Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Pojkens story

Nu ska jag berätta om en fantasi jag har. Detta är från pojkens perspektiv. Det går ut på att jag är mor och pojken min son. Detta alltså från min sons perspektiv, men kvinnan skulle mycket väl kunna vara jag. Håll till godo.

Hej, jag är en kille på 18 som bor tillsammans med min mamma. Mamma är strax under 40 och hon är brunett ca 1.70 lång och inte överviktig på något sätt. Hon är riktigt snygg enligt mina kompisar. Vi har alltid haft ett bra förhållande till varandra, särskilt efter skilsmässan med pappa för två år sedan.

Jag är väl en normal kille rent sexuellt. Jag läser en och annan porrtidning och surfar lite på sexsidorna på Internet. Jag har däremot aldrig haft en tjej. Självklart fantiserar jag om tjejerna i skolan, det finns några favoriter som jag brukar fantisera om när jag runkar.

Mamma och jag lever ett normalt liv i en förort till Stockholm, det är ett litet radhus med en gräsplätt på baksidan där man kan sola eller grilla på kvällarna. Mamma däremot är väl som hon är. Hon gillar att springa omkring väldigt lättklädd. Om klädd över huvud taget. Hon ser det helt naturligt att vara som man är hemma, förklarar hon för mig. Självklart så påverkar det mig också, men mina kompisar är förtjusta. Ja hon springer inte runt och blottar sig dagligen, men mina kompisar kan få en glimt av henne i all hast. Hon menar säkert inget med det utan det är bara ett sätt att vara, säger hon.

En dag i maj när jag kom hem från skolan, så låg mamma och solade på baksidan. Hon hade bara trosor på sig och låg och sträckte ut sig på filten som hon hade brett ut i gräset. Jag stod i fönstret och tittade på henne. Jag såg de mjukt formade brösten som hade åkt ut lite på sidan av tyngden. Jag fortsatte med blicken till hennes trosor. Där hon låg hade det blivit en liten springa mellan trosorna och buken. Jumskarna hade skapat den lilla springan. Jag tyckte att jag såg ett par mörka fitthår där under, jag kunde inte låta bli att titta. Det verkade som mamma hade känt vad jag tänkte. Hon rätade till trosorna på ett sätt så jag i ett kort ögonblick såg hennes hårbeklädda venusberg. Jag kände att det spände i byxorna men tänkte. Det är ju mamma.

Mamma kom in för att hämta lite vatten att dricka. Jag såg henne komma med gungande bröst och iklädd bara trosor. – Oj är du hemma redan. Vill du också ha något att dricka?
- Ja tack, svarade jag.
- Jag fixar det sa mamma, kom sen ut och håll mig sällskap
- Okey, ska bara byta om först, svarade jag.
När jag bytt om till badbyxor, tog jag mina läxböcker och gick ut. Jag satte mig i en stol så jag såg mamma ligga där och lapa sol. Jag kunde inte låta bli att titta på hennes venusberg. Det var markerat under trosorna och det var ett eller annat hårstrå som stack ut på sidorna. Jag började läsa mina läxor som var tvungna att vara klara till på måndag, då vi hade prov. Efter ett tiotal minuter så tittade jag upp igen för att ta lite isvatten. Jag kunde inte undgå att snegla på mamma igen. Jag såg nu att hon kasat ner trosorna en bit. Resåren satt nu rakt över venusberget och jag kunde se hennes behåring under trosorna. De lyftes riktigt upp av venusberget för bättre insyn.

Efter ett tag när jag var klar med läxorna, hörde jag mamma sa – Kan du smörja in mig på ryggen.
- Visst, ett ögonblick bara.
Jag slog ihop böckerna och lade ner dem i väskan. Mamma hade nu satt sig upp och höll i solkräms flaskan. Jag gick fram till henne och tog flaskan. Droppad försiktigt lite på hennes rygg och började smörja in henne med cirkelrörelser. Jag kom emot brösten vid ett par tillfällen. De var mjuka och gungade till lätt vid min beröring.
- Sådär sa jag, då var jag klar
- Tack, sa mamma och lade sig på mage för att sola ryggen.
Jag satte mig igen för att ta lite vatten, mamma sträckte sig nu efter trosorna på hennes rumpa. Hon lät dem glida in i rumpskåran, förmodligen ville hon inte ha några ränder efter solen. Rumpan var mjukt rundad och riktigt fin. Hon särade omedvetet lite på benen så jag såg hennes trosbeklädda fitta. Det blev för mycket. Jag gick till mitt rum och tog hand om min ståkuk tillsammans med en porrtidning. Men jag tänkte att det var mamma som låg naken på bilderna i tidningen.

När jag runkat färdigt så tog jag på badbyxorna igen och gick ut till mamma.
- Vart tog du vägen, frågade hon.
- Var tvungen att gå in lite, svarade jag. Det är så varmt.
- Du har fått en fläck på badbyxorna, sa mamma och tittade rakt i skrevet på mig.
Jag tittade ner och blev pionröd i ansiktet. Jag visste inte vad jag skulle göra. Springa in, gömma mig eller skyla mina badbyxor med händerna.
- Det är ingen fara sa, mamma. Det är nog bara vatten från glaset. Det torkar i värmen.
Saved by the bell, tänkte jag. Men mamma log lite finurligt. Mamma la sig ner på rygg igen och rätade till trosorna så de var som förut. Retas hon, tänkte jag. Det blev för mycket, jag gick in igen.

Efter en timme så kom mamma in igen, hon frågade vad jag ville äta idag. Något lätt i den här värmen svarade jag. – Tonfisksallad, blir det bra. Helt ok svarade jag och fortsatte att läsa den tidning jag påbörjat tidigare. Jag såg mamma gå in i tvättstugan. Den ligger mitt emot mitt rum och det är bara en smal hall i mellan. Hon stängde inte dörren utan gick fram till korgen med smutstvätt. Hon drog av sig trosorna och böjde sig lite lätt framåt. Jag såg i ett mycket kort ögonblick hur fitthåren syntes mellan de runda stjärt halvorna. Hon tog på en kort silkes morgonrock som täckte rumpan och aning av låren. När hon gick ut så märkte hon att jag tittade på henne, hon log lite.

Så här hade jag det jämnt hemma. Ni kan väl förstå vilket helvete det var för en 18 åring att se detta mer eller mindre varje dag. Jag hade runkat av mig otaliga gånger med att tänka på mamma.

Så en dag när jag kom hem. Mamma satt och tog ett glas vin med en väninna. Det var en varm sommarkväll i juli. Mamma sa hej, kom och sätt dig. Vill du ha ett glas vin. Ja tack sa jag, hon hade aldrig bjudit mig på vin tidigare. – Jag heller i lite soda också så det inte blir så starkt, sa mamma. Hon hällde upp vinet och sodan medan jag tittade på hennes väninna, hon hette Berit. Var väl i mammas ålder och hade mörkt hår. Hon har alltid varit trevlig mot mig. När jag fyllde år kom hon ihåg mig och hon har alltid pratat med mig som en vuxen. Hon var helt enkelt jätte trevlig. Vi började prata och jag märkte att det inte var första glaset de hade tagit. Efter ett par glas vin så började de att skämta om allt, det tog inte lång tid innan de kom in på sex. Jag kände mig lite generad att sitta och lyssna på dem. Fast det var ganska roligt, alla skrattade och hade trevligt.

Det gick inte att undvika, frågan kom till mig och de undrade vad jag hade för erfarenheter. Jag tittade ner i bordet och mumlade – Inga. Det blev lite tyst först men sen kom de igång igen. De berättade och skrattade åt varandra. Väninnan skulle gå på toa och reste sig upp. Jag såg att hon hade en jättekort kjol som hade åkt upp lite och blottade nedkanten av hennes trosa. Hon sa bara ojdå och rätade till kjolen. Gick in på toa och nu var det bara mamma och jag kvar. Mamma tittade på mig och sa. – Oroa dig inte. Du kommer att få massor av tjejer sinom tid.
- Jamen, det är så svårt att börja, svarade jag.
- Det löser sig när du väl är där, svarade mamma.
Nu kom väninnan tillbaka och sa, - Jösses vad klockan rusar iväg när man har trevligt. Jag såg att hon var betydligt mer onykter än mamma. Hon förklarade att hon måste hem nu. Hon vinglade genom vardagsrummet ut till hallen. Där skulle hon ta på sig skorna men trillade i en hög. Hon landade på sidan och kjolen hade åkt upp till mitten av rumpan där hon låg. Jag såg hur den trosbeklädda fittan letade sig ut mellan skinkorna. Det var en härlig syn, fast mamma rumpa var finare. Hon satte sig upp på golvet och skulle ta på skorna. Hon hamnade skrevande medan hon tog på skorna. Jag såg rätt in mellan benen på henne. Jag stirrade storögt och föreställde mig hennes fitta därunder. Jag blev vrålkåt och kunde inte slita blicken från hennes skrev. Hon reste sig igen pussade både mamma och mig på kinden och sa hej.

Mamma och jag gick ut till altanen igen och satte oss. Mamma tittade på mig och sa.
- Du, det är inte artigt att titta på en tjej så där stirrande mellan benen.
- Men sa jag, vad skulle jag göra då. Hon bjöd ju på det.
- Nej sa mamma, hon bjöd inte på det. Det var hennes onykterhet som skapade situationen. Det är viss skillnad.
- Men jag kunde inte låta bli, svarade jag.
- Det kan jag förstå, men det är oartigt.
- Okey, ska försöka låta bli nästa gång.

Mamma hällde upp lite mer vin till oss. Den här gången så glömde hon soda i mitt glas. Vi pratade någon timma till om tjejer och mina erfarenheter. Hon förklarade så gott hon kunde hur man skall ta hand om en tjej. Jag lyssnade med stora öron på allt hon sa. Jag märkte att klänningen glidit isär över låren. Jag försökte att inte titta men ett eller annat jetöga slängde jag mellan benen på mamma. Efter ett tag så märkte jag att även benen hade särat på sig och jag fick en ännu bättre insyn.

Då sa mamma, att hon måste gå och lägga sig nu efter allt vin. Gör det sa jag, jag dukar av och stänger dörren. Mamma strosade iväg och jag hörde hur hon duschade. Jag började duka av och såg att dörren till badrummet var öppen. Jag kunde inte låta bli att snegla in på avstånd. Därinne stod mamma och torkade av sig vattnet från duschen. När hon torkade sig på ryggen så såg jag hela hennes nakna framsida. De mjuka brösten som gungade i takt med handdukens rörelser och hennes mörka trekant som täckte venusberget. Hon började smörja in sig med mjuka rörelser. Jag såg hur hon smorde in brösten i mjuka cirkelrörelser. Hennes bröstvårtor reagerade de blev styva och ställde sig rakt ut. Nu hade jag ståkuk igen och jag smekte mig på utsidan av byxorna. När mamma satte sig på badkarskanten så tyckte jag att hon tittade upp åt mitt håll. Jag var inte säker men hon fortsatte att smörja in sig. Hon satte upp ena benet på toa stolen och nu kunde jag se fittan mellan hennes ben. Hon var vacker tänkte jag. Nu gick jag därifrån och fixade till köket.

Mamma var nu ute från duschen så jag tog en snabb dusch jag också. När jag skulle torka mig så tog jag mammas handduk och jag inbillade mig att doften från hennes fitta skulle sitta kvar.
Jag gick in på mitt rum och började läsa en bok. Efter några minuter hörde jag hur mamma hade konstiga ljud för sig i sitt rum. Jag blev nyfiken och ställde mig vid dörren som stod halvöppen. Där såg jag mamma ligga och smeka sina bröst och fittan. Jag blev helt häpen. Jag har sett mamma i alla möjliga ställningar men aldrig när hon onanerar. Jag stod där storögt och tittade när hon särade på benen ännu mer. Hennes hand cirkulerade sakta över fittan så jag hade inte helt fri insyn för handen var i vägen. Hon började stöna högre och jag märkte att hon kom. Jag smög iväg till mitt rum igen med mamma på näthinnan och runkade av min värsta kåthet.

Nästa morgon när jag gick upp så hälsade mamma på mig glatt och sa, - Ännu en härlig dag. Vad skall vi göra idag då, gubben? Inget särskilt svarade jag. Ta det lugnt. Ja du får göra som du vill svarade mamma. Själv har jag en dejt i kväll. Det var så att jag kände en viss svartsjuka när hon sa det. Fast hon måste ju ha ett liv hon också. Mamma hade på sig en kort silkes morgonrock som vanligt men det var något annat med henne. Undrar om det är för att jag har sett mamma onanera, tänkte jag. Sett henne göra det mest privata en kvinna kan göra. Mamma satte sig nu i fåtöljen med en kopp the och läste DN. Hon satte upp benen på soffbordet och läste vidare. Jag tog mitt glas efter att jag mumsat i mig mackorna. Gick fram till bordet och tog sport bilagan, satte mig i soffan och började läsa. När mamma satt där med benen på bordet kunde jag se hennes trosor täcka fittan i en mjuk rundning mellan skinkorna. Jag kunde inte låta bli att titta och det verkade som om mamma särade lite på benen för att jag skulle se bättre.

Mamma reste sig och sa. – jag går ut i trädgården och får lite färg på kroppen. Hon tog med en filt och gick ut och lade sig. Jag såg hur hon tog av sig morgonrocken och lade sig på filten. Hon hade med en bok. Lade sig på rygg och hade uppdragna knän. När jag ställde mig vid altan dörren så såg jag rakt mellan benen på henne. Hon var så vacker där hon låg. Nu blev jag ännu mer svartsjuk på hennes dejt. Jag tittade än en gång på henne och hon hade särat ytterligare på benen, sotis gick jag därifrån och surade på mitt rum. Efter ett tag så kom mamma i bara trosor och frågade, -Vad gör du här.
- Inget att göra, sa jag kort.
- Kan du inte sticka och handla lite då.
- Handla sa jag. Skulle inte du ut ikväll?
- Nä smålog hon, dejten har jag här. Runt sex.
Nu blev jag om möjligt ändå surare. Jag tänkte tyst, ska kar fan komma hit också. Jag svarade att jag kunde sticka till affären. Gör en lista bara. Den ligger på diskbänken tillsammans med pengarna. Jag lommade iväg med mitt buttra humör och handlade vad jag skulle. Det tog väl en timme, för jag kände att det var ingen brådska.

När jag kom hem så hade klockan blivit 4 och mamma hörde jag i sovrummet. Hon skulle väl byta om till dejten tänkte jag. När hon kom ut så bara gapade jag. Hon var så vacker. Kort slitsad svart kjol en vit blus vita tunna strumpor och vita tunna högklackade skor. Jag tittade på henne och fick bara ur mig WOW. Tack sa hon, ska inte du byta om också? Jag gick in på mitt rum och tänkte, varför ska jag göra mig till för den där karlsloken som kommer hit. Nåja, för mammas skull då. Jag bytte om och gick ut i köket till mamma. Hon rörde sig så vackert och slitsen i kjolen hade avslöjat att hon hade strumpor och strumpeband. Gud vad sexigt, jag njöt av min mammas sexuella utstrålning. Kunde inte låta bli att tänka på att jag såg henne onanera igår.

Mamma dukade upp bordet med tallrikar och vinglas tillsammans med levande ljus och linne servetter. Hon gjorde det väldigt fint med vikta servetter och allt. Jag tänkte att det måste vara viktigt för henne. Medan jag satt där och funderade så såg jag mamma böja sig ner och hämta upp något från nedersta lådan. Kjolen åkte upp och jag såg hennes nästan nakna rumpa förutan lilla strängen från hennes stringtrosor. Strumpebanden stramade över rumpan och trosans vita tyg syntes mellan skinkorna. Gud va fint. Tänk om jag kan få en sån fin tjej någon gång. Det verkade som hon stod och letade efter något i lådan, så hon blev stående sådär en längre stund. Hon reste sig igen, men hade inget i handen. Hon hittade väl inget, tänkte jag.

Mamma strosade runt och frågade samtidigt om jag ville ha ett glas vin. Javisst svarade jag. Mamma korkade upp vinet och hällde upp två glas. Utan soda märkte jag. Här sa hon med en finurlig blick.
- Kan jag se ut så här frågade mamma. Det är inte för raffigt?
- Den som inte uppskattar dig i de där kläderna ska inte träffa dig, svarade jag.
- Tack sa hon. Gillar du det.
- Helfint, fick jag ur mig.
- Du tycker inte att jag är, ja, för mammig då.
- För mammig?! Du är helfin, mamma.
Hon mmmade och vände sig om. Hon vickade på höfterna och gick och hämtade maten.
- Men, din dejt då. Ska inte han komma först.
- Han är redan här, svarade mamma
- Oj, jag har inte hört honom komma.
- Han kommer inte, sa mamma. Han bor här.
Nu förstod jag att det var mamma och jag som skulle äta på tu man hand.

Mamma tittade mig i ögonen och förklarade. Jag har sett hur du tittat på mig hela sommaren. Jag har väl exponerat mig lite extra för dig. Som dragit ner trosorna lite, böjt mig så du ser min rumpa, inte stängt dörren när jag duschat osv. Men igår när vi pratade så tyckte jag lite synd om dig och din oerfarenhet. När du tittade på min väninna mellan benen så måste jag erkänna att jag blev lite sotis. Jag såg att du smygtittade på mig när jag smörjde in mig igår. Det var därför jag särade lite extra på benen. Jag tänkte att du kan väl titta på mig i stället för min väninna. Det gjorde mig kåt och jag var tvungen att onanera. Som du säkert märkte.

Jag blev generad av att veta att mamma hade vetat om det hela tiden. Fast mest för att hon visste att jag tjuvkikat när hon onanerat.
- Vet du vad en exhibitionist är, frågade mamma.
- Ja, det är väl någon som vill visa upp sig för andra, svarade jag.
- Det är riktigt, jag är lagd lite åt det hållet, svarade mamma.
- Men du är så fin så det är bara härligt att se dig, svarade jag.
- Tack, men nu får du svara ärligt, gubben.
- På vadå.
- Skulle du vilja se mig på riktigt, inte smygtitta utan på nära håll.
Jag blev stum. Jag fick inte ur mig nån ting. Bara tittade på min vackra mamma som sitter och frågar om jag vill se henne naken.
- Jag skulle även kunna lära dig lite om kvinnor och sex om du vill.

Vi åt under en nästan pinsam tystnad. Mamma såg lite lessen ut. Förmodligen för att jag inte vågat svara. Men jag ville inget mer än att se min mamma naken. Hon började duka av efter att vi ätit, jag tänkte att jag vill ju så gärna. Men hur ska jag säga det. Jag försökte trevande.
- Jo
- Jo vadå, svarade mamma.
- Jag skulle gärna vilja det du berättade.
- Vilja se hela mig, sa mamma.
- Ja, jätte gärna, du är så fin.
Mamma sken upp som en sol och all ledsamhet var borta från hennes ögon.
- Jag blev orolig att jag hade gått för långt, sa mamma till mig.
- Nej då, jag visste bara inte hur jag skulle svara. Jag har drömt om det här i ett års tid nu. Nu när du frågade blev jag stum.
- Det är förståligt.
Mamma kom fram och kramade mig där jag satt. Jag kände hennes bröst som många gånger tidigare mot mitt ansikte. Men, denna gång var det annorlunda. Jag omfamnade hennes rumpa och kramades tillbaka. Gå och sätt dig sa mamma. Jag fyller på vinglasen. Jag satte mig i soffan och tittade på min mammas sensuella rörelser. Äntligen tänkte jag i mitt stilla sinne. Mamma kom med glasen, ställde dem på bordet och vände sig mot mig. Hon tog tag i bakhuvudet och tryckte mig mot sitt venusberg. Det var första gången jag fick känna på min mammas venusberg. Jag har sett det massor av gånger och föreställt mig hur det skulle kännas. Det var inte så mjukt som jag hade trott men det var härligt.
- Nu ska vi inte ha några hämningar för varandra, sa mamma. Då förstör vi allt. Du måste vara uppriktig och ärlig. Säga vad du vill och vad du inte vill.
- Jag lovar, svarade jag.
- Vad gillar du mest på mig?
- Jag gillar hela dig.
Mamma stod bara några centimeter ifrån mig med sin kjol. Hon lät den sakta glida upp till midjan och frågade. – Gillar du det här. Jag tittade på de genomskinliga trosorna som försökte dölja mammas fitthår. De misslyckades totalt. Jag har aldrig haft en trosa med fitta i så nära mig förut. Jag njöt och tittade på mamma. Pussade lite lätt på trosan och kramade om hennes rumpa. Mamma tog ett steg tillbaka och undrade om hon skulle ta av blusen.
- Nej, svarade jag. Låt mig göra det.
- Gärna, kom då fick jag till svar.
Mamma tog ett par steg tillbaka och jag reste mig upp och började knäppa upp mammas blus. Hon hade ingen BH under så när alla knappar var uppknäppta var brösten i full frihet. De var ändå finare på nära håll. Jag kysste dem och kände på dem. De var mjuka och lena på något sätt. Mammas bröstvårtor styvnade under mina händer och jag såg att hon njöt.
- Ta av mig kjolen sa mamma. Där ska den inte sitta.
Jag knäppte upp kjolen och drog ner den lilla dragkedjan så den föll till golvet. Mamma puttade ner mig i fåtöljen igen och sa.
- Gillar du vad du ser?
- Du är så sexig mamma, fick jag fram.
- Nu ska du titta ordentligt, sa mamma. Det gör mig kåt att veta att du tittar på mig.
Mamma la sig på bordet, började smeka sina bröst och nypa lite lätt i vårtorna. Hennes händer letade sig ner till trosorna. Trosorna var av stringform så jag såg hur mammas fitthår letade sig ut på kanterna. Mamma smekte sig över trosorna samtidigt som hon särade på benen mer och mer. Hon tryckte lätt över trosan mitt i skrevet så det bildades en våt fläck på trosan. Nu drog hon i trosan så den åkte in mellan blygdläpparna. Fitthåren blev blottade och hennes mörka buske lyste rakt upp i ögonen på mig. Man såg inte in i mammas fitta, den var liksom klämd av trosan. Mamma tittade upp och sa.
- Kan inte du också ta av dig.
Jag tog av mig så att bara kallingarna var kvar. Mamma reste sig från bordet, vände sig om och ställde sig på knä med rumpan i luften.
- Jag vet att du sett mig så här förut men inte så nära, sa mamma.
- Ja jag har sett din rumpa, svarade jag.
- Nu ska du få känna på min fitta. Res dig upp och smek min rumpa.
Jag reste mig och smekte mammas rumpa. Den var vackert rundad och jag såg fittan mellan skinkorna. Strängen från stringtrosorna försökte att dölja anus. Men jag såg hennes anus mot mig och jag blev nyfiken att smeka den. Jag smekte rumpan och lät fingret glida mot anus. Smekte anus med små rörelser och mamma gnydde från bordet. Jag hade nu ett präktigt stånd i kallingarna, det hade bildats en stor våt fläck på framsidan i höjd med kukhuvudet. Mamma hoppade ner från bordet och ställde sig framför mig.
- Ta av dig kallingarna och släpp ut ditt präktiga stånd.
Jag tvekade lite men sen åkte de av.
- Sätt dig nu och runka medan jag tar av mig trosorna för dig. Nu ska du få se min fitta på nära håll.
Jag tog tag i kuken och började runka. Jag var så kåt på mamma att det inte skulle ta lång tid innan jag kom. Mamma ställde sig framför mig och jag drog sakta sakta ner dem. När resåren var mitt på venusberget så sa hon.
- Så här långt är det väl inget nytt.
- Nä, så långt har jag sett när du solar.
- Då är det väl dags att du får se resten då.
Mamma fortsatte att dra ner trosorna, nu såg jag äntligen hela mammas buske. Inte tjuvkik, utan på nära håll. Hennes fitta var så fin. Jag runkade snabbare och snabbare av åsynen av min mammas vackra fitta. Jag kom alldeles för fort. Jag skämdes lite inför mamma när hon sa.
- Oj då. Vänta så ska jag torka av dig.
Mamma gick efter en kökshandduk och torkade av allt jag hade på bröstkorg och buk. Nu var det bara kuken som fortfarande var kladdig. Jag påpekade det för mamma och hon tittade på mig och sa.
- Det vill jag ha.
Hon böjde sig fram och tog hela kuken i munnen. Sög och slickade tills den blev helt ren. Gud vad skönt tänkte jag.
- Härligt sa mamma till mig. Din kuk är så fin. Du ska veta att jag har sneglat på din ståkuk förut. Jag har alltid tyckt att det var skönt att reta dig med lite inblick mellan benen på mig. Se hur din kuk blir större och större tills du springer iväg för att runka av den. Jag har alltid passat på att onanera då.
- Varför har du inte sagt något tidigare då? Svarade jag.
- Du är min son älskling. Det är känsligt. Fast när du såg mig onanera igår, tyckte jag att det var dags.
- Ja du var fin där du låg. Men jag såg inget. Handen var i vägen.
- Vad vill du se då, min son? Svarade mamma.
- Allt.
Mamma reste sig och hennes fitta var så fin. Den var liksom inramad av strumpehållaren och strumporna, kontrasterna mot hennes mörka buske var pricken över i:t. Jag kände att jag hade ståkuk igen.
- Ska jag ta av resten också, frågade mamma.
- Jag vill se dig helt naken, fick jag fram.
Jag satt där i fåtöljen och mamma ställde sig framför mig. Satte upp benet mot armstödet och knäppte upp spännena i strumpehållaren. Hon rullade sakta ner strumporna i sensuella rörelser. Jag tittade stort rakt in i fittan på henne. Nu såg jag mammas blygdläppar för första gången i mitt 15 åriga liv. De var så fina. Röda och var precis kant i kant med behåringen. Jag såg en liten droppe spegla sig i ljuset från lampan. Mamma var så läcker. Nu gjorde mamma samma sak med andra strumpan men hon särade lite till på benen så att fittan delade sig och jag såg mammas härligt rosa kärleksgrotta. Nu var det bara höft hållaren kvar så mamma ställde sig upp skruvade den ett halvt varv och knäppte upp den.

Nu hade jag mamma helt naken framför mig på ett så kort avstånd att jag kände doften av henne. Gud vad jag har längtat efter det här ögonblicket. Kuken stod som ett spätt igen.
- Nu ska jag visa hur en fitta ser ut, sa mamma.
Mamma lade sig på bordet hon lät benen ligga ihop och hon smekte sin kropp. Hon smekte brösten och venusberget med varsina händer.
- Snälla, sa mamma. Jag kommer inte åt min kåta fitta. Kan du inte sakta sära mina ben åt mig.
Jag reste mig från fåtöljen. Ställde mig på knä framför henne. Satte rumpan mot mina hälar så att mitt ansikte var i rätt höjd för att se så bra som möjligt.
- Om du visste mamma vad många gånger jag skulle ha velat göra så här. Och nu, äntligen.
- Gör det då, sa mamma. Inte för fort bara.
Jag tog tag i mammas knän och började sakta sära på benen. Fittan kom fram mer och mer. Nu kunde jag äntligen se mammas fitta på nära håll. Jag särade på benen så mycket att benen kom på var sin sida av kanterna på bordet.
- Ser du min fitta bra nu, min son.
- Den är underbar.
- Vad vill du göra med den då?
- Just nu bara beundra dig mamma. Titta på din härliga kropp.
- Titta då, det gör mig så kåt att veta att du ser mig i fittan. Vill du jag ska smeka fittan.
- Ja, snälla mamma gör det. Det har jag bara sett på film.
Mamma smekte sig lätt över magen innan händerna sökte sig ner till mammas fitta. Hon cirkulerade med ett par fingrar över klitoris och gjorde små juckande rörelser. _Ser du, sa mamma. Jag svarade inte utan satt helt förstummad av vad jag såg. Nu lät mamma två fingrar glida ner till hennes blottade grotta. De gled sakta in och hon tryckte till lite extra med handen. Sakta började hon föra dem ut och in i fittan. Jag kom på mig själv att sitta att runka framför mammas fitta. Jag kände att det var på väg igen. Jag runkade fortare medan mamma låg och fingerpullade sig själv framför ögonen på mig. Jag kände att jag kom, men tror inte att mamma märkte nåt. Nu började mamma stöna högt och jag förstod att hon kommer. Låren spändes och mamma fick ryckningar i kroppen och spände sig i en liten båge över bordet.

Mamma låg och pustade ut medan hon smekte ömt sin fitta. Varje gång hon nuddade klitoris ryckte hon till. Vilken underbar mamma jag har, tänkte jag. Mamma satte sig upp helt rosenkindad. Hon tittade på mig och log. Hur är det med dig då, frågade hon. Helt underbart, svarade jag sanningsenligt. Mamma bad mig att resa på mig. Jag tänkte inte utan reste mig bara. Mamma såg då att jag hade kommit igen. Vänta så ska jag fixa till kuken på dig igen. Hon tog handduken igen. Torkade av mig och sög av kuken från resterna.

- Kom så går vi in i sovrummet, sa mamma.
Gud tänkte jag. Ska jag få knulla henne också. Hon tog min hand och ledde mig in i sovrummet. Hon tog fram en dildo och fyra repstumpar. Han lade en prydnadskudde under rumpan och gav mig repstumparna.
- Bind fast mig i sängstolparna, sa mamma.
Jag gjorde som mamma sa. Lydig som jag är. När hon var fastbunden så sa mamma att det där gjorde jag rejält. Hon hade ingen möjlighet att komma loss nu. Ta dildon och smek min fitta med den. Jag gjorde som mamma sa och förde dildon mot fittan på henne. Jag lät den glida upp och ner över mammas fitta innan jag stack in den försiktigt. Jag förde den in och ut i fittan på mamma och hon gnydde av välbehag. Jag hörde hur det slaskade i fittan på mamma när dildon bearbetade fittan.

Jag vet inte vad som flög i mig. Jag tog ut dildon och bara tittade på fittan. Vad vackert.
- Vad gör du sa mamma, vill du inte fortsätta.
- Jodå, svarade jag. Men nu vill jag se din härliga fitta ordentligt. Nu när du inte kan gå någonstans.
- Titta ordentligt du, svarade mamma.
Jag lade huvudet mellan bena på mamma och tog mina händer upp till fittan på henne. Jag särade på blygdläpparna och såg allt som de yttre blygdläpparna döljer. Det gjorde mig så kåt att ha mammas blottade fitta på så nära håll. Mamma njöt, det syntes. Fittan var så våt att det droppade i mynningen mot anus. Jag kunde inte låta bli att kyssa mammas fitta.
- Vad gör du, frågade mamma.
- Jag ska slicka din fitta svarade jag.
- Nej nej, då går vi för långt. Det går inte.
Hon skruvade lite på kroppen men jag hade bundit henne så tajt att hon kom ingen stans. Jag böjde mig mot mammas fitta och började slicka henne. Hon smakade underbart och hon blev bara våtare av min saliv. Mamma gnydde samtidigt som hon sa, nej nej nej. Jag fortsatte att slicka mammas fitta och kuken stod stenhårt.

Jag slutade och böjde mig över henne och kysste henne på mun. Mamma slickade av sina könsvätskor som jag hade runt munnen. Min kuk var nu i höjd av mammas fitta. Den nosade mot fittan och jag kände fittans värme mot kukhuvudet. Jag började sakta trycka in min kuk i mammas fitta.
- Nej det går inte. Du kan inte knulla din mamma.
- Jag kan inte låta bli, blev mitt svar.
- Nej snälla gör det inte, jag ville bara att du skulle titta och leka med dildon i fittan på mig.
- Nu vill jag knulla dig mamma. Svarade jag.
Jag stack in kuken i sin fulla längd och mamma stönade till. Jag reste mig upp på mina armar och tittade mellan våra kroppar hur kuken åkte in och ut i mammas fitta. Mamma gnydde nej nej hela tiden men jag kände hur hon juckade emot min kuk med sin fitta. Jag kände värmen från mammas fitta och juckandet blev för mycket för mig. Jag kom med ett vrål och föll ner på mammas bröst. Jag blev trött och somnade nästan när jag hörde mamma säga.
- Du, du måste binda loss mig. Jag kan inte ligga så här hela natten.
- Javisst sa jag. Och band loss mamma.
- Nu ska jag lära dig två saker.
Hon slängde ner mig i sängen och satte sig på mig. Nu får jag ovett tänkte jag.
- Ett, ett nej är ett nej. Oavsett vilken ställning du befinner dig.
- Två, Ska du knulla så ska du se till att bägge kommer. Som straff så binder jag fast dig i sängen.
Mamma tog repstumparna och band fast mig. Nu låg jag där precis som mamma låg förut.
- Bli inte rädd sa mamma ömt. Jag hade hoppats på att du skulle knulla mig. Det var planerat att du inte skulle kunna låta bli.
- Jamen då så, svarade jag.
- Punkt två däremot. Den ger jag inte vika på. Nu skall du knulla mig till orgasmen.
- Men kuken är slak. Hur ska jag få in den då?
- Du ligger still så ska mamma fixa det här.
Hon vände sig om. Böjde sig framåt och började suga min kuk. Hon lekte med tungan runt ollonet och jag tänkte att det här är paradiset. Jag hade mammas fitta över mig jag såg fittan och kuken blev bearbetad. Mamma sänkte rumpan så jag fick mammas fitta rakt i ansiktet. Jag kände våra gemensamma kärleks såser och mammas fitthår kittlade lite i min näsa. Mamma började gunga med underlivet och hon smekte sin klitoris mot min näsa. Jag slickade henne så djupt jag kunde i fittan. Mammas behandling hade gjort verkan. Kuken stod igen.
- Nu ska du förbereda min fitta för din stora kuk.
- Hur då svarade jag? Jag är ju fastbunden.
Mamma tog fram ytterligare en dildo. Denna dock något mindre. Hon gränslade mig i brösthöjd. Titta nu på fittan sa hon. Hon lutade sig bakåt, fittan låg nu vidöppen på min bröstkorg. Mamma särade på blygdläpparna och sa. – Titta nu unge. Ser du fittan. Jag svarade inte utan såg mammas fitta ligga där vidöppen.

Hon satte sig upp tog dildon och satte övertoppen mot min mun. – Gapa sa hon. Jag gapade. Hon körde in den någon centimeter och sa till mig att jag skulle bita ihop. Jag tänkte vad händer nu. Här ligger jag och biter i mammas dildo. Jag fick svaret omgående. Mamma reste sig på knäna. Flyttade sig över mig och sänkte sig över dildon. Jag såg hur dildon gled in i mamma och hon började sakta höja och sänka sig ner över dildon. Det var underbart även om det kändes mot tänderna. Jag hade mammas fitta med dildo i sig, mitt i ansiktet. Vilken syn. Hon juckade lite fortare nu samtidigt som hon smekte sig på klitoris. Mamma gnydde av välbehag.
- Nu vill fittan ha din kuk, sa mamma
Hon bytte ställning och sänkte sig över kuken. Kuken gled in lätt i hennes välsmorda varma fitta. Hon blev vildare och vildare i sin ritt. Jag kände också att det var på väg. Jag kände att fittan kramade kuken som en boa orm. Jag kommer, skrek jag till mamma. Ja kom kom. Mamma blev röd i ansiktet och knep ihop med ögonen. Stönade och skrek att hon kommer. Jag kom också samtidigt som mamma. Hon sjönk ihop över mig med min kuk fortfarande i sig. Efter några minuter så tittade mamma upp igen. Hon var om möjligt ännu vackrare nu. Hennes ansikts utryck hade något lugnt och harmoniskt över sig. Hon utstrålade något jag aldrig sett förut.

Mamma band loss mig och vi somnade i varandras armar. Jag måste ha sovigt väldigt tungt för jag hörde inte mamma gå upp på morgonen efteråt. Jag stapplade ut i köket och visste väl inte riktigt vad jag skulle säga.
- God morgon, nästan kvittrade mamma.
Hon var som vanligt, men nåt stämde inte eller som man också kan säga, allt stämde. Jag ska försöka att förklara. Hon hade sin vanliga silkes morgonrock, men vid granskning så hade hon inga trosor under. Hon brydde sig inte om den åkte upp och jag såg mammas fitta. Hon böjde sig alltid lite extra och visade både rumpa och fitta. Numera solade hon alltid naken. När jag satt och gjorde läxorna så kunde hon helt plötsligt börja sära på benen och smeka fittan. När vi tittade på TV så fick jag oftast se fitta också. Allt hade blivit öppnare. Om jag var kåt och ville runka så behövde jag bara säga till och jag fick se hennes fitta. Självklart så knullade vi med varandra också.

Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sussi

  • Publicerad Publicerad: 2007-10-16

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,8/5 (34 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Lars skrev

Härligt...men när kommer väninnan?

Betyg: 5
skrev

härlig berättelse blev jätte kåt :)

Betyg: 5
egonx skrev

Lång och välskriven novell, gillar att det inte bara är pang på utan att den sexuella spänningen byggs upp mer och mer.

Betyg: 5
svirre skrev

va härliht med kåta morsor

Betyg: 5
fittta mmm skrev

fan vad bar berattelse

Betyg: 5
J-A skrev

Mhmmm blev härligt kåt av att läsa den

Betyg: 5
Sten Hård skrev

Önskar jag kunde känna igen mig mer än bara första halvan. Jättebra berättelse. Den som hade en sån mamma!

Betyg: 5
GL skrev

MMMMM hett pullan

Betyg: 5
Britta skrev

Rodnar, känner igen mej i mkt av detta. Jag är nu 63, men har varit yngre;-)

Betyg: 5
mikki skrev

Denhär va sexig huhhh ;9 10 p åt denna mamma som skrivit ,skulle järna byta några ord med dig ;) lite av min fanttasii klockrent ;)

Betyg: 5
Jen skrev

Härlig men väninnan skulle kommit på dem och krävt att få vara med

Betyg: 2
Alfhan123 skrev

Suveränt bra!

Betyg: 5
Boa56 skrev

Skön sexfantasi från en ung kåt tjej!

Betyg: 5
Tommy54 skrev

mycket bra....jag blev så kåt
och tankte på någon äldre dam som jag känner
(81 år) jag-60 och vill smaka på hennes fitta
---tills idag jag bara smekte henne

Betyg: 5
Bert skrev

Bra novell, blev kåt men "mamma" ordet blev lite för ofta tycker jag.

Betyg: 4
Mullsuss skrev

Är plaskvåt & kåt till tusen när jag läser vill få kuk i mig nuu!!

Betyg: 5
Hans skrev

En härlig berättelse jag blev mycket kåt och runkade skönt till läsningen.

Betyg: 5
Elin skrev

Jag har själv bullfitta, och den blev ordentligt pullad när jag läste. Det slutade med en lång stråle och flera vågor av orgasmer.

Betyg: 5
Lena Andersson skrev

Underbar novell

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter