Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Plugghästen Del 1

Det var en grå, kall och regnig Oktoberdag. Jörgen satt som vanligt i skolbänken och halvlyssnade på läraren som höll en fysiklektion om rörelse och krafter. Han var inne på sista året på Naturvetenskapsprogrammet och längtade redan till nästa år då han skulle läsa vidare på universitetet. Gymnasiet var inte tillräckligt utmanande för honom och det läraren gick igenom nu var han redan bekant med.

Han saknade sin vän Albin som var förkyld och varit tvungen att stanna hemma. Albin var den enda i klassen han kände samhörighet med. Jörgen och Albin; klassens två nördar och plugghästar. Det var inte så att de var mobbade eller utsatta på något sätt, men båda hade lite svårt med det sociala spelet och tydde sig därför mest till varandra.

Lektionen led mot sitt slut och läraren berättade att de skulle få en hemuppgift som var ett grupparbete. Jörgen räckte upp handen och sa att han skulle lösa uppgiften med Albin så fort han blivit frisk från sin förkylning. Men till Jörgens fasa tyckte läraren att han skulle para ihop sig med någon annan då uppgiften skulle vara klar redan på torsdag. Albin väntades inte tillbaka förrän nästa vecka. Jörgen såg sig förvirrat om i rummet. Han hade ingen aning om vem han skulle fråga. De andra parade blixtsnabbt ihop sig i sina invanda konstellationer och tittade sedan ner i sina bänkar för att inte möta Jörgens blick.

”Han kan vara med oss”

Det var Lollos röst som bröt igenom den plågsamma tystnaden. Klassens punktjej som varje vecka dök upp i en ny frisyr, den ena färggladare än den andra. För närvarande hade hennes hår en grön nyans där ena halvan av huvudet var kortklippt och den andra halvan räckte henne till axeln. Hon bråkade alltid med lärarna och ifrågasatte nästan allt. Jörgen tyckte oftast att hon var jobbig, men förstod ändå att hon var ganska smart.

Hennes bästa kompis var Linda; en smal tjej med snaggat hår som Jörgen tyckte såg mer ut som en pojke än en flicka. Hennes septum var piercad med en grov metallring och hon hade nästan alltid en snus under läppen. Linda drog ofta grova skämt och spelade över. Innan Jörgen hann protestera så godkände läraren Lollos förslag och avslutade lektionen. På bara några sekunder tömdes lokalen på elever. Jörgen tog tid på sig att packa ner sina saker i ryggan. Hur skulle han ta sig ur det här? Han tänkte att det nog var lättaste att göra jobbet själv och låta tjejerna åka snålskjuts.

När han kom ut i korridoren stod Lollo och Linda och väntade på honom.

”Har du tid att följa med hem till mig nu i eftermiddag och göra färdigt läxan? Jag och Linda har planer för imorgon och kan inte då” undrade Lollo.

”Vi ska träffa våra killar imorgon och knulla”, fyllde Linda i och började skratta över sin egen kommentar.

Jörgen började ursäkta sig och erbjöd att han kunde göra läxan själv, men att de sjävklart kunde stå med på uppgiften. Men Lollo tyckte det lät orättvist och propsade på att de kunde göra den redan i eftermiddag. Det skulle nog gå ganska fort om de var effektiva. Jörgen hade inga andra planer för dagen och kunde inte komma på någon mer ursäkt. Så plötsligt var de på väg hem mot Lollo i regnet.

Jörgen var den enda som var förberedd för vädret och alla tre trängdes därför under hans paraply. Lollo bodde bara ett par kvarter från skolan, så det var ingen lång promenad. Under promenaden trängdes tjejerna om platsen under paraplyet och knuffade och buffade på varandra för att undkomma regndropparna. När de var nästan framme försökt Linda knuffa till Lollo med en kraftfull tackling som missade och istället träffade Jörgen som inte lyckades hålla balansen. Plötsligt satt han i en kall vattenpöl och kände hur han blev blöt från baken ända ner i skorna. Paraplyet höll han krampaktigt i händerna och fortsatte tappert hålla det över huvudet. Tjejerna såg först förvånade ut, men brast sedan ut i en hysterisk skrattattack. När de skrattat färdigt hjälpte de honom upp ur vattenpölen. Lollo lovade att de skulle slänga byxorna i tvätten under tiden de gjorde läxorna, och att de skulle vara torra och rena tills han skulle gå hem.

Lollo bor tillsammans med sin mamma i ett litet radhus. Lollo låser upp dörren och förklarar att hennes mamma fortfarande var på jobbet och att det skulle ha huset för sig själv tills hon kom hem till middagen. När de hängt av sig ytterkläderna i hallen säger Lollo till Jörgen att ta av sig byxorna så hon kan slänga in dem i tvättmaskinen nere i källaren. Jörgen kränger av sig de våta jeansen och ger dem till Lollo som snabbt försvinner nerför trappan.

Jörgen torkar av sina glasögon som immat igen av värmen i huset. När han sätter dem på sig igen ser han hur Linda roat står och betraktar honom.

”Snygga kalsonger” säger hon med ett retsamt leende som får Jörgen att rodna och bli osäker.

Sedan vänder hon sig om och går in i vardagsrummet där hon kastar ner sin lilla kropp i en sliten skinnsoffa. Framför soffan finns ett litet bord och på väggen hänger en TV. Vid bordets kortände finns en fåtölj i samma stil som soffan. Jörgen parkerar sig i fåtöljen. Han börjar genast ta fram fysikbok, anteckningspapper och penna. Strax därefter dyker Lollo upp och sätter sig ner bredvid Linda i soffan.

Jörgen är upptagen med sitt och lägger inte märke till att tjejerna i soffan viskar och stirrar på honom. När han äntligen tittar upp från bordet mot tjejerna ser de skyldiga ut och båda tystnar när de märker att han söker deras uppmärksamhet. Han känner hur han rodnar igen och vet inte hur han ska tolka tjejernas beteende. Men osäkerheten går snabbt över i irritation och han blir plötsligt arg på de barnsliga tjejerna.

”Ska vi börja jobba med läxan?” Undrar han med ett skarpt och surt tonläge.

Linda börjar fnissa okontrollerat och Lollo slår henne hårt på armen i ett försök att få henne att sluta.

”Förlåt, vi är bara lite distraherade” ursäktar sig Lollo samtidigt som hon anstränger sig för att inte falla in i Lindas fnissande.

”Ja, vi är lite distraherade” fyller Linda i. ”Av din jättekuk”.

Sedan kreverar hon i en skrattattack som gör att även Lollo börjar skratta, trots att hon gör sitt bästa för att låta bli.

Jörgen kan inte låta bli att titta ner mellan sina ben. Han ser att konturen av hans kuk syns ganska tydligt genom det ljusa kalsongtyget. Snabbt skjuter han ihop benen och placerar sig så att tjejerna inte längre ska kunna se.

Lollos lyckas skärpa till sig och börjar be om ursäkt medan Lindas skrattanfall fortsätter i andra änden av soffan.

”Förlåt oss Jörgen, vi menar inget illa. Vi blev bara lite chockade. Du är väldigt välutrustad.”

Lollos ursäkt gör att Lindas skrattande återigen får ny energi. Hon kiknar och kämpar en bra stund för att återfå andan. Både Jörgen och Lollo sitter tysta och inväntar att Linda ska lugna ner sig. Efter en lång stund återfår hon fattningen och sätter sig upp i soffan tätt intill Lollo.

Efter en stunds pinsam tystnad spänner hon ögonen i Jörgen och frågar honom med allvarlig röst. ”Hur lång är den?”

Jörgen vet inte hur han ska handskas med den pinsamma situationen. Helst skulle han bara vilja rafsa ihop sina saker och gå därifrån, men inser att det skulle vara ännu pinsammare att vandra hem genom regnet utan byxor.

”Jag vet inte” svarar han till slut. ”Jag har aldrig mätt den.”

”Men det måste vi göra” utbrister Linda och springer upp ur soffan. ”Jag hämtar ett måttband.”

Lollo rycker på axlarna och ser medlidsamt på Jörgen.

”Hon menar inget illa. Det var inte meningen att skämma ut dig” säger Lollo urskuldande. ”Linda är bra, bara lite dålig impulskontroll du vet…ADHD-unge.”

Något i Lollos röst får Jörgen att känna sig mer bekväm och till slut kan han inte hindra ett leende som tar kontroll över hans läppar.

”Fan vad sjukt” kommer det ut ur hans mun och direkt efter börjar båda småskratta åt hela situationen.

När Linda återvänder med ett måttband i högsta hugg börjar både Jörgen och Lollo skratta lika okontrollerat som Linda gjort innan i soffan.

Linda tittar förvånat på dem en stund innan hon med allvarlig röst säger ”Men skärp er. Vi måste ju mäta den.”

Jörgen dras med i den något bisarra stämningen och protesterar inte när Linda beordrar upp honom från fåtöljen. Han möter Lollos blick samtidig som hon avmätt rycker på axlarna och ställer sig upp bredvid Linda. Det är något med Lollos lugna, vänliga blick som gör att Jörgen slappnar av och låter dem hållas.
Linda håller måttbandet mellan sina händer samtidigt som hon ställer sig på ett knä framför Jörgen. Resolut rycker hon ner kalsongerna till Jörgens anklar och blottar hans välvuxna organ. På så här nära håll ser den ännu större ut än innan, och båda tjejerna flämtar till av förvåning.

”Det är fan Guinnes-rekord-bok-varning på den här dasen” säger Linda, samtidigt som hon placerar änden av måttbandet där penisskaftet börjar. Sedan drar hon det långsamt nerför kukens längd och läser av resultatet vid toppen av ollonet.

”22 jävla centimeter… i slakt tillstånd! Deklarerar Linda högt.

Efter det blir det tyst och båda tjejerna står en lång stund och stirrar på kuken. Efter en stund blir Jörgen obekväm igen och böjer sig nedåt för att dra upp kalsongerna igen. Men Linda gör en gest som stoppar honom, vilket gör att han istället sätter sig ner i fåtöljen.

”Hur lång tror du att den är när den är hård?” undrar Linda.

Ingen säger något efter att Linda ställt frågan, men stämningen i rummet förändras till något nytt som är mer laddat.

”Jag vill fan se hur stor den kan bli” forsätter Linda med fullt fokus på kuken. ”Får jag röra den?”

Jörgen har ingen aning om vad han ska svara. Men stämningen och fokuset på hans kuk känns spännande. Han känner också hur blodet börjar vandra ner till kuken som rister till framför ögonen på Linda som är så nära att han känner värmen från hennes späda kropp. Linda tolkar tystnaden som ett ja och greppar med sina hand kring kukskaftet. Hennes små fingrar når knappt runt halva skaftet. Hon börjar försiktigt dra handen upp och ner.

Nu känner Jörgen hur blodet forsar ner i kuken och han blir för någon sekund alldeles lätt i huvudet när blodet i kroppen skiftar position. Han lutar sig bakåt och sluter ögonen. Framför ögonen på tjejerna börjar den väldiga kuken växa ännu mer till deras stora förtjusning. Jörgen känner en vänlig hand på sin axel. Han öppnar ögonen och möts av Lollos leende. Det känns varmt och tryggt och han slappnar av och börjar njuta av Lindas behandling.

”Fan vilken porr-kuk” hörs det från Linda som nu tar hjälp av båda händerna när hon fortsätter runka kuken. Långsamt växer den allt mer, och den börjar resa sig som en mäktig obelisk mellan benen på Jörgen.

Lollo tar tag i Jörgens hand och placerar den över sitt ena bröst. Jörgen känner den sköna, mjuka kullen under tröjtyget och trycker lätt med handen mot det. Han tittar upp mot henne och gillar att hon ser ut att njuta. Hans hand blir girigare och han skiftar mellan brösten och utforskar hennes kropp.

Plötsligt känner han hur hans kuk omsluts av något varmt och vått. Han tittar snabbt nedåt och inser att Linda stoppat in hans svullna ollon i munnen. Det är knappt att han får plats i hennes lilla mun och hon kan inte pressa in mycket mer än toppen.

Lollo böjer sig fram och viskar att hon är kåt i Jörgens öra. Sedan biter hon honom retsamt i örsnibben och drar ut den lite med tänderna innan hon släpper taget. Snabbt kränger hon av sig tröjan och låter Jörgen leka en stund med hennes nakna bröst. Hennes bröstvårtor har styvnat och blivit toppiga. Efter en stund lutar hon sig framåt och trycker brösten mot Jörgens mun. Han kysser dem och suger försiktigt in ena bröstvårtan i munnen.

Linda gör sitt bästa för att få in så mycket som möjligt av den gigantiska kuken i munnen. Hon blöter ner den med sin saliv och arbetar sig millimeter för millimeter in på kukskaftet tills hon nästan kvävs och tvingas dra sig tillbaka en bit för att samla andan. Men hur hon än försöker så kan hon inte mäkta med att få in mer än en bråkdel av kukens längd i sin mun. Hon känner samtidigt hur hon själv är alldeles tokvåt i fittan och att det här nog är det kåtaste hon någonsin känt sig. Utan att släppa kuken helt ur munnen lyckas hon kränga av sig sina jeans och trosor som hon sparkar iväg över golvet. Så fort de är avlägsnade för hon ner sin ena hand mellan benen och börjar smeka sig själv. Hon blir nästan förvånad när hon känner hur sjukt våt hon är. Resolut kör hon in tre fingrar i fittan och pullar sig själv hårt.

Till slut tar kåtheten totalt kontrollen över Linda. Hon börjar stöna högt och tappar till slut koncentrationen på kuken som åker ut ur hennes mun. Hon faller baklänges ner på golvet och fortsätter smeka sig mot orgasm liggandes på rygg. Hennes späda kropp rycker och rister medan hon i ett nästan ursinnigt tempo för sina fingrar in och ut ur fittan. Samtidigt som hon kommer hörs ett primitivt, nästan primalt ljud komma ur hennes mun. Ett ljud som stegras till ett jubelvrål för att till sist tyna bort i ett suckar och snyftanden.

Lollo ställer sig framför Jörgen och drar upp honom från fåtöljen. Den erigerade kuken svajar som en präktig flaggstång när han ställer sig.

”Kom. Jag vill se om du kan komma in i mig.”

Hon drar varsamt med sig Jörgen mot soffan. Hon ger honom en passionerad kyss och knäpper upp jeansen och hasar ner dem till golvet. När hon är naken lägger hon sig på soffan och särar så mycket hon kan på sina ben. Jörgen tittar ner mot hennes sköte och ser en hårig liten tuva av hår ovanför fittan. Nedanför ser det ut som hon rakat sig, och hon är så våt att både håret och kanten på fittan glittrar av fukt. Med händerna pressar Lollo sedan isär sidorna och öppnar upp sig för honom.

”Jag vill ha dig i mig… men du måste vara försiktig” säger hon med darr på rösten.

Jörgen ställer sig så nära soffkanten han kan och böjer sig sakta framåt. Han håller kuken i handen och styr den sakta mot Lollos sköte. När Lollo känner kuken pressa mot mynningen stönar hon högt. Jörgen kör försiktigt runt med kukhuvudet vid ingången och försöker hitta in. Det är trångt, men sakta börjar toppen av ollonet leta sig in i Lollo. Lollo känner att det smärtar lite, men ignorerar känslan och försöker hjälpa till genom att pressa bäckenet uppåt. När ollonet kommit en bit går det plötsligt lite lättare och kuken glider in någon decimeter.

”Åhh.. inte längre,” kvider Lollo. ”Du är i botten nu.”

Jörgen stannar till och drar sig lite tillbaka. Sedan börjar han försiktigt att stöta in och ut i Lollos våta sköte. Lollo har aldrig känt sig så uppfylld innan och hon gillar verkligen känslan, men det blir något av en balansakt då det smärtar starkt så fort Jörgen kommer för långt in och slår i botten. Det tar ett tag, men till slut hittar det ett perfekt läge och Lollo ger sig hän och njuter av upplevelsen. Så här skönt har det aldrig varit att knulla innan. Efter bara en kort stund känner Lollo hur hon närmar sig klimax. Hon som nästan aldrig kommit under vanlig penetrationssex innan. Hon som i de flesta fall fått smeka sig själv till orgasm efter att killarna blivit klara och ligger vid hennes sida som flämtande paddor. Nu är det hon som känner att det nästan går lite väl fort, att hon egentligen velat njuta mycket längre av kuken i henne innan orgasmen. Men hon hinner knappt tänka klart tanken innan hon exploderar i en kraftig orgasm som är som ett fyrverkeri som briserar i hennes kropp.

Plötsligt hörs en ljudlig duns och en arg kvinnoröst skär igenom rummet.

”Vad fan håller ni på med? Är ni inte riktigt kloka?”

…fortsättning följer.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: AtomAnte

  • Publicerad Publicerad: 2022-05-17

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 5/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

oo skrev

oo

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter