Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

På morgonen

När jag vaknar är du det första jag ser. Du ligger tätt intill mig tittar på mig med en forskande blick. Jag kryper närmare och vill att du ska hålla om mig. Krama mig hårt. Men du har planerat nått annat. Du vänder runt mig så jag hamnar på mage och jag försöker protestera, men en hård smäll av din hand mot min bara rumpa tystar mig effektivt.
Du plockar upp repet från golvet och tvingar upp mina armar på ryggen. Du binder mig hårt. Hårdare än vanligt, och jag börjar bli lite misstänksam för vad du har hittat på nu.
Du fortsätter med mina ben. Runt anklarna och knäna känner jag repet spänna och nu börjar jag bli riktigt kåt. Du jobbar så målmedvetet att jag nästan blir rädd för dig.
När du har bundit klart reser du dig upp och tittar på mig. Länge står du där och bara tittar innan du plockar upp piskan från golvet.
Du drar den smeksamt över min rumpa och ner över låren. Men jag ligger på helspänn, vet att du kommer snärta till när jag minst anar det. Och just som jag börjar slappna av så kommer det., det första svidande rappet, och sedan ännu ett, och ett tredje. Smärtan får mig att börja snyfta och jag känner hur det bränner i huden.
Men idag så tröttnar du fort. Du släpper piskan på golvet och plockar upp skalpellen du visade mig igår.
Med den i handen, sätter du dig över mina ben. Jag tänker på alla gånger du sagt att du ska märka mig. Att du äger mig. Att det ska synas att jag är din egendom. Och jag blir rädd.
Du smeker mig med ena handen i svanken. Precis där, där jag vet att du tänker rista in ditt namn. Men jag trodde inte att det skulle bli så snart. När jag känner kniven mot huden vill jag nästan skrika. Det gör ont, det svider, och jag känner hur jag blir blött på ryggen. Jag vågar inte röra mig, av rädsla att du ska skära djupare. Så jag ligger som paralyserad. Men efter en stund får smärtan mig att ofrivilligt rycka till. Du slutar upp och beundrar ditt verk under tystnad. Jag vill fråga hur det ser ut, vd du har gjort, men jag vågar inte.
Jag känner hur du smeker över såren. Jag känner dina fingrar och det svider så att jag börjar snyfta i kudden. Jag ser dina blodiga fingrar i ögonvrån och det känns som om jag ska spy.
Jag är illamående och svimfärdig på samma gång men ändå fruktansvärt kåt.
Du kliver av mina ben och sätter dig i jämnhöjd med mitt ansikte. När våra blickar möts så ser jag hur kåt du är och du pressar hårt och brutalt in din kuk i min mun. Den jobbiga vinkeln gör det svårt för mig att ta dig så djupt som du vill och du pressar på allt hårdare. Jag gapar och tar dig så djupt som jag kan, men det är inte tillräckligt för dig. Du vill längre in och jag försöker och försöker. Men snart kommer de välbekanta kväljningarna och jag drar mig undan. En hård örfil får mig att fortsätta suga och när du är som allra längst in håller du för min näsa. Bristen på luft får mig att spänna hela kroppen och jag spärrar upp ögonen av panik.
Du släpper taget, bara för att göra likadant igen, och igen. Nu kommer kväljningarna tillbaka och jag kan inte hålla emot. Jag spyr med din kuk i munnen, men du tar ingen hänsyn. Du tvingar ner den i min hals igen och smaken får mig att spy, igen. Jag snyftar och försöker komma undan med du håller hårt under min haka. Du runkar din hårda, varma kuk snabbt och jag gapar lydigt. När du kommer pressar du dig in i min mun. Jag känner smaken av din sperma blandat med spya och försöker svälja. Det är svårt, men det går.

Du knyter loss mina ben och drar upp mig på fötter. Du leder ut mig i badrummet och tvingar ner mig på knä. Du står framför mig och tittar uppmanande på mig.
- Gapa Tess… Säger du med road röst.
- Nej.. Snälla. Jag vill inte. Snyftar jag fram.
- Sluta gnäll! Gör som jag säger. Gapar du nu så sliper du svälja. Säger du hårt..
Jag kniper ihop ögonen och gapar. Det är helt tyst och jag sitter på helspänn. Du vet om att jag inte vill ha piss i munnen och jag är så ledsen att tårarna börjar rinna för mina kinder.
Den varma strålen träffar min kind först men letar sig närmare och närmar min mun. När jag känner smaken av piss så vänder jag mig undan och spottar.
Du ger mig en hård örfil och jag gapar lydigt igen. Samma procedur utspelas. Smaken av piss får mig att spotta och nu gråter jag högt.
- Vänd dig om, kommenderar du. På alla fyra.
Jag gör som du säger och är tacksam för att jag slipper ta mer i munnen.
Du pissar över min röv. Jag känner hur det varma sköna pisset rinner längs mina lår och jag ryser av välbehag.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Tessie

  • Publicerad Publicerad: 2006-11-14

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (6 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

skrev

fantastiskt

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter