorg och hennes bröst är bara ett par millimeter från Klaras mun "nu räcker det" säger Johanna "du gör mig alldeles vild" hon skrattar. Klara tittar på Johanna "sanning eller konsekvens" Johanna tittar på klara och sen på mig "jag tar också konsekvens" Johanna ler lite lurigt och hon tittar på oss båda "kyss Stefan djupt".
Utan att vänta på min reaktion böjer hon sig fram, hon öppnar sin mun och jag gör detsamma, hennes tunga masserar mjukt min tungspets och hon stönar till. Hon rör tungan lite snabbare och djupare. Jag tittar på Klara som tittar på oss, när våra blickar möts ler hon samtidigt som Johanna sätter sig grensle i mitt knä. Hon trycker sitt underliv mot min bula som nu börjar växa, hon stönar lite högre och sen helt plötsligt slutar hon och vänder sig mot Klara "nöjd?" hon torkar sig om munnen och ger mig en snabb puss och sen kliver hon av mig, hon rättar till klänningen innan hon sätter sig. Hon tittar mot Klara "sanning eller konsekvens?". Klara tittar på henne "konsekvens"

Johanna
Jag ler mot henne "kyss han likadant som jag gjorde, fast på hans kuk". Jag ser att Klara är obekväm och hon flyttar sin hand mot hans bula och knäpper upp hans knappar, jag ser att han lyfter på sin rumpa så att hon kan dra ner hans byxor, hon stryker utanpå hans kalsonger och sen drar hon ner dom också. Hans kuk är stenhård och flyger ut som en fjäder. Den är inte så lång som jag trodde men den är tjock och grov. Hon tar den med en hand och runkar den lätt innan hon böjer ner huvudet och jag ser hur hennes läppar omsluter hans ollon. Jag hör tydligt hur hennes tunga snurrar runt ollonet och det blir blött, sen trycker hon huvudet djupare ner över kuken, och när jag tittar på honom har han lutat huvudet bakåt och han njuter så mycket. Jag känner hur blöt jag blir och jag vill också suga hans kuk. Klara slutar suga "Johanna ta av dig trosorna och låt Stefan smeka dig" jag blir förvånad men gör som hon säger. Mina trosor är väldigt blöta men jag låter de glida ner. Sen lägger jag upp ett ben på soffkanten så att Stefan ser min blöta fitta. Klara tittar också på mig och hon lägger en hand på insidan av mitt lår och sen känner jag Stefans hand som lite för ivrigt trycker in ett finger i mig, det är så skönt. Klara börjar suga igen och jag ser hur blöt hans kuk är och hon suger den väldigt djupt.

Klara
Jag ser hur Stefan för sitt finger i henne och hon är så blöt. Hennes fitta är så fin, jag har på senare år börjat attraheras av kvinnor och har flera gånger tittat på tjejsex på Pornhub. Jag flyttar min hand och börjar smeka hennes klitoris, den är hård och jag märker hur hon njuter. Jag böjer mig fram mot henne, Stefan tar bort sin hand och hennes vagina är helt öppen framför mig. Jag låter min tungspets vidröra hennes klitoris och hon stönar till. Jag kan inte vänta så jag låter hela tungan glida över hennes fitta och hon smakar gott, lite salt. Hennes händer leker med mitt hår och hon trycker mig närmare sig.
Jag noterar knappt att Stefan reser sig upp, men jag märker när han knäpper upp mina byxor och drar ner både dom och trosorna på en gång. Han slickar mig försiktigt sen särar han på mina skinkor och slickar precis vid hålet, han vet att jag inte gillar det men nu tänker jag inte stoppa honom, jag slappnar av och då är det faktiskt ganska skönt. Jag slickar Johanna djupare samtidigt som jag smeker hennes klitoris.

Stefan
När jag ser min fru mellan Johannas ben blir jag så kåt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Efter att ha dragit ner min frus byxor och blottat hennes härliga röv kan jag inte låta bli att äntligen få smaka på hennes mest privata, jag låter tungan sakta slicka hennes fitta innan jag särar på hennes skinkor och jag får titta på öppningen. Jag vet att hon inte gillar det men jag tror inte att hon säger till och förstör stämningen. Jag låter tungan glida runt öppningen innan jag trycker tungspetsen mot anuset, och jag hör att båda tjejerna stönar, jag blöter mitt pekfinger och trycker det mjukt och låter en liten bit av fingret glida in. Jag låter fingret vara kvar samtidigt som jag med min andra hand styr min kuk mot Klaras fitta, jag stöter till hårt och hela kuken glider in.

Johanna
Nu knullar han henne tänker jag men njuter av Klaras tunga som arbetar hårt. Jag märker hur blöt jag är när safterna rinner ner mellan skinkorna. Jag trycker hennes ansikte mot mig och när jag känner hur hennes varma mun slickar samtidigt som hon stönar högt trycker jag fram hela höften och exploderar, det svartnar för ögonen och jag försvinner liksom bort samtidigt som jag hör ett skrik, oj det kom ifrån mig själv.
"älskling.. Älskling" hör jag Klara stöna "vi går till sovrummet". Hon tar tag i mitt hår och hon trycker sitt kladdiga ansikte mot mitt "jag vill ha mer av dig… Johanna" hennes ögon är glansiga och hon dreglar lite, helt plötsligt rullas hennes ögon bakåt och hennes mun är öppen. Hon stönar ett mörkt stön i min mun samtidigt som hon kysser mig.

Klara
Stefan drar ut sin kuk från min fitta och jag känner att hela hans finger är i min röv. Det var så länge sen jag fick orgasm och jag märkte inte ens att han pullade mig analt. Han drar ut fingret och jag ställer mig upp, benen skakar men jag jag hjälper Johanna upp från soffan. Hon kysser mig mjukt innan jag tar av mig byxorna och trosorna helt och hållet. Jag håller Johanna i handen när vi går in till sovrummet…

Johanna
Jag håller Klaras hand när vi går in i sovrummet, jag känner hur kladdig min fitta är och det är även kladdigt i röven av alla safter och saliv. Vi stannar framför sängen och Klara kysser mig mjukt samtidigt som hon drar ner dragkedjan på ryggen och jag låter klänningen falla ner till golvet. Jag står nu helt naken framför henne och med trevande händer knäpper jag upp knapparna på hennes blus, hon hjälper till att ta av den och hon låter mig knäppa upp hennes bh.
Hennes bröst är runda och fina, men säkert inte mer än b-kupa. Vårtgården är mörk brun och hennes bröstvårtor är små och fina. Jag böjer mig ner och tar den ena min mun. Jag känner hennes hand om mina bröst, hon är så mjuk.

Klara
Hon leker så mjukt med mina bröst och det är så skönt att smeka hennes bröst samtidigt.
Hon styr mig mot sängen och jag lägger mig ner. Hon kysser mina bröst så ömt och jag njuter. Hon kysser runt omkring vårtorna och låter tungan leka med dom. Hennes vänstra hand kupar sig runt mitt sköte och jag kan inte hålla tillbaka mina stön. Hennes mun letar sig neråt och hon kysser mig så mjukt, hon kysser runt min navel, och låter tungan cirkulera runt, jag drar in magen i en ren reflex samtidigt som hennes mun hittar mitt kön, jag vill skrika att hon ska ta mig men jag slappnar av och njuter.

Johanna
Jag når till slut hennes kön och jag pussar mjukt runtomkring. När jag särar på hennes blygdläppar stönar hon till. Jag glider in två fingrar i henne och hon är så blöt. Jag hittar snabbt området som benämns som gpunkten och jag masserar området. Jag masserar hennes klitoris med min tunga och hennes stön blir högre, jag både smeker hårdare och slickar henne snabbare. När jag tittar upp mot henne håller hon hårt i sänggaveln samtidigt som hon kutar ryggen "kom med mig" säger jag och smeker henne hårdare, tillslut kan hon inte hålla emot längre och hon skriker högt ut sin orgasm samtidigt som det rinner kraftigt ur henne. Med fingrarna fortfarande i henne flyttar jag så att vi kan kyssas. Hon skrattar till "där är nån som njöt lika mycket som jag" jag vänder mig om och där står Stefan med sitt praktfulla stånd och ler "här har ni champagne"

Stefan
Efter att ha njutit av upplevelsen att se min fru få orgasm med en annan kvinna så kan jag inte annat än att le. Jag ger tjejerna varsitt glas champagne. Jag sätter mig bakom johanna. En doft av nyknullat sprider sig i rummet.
Johanna sveper sitt glas och ger det till Klara, sen rör hon sig smidigt I sängen och hamnar mellan mina ben, hon ler när hon har min kuk precis framför sitt ansikte och hon låter tungan slicka runt ollonet "jaså du tycker om att titta?" säger hon medan hon kysser toppen "jag och Klara ville ju ha en mysig stund tillsammans". Jag tittar på Klara som flyttar närmare mig, också hon lägger sig mellan ben. Johanna tar ett stadigt tag om min kuk och börjar röra handen upp och ner samtidigt som hennes läppar omsluter toppen. Jag ser hur Klara försiktigt smeker Johanna över ryggen och över skinkorna och jag ser hur hon tycker om att se min kuk, I hennes bästa väns mun.
Johanna suger hårt, inte alls lika mjukt och fint som Klara brukar göra, men Johanna blöter upp kuken på ett väldigt skönt sätt.
Johanna har hela kuken i sin mun nu och jag hör hur hon kämpar för att få luft, men hon tar inte bort huvudet. Klara kysser Johanna på kinden och när Johanna till slut tar bort munnen är Klara snabbt där och gör likadant.

Klara
Jag och Johanna turas om att suga hans kuk, det är en riktigt kladdig avsugning vi bjuder på men det verkar inte vara nåt som Stefan ogillar.
Medan jag har kuken djupt ner i min hals frågar hon ifall hon får sitta på den och jag nickar.
Hon sitter grensle över honom och jag håller i kuken så att den hamnar rätt och hon glider sakta ner. Hon sitter med ryggen mot honom och det är så sexigt när jag ser hur hennes fitta tar emot kuken. Jag smeker hennes klitoris medan hon rider. Johannas rörelser blir kraftigare och hårdare och det är ett sexigt ljud när hennes kropp slår emot Stefans kropp. Jag är så kåt nu och jag sätter mig över min mans ansikte och rider han lika hårt som hon gör. Tillslut hör jag han göra ett brunstig ljud och han fyller hela hennes fitta med sina härliga spermier. Hon lutar sig bakåt med kuken fortfarande i sig, jag lägger mina händer på hennes bröst och vi ler åt varandra.


Vi gick till badrummet och duschade ihop, men det är en helt annan berättelse.
Detta var första gången vi tre knullade ihop, men absolut inte sista. Både jag och Johanna hittade små sexstunder på jobbet då vi ägnade oss åt varandra istället för förmiddagsfika. Även jag och Stefan hittade tillbaka och nu brukar vi ha sex varje dag, och jag vet att han och Johanna brukar träffas själva ibland. Vi planerar även på att åka på semester ihop för att låta en härlig spanjor vara med och leka eller varför inte en härlig senorita i poolen.

SlutRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Blipp blipp

  • Publicerad Publicerad: 2023-01-24

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 1/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Autumn skrev

https://rssmag.ir/news/%d8%a7%d8%aa%d8%a7%d9%82-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d8%b1-%d8%aa%d8%b1%d8%b3%d9%86%d8%a7%da%a9-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d9%88-%d8%b1%d8%b2%d8%b1%d9%88-%d8%a2%d9%86%d9%84%d8%a7/

Betyg: 1
Kelley skrev

Its not my first time to pay a visit this site, i am browsing
this web page dailly and take good information from here all the time.visit
judi slot uang asli to see my page

Betyg: 1
Fidel skrev

https://khabarkhooneh.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%a9%d8%b4%db%8c-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8-%d8%af%d8%b3%d8%aa-%d9%85%d8%aa%d9%88%d8%b1%d9%85/

Betyg: 1
Faye skrev

Great looking web site. Think you did a great deal of your very own html coding.

https://nysainfo.pl

Betyg: 1
Garry skrev

What's up colleagues, its enormous paragraph regarding teachingand completely explained, keep it up
all the time.visit Nontonfilmlk21 rebahin film selesai full
movie to see my page

Betyg: 1
Evangeline skrev

planet adalah daftar paling hoki saat ini buruan sebelum kehabisan
disini
planet88

Betyg: 1
Adam skrev

carpet cleaning - powerpro-carpet-cleaning06147.prublogger.com,

Thanks for the marvelous posting! I truly enjoyed reading
it, you can be a great author.I will be sure
to bookmark your blog and definitely will come back in the foreseeable future.
I want to encourage one to continue your great work,
have a nice holiday weekend!

Betyg: 1

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter