Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

"Picknick" i det gröna

Olivia packa klart det sista av packningen, som de skulle har med sig till sommarstugan över helgen.

Äntligen skulle de få åka bort och få lite tid för sig själva, tänkte hon tyst för sig själv innan hon drog för dragkedjan på den lillaresväskan.
" Älskling är du klar så vi kan åka snart? frågar Jakob henne när han dyker upp i dörröppningen till köket.

"Ja, väskan är packad och klar för att lastas ut i bagaget, svara Olivia med ett leende. Hon ska precis taett grepp om väskan och bära ut den i bilen, när Jakob är snabb med att ta den. Olivia tittar på honom och ger honom en lätt puss på kinden, innan hon går ut i hallen för att ta på sig ytterkläderna.

Olivia står en stund och väljer bland sina jackor. Tillslut tar hon ner en vit tunn midjelång bomullskavaj ifrån en galge. Hon vrider sig emot den stora hallspegeln med en snabb rörelse, för att se hur kläderna sitter. På sig har hon en urringad ljus rosa sommarklänning som sluta strax över knäna. Den gör sig fin ihop med hennes gyllene bruna hud, som hon solat flitigt under sommaren. Sist väljer hon ett par sköna vita sandaler på fötterna. Hon tänker efter en stund och plocka sedan med sig ett par svarta ballerina skor, som hon sedan tänkte lägga i väskan sen. Man vet ju aldrig om kvällarna kan bli lite svalare på. Då kan det vara skönt med några varmare skor. ? Vad fin du är gumman.? Säger Jakob innan han sätter sig till rätta i förarsättet. ? Tack, du ser inte så dum ut du heller!? svara Olivia och blinkar åt honom .

Efter en stund sitter de i bilen på väg till sommarstugan. Den ligger några mil ifrån stan, så de har gott om tiden att njuta av bilresan. Olivia sitter och betraktar Jakob där han sitter koncentrerat och kör. Hon höratt han mumlar något för sig själv, om att folk inte kan köra riktigt.
Jakob är riktigt snygg tänker hon och små ler för sig själv. Hon är glad att han valde just henne på festen för 2 år sedan, hos en gemensam tjejkompis. Redan då kunde honinte slita ögonen ifrån honom. Hans klar blå ögon, mörkblonda hår och ett leende som kunde få vilken tjej som helst att smälta som is. Han var en bra bit längre än Olivia och en kropp som passade proportionerligt med hans längd. " Tänk och få sätta sig grensloch svara inte. Sedan lägger hon sin hand emot Jakobs vita shorts och börja smeka han innan för ena låret. Jakob känner hur han börja bli hård av hennes sköna beröring. Olivia fortsätter smeka upp emot låret tills hon känner hans hårda kuk växa allt mer i hennes hand. Hon tittar på Jakob med lekfull blick. Hon gillar vad hon ser. Jakob behöver inte säga ett ljud, för han ser åtrån i Olivias ögon och förstår vad hon vill.

Olivia tar plötsligt bort handen ifrån Jakobs hårda bula som man kanurskilja igenom de vita shortsen. Sedan börja hon långsamt smeka sig själv på halsen och längs ner mot sina stora runda bröst, som fyller ut klänningen och bilda en sexig klyfta. Jakob försöker koncentrera sig så gott det går på vägen, fast det ärsvårt efter som Olivia har redan väckt lusten hos honom. Det gör inte saken bättre av att hon sitter och smeker sig själv bredvid honom, utan att han kan göra någonting.

Snart så har Olivias ena hand glidit ner under klänningen, och letarsig framtill troskanten på sina svarta string, som hon bär en matchande bh till. Olivia börja retsamt dra med ett finger längs med kanten på trosan, och iakttar samtidigt Jakob med ett oskyldigt leende. Jakob känner hur det rycker till mellan benen. "Du vet då hur du ska göra för att få mig att tappa fokus." säger Jakob upphetsat och tittar Olivia djupt in i ögonen ett par korta sekunder. Olivia bara ler och fortsätter smeka sig själv utanpå stringen, sedan för hon ner handen och börja pulla sig själv in och ut med två fingrar, samtidigt som hon kramar bröstet med ena handen.

De har nu kommit in på en skogsväg, så de passerar inte längre några människor. Närmaste granne bor bara någon meter bort ifrån deras stuga. Så det finna alltid en risk med att bli upptäckt om det skulle ske något offentligt.

Olivia pullar sig allt intensivare och snabbare, och stönen ökar för varje stöt hon gör med fingarna. Jakob känner hur hela hans kuk pulsera i shortsen och han vill inget hellre än att få ge henne en hjälpande hand. De är inte långt ifrån deras stugan. Så Jakob svänger in på en liten skogsväg som leder till en stig. Där stannar han bilen och parkerar. Sedan går han ur bilen och öppnar bagageluckan där han hämtar en filt som han hängeenne emot. Där börjar kyssas vilt. Händerna är överallt och de kan inte hålla tillbaka lusten längre. Jakob drar upp Olivias klänning en bit, och börjar sedan smeka och kyssa hennes mjuka bröst igenom bh:n. Jakob ser hur hennes bröst styvnar igenom bh:nssvarta tyg. På bara några sekunder ligger klänningen som en hög på marken. Han knäpper upp Olivias bh, sedan tar han tag om båda brösten och slicka de med snabba cirkulerande rörelse. Han suger tag i ena bröstet och håller det en stund. Jakob hör hur hennes andetag bli allt tyngre. Olivia gnyr till och börja leka med Jakobs lena hår mellan sina fingrar. Jakob forsätter att kyssa henne ner för magen, sedan ställer han sig upp och för långsamt ner handen innan för Olivias string. Jakob känner hur våt och skön hon är redan. Vilket gör honom ännu mer upphetsad. Olivia stönar högt när han börja smeka hennes klitoris med lätta fingrar.

Olivia tittar på Jakob och ler sedan drar hon till sig honom och kysser honom hungrigt. Nästan som hon skulle äta upp honom. Jakob ökar takten och börja gnugga på Olivias klitoris snabbare tills hon nästan kommer. Då glider han in i med två fingrar i Olivias våta fitta, och pullar henne samtidigt som deras tungor leker i varandras munnar. Jakob känner hur hon börja skakar lite grann. ?Jag kommer snart!? stönar Olivia. Jakob slutar och tar av henne trosorna. Sedan ber han Olivia att ställa sig med ena benet på en stor sten som finns i närheten av trädet. Olivia lyder genast order, och stödjer ena benet emot stenen.Jakob sätter sig på knä under och börja röra hennes varma och våta fitta med tungspetsen, för att se Olivias reaktion. Olivia ryser till och utbrister ett långt stön. ?Åhh vad skönt, ger mig mer! Smaka på mig nu! Skriker Olivia och börja orma sig. Jakob smaka på henne, och det smakar ljuvligt. Olivia kan inte bli våtare än vad hon är. Hon står och juckar lite lätt fram och tillbaka i rytm med Jakobs tunga. Jakob njuter av att se att Olivia fylls av den njutning han ger henne.

Nu är det mintur älskling!? säger Olivia och byter plats med Jakob, så han istället står emot trädet. Olivia börjar kyssa honom på halsen, slicka honom retsamt i örat. Sedan slänger hon av Jakob tröjan med ett ryck. Hon börja smeka honom med ena handen över hans brunda Jakob flämtande tillbaka. Sist tar Olivia tag om hans vita short och låter de falla till marken.

Olivia lägger ut filten som de haft med sig, på gräset. Sedan vänder hon sig om tar tag i Jakob och puttar ner honom med en lätt knuff på filten. Hon lägger sig grensle över honom och börja klämma på hans kuk utanpå boxerna med en hand, hon nafsar och slickar lite lätt. Sedan tar hon av han boxerna, och tar ett stadigt grepp om hans kuk, och börja pussa och blåsa på ollonet. Allt för att hetsa upp Jakob ännu mer. Det är något som Olivia njuter av att göra, att busa med Jakob tills han nästan explodera av upphetsning. Jakob är nu så kåt att det känns som att allt hans blod har samlats på ett enda ställe.

Olivia sätter sina läppar runt Jakobs ollon och suger bara in en bit av kuken, sedan tar hon lite längre tag, så hon nästan känner en kräk reflex. Så håller hon på samtidigt som hon runkar av honom upp och ner. Jakob stönar högt ut den skönakänsla som sprider sig som en ström igenom hela kroppen. Olivia kan inte heller låta bli att stöna av att höra Jakob och samtidigt njuter hon själv av att få ge.

Jakob längtar efter att få känna Olivias våta och varma fitta krama om hans hård kuk, och känna hud röras emot varandra..

Fortsättning följer?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: RedLady

  • Publicerad Publicerad: 2011-01-10

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter