Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Plutonen

Hon hade kollat in honom hela övningen, de samövade med en annan pluton denna övning och hon fastnade för honom direkt. Han var lång, vältränad och oerhört sexig i uniformen där han sprang och ropade ut order med vapnet färdigt för strid. Hon blev våt bara av att tänka steget längre, hur han kanske skulle beordra henne.

Efter några dagar i skogen med högt tempo och mycket skjutande kändes det underbart när de kom fram till sjön där förläggningen skulle vara. Snabbt sattes tälten upp, det ordnades stridsställningar och värn vilket tog i stort sett hela dagen. Sent in på natten var allt klart, poster var tillsatta, ståvärnen grävda och äntligen kunde de få sova, eller göra som Sandra och ta sig ett dopp i sjön innan. Killarna som såg att Sandra började ta av sig till underkläder gjorde snart samma sak och sprang mot vattnet, både för att de skulle bli så skönt med ett dopp men även för att kyla ner en viss del. Visst Sandra var en av dem men efter några veckor i fält blir man rätt på och då har en riktigt snygg och vältränad tjej rätt stor inverkan när hon går mot vattnet i string och brösten gungandes i sin sportbh.

Väl vid vattnet tar Sandra av sig resten innan hon springer ut på bryggan och dyker långt ut i sjön. När killarna ser detta i månskenet är det kört, kukarna står rätt upp och kommer inte slakna i första taget. Men de följer hennes exempel och snart känner de sig fräscha igen, de simmar runt och skojar lite ett tag innan det är dags att ta på sig för att avlösa posterna eller för att få några timmars sömn i tältet. De har alla sett Sandra i duschen tidigare och det har inte varit några problem men nu när vattendropparna på hennes fulländade kropp glittrar i månskenet, är det inte för intet de låter henne gå före upp för en gångs skull. Att hon sen böjer sig sexigt framåt för att ta upp handuken och sina underkläder innan hon går till tältet gör inte direkt saken lättare för dem. Snart kommer de upp iallafall och de som inte ska ut på post passar på att runka av sig innan de går in i tältet för att sova.

Även Sandra hade blivit lite kåt av situationen, en vecka med bara vältränade killar lämnar inte henne oberörd direkt. Men hon gick och torkade sig, tog på sig underkläder och kröp ner i sovsäcken förg så hon kan börja lite diskret igen.
När alla sedan somnat tar hon med sig ficklampan och smyger ut ur tältet, hon har själv varit med och bestämt posteringarna så vet vart hon kan gå utan att synas.
Hon fortsätter en bra bit längs sjön innan hon hittar en skön liten mossbädd i en glänta där hon sätter sig och börjar onanera igen.
Hon smeker med fingrarna över klittan ett tag innan hon för in två fingrar i sin våta mus. Tack vare veckan som gått dröjer det inte länge innan hon vill känna något stort och hårt i sig så hon tar av trosorna och tar upp ficklampan och börjar smeka sig med den där nere innan hon sakta för in den. Hon stönar genast till av njutning och för in den lite djupare innan hon börjar med långa djupa tag. Hon kastar huvudet bakåt av njutning och stöter in den snabbare och snabbare, nu stönar hon högt av njutning och känner hur orgasmen är på väg att byggas upp. Hon pumpar på allt hårdare känner hur de närmar sig och så är hon där, hon biter sig i läppen för att inte skrika högt av njutning och faller ner på marken där hon skakar av efterdyningarna av orgasmen.


Han
Aldrig kul att stå på post men då grabbarna var utmattade efter sista veckans strid så åtog han sig att stå post större delen av kvällen/natten trots att han var gruppchef. Kvällen var sval och skön och han hade en fin utsikt över sjön om han kollade till vänster så det kunde varit värre. Han hör hur några ur grannplutonen passar på att ta sig ett dopp nu när de enligt övningen kommit ur den fientliga terrängen. Tiden går och då och då hör han en uggla hoa, helt plötsligt hör han en gren knäckas en bra bit framför sig, han lägger upp vapnet i riktningen och förblir sedan stilla.
Ut till den lilla gläntan vid vattnet en bit bort kommer det en halvnaken tjej, han tror knappt sina ögon när hon sätter sig fullt synligt för honom och börjar onanera.
Hon är underbart vacker och sexig där hon sitter med håret utsläppt över axlarna och det glänser nästan i silver av månskenet. När den största förvåningen lagt sig känner han igen henne. Hon ser helt annorlunda ut nu mot i stridens hetta men visst är det tjejen i den andra plutonen, tjejen de brukade skoja om att få omkull när de snackar skit i tältet. Han tar upp mobn, hon ligger där alldeles utslagen framför honom och nu står han inte ut längre, han bestämmer sig för att gå fram till henne.

Tänkt och gjort han smyger fram ur sitt gömställe och bara 10 meter ifrån henne säger han, – Det var ingen dålig show du hade där. Hon rycker till och stirrar förskräckt på honom, inte visste hon det låg fler runt sjön, sen känner även hon igen honom, det är ju mannen hon fantiserade om nu när hon onanerade. Bergström inser snabbt de pinsamma i situationen men tartillfället i akt innan hon återhämtat sig och tar av sig till kallingar. Sandra bara stirrar på honom, hon tror inte heller detta är riktigt sant, här har hon blivit påkommen av killen hon spanat in hela veckan och han börjar strippa framför henne. Fram kommer en vältränad mage och ett muskulöst bröstparti, när han till slut står där i kallingar kan hon inte undgå att märka ett präktigt stånd därunder. Sen säger han bara –Tror det där skulle vara skönare med sällskap, innan han lägger sig på sida jämte henne och inväntar ett svar. Sandra bara nickar, hon är fortfarande kåt och kan knappt vänta på att bli tagen av den här läckerbiten.

Han går direkt ner och slickar henne, smakar av hennes safter, när han når klitoris rycker hon redan till och han går uppåt för att kyssa henne istället. De blir en lång häftig kyss och hon känner smaken av sig själv i den. Hon letar med handen till kalsonglinningen och han är inte sen att hjälpa till. Hon knuffar ner honom så han ligger underst och är snabbtpå plats vid hans grova kuk, hon ser längtande på den innan hon låter den glida in mellan läpparna och hör hans stön. Hon njuter verkligen av det här och suger honom sakta till och börja med, börjar cirkla lite med munnen för att sedan låta honom glida ur och börja bearbeta kulorna. Hon slickar dem och suger in dem i munnen innan hon fortsätter slicka upp längs kukskaftet för att börja suga igen. Hon suger ömsom sakta med cirklande rörelser ömsom snabbt och hårt samtidigt som hon använder vänstra handen till att leka med kulorna och högra för att runka resten av kuken i takt med munnen. Efter ett tag går hon över till att bearbeta ollonet mer, virvlar runt med tungan och ger lite mer tryck med läpparna medans hon suger honom. Hon fortsätter leka och exper han för henne upp och ner med händerna i sin takt och juckar in i hennes mun. Efter ett tag öppnar hon svalget och låter honom glida ända in, han ser detta och tycker det ser oerhört sexigt ut. Hela kuken är inne i munnen och hon suger honom helt underbart, hon suger på toppen ett tag för att få lite mer luft innan hon låter honom trycka ner henne över kuken igen. Han tycker det är helt underbart, men börjar känna att det snart är dags, 3 veckor utan någonting börjar märkas. Sen känner han de välbekantailningarna i kuken, spänner sig lite och sen kommer han för första gången på länge.

Hon känner hur han stönar högre och håller hårdare i hennes hår, sen kommer han djupt ner i hennes hals och hon känner hur den pumpar ut mer och mer tillshan till slut är klar. Då sväljer hon allt och slickar honom ren från det lilla som rann ut och skickar ett lekfullt leende till honom då hon fortsätter suga ett tag fastän han redan har kommit. Hon lägger sig jämte honom och säger med en glimt i ögat att nu kanske han orkar längre när han är där jag vill ha honom och tittar ner mot den nu halvstyva kuken. Hon låter honom vila sig lite och leker med fingrarna över hans muskulösa bröstkorg och nyper lite i bröstvårtan och får ett gillande mm till svar.

När han fått återhämta sig lite vänder han sig över henne, börjar kyssa henne passionerat och börjar smeka hennes fasta bröst med ena handen. Han känner hur väl de passar i handen innan han övergår till att med lätta fingrar smeka sig upp motbröstvårtan. Väl där snurrar han den försiktigt mellan fingrarna innan han ökar trycket lite, han ser hur hon njuter och vågar snurra hårdare vilket resulterar i ett lätt stön. Han avslutar kyssen och pussar henne lätt på halsen istället och fortsätter ner mot de toppiga bröstvårtorna. Han suger in bröstvårtan i munnen och suger hårt på den innan han går över till den andra och nafsar lite lätt där innan biter henne lite försiktigt, hon stönar till och gillar den lite hårdare behandlingen. Han biter litehårdare och nyper lite mer i den andra bröstvårtan och hon gillar de. Han fortsätter nafsa och suga med munnen medans handen får gå på upptäcktsfärd neråt. Den rör sig över en vältränad platt mage och sedan ner längs ena låret. Han smeker henne längs inne och skakar på huvudet innan han fortsätter, han nyper till lite lätt igen nu närmre målet och känner hur hon nästan darrar av förväntan. Han fortsätter sista lilla biten upp och smeker försiktigt över springan och snuddar lätt vid knoppen innan han tar bort handen för att sätta sig till rätta så han kan smaka på henne ordentligt. Han ser hur fuktig hon är innan han dyker ner med tungan och slickar henne nerifrån springan och upp över klittan. Han suger in den en stund innan han går ner och slickar längssidorna bara för att retas lite innan han går upp för att bearbeta klittan igen. Han börjar skriva alfabetet med tungan och ibland slänger han dit en skön åtta mitt i allt. Han får resultat rätt snabbt och hon får svårt att ligga still, då för han in tvåfingrar i henne och pullar henne försiktigt. Han vrider på fingrarna och vinklar dem för att komma åt g-punkten och kör lite snabbare, hon går nästan upp i brygga och klarar snart inte mer, försöker nästan ta sig loss. Han avslutar alfabetet och övergår till att suga och fladdra med tungan över knoppen tills hon stönar fram snälla knulla mig.

Han är redo sen ett tag tillbaka och känner han bara vill knulla henne hårt just nu så är inte nödbedd. Han lägger sig i läge och drar den lite längs springan för att retas innan han sakta glider in. Han känner hennes våta mus sluta sig om honom, först ollonet och sedan hela vägen in tills han bottnar. Han ser henne i ögonen och börjar röra sig in och ut ur henne, hon blundar och bara njuter av den stora kuken. Han ökar takten och börjar knulla henne hårdare och snabbare, säger till henne hur skön hon är. Hon bara stönar och gör motjuck så gott det går, hon är så nära men det saknas något. Just då för han upp hennes ben över sina axlar och börjar knulla henne hårdare. Hon känner hur han kommer in ur den nya vinkeln och träffar rätt, han kommer så djupt, så hårt, hon stönar högre och känner hur hon närmar sig. Så kommer hon, det blixtrar för ögonen och hon stönar så högt så de hörs ända till hans 20-tält när orgasmen far igenom henne.

Han känner hur hon kramar skönt kring kuken och fortsätter stöta lite långsammare och förlänger på så sätt hennes orgasm. Han tar de ännu lugnare för att låta henne andas lite och kyssa henne innan han börjlåter honom slinka ut innan hon sätter sig djupt på honom igen. Hon börjar rida fortare och han har en underbar utsikt där han ligger, hennes fasta bröst gungar fint ovanför honom och han för dit händerna för att smeka dem medans hon rider honom skönt.

Polarna
Carlsson sitter eldvakt och småpratar lite med Nilsson som inte kan sova, plötsligt hör de något konstigt ljud ifrån skogen. Carlsson skojar lite och säger att visste jag inte bättre skulle jag tro de kollar på en p-rulle utanför. Han väcker en kille och ber honom hålla koll på elden undertiden de undersöker vad det var för ljud. De tyckte ljudet kom bortifrån Bergströms håll så de smyger försiktigt i den riktningen, man vet ju aldrig vad befälen kan hitta på.

De närmar sig poststället och hoar två gånger lite tyst för att visa det är dem, när de inte får något svar utan bara hör svaga stön som om någon är skadad fortsätter de framåt. De upptäcker att det är tomt och tror knappt sina ögon när de vänder sig mot gläntan där ljuden kommer ifrån. Där ligger Bergström och inte är han skadad heller, utan han ligger och njuter medans den snyggaste tjej de sett rider honom, brösten guppar sexigt och det blonda håret hänger fritt och skymmer hennes ansikte för dem. De bestämmer sig för att det här kan de inte missa så de intar Bergstöms postplats och spanar in vad som händer härnäst.

Plötsligt slutar hon rida och ställer sig på alla fyra jämte honom, han fattar snabbt vinken och tränger in i henne bakifrån i en doggy. Han håller om hennes midja och stöter hårt in i henne vilket belönas med höga stön. Men han vill testa något nytt så han drar sig ur och drar upp henne på fötter, lyfter upp henne i sin famn och trycker upp henne mot närmsta träd. Hon anar vad han vill och slår benen kring midjan om honom, känner den hårda kuken ännu en gång mot musen innan han glider in helt. Han ökar takten och viskar i hennes öra hur sexig hon är, hur hårt han kommer knulla henne och hon känner hur de rinner till ännu mermellan benen. Han knullar henne hårdare och hon känner hur barken river henne på ryggen men det bara förstärker hennes njutning, hon närmar sig en ny orgasm med stormsteg och när han suger in hennes bröstvårta och biter på den så kommer hon. Det svartnart.

Polarna
De hade kollat in hela showen och tyckte den var bättre än en porrfilm. Men när de ser att han drar sig ur så skyndar de sig att smyga tillbaka för att inte bli sedda, väl utanför tältet tvekar de och kommer överens om att de kommer behöva runka av sig om de ska ha en chans att sova sedan. De gör som så och tävlar sen om vems sats som kommer längts, Nilsson vinner och innan de går in bestämmer de sig för att det här blir deras och Bergströms hemlighet såvida han berättar vem den sköna damen var.

Hon skakar fortfarande i benen där hon ligger jämte honom och återhämtar sig, han böjer sig över henne och kysser henne varsamt innan han säger att det var det bästa knullet han någonsin varit med om. Hon håller medoch frågar om de inte kan ske fler gånger, svaret kommer snabbt, de kan du ge dig på att det blir. Sen kommer Bergström på att han blir avlöst om ca 15 minuter så de får bråttom att ta på sig kläderna igen. Sandra får en sista kyss innan hon går tillbakatill sitt tält och han spanar in henne under tiden hon går. Sen skyndar han sig till poststället och upptäcker att hans mobil fortfarande filmar, glatt överraskad stänger han filmen och vet att den här filmen kommer han kolla in många gånger. Sen kommer avlösningen och han rapporterar att inget ovanligt har hänt innan han går tillbaka till tältet med ett leende på läpparna.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NoLimit_321

  • Publicerad Publicerad: 2010-05-16

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter