Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Peter o Saba

Hej igen.
Ni som har läst serien om Barnarov känner säkert Peter och våra bravader. Det jag nu skall berätta handlar om Peter, fast några år senare.

Jag var hemma och tyckte det var lite tråkigt, min man har varit på affärsresa de senaste fem dagarna och skulle vara borta minst en vecka till. Jag pysslade lite i trädgården när jag hörde hur telefonen ringde. Jag hastade till altanen där den bärbara låg.
- Ja, hej det är Sussi.
- Hej Sussi, det är Peter.
- Hej, det var ett tag sedan.
- Ja, fem år snart.
- Kul att du ringde, vad kan jag göra för dig då?
- Jo, jag och min flickvän ska till Stockholm i morgon och vi undrar om vi kan sova hos er.
- Självklart, har du skaffat flickvän?
- Ja, Saba heter hon. Vi kommer till stationen vid tolvtiden så vi kan vara hos er vid ett. Går det bra?
- Javisst kom när ni vill, ska jag ha någon lunch klar åt er när ni kommer?
- Det vore gott, vi ses i morgon.
Jag blev lite besviken när han hade med sin flickvän, det hade varit skönt med en riktig genomkörare av en ung viril kille i min ensamhet.

Tiden rusade iväg och det var dags att gå och lägga sig. När jag låg i sängen så tänkte jag fem år tillbaka i tiden, jag måste medge att det pirrade lite med tanke på vad vi upplevt ihop. Het och otillfredsställd somnade jag och vaknade inte förrän tio nästa morgon. Nu måste jag slänga i mig frukost och hetsa iväg till affären och handla något till ungdomarna. Jag sprang bland hyllorna och kände att jag tyckte att det skulle bli roligt med lite ungdomar i huset. Det var en varm sommardag så jag bestämde mig för en sallad till lunch och grilla lite till kvällen. Väl hemma igen så gjorde jag salladen och gick in i duschen. Jag tog på ett par tunna stringtrosor och en tunn sommarklänning som slutade mitt på låret.

Det ringde på dörren och jag hajade till lite. Det var väl spänningen om hur Peter skulle se ut och reagera så här fem år efteråt. Jag gick och öppnade och där stod Peter med en mörk skönhet vid sin sida. Det visade sig att hon var Perser lite senare.
- Hej Sussi, sa Peter. Det här är Saba.
Saba sträckte fram handen och vi hälsade. Hon neg samtidigt och jag tänkte att hon var väldigt väluppfostrad och framförallt söt. Ca en och sextio över havet och 50 kg tryck på skosulorna. Jag vände mig mot Peter och gav honom en stor kram, jag såg att han blev lite generad. Han hade väl våra äventyr i tankarna.
- Kan vi duscha av oss resdammet, frågade Peter.
- Visst, du hittar väl, svarade jag.
De lommade iväg till relaxrummet utanför bastun och jag hörde hur de duschade. Peter kom upp efter tio minuter och sa att Saba kommer strax.
- Vet Saba om våra äventyr, passade jag på att fråga.
- Nej, det vet bara de inblandade, svarade Peter.
- Det var en söt flickvän du har hittat.
- Det tycker jag med, och vi trivs bra ihop.
- Kul, är ni hungriga. Jag har gjort en kycklingsallad till oss.
- Ja, det ska smaka bra.
Jag dukade fram och korkade upp en flaska kallt rosévin till salladen. Nu kom Saba upp i en tunn blus och en kort vit sommarkjol. Hon var verkligen vacker. Mörkt hår, nötbruna ögon och formerna på rätta ställen. Vi började äta och smakade på vinet. Vi pratade om allt möjligt och jag frågade vad de skulle göra i Stockholm.
- Idag ska vi bara slappa och sen blir det väl att springa på stan. Saba har aldrig varit i Stockholm.
- Ni kan ju lägga er på solstolarna sedan och slappna av med ett glas vin eller två.
Efter en halvtimme så började jag duka av och Saba ville hjälpa till men jag sa till det unga parat att lägga sig på solstolarna medan jag fixar det här. De lommade iväg hand i hand och satte sig på solstolarna. De pratade lite och tittade åt mitt håll. Undrar vad de pratar om tänkte jag. När jag kom ut så låg Peter i kalsingar och Saba i bara trosor. Hon hade ett par tunna siden trosor på sig som visade hennes mörka täta buske. Jag satte mig på en stol och Peter tittade på mig och sa. – Är det ok om vi ligger så här. Vi fick inte med några badkläder. Visst svarade jag och drog av mig klänningen. Jag lade mig ner och njöt av den heta sommarsolen. Jag kunde inte låta bli att snegla lite på dem. Saba låg med lätt särade ben och brösten var fasta och fina med ett par nästan svarta vårtgårdar. Peter hade vuxit till sig och under kalsingarna såg jag en rejäl utrustning. Antingen har han halvstånd eller så har han vuxit sen sist.

Jag gick efter en flaska vin till och serverade. Stämningen blev lättare och vi kunde prata om allt. Jag satte mig upp mot Peter när vi pratade. Utan att Saba såg det så lät jag Peter få fri insyn mellan mina ben. Peter gjorde allt för att dölja sin växande manlighet. Jag log mot honom lite retsamt. Det hade gått några timmar och vi gick in, duschade och bytte om. Jag kände att jag tänt till av situationen vid solstolarna. Jag tog på mig en nästan för kort klänning och ett par tunna trosor som är lika genomskinliga som de som Saba hade på sig. Jag gick ner till köket och Peter stod redan där med ett glas vin.
- Jasså, du gillar fortfarande att titta, sa jag.
- Oh ja, och du är fortfarande lika vacker.
- Tack sa jag och tog tag i hans hand. Sakta förde jag den mellan benen på mig så han fick känna att även hetheten var kvar.
Nu hörde vi hur Saba kom uppför trapporna så handen försvann med blixtens hastighet. Saba hade fortfarande sin korta kjol på sig och en tunn topp utan BH.
- Vad gör ni då, undrade Saba helt ovetande.
- Vi tänkte marinera köttet, svarade jag.
- Kan jag hjälpa dig, sa Saba.
- Visst.
Peter öppnade en flaska rödvin och hällde upp tre glas. Han gick och satte sig i soffan och läste en tidning medan Saba och jag pysslade i köket. Vi kom jätte bra överens och jag hade en känsla av att hon vid många tillfällen var närmare mig en nödvändigt. Jag kände hennes ungdomliga varma kropp mot min vid många tillfällen. Undrar om hon vill något tänkte jag. Jag böjde mig fram och plockade i en låda för att testa henne. Mycket riktigt så råkade hon komma mot min rumpa med armen. Jag stod kvar för att se vad hon skulle göra. Hon bytte ställning så hennes kropp tryckte mot sin arm som i sin tur tryckte mot min rumpa och gren. Nu visste jag vad som var på gång. Jag reste mig och tittade in i Saba:s nötbruna ögon med ett leende. Hon log tillbaka med ett inbjudande leende. Jag lade en hand mot hennes rumpa och pussade henne lätt på kinden för att bekräfta att det var ok.
- Men Peter då, viskade hon i mitt öra.
- Det fixar vi, sa jag självsäkert.
- Är det ok för dig då, frågade jag Saba.
Hon nickade instämmande på huvudet. Vi fortsatte med maten och sa till Peter att nu när han var herren i huset så får han sköta grillningen. Peter tände grillen och lät det brinna ur så att det bara blev glöd kvar. Nu började han grilla köttbitarna med som synes van hand. Jag passade på att smeka Saba´s bröst medan Peter grillade. De var fasta och fina och hennes vårtor reagerade med en gång. Nu skulle vi bara få med Peter på noterna. Jag visste sen tidigare att det inte skulle vara något problem. Saba däremot var lite osäker.

Peter kom in med det grillade köttet och ställde det på bordet. Jag låtsades att jag tappade servetterna och vände ryggen mot Peter och böjde mig ner. Han såg nu rumpan och hur min fitta letade sig fram mellan skinkorna. Jag stod kvar ett tag för att han skulle få se på mig med sina giriga ögon. Nu kom Saba in till bordet med salladen och jag reste mig upp. Tittade på henne och log. Peter visste inte hur han skulle bete sig. Så han rodnade bara lite gulligt. Vi började äta och dricka. När vi var färdiga så föreslog jag att vi skulle sätta oss i soffan. Peter satte sig och Saba och jag dukade av tallrikarna. När vi var i köket så pussade jag henne på kinden igen samtidigt som jag smekte henne utanpå den korta kjolen.
- Om du låter kjolen glida upp lite så Peter ser dig så ska du se att allt går per automatik.
- Ok, om du gör det också.
- Visst, svarade jag rappt.
Vi gick in till Peter och Saba satte sig i soffan och jag i fåtöljen. Jag lät Peter få fri insyn mellan mina ben som så många gånger tidigare. Jag satt så att även Saba skulle få inblick i situationen. Saba hade dragit upp kjolen lite när hon satte sig. Man kunde tydligt se den svarta busken under de tunna trosorna. Peter hade nu en rejäl bula i byxorna och visste väl inte riktigt var han skulle titta.
- Har du sett Saba, sa jag. Jag tror att han gillar oss.
Saba svarade inte utan böjde sig fram och smekte Peter utanpå byxorna. Peter tittade på först Saba och sedan mig. När han tittade på mig så särade jag lite till på benen och sköt fram rumpan för bättre insyn. Saba började sakta knäppa upp byxorna på Peter och dra ned dragkedjan. Hon förde in handen och smekte Peters kuk sakta. Jag gick fram till dem och tog tag i Peters byxben och drog av honom byxorna. Nu såg jag att det var ett präktigt stånd som smektes under boxer shortsen.
- Fortsätter vi såhär så kommer han snart, vi kan ju reta honom lite, sa jag.
- Visst sa Saba.
Saba reste sig och kom fram mot mig och sa, Klä av mig. Hon vände sig om med rumpan mot mig och jag drog ner dragkedjan i kjolen och knäppte upp knappen. Kjolen föll i golvet och framför mig hade jag två runda fasta skinkhalvor och en liten string. Hon tog själv av sig toppen medan jag kysste hennes rumpa. Peter satt nu och smekte sig själv. Saba böjde sig framåt och svankade med ryggen. Jag såg mellan skinkorna hur trosorna gjorde ett tappert försök att dölja hela hennes buske. Hennes buske växte ut på sidorna av trosorna och jag smekte henne över rumpan så jag kände de hårstrån som stack ut på kanterna. Jag lät min rumpa glida fram till kanten av fåtöljen och la upp benen på bordet. Jag kände Saba´s varma hand glida sakta upp längs låret. När hon nådde trosorna så tryckte hon till lite extra. Det gick som en stöt genom kroppen. Jag tog tag i Saba´s trosor och drog av dem. Hennes mörka hårbeklädda fitta var nu till full beskådan från min vinkel. Jag tittade rakt upp i henne och lät handen vandra sakta längs med låret tills jag nådde hennes heligaste. Jag kände hur fuktig och kåt hon var. Smekte henne lätt över klitoris och lät ett finger glida in i henne.

Saba drog nu mina trosor åt sidan och smekte mitt nakna kön. Jag njöt i fulla drag medan jag sneglade på Peter. Han satt och tittade på oss medan han smekte sitt rejäla stånd. – Vänta lite sa jag till Peter. Jag dirigerade Saba så vi kunde sätta oss på bordet framför Peter. Saba satte sig och jag tog av klänning och trosor och satte mig bredvid. Titta nu Peter medan du smeker dig. Saba och jag lade oss på bordet med blottade fittor. Jag kände hur Saba´s hand smekte mina bröst och sedan sakta gled ner till mitt hårbeklädda venusberg. Hon kupade handen över venusberget och ett finger gled in i min kåta fitta. Jag stönade till och njöt av Saba´s behandling. Jag vände mig mot henne och kysste henne. Hon kysstes mjukt och hade en varm mjuk tunga som smekte min. Hon smakade mer.

Jag hörde hur Peter stönade högre och högre. Till slut såg jag i ögonvrån hur han kom i kaskader över bröst och mage. Han pustade ut lite och sa att han ville duscha av sig. Peter lommade iväg och Saba gled ner med sitt huvud mellan mina ben. Jag kände hennes andedräkt mellan benen och ville inget annat än hon skulle bearbeta min klitoris. Äntligen kände jag hennes varma tunga mot min klitoris. Hon var öm och försiktig och lät tungan glida ömsom över klitoris och ömsom mellan blygdläpparna. Jag kände hur orgasmen kom krypande. Jag tog tag i Saba´s huvud och tryckte det mellan benen på mig. Jag kom i en våldsam kramp och orgasmen gick som vågor genom kroppen på mig. Jag släppte inte Saba´s huvud utan tryckte det hårdare mot mitt sköte.

Nu kom Peter tillbaka. Jag släppte Saba´s huvud och hon tittade upp med något av de kåtaste ögon jag sett. Hon var så kåt att hon vibrerade i hela kroppen. Hon sa, jag vill se hur Peter knullar dig. Peter tittade förvånat på mig och kom fram till mig. Jag tog ett fast tag i hans halvslaka kuk och förde den mot munnen. Den doftade rent och en aning av tvål. Jag började suga honom i långa drag tills den stod praktfullt rakt upp längs med buken. Saba hade satt sig i soffan med särade ben och smekte sin kolsvarta fitta. De rosa blygdläpparna hade svullnat och syntes klart mellan benen på henne. Hon såg läcker ut där hon satt.
- Knulla Peter nu så jag ser er, sa Saba.
Jag ställde mig på alla fyra på bordet och bände upp baken. Peter ställde sig bakom och riktade in kuken mellan mina skinkor. Jag kände hans kuk nosa mot fittan och det kittlade lite när han kom emot håren. Sedan körde han in sitt prakt stånd sakta i min fitta och juckade med långa tag så att Saba skulle se hur kuken gled ut och in i mig. Saba smekte sig fortare och fortare och jag såg hur hennes överkropp blev röd och hur hon sedan exploderade i en våldsam orgasm. Hon körde in fyra fingrar och tryckte handen så hårt hon kunde mellan benen på sig. Peter började jucka fortare och fortare. Jag kramade kuken så mycket jag kunde med min fitta för att han skulle komma samtidigt som jag. Jag kände hur Peters kuk började pulsera i mig. Min orgasm kramade lite extra om Peters kuk och jag kände hur han pumpade mig full. Peter stönade och gnydde bakom mig. Jag kände hur hela hans kropp hade ryckningar och jag njöt i fulla drag.
- Nu vill jag att du tittar när Peter knullar mig, sa Saba.
- Kan vi inte vänta lite, sa Peter.
- Jag vill ha dig nu.
- Men, den här då, sa Peter och tittade ner.
- Vi fixar det, sa jag.
Peter la sig på bordet och Saba ställde sig gränsle över honom. Hon sänkte ansiktet mot hans kuk och började bearbeta den. – Sära på min fitta så Peter ser ordentligt, beordrade hon mig. Jag särade på hennes håriga fitta så mycket det gick och Peter hade full insyn. Det tog inte lång stund innan Peter var redo igen. Saba la sig på rygg på golvet och drog upp knäna till axlarna så att fittan lyste svart mellan hennes skinkor. Peter ställde sig armstående över henne och körde in sin nu hårda kuk i henne. Jag såg dem ligga där och hur Peters kuk gled ut och in i henne. Jag tittade på dem och kände hur kåt jag blev. Jag gränslade då Saba´s ansikte så hon kunde slicka mig. Fittan var full av safter från både Peter och mig. Jag kände hur Saba ivrigt ville slicka i sig allt. Saba stönade och vred sig under Peter och mig. Hon vibrerade i hela kroppen och skulle precis skrika rakt ut när jag satte mig med hela tyngden på hennes ansikte. Hennes höfter hoppade och vred sig i full extas medan hennes orgasm kramade om Peters kuk. Jag kände hennes händer mot min rumpa och hon lyfte lite lätt.
- Gud va skönt, sa hon.
- Men Peter kom ju inte, svarade jag.
- Det gör inget, sa hon.
- Nu knullar du henne tills du kommer, sa jag till Peter i befallande ton.
Peter började åter igen att knulla henne med långsamma drag. Hon ryckte i kroppen för varje stöt som Peter gjorde. Jag började smeka henne längs de uppdragna benen. Lät handen vandra ner till rumpan där jag sakta lät ett finger glida in i anus på henne. Hon stönade till när hon kände fingret glida in. Jag lade mig så hon kunde se rakt in i skrevet på mig. Jag kände hennes hand smeka mig och hur ett par fingrar gled in i mig. Hon särade på blygdläpparna och tittade rakt in i grottan samtidigt som hon sa gud va skönt. Jag körde med fingret i samma takt som Peter juckade i hennes fitta. Jag kände Peters kuk igenom de tunna väggarna inuti Saba. Saba stönade häftigare nu och Peter knullade fortare och fortare. Jag kände hur Saba och Peters orgasm kom närmare och närmare. De exploderade samtidigt och jag kände hur hennes ringmuskel kramade mitt finger.
Nu låg vi där i en hög. Jag gick efter tre öl för att ha något att släcka törsten med. Alla halsade ölen till hälften med en gång. Sedan tittade vi på varandra och började skratta.
- Tack Sussi, hörde jag Saba säga.
- Åh, det är jag som skall tacka som fått möjligheten att älska med två unga vackra människor.
- Peter hade talat om för mig att han trodde att du hade en fri sexuell syn. Du får ursäkta att vi hade planerat det här lite.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sussi

  • Publicerad Publicerad: 2007-10-16

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (8 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Thom skrev

Dina historier är fantastiska

Betyg: 5
senior skrev

Jag gillar din lust att visa din fitta, hur trosorna formas mjukt och runt över venusberget och hur blygdläpparna framhävs. Det är något av det finaste (en) man kan se. Vackert. Skönt också att läsa om hur du beskriver en hårig fitta. Annars brukar tjejerna alltid vara rakade. Tack för underbara noveller.

Betyg: 5
johan skrev

Skön mjuk lockande berättelse som sätter igång fantasin

Betyg: 5
Ken skrev

Saba Ung Tjej med Hår På Fittan vill Knulla med Killens Ståkuk i Våta Kåta Fittan efter Tjejerna Slickat o Sugit På Varandras Klitoris o Fittor! Ståkuken Peters Sprutar Sperma i Båda Kåta Fittorna!!Stringtrosor Knullas det med o Runkar Ståkuken Med!!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter