Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Resan som måste göras om

Jag och min kompis och våra pojkvänner hade bestämt oss för att åka utomlands. Sommarlovet hade just börjat och vi hade 1gemensan vecka ledigt innan sommarjobben började, så vi tog tillfälllet i akt och bokade en sista minuten, och min pojkvän Patriks kompis följde också med. Vi tog en resa till Turkiet för oss 5 personer. Nu hände det sig så att jag och min kompis Elin fick dela rum och pojkarna i 1 rum eftersom att de var 3 och vi tjejer var 2.

Resan började mycket bra och vi låg och pressade på stranden på dagarna och drack öl och hade trevligt på kvällarna. Den 3dje kvällen kom det sig att killarna gick tillbaka till hotellet men jag och Elin stannade kvar på dansklubben. Jag och Elin hade gjort oss fina, jag hade korta vita shorts och ett uringat linne och elin hade en kort jeanskjol och en t-shirt. Jag är ganska kort till växten och ganska smal, med blondt hår men mina bröst är ändå i normalstorlek, medan Elin har lite mer kvinnliga former och rött hår och är centimetern längre än jag. Vi drack och dansade, när vi kom på att vi skulle gå ner mot stranden igen. Och så blev det. Under kvällens lopp hade vi blivit ganska berusade båda två. Väl nere på stranden träffade vi på 3 trevliga killar som även de var från Sverige. Vi pratade och hade trevligt när en av killarna föreslog att vi skulle haka på hem till deras hotel.

Jag och Elin har en lögn som vi alltid brukar dra när killar raggar på oss på fester när vi inte är intresserade, vi säger att vi är lesbiska. Och det gjorde vi även i detta fall. Grabbarna hade nog genomskådat våran lögn för de ville se bevis. Tillslut erbjöd en av grabbarna oss 50:- för att vi skulle kyssa varandra, och vi tvekade inte. jag la mina armar om elins hals och hon la ena handen på min högra skinka och den andra masserade hon mitt bröst med. Och kyssen blev eldig och lite längre än vad jag trott. Jag har aldrig någonsin varit intresserad av tjejer på det sättet, men till min förvåning kände jag hur det ryckte till i underlivet.

Killarna tittade på oss och log och frågade om vi inte kunde göra nått mer? Jag hann inte ens öppna munnen innan Elin sa: Självklart, hur mycket får vi för det?
Jag rodnade, men kåtheten hade kommit smygande på mig, jag som är förlovad och alltHon flåsade mig lätt i nacken och stoppade sin hand under mitt linne och smekte mitt bröst, jag kände hur bröstvårtan styvnade. I mitt fyllerus stoppade jag handen under Elins kjol medan vi kysstes och märkte till min förvåning att hon inte bar några trosor. Elin andades tugnt och jag kände hur min fitta svullnade och längtade efter beröring. Elin kysste mig på halsen och stack ner ena handen i mina shorts och knådade min stjärt. Jag förde långfingret långsamt fram och tillbaka i Elins plasvåta grotta mellan blygdläpparna, förbi klitoris, förbi slidmynningen och smekte lätt runt hennes anus. Inne i våran lilla sexlek hade jag inte märkt att 2 av killarna börjat runka och en av killarna lagt sig under oss och Elin bräsat upp benen så han kunde se hela elins härlighet. Och jag hade missat att en man och kvinna (60-års åldern) som bodde i rummet mitt emot oss på vårat hotel hade anslutit sig till vår publik.

Jag drog mig ifrån Elin och sa åt henne att det nog var dags att börja röra oss hemåt så att det inte skulle hända något. Killarna blev besvikna men nu hade de ju minsann fått något att drömma om. Vi gick tillbaka till vårat hotel och vårt rum tätt följda av de äldre paret. Kåtheten var oövervinnerlig och jag önskade motvilligt att Elin skulle ta intiativet att fortsätta våran lilla oskyldiga lek på rummet. När vi skulle in på rummet sa vi gonatt till det äldre paret och när vi kom in på rummet drog Elin ner mig i sängen. Hon drog av mig mina shorts, jag kände med handen på mina trosor, dyblöta. Hon drog av mig trosorna och knäppte upp sin kjol. Hon kysste mig på magen och vidare ner mot mit venusberg. Det dunkade i fittan på mig, hon började suga vid min slidöppning, det kändes som att hon höll på att sörpla i sig mina safter och det var så förbjudet och sexigt, det kändes som att jag skulle svimma. Vi märkte aldrig att det knackade på dörren men in travade det äldre paret och frågade om de fick titta på. Jag brydde mig inte längre, jag måste få leva ut denna kåthet! Elin svarade bara kort "Se men inte röra då?" hon satte sig över mig och vi gnuggade våra våta fittor mot varandra.

Jag sneglade på det äldre paret som hade tagit plats i vår soffa och börjat onanera, var och en för sig. Och Elin fortsatte att göra detris. Jag skakade och kände att det var nära. Hon sög litegrann och slutade och blåste på mitt svullna underliv. Hon doppade sina fingrar i min saft och körde in sitt ena långfinger i mitt anal och pillade runt därinne. Jag har nog aldrig varit så kåt! jag hjälpte henne och höll isär mina blygdläppar då hon stoppade in tre fingrar i min slida också och pullade mig samtidigt som hon slickade på min klitoris. Orgasmen sköljde över mig och det dunkade i fittan på mig, och elin slickade mig på mina blygdläppar medan orgasmen ebbade ut.

Jag slängde omkull Elin och började smeka henne mellan benen, hon var så våt att det rann om henne. Jag började slicka hennes klitoris och stoppade in 3 fingrar i hennes våta fitta för att sedan tränga in 1 fjärde finger och slutligen hela handen. Elin stönade djupt. jag drog ut min hand och fortsatte behandla hennes klitoris med min tunga och smekte runt hennes anus. Hon fick en orgasm och såg på mig med blanka lyckliga ögon och välte mig på rygg igen och började återigen slicka mitt känsliga underliv när jag såg hur den gamle mannen ställde sig bakom Elin och bräsade isär hennes skinkor, Elin hängde njutande med när han tryckte in sin gubbsnopp i hennes anal. Jag tyckte att det var lite äckligt att gubben knullade Elin på 17 år. Men det var hennes val och hon njöt i fulla drag. Tanten sträckte fram en hand och började massera mitt bröst medan min klitoris blev behandlad av Elins tunga. Vid 5 tiden bad vi det äldre paret gå in till sig och vi la oss för att sova. Men innan vi somnade så la vi av ett löfte om att aldrig berätta denna upplevelse förnågon, speciellt inte för våra pojkvänner.

Jag längtar redan till nästa ensamma tillfälle med min vän Elin.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NinaPina

  • Publicerad Publicerad: 2008-09-16

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter