Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ridtur ute i det fria

Jag och flickvännen hade ingenting att göra en småtråkig söndag. Det var meningen att vi skulle sitta inne på henns rum och titta på tv eller kanske hångla och mysa lite, men vi var inte på det humöret och speciellt inte när vi båda var uttråkade. När vitittade ut genom fönstret lyste solen och det var ett underbart sommarväder som man inte kunde förspilla inomhus.
” Vad säger du om en utflykt?” frågade jag Sara. Hon älskade naturen och pluggade nk så mitt förslag mottogs med stort jubel. ” Jag packar ned lite gotta” sa jag och rusade iväg till köket och skaffade fram en korg. Jag rotade igenom kylskåpet och hittade lite smått och gott; tog några ölburkar, några limpor och gjorde iordning dem. När Sara kom ned från övervåningen blev jag lite överraskad över hennes klädval; bikini. Visserligen såg hon väldigt bra ut i den men vi skulle inte på stranden.
” Borde du inte ha något annat istället sötnos? Vi ut i skogen ju”.
” Det vet jag väl” snäste hon till mig. ” Men man kan väl ändå passa på att förbättra solbrännan, eller?”
Jag höll munnen stängd men det verkade ändå som att hon tänkte om lite för hon drog på sig en vit t-shirt och kortkorta avklippta jenas. Det jag hade på mig från morgonen fungerade också mer än väl ute i det fria; t-shirt och shorts. Vi gav oss av.

När vi hade utforskat skogen en timme bestämde vi oss för att det var läge för lite vila. Vi hittade en mysig plats och jag bredde ut filten och plockade fram ölen och mackorna. Jag hade tagit medmig min digitala videokamera och jag startade den och filmade den underbara naturen. Sara hade lutat sig mot ett träd och stod där som en naturskymf och jag började filma henne istället.
” Nu är du filmstjärna sötnos” sa jag för att göra henne uppmärksam på att hon deltog i min film. ” Kan du inte visa upp lite mer för kameran?”
Sara fnissade och tog det uppenbarligen som ett skämt men hon upptäckte att jag riktade kamerans öga mot henne hela tiden utan att filma något annat. Hon fnissade lite igen och började dra av sig t-shirten. Jag zoomade in hennes underbara bröst som var riktigt stora och runda. Bikiniöverdelen verkade inte räcka till för att dölja brösten tillräckligt, men det gjorde sannerligen inte mig något. Hon drog av sig toppene intensivt på huvudet.
” Nej nej inte det tyvärr, det krävs nog en aning mer” sa jag. ” Vänd dig mot trädstammen och böj dig lite” kommenderade jag.
Sara gjorde som jag sa och vände sig mot trädstammen, tog stöd med händerna och putade med rumpan mot kameran. Jag filmade allt och hon hade en underbar, rund och härlig rumpa. Med handen som inte var upptagen av att hålla i kameran började jag smeka bulan som hade bildats utanpå de säckiga shortsen.
” Vilken delikatess” deklarerade jag.
” Tack så hemskt mycket” sa Sara och fnissade som en skolflicka som fick beröm från sin lärare. ” Vad är det du heter förresten, o sore filmregissör?”
” Du kan kalla mig för... Mr Boss rätt och slätt” sa jag och skrattade. Den här lillaleken hade kommit från ingenstans och det var bara att improvisera. ” Jag måste säga att du uppfyller en hel del av standrardkraven som jag har på blivande stjärnor, men...”
” Du behöver inte säga något mer mr Boss”. Sara knäppte snabbt upp jeansen, drog ned dragkedjan och hoppade ur de avklippta jenasen. Jag filmade hennes rumpa som delades i mitten av den minimala strängen. Det var sannerligen någonting vackert som passade utmärkt på film.
Sara vände sitt ansikte mot kameran och betraktade nyfiket mig och kameran. Hon röde sakta på rumpan fram och tillbaka.
” Vad säger mr Boss?” frågade hon.
” Strålande, helt enkelt lysande” svarade jag svärmiskt. ” Underbart. Och om du kanske kunde ta av dig allt också vora det ännu bättre...”
” Jasså? Är du säker på att de andra sökande har gjort allt det här?”
” Oja det gäller samma procedurer för alla som söker till min film förstår du sötnos”.
” Kallde du alla tjejerna för sötnos?” Hon spände blicken i min och spelade förorättad.
” Naturligtvis inte min kära” svarade jag. ” Du är den enda som verkligen klarar av kraven, och till på köpet är du vacker som en målning.”
Sara godtog min förklaring och drog långsamt av sig bikinistringtrosan och jag filmade hennes rumpa och fittan och mitt stånd var värre än någonsin. Jag smekte fortfarande kuken lätt med handen och nu verkade Sara notera hur det stod till med mig.
” Men ojoj mr Boss det där ser verkligen lovande ut” sa hon.
Utan att säga ettsstes. Hon stötte undan min hand från kuken och runkade den med sin egen, långsamt och underbart. Vi öppnade munnarna, sökte med tungorna efter varandrra och hånglade samtidigt som jag letade upp hennes fitta med min fria hand, och så smekte jag henne med två fingrar. Jag hörde att hon stönade svagt. Plötsligt drog hon sig undan från mig och sjönk ned på knä, öppnade munnen och lät kuken glida in mellan hennes underbara, fylliga läppar. Kuken gled in och ut och hon stönade högt medan hon ömsom sög av migoch smekte pungen med sin fria hand och jag stönade också högt och njutningsfullt. Knäna förvandlades till gele så jag började känna mig ostadig.
” Vänta sötnos, kom, vi lägger oss på filten istället” sa jag och drog mig mot filten. Jag plockade åt mig en öl och öppnade den och drack girigt, eftersom det var varmt. Jag gav bruken till Sara och hon tog några klunkar. Den sista ölklunken lät hon spotta ut över kuken som fortfarande stod som ett spett och sedan smorde hon in det med handen.
” Nu kan du fortsätta där du slutade” sa jag och skrattade.
Sara öppnade munnen igen och lät kuken fara in och ut ur munnen och hon stönade och smackade rejält, det syntes tydligt att hon njöt av att få suga min kuk. En lätt vind grep tag i henneslånga, svarta hår men den kom också med lite välbehövlig svalka. Jag låg bara där på filten och njöt av hennes munbehandling av kuken, drack lite öl och filmade alltsammans.
” Min fitta är alldeles blöt mr Boss, vill du kanske slicka mig lite nu?” frågade hon efter en stund. Jag svarade kortfattat med ett ”uhuu”, och hon kom fram till mig medan jag låg kvar, ställde ett ben på varsinn sida om mig och sjönk ned mot mitt ansikte. Jag sträckte ut tungan och slickade henne ivrigt, och jag smackade kanske väl mycket också. Hon började stöna högt och jag fortsatte att slicka hennes underbara fitta en stund.
” Nu ska jag rida din kuk mr Boss” sa Sara efter att jag hade slickat henne en stund. ” Du gjorde mig verkligen kåt, din lilla fuling”.
Jag bara skrattade och ryckte på axlarna. Hon gled med musen över min kropp och stannade upp när hon närmade sig kuken. Hon såg till att den gled in och hon suckade till, och sedan började hon att rida långsamt, oändligt långsamt och jag låg bara och njtönade jag.

Efter en stund slutade hon att rida mig och böjde sig fram mot min mun. Vi kysstes intensivt. Jag kände hur hennes bröst pressades mot mitt, och jag njöt som aldrig tidigare. Sedan drog hon sig ur och ställde sig på alla fyra.Jag filmade hennes röv medan jag tog mig upp och placerade med på knä bakom henne.
” Fy på dig att driva mr Boss såhär” sa jag och smiskade henne på skinkorna. Hon pep till varje gång jag gav henne en klapp med handen. ” Men jag kan glädja dig medatt du ligger bra till för filmen”.
” Åh vad glad jag blir” sa Sara och fnittrade.
Jag tog kuken i min fria hand och pressade in den i hennes anal. Sedan började jag stöta den in och ut, först ganska långsamt och det verkade hon tycka om för hon stönade och flämtade högt, och sedan ökade jag tempot så att jag stötte in den hårt. Hon skrek nu och jag drabbades plötsligt av insikten att vi inte var ensamma i skogen så jag tittade mig hastigt omkring. Sedan slutade jag och drog ut kuken bara för att låta ollonet glida in i hålet några gånger och jag märkte att hon rös av det nya sättet, och när hon trodde att jag skulle nöja mig med det så tryckte jag in kuken i dess fulla längd. Hon suckade till och mötte mina stötar, hon kastade huvudet bakåt och njöt fullkomligt över att bli knullad som en hund ute i vildmarken. Våra kroppar glänste av svett och det var fruktansvärt varmt, solen brände på oss men det var en underbar känsla att befinna sig mitt ute i ingenstans och ha sex.
Snart började jag känna att det inte skulle gå så mycket längre innan jag skulle få utbrott så jag drog mig ur och lade mig på filten igen. Sara var över mig på nolltid. Jag kände hur hennes läppar slöt sig runt ollonet och jag flämtade och stönade högt medan hon tog hand om min kuk. Jag sträckte händerna efter hennes ansikte men fick bara tag i det fladdrande håret. Hon runkade kuken med handen, allt snabbare och samtidigt sög hon på ollonet som om det vore godis och jag flämtade och pustade och vred mig. Tillslut kände jag att det inte fanns någon återvända.
Med ett högt, underbart vrål tömde jag mig i hennes ansikte. En strålde hamnade i hennes panna, en annan över läpparna och en annan hamnade på hennes underbara bröst. Fullständigt utpumpad och utan krnkade hon fortfarande kuken med den ena handen och kramade ut varenda droppe som möjligtvis skulle kunna vara kvar.
Efter en lång stund lade hon sig bredvid mig på filten, blundade och började sola sin underbara kropp. Vi låg tysta en lång stund för att samla krafter. Efter en stund frågade Sara;
” Nå mr Big, hur blir det med den där huvudrollen?”
” Jag ska fundera på det och kommer att höra av mig igen. Var så säker på att jag hör av mig sötnos”.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: roboguy

  • Publicerad Publicerad: 2008-02-17

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter