Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

På storbondens gård - Pigan Lisa (del 2)

Del 2 - Den nya pigan Lisa

Sara skopade upp ytterligare lite vatten och hällde över den nya pigans hjässa. Hennes lockiga, solgula hår rätade sig när det blev blött, lade sig tätt över axlar och de bara brösten. Den nya flickan - Lisa - hade lagt armarna tätt runt sina bröst medan hon sänkte sig ned i badkaret, och hade ännu inte släppt taget.

"Så hur länge har du arbetat för herr Karlsson?" Sara kände igen Lisas ord som ett tafatt försök att småprata bort pinsamheten i situationen. Tydligen var hon lite obekväm med att vara naken framför en annan människa - flicka eller ej.

"Åh, bara några månader", sade Sara, som själv kände hur en välbekant känsla började byggas upp inom henne. Det började alltid som ett lätt kittlande mellan hennes lår, nästan som att någon drog en fjäder längsmed den mjuka skåran. Strax efter det började hon bli våt.

"Han verkar vara en god herre", sade Lisa. "Inte sant?"

Sara log för sig själv. "Han är en mycket god herre. Speciellt om man är foglig och gör som han säger."

"Naturligtvis", sade Lisa.

Efter kittlandet började det bränna lite lätt, men på ett behagligt vis. Det spred sig genom fittan och längsmed Saras armar och ben. Det var nu hennes kropp började skrika efter uppmärksamhet, och om hon inte genast tog tag i det skulle det bli värre.

"Det är enklare om dina armar är raka", sade Sara när hon hällde ytterligare en skopa vatten över Lisas rygg. Hon lade ifrån sig skopan och plockade åt sig en badsvamp. Med mjuka tag började hon skrubba den nya flickans nakna axlar.

"Jag... jag kanske kan tvätta mig själv annars...", sade Lisa osäkert.

"Äh, det är inga problem. Vi kommer att dela rum, så det är lika bra att vi vänjer oss vid varandra. Det är väl inte första gången du är naken för en annan flicka?"

Lisa rodnade och Sara kände hur den elden mellan hennes ben blev mer intensiv. Lisa släppte sina bröst och lät armarna falla ned i vattnet. Sara stod bakom henne med hon skrubbade ryggen, men kunde skönja de putande, ljusa kloten, med små vårtgårdar och lätt rosa bröstvårtor. Sara slöt ögonen när elden nådde tårna som kröktes på det blöta golvet.

Hennes kropp hade alltid levt sitt egna liv. Pojkar och män, och tanken på vad de gömde under sina hosor, fick det att glöda och brinna mellan hennes ben. Men det var först nu, med detta nakna underverk framför sig, som en flicka skapade samma känslor. Sara hade alltid sett sig själv som söt, till och med vacker, men hon visste att hon bleknade i jämförelse med den nya pigan i badkaret framför. En kropp som skapad av änglarna själva för att driva männen galna, med nosiga bröst, välsvarvade höfter och ett ansikte så vackert att det var svårt att inte stirra.

Sara mindes orden Sigvard beskrev själv henne med, och kunde inte låta bli att känna sig svartsjuk. När han tog henne hårt bakifrån, var det Lisa han skulle drömma om? När han sprutade hennes mun full av säd, var det denna solgula ängels läppar han skulle föreställa sig?

"Sara?" Utan att tänka på det hade Saras rörelser ändrats över Lisas rygg. De barska dragen med tvättsvampen var nu mjuka, masserande. De cirklade de utsökta skuldrorna med långa drag och gick allt längre fram över flickans axlar, ned mot de toppiga brösten. Lisa vände på huvudet och Sara skönjde en rodnad över flickans ansikte.

Sara var tvungen att harkla sig innan hon svarade. "Förlåt, jag började tänka på annat."

Lisa svarade inte, men vände tillbaka ansiktet framåt, fortfarande röd som ett äpple.

Sara fortsatte med tvättsvampen ned över Lisas axlar och skuldror. Hon tvättade flickans hals och kände de blöta lockarna mot sin hud. Och så nådde hon brösten igen, med mjuka, masserande drag. Lisa började höja sina armar, men stoppade dem halvvägs upp.

"Jag kan nog tvätta mig själv där", sade hon skrovligt.

"Jag kan fortsätta om du vill?" svarade Sara, men lättade på tvättsvampen, just som de var på väg över Lisas bröstvårtor. De såg... styva ut?

Lisa var tyst just tillräckligt länge för att Sara skulle börja närma sig med tvättsvampen, men sedan höll Lisa upp handen och tog den fuktiga svampen från henne. Besviken och kåt drog sig Sara tillbaka.

Det knackade på dörren. "Ursäkta, mina damer." Det var herr Karlsson som talade på andra sidan. "Kan jag få byta ett par ord med dig, Sara?"

"Ja, herr Karlsson", ropade Sara tillbaka.

Väl utanför stod hennes herre med ett illmarigt leende. "Nå?"

"Vad menar du?"

"Hur är den nya flickan?"

Sara mindes tillbaka till de toppiga brösten, blöta av vatten och ånga. "Söt som solen", mumlade hon, kanske lite uppgivet.

Herr Karlsson strök henne över kinden. "Du behöver inte vara orolig."

"Verkligen?"

Han smekte henne över kinden och ned över hennes klänning. Hennes bröstvårtor var styva genom tyget och hon andades in djupt när han nöp till hårt. "Är du våt?"

Sara nickade.

"Visa mig."

Hon förde in handen under klänningsfållen och drog med ett finger mellan sina pulserande blygdläppar. Hon var nära att explodera av rörelsen själv. Hon förde upp sitt glänsande finger och höll det framför herr Karlssons ansikte. Sedan slickade hon långsamt av det med långsamma, sensuella drag. Hans ögon höll hennes och hon kände hur hans fingrar slingrade sig upp under hennes klänning, tog plats mellan hennes ben, rörde sig fram och tillbaka i henne.

"Gör hon dig kåt?" frågade han.

"Ja", svarade Sara med halvstängda ögon medan hon rörde höften i takt med hans hand.

"Vill du att hon ska röra dig som jag gör nu?"

Saras stön fick fungera som svar.

"Vill du röra henne som jag gör nu?"

"Ja", viskade Sara.

"I natt ska vi fortsätta din träning. Men innan du kommer till mig så vill jag att du smeker dig själv tills du kommer. Bredvid Lisa, medan hon sover."

Sara tvekade, benen svaga från hans beröring. "Hur?"

"Ni kommer att dela säng. Förklara att vi har beställt en till, men att din inte anländer förrän ett tag. Kom på vilken ursäkt du vill."

De fladdrade till i Saras hjärta. Hon skulle dela säng med söta, vackra Lisa?

"När du kommer så vill jag att du rör vid henne."

"Var?"

"Var som helst, men det ska vara bar hud."

Sara svalde. Hon var lite nervös över tanken, men mer än så fick det elden att brinna mellan hennes ben som aldrig förr.

"Efter det kommer du till mitt rum. Så ska jag lära dig en ny sak."

***

Lisa förberedde sig för natten som hon alltid gjorde - hundra drag med hårborsten. Hon gillade sitt hår och sina lockar, men utan ständig uppmärksamhet förvandlades det snabbt till något som bäst kunde tillskrivas ett hemlöst djur.

Sara satt vid nattduksbordet bredvid och gjorde samma. Hon var klädd i ett tunt nattlinne som knappt nådde henne till knäna, och där hon satt med benen i kors på stolen så visade hon blek hud upp till höften. Hennes tår var målade i en djup, röd färg, vilket Lisa uppfattade som konstigt hos en bonnflicka.

Sara hade förklarat att de skulle dela säng medan de väntade på att en till skulle anlända. Lisa hade inga tankar på att klaga, herr Karlsson hade gett henne så mycket. Och det var bara ett litet tag. Men Lisa mindes tillbaka till badet, och känslorna hon upplevt i de ångande vattnet medan stackars Sara skrubbade hennes rygg. Lisa hade varit tvungen att avbryta det innan Sara kände hur hårda hennes bröst varit.

Hon hade aldrig blivit rörd på det sättet förr. Inte av en annan flicka eller man. Under sina sjutton år hade Lisa aldrig haft tid med pojkar. Det hade varit för mycket att göra på gården och för många problem att ta hand om. Så när Sara rörde vid henne, så mjukt och sensuellt, så hade något slagit snett i Lisa. Hon hade haft svårt att sitta still, att andas vanligt. Vid ett tillfälle, när Saras händer närmat sig hennes bröst, så hade Lisas hand lagt sig mellan benen, rört vid den förbjudna punkten. Hon undrade om Sara hade hört det lilla pipet som undslapp hennes läppar.

Tusan, nu började det hända igen. Fukten mellan hennes ben spred sig långsamt.

"Är du redo?" frågade Sara, som lade sig i sängen.

Lisa lade sig under täcket, bredvid henne. Hon var glad över sitt långa nattlinne, som täckte hur fuktigt det var mellan hennes lår. De småpratade i någon minut innan det blev tyst. Hon verkade så trevlig, Sara. Lisa ville inte redan förstöra något, innan de knappt lärt känna varandra. Om hon haft aning om känslor som strömmat genom Lisa...

Hon slöt ögonen hårt och försökte somna.

***

Sover hon? Sara hade väntat i nära en timme. Visst måste hon ha somnat nu? Sara rörde prövande vid Lisas axel. Ingen reaktion.

Okej. Hon lade sig tillrätta på rygg, benen lätt särade. Hon önskade att det fanns mer plats, men hennes fot snuddade redan nu vid Lisas ben. Med vana rörelser drog hon ett finger längs skåran mellan benen, spred vätan över den känsliga huden. Hon tog det lugnt, som herr Karlsson hade lärt henne. Han hade låtit henne smeka sig själv framför honom, på en stol, medan han tittade på. Med benen spridda över armstöden, och helt vidöppen, hade hon kommit, gång efter gång medan han tittade på och gav instruktioner. Ibland hade han haft ett tunt spö, smalare än ett finger, och daskat hennes fitta med. Det var de orgasmerna som brukade få henne att halvkvävt skrika genom den oljade träbollen som han alltid täppte igen hennes mun med. Det var nödvändigt, om de inte skulle väcka hela huset och avslöja deras nattliga möten.

Det var en enkel, oljad träboll, fäst vid två läderremmar, som han band runt hennes huvud. Bollen var så stor att den rymdes i hennes mun, men bara precis. Med den i munnen kunde hon som bäst grymta och tjuta dovt, men hennes skrik kvävdes till hanterbara nivåer. Och hennes ansikte och bröst blev slemmiga av saliv, som hon sen fick torka av själv.

Hennes hand hade nu fått upp farten och madrassen gungade lätt under hennes rörelser. Hon förde upp två fingrar i fittan medan ett stön undslapp hennes läppar. Hennes fot stötte mot Lisas ben och hon vinklade sig över på sidan, så att hon låg mot Lisa, som låg på mage med ansiktet vänt åt andra sidan. Sara skulle snart komma. Om hon inte var snabb skulle hon misslyckas med herr Karlsson uppdrag.

Allt eller inget.

Med sin lediga hand så började hon försiktigt dra upp Lisas nattlinne.

***

Något väckte Lisa ur sin slummer. Ett plaskande läte bredvid henne, där Sara låg. Madrassen gungade lätt, i takt med lätet. En varm fot smekte hennes vad. Plötsligt kände hon hur en hand drog i hennes nattlinne, blottade hennes hud för luft. Lisa höll andan. Lisas hjärna hade svårt att förstå vad hon tyckte sig höra. Hon kände Saras rörelser - tillbakahållna, men oundvikliga till naturen. Hon tillfredsställde sig under täcket de delade!

Lisa var osäker på vad hon borde göra. Hon borde känna sig upprörd eller äcklad, men istället kände hon sig... varm. Nattlinnet drogs upp över hennes rumpa och utan att tänka på det flyttade hon på sig så att tyget enklare kunde släppas fritt.

En hand lades över hennes nakna skinkor och kramade lätt. Lisa kunde inte låta bli. Långsamt, långsamt, förde hon ned sin hand mellan benen. Saras hand kramade hårdare om hennes skinka och hon höll tillbaka en flämtning. Lisa drog med fingrarna som en fjäder över sin skåra, kände hur vätan färgade fingertopparna. Det fanns något förbjudet över att röra sig själv - sällan uttalat, men ändå välkänt. Det var en skymf mot Gud, en underkastelse för det köttsliga före det heliga. Men det kändes så skönt! Och... Lisa var tvungen att erkänna det för sig själv - det förbjudna, men Sara bredvid, med en hand över hennes skinkor, gjorde det ännu hetare.

"Åh!" stönade Sara halvkvävt och Lisa kände något blött spruta över hennes rumpa. Handen lämnade henne och Lisa försökte ligga blickstilla, fortfarande med fingrarna begravda mellan sina ben. Sara suckade ljudligt och madrassen skiftade medan hon reste på sig. Lisa hörde henne kliva ur sängen, öppna dörren och tassa ut i korridoren utanför.

Lisa kände värmen från sin fitta, kände den pulsera under sina fingrar. Hon ville bara börja gnugga, ge efter för sitt syndiga begär. Men hon höll igen, tvingade sig själv att vara god.

Hon lade sig på rygg och stirrade upp i taket, kände hur madrassen blev blöt under hennes rumpa, där Sara hade sprutat något på henne. Vad hade det varit? Och... vad hade nyss hänt? Lisa mindes tillbaka till badet och när Sara hade börjat massera hennes bröst. Hade det varit mer än något oskyldigt? Hade Sara... haft begär efter henne?

Och vart hade hon tagit vägen?

Lisa väntade i några minuter med ögonen slutna i låtsassömn, ifall att Sara skulle återvända. När hon inte gjorde det så klev hon ur sängen och smög på bara fötter ut, efter Sara. Hon visste inte riktigt vad planen var. Att leta upp henne och... vad? Hon visste bara att hon inte skulle kunna sova och att hennes fitta kliade.

Herr Karlsson ägde en stor gård, med ett stort hus, men inte stort nog att gå vilse. Hennes och Saras rum låg på övervåningen, samma som herr Karlsson, och det var ingen lång promenad från ena änden till den andra. Därför tog det inte lång tid innan hon snappade upp ljuden från herr Karlssons rum.

Dörren var öppen på glänt, som om något stängt den hastigt utan att kontrollera om den verkligen skjutit igen. Inifrån hördes en dov röst och Lisa kunde inte riktigt urskilja vad som sades. Hon smög närmare, hjärtat i halsgropen, tills hon stod just vid dörröppningen.

"Och när du rörde henne, fick det dig att bli kåt?"

Ett kvävt, jakande läte kom till svar, och följdes genast av ett gällt tjut och när något snärtade till.

"Vaknade hon?"

Sara, som av någon anledning inte verkade kunna tala, svarade med ett nekande läte.

Herr Karlsson, och Lisa kände igen rösten som hans, fortsatte: "Önskar du att hon gjort det?"

Det dröjde ett par sekunder innan ytterligare en snärt bröt tystnaden, följt av ett dämpat tjut. Sara stönade undergivet till svar.

"Önskar du att hennes huvud var mellan dina ben nu?"

Lisa kunde inte låta bli. Hon tog ett steg närmare dörren och öppnade gläntan lite till, just så att hon kunde kika in. Hon flämtade till vid synen innanför.

Sittandes, med rumpan framskjuten och benen brett särade, satt Sara på en stol, naken som dagen hon föddes. Hon hade händerna runt sina ben, höll fötterna högt upp i luften, med de bara tårna knutna och fotsulorna rynkiga. Hennes kropp glänste av svett, håret var en tovig röra, och något såg ut att vara fastbundet i hennes mun.
Var det en träboll, fastspänd med läderremmar, som gjorde att hon inte kunde tala? Var det därför hennes haka och bröst var täckt av saliv?

Men det var hennes fitta som verkligen fick Lisa att rygga till. Den var lika slät som huden runtomkring, men röd och fuktig av vätska. Flickan ryckte till när ett spö, smalt som ett finger, träffade den röda fittan med ett snärtande läte och hon tjöt till av både njutning och smärta.

Det var tydligt, både i hur hon rörde sig sensuellt i stolen, och hur fuktigt hennes kön var, att Sara njöt av behandlingen. Och det var lika tydligt att herr Karlsson, som höll i spöt, njöt av att ha henne fast i stolen.

Spöt träffade de fylliga brösten, lämnade en rodnande rand över den mjuka huden. Sara vred sig i stolen och händerna kramade runt armstödet.

"Du var duktig ikväll, Sara. Så ditt straff kommer att vara relativt lätt den här kvällen. Tjugo på skinkorna och tio på läpparna. Gör dig redo."

Flickan drog genast ned benen och vände sig om på stolen, så att hon satt på knä med rumpan putande upp mot i luften.

Lisa spände sig när hon såg storbonden ta sats med armen och när spöt träffade den bara huden slog hon handen framför munnen för att inte flämta. Saras tjut dämpades av bollen i hennes mun, men var ändå ljudlig nog. Nästa träff fick Sara rycka till spasmiskt och hon tryckte ned huvudet framför sig.

Lisa såg på spektaklet med stora ögon. Hon hade svårt att förstå vad hon såg. En del av henne var orolig att bli påkommen och hon visste att det smartaste var att vända om, gå tillbaka till sin säng och låtsas som att hon aldrig följt Sara ut från deras sovrum. Men en annan del av henne, den delen som långsamt tog kontrollen över hennes kropp, kände varma ilningar sprida sig inombords. Utan att tänka på det hade hon börjat pilla med fållen till sitt nattlinne och hon hade dragit den halvvägs uppför sina bara lår innan hon kom på sig själv. Med darrande fingrar släppte hon det tunna tyget.

*Klasch* Sara stönade till igen. Hennes skinkor täcktes nu av över ett dussin röda ränder och hennes bara tår slöts samman när nästa slag träffade. Trots den uppenbara smärtan så putade hon med rumpan för storbonden, inbjöd honom att fortsätta med sin bestraffning.

Sista rappet träffade sitt mål och utan att hämta andan eller vänta på order så vände flickan sig om, satte sig på stolen, drog upp benen med fötterna på sittdynan och särade brett. Hennes renrakade, röda sköte var nu öppet för världen och det glänste vått av safter liknande de som Lisa själv kände över sitt egna kön.

"Bra", grymtade storbonden. "Om du är duktig nu så kommer du att få en belöning senare. Kan du det?"

Sara nickade lydigt, sjönk djupare ned över stolen, tog tag i sina ben med händerna så att fötterna dinglade i huvudhöjd, och vankade med sin öppna fitta mot Sigvard. När spöt träffade fittan tjöt hon till ljudligt, men utan att sluta benen. Nästa rapp fick henne att rycka till och saliv rann nedför hennes ombundna mun och nedför hakan. Hon sprattlade med benen, men satt lydigt kvar på stolen, redo att ta nästa rapp.

Lisa övergav alla försök till anständighet och drog upp klänningstyget över midjan. Hon sjönk ned på knä och lät sina fingrar smeka den heta klyftan mellan benen. Hon pillade lätt på den lilla pärlan som så ofta pockade efter uppmärksamhet, och ett tyst, förtvivlat stön undslapp hennes läppar. Hon syndade, och hon hoppades att Gud skulle förlåta henne, men just nu spelade det ingen roll. Det enda viktiga var scenen som utspelade sig framför, och ilningarna som rann utmed hennes kropp varje gång fingrarna nådde de rätta punkterna.

Nästa rapp fick Sara att slå bak huvudet och tjuta genom den salivtäckta bollen. Lisa föreställde sig att det var hon som låg där i stolen, med benen särade, fötterna högt över huvudet medan storbonden smiskade hennes fitta med ett spö. Skulle hon njuta av det lika mycket som Sara? Eller skulle hon bara känna smärtan? Den förbjudna delen av henne som tagit kontrollen över både tankar och kropp ville testa. Den ville öppna dörren, gå in och be storbonden att straffa henne så som han straffade flickan innanför. Men hon höll sig kvar, skakandes, på andra sidan dörren, fingrarna begravna i den blonda hårmattan mellan hennes lår.

Storbonden smiskade Saras fitta en sista gång. Rappets klasch överröstades av Saras utdragna tjut när hon vred sig i stolen av smärtblandad njutning. Bonden lade undan spöt och befriade flickan från munbollen. Sara snyftade dovt medan bonden smekte hennes salivtäckta kind och lekfullt nöp hennes putande bröstvårtor.

"Är du redo?"

Sara nickade och log genom tårarna. "Jag är redo, herre. Jag har övat."

"Bra." Bonden ställde sig framför Sara, med skrevet just framför hennes ansikte. Sara gled ned från stolen och satte sig på knä framför. Med lätt darrande händer snörade hon upp hans hosor och drog fram hans halvstyva lem. Lisa flämtade till över storleken. Den såg ut att tillhöra ett större djur, men verkligen inte en människa.

Den växte i pigans hand när hon drog tillbaka förhuden och lekfullt slickade på det mörka ollonet. Hon särade på sina läppar och tog kuken i sin mun. Hon höll kvar den i flera sekunder medan bonden mjukt smekte hennes hår.

"Såja, duktig flicka", viskade han, knappt hörbart för Lisa, som långsamt fortsatt att smeka sig över sin nu plaskvåta fitta. Bonden drog ut sin kuk, som växt ordentligt, och slog den lätt mot flickans kinder. Sara fnittrade och försökte fånga den med sin mun, händerna knäppta bakom ryggen. Bonden drog med kuken över hennes läppar innan han långsamt började föra in den i hennes mun. "Nu ska vi se hur mycket du verkligen har övat, min lilla slav." Med händerna runt hennes huvud tryckte han in kuken djupare och djupare in i hennes mun och Lisa förstod att han måste närma sig hennes strupe nu. Sara kved dovt med läpparna runt hans kuk, men gjorde inga rörelser för att putta undan honom. Bonden lättade något på trycket, lät henne andas i ett par sekunder innan han återigen förde sin kuk djupare in i hennes mun.

Lisa daskade med fingrarna mot sin fitta och smakade sig själv. Det var ingen obehaglig smak, och det sporrade hennes upphetsning att känna sina egna safter mot sin tunga. Hon undrade vilka smaker Sara kände, med kuken djupt i sin mun. Vad var det som fick pigan att underställa sig sin storbonde till en sådan nivå att hon låtit honom smiska henne, inte bara på rumpan utan även sitt blottade sköte? Och nu lät honom närmast pumpa sin kuk djupare och djupare in i sin mun, tills hon blev alldeles röd i ansiktet. Saliv hängde i tjocka strängar från kuken och hennes läppar när storbonden ännu än gång lät henne andas.

"Nu ska den ner", förkunnade storbonden, ögonen fästa vid Saras. Hon nickade lydigt med sitt salivtäckta ansikte och gapade stort.

Lisa stack in ett finger så djupt hon nådde i sitt varma sköte när kuken trängde ned i Saras mun och ned i hennes hals. Hon kunde se hur det buktade ut lät när strupen gav plats för kuken och Saras haka trycktes mot bondens pungkulor.

"Såja!" stönade bonden och höll kvar hennes huvud med båda sina händer. Lisa kunde se att Sara darrade av ansträngningen att hålla kvar kuken och när storbonden tillslut drog ut sin kuk så flämtade hon högljutt och kippade efter andan. Storbonden slog lekfullt mot hennes kind med sin kuk medan han lät henne hämta sig i några sekunder. Men den unga pigan behövde inte lång tid. Efter några få andetag så vände hon återigen upp blicken och särade på läpparna. Storbonden höll inte igen den här gången, utan stötte ner sin kuk med hela sin längd i en stöt. Med kraften från en man som spenderat sitt liv med tungt gårdsarbete så började han pumpa sin kuk in och ut ur flickans hals, knullade hennes ansikte utan hämningar.

Lisa kände hur hon närmade sig något. Hur hennes kropp började reagera allt kraftigare på fingret som var begravt i fittan. De känslor av skam och rädslan att bli påkommen som tidigare spökat rann av henne när hon drog upp sitt nattlinne och intensivt började smeka sina bröst. Hon vred i en av sina bröstvårtor medan hon såg storbonden dra ut sin kuk efter ett extra långt pass i Saras strupe. Ett stön undslapp henne när smärtan blev aningen för mycket, men hon släppte inte den mörka knoppen förrän storbonden återigen började knulla flickans ansikte.

Lisa, i denna stund, suktade efter att byta plats med flickan. Att själv få känna den äldre mannens kuk i sig. Att vara helt under hans kontroll. Hon låtsades som att det var hon som satt där på knä, genomdränkt av både svett och saliv, medan storbonden pumpade sin kuk till roten i hennes mun. Känna hans händer om hennes hjässa och kinderna mot hans kortklippta könshår när han höll kvar henne tills hon började få slut på luft. Och sedan en liten stund till.

"Är du redo, slyna?" frågade storbonden skrovligt och drog ut sin kuk. Flickan, den lilla, oskyldiga pigan Sara, nickade med tårar längsmed kinderna. Storbonden började runka sin kuk framför hennes ansikte och Sara gapade stort. Med en högljudd grymtning sprutade han sin säd över hennes ansikte, just som det började blixtra framför Lisas ögon och hon kom i sitt livs första riktiga orgasm.

Medan hon skakade i mitten av sin orgasm så såg hon sädessträngarna träffa Sara på näsryggen, håret och kinderna. Bara de sista strålarna träffade munnen och den väntande tungan. Men flickan log ändå och stack ut den spermaklädda tungan så att bonden kunde rengöra den sista satsdroppen från sitt ollon. "Duktig flicka", viskade han och klappade henne ömt på kinden medan hon svalde hans sats.

"Var jag så duktig som du hoppats på?"

"Och mycket mer."

Lisa, inte så lite skamsen och förvånad över sig själv, drog sig tyst tillbaka. Hon lät nattlinnet falla tillbaka ned över sina lår och gick på ostadiga ben tillbaka till sin säng. Väl där lade hon sig ned och stirrade upp på taket. Vad hade hänt med henne? Hur hade hon förlorat kontrollen över sig själv så snabbt?

Någon timme före soluppgången kom Sara tillbaka till rummet. Lisa låtsades sova när flickan slank ned under täcket bredvid. Några minuter senare kände hon hur en arm slöts om hennes midja och hur en hand kupade hennes bröst över nattlinnet. Några minuter senare nöp de lätt den hårda bröstvårtan genom tyget och Lisa misstänkte att Sara fått nya uppdrag från storbonden.

Hon lät handen vara kvar.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Othello

  • Publicerad Publicerad: 2020-08-16

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 5/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter