Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

*--- På ett turkiskbadhus ---* del 1

När jag började jobba på ett turkiskbadhus. Min familj var mycket fattig och jag blev tvingade till att söka jobb. En äldre herre lovade mina föräldrar, att ta god hand om mig och ge mig husrum och mat, samt skicka en liten summa pengar till mina föräldrar. Det var sent på kvällen, när jag äntligen kom fram. Till mitt nya jobb och framför allt mitt nya hem, för lång tid framöver. Det var inte lätt att skiljas från min familj men vetskapen om att de skulle få en liten slant varje månad, stärkte mig.

Den äldre herren hette Ahmed. Han visade runt mig på badhuset. Han berättade att badhuset hade gått i generationer och det var inte längesedan hans far hade gått bort och lämnat badhuset till honom. Han visade mig till mitt rum.

Jag skulle dela rum med en 10 år äldre kille. Ahmed presenterade honom som Muhammed. Vi hälsade på varandra. Han var en bra bit över 170 cm välbyggd kropp med kolsvart tovigt hår. Han var klädd i en grårandige stor skjorta med ljusgråa vida byxor. Han verkade vara en snäll och skötsam kille. Ahmed önskade oss en god natt och gick sedan hem till sig. Vi pratade en stund om var vi kom ifrån. Sen sa Muhammed att det var dags att gå och lägga sig. I rummet fanns det ett handfat och en våningssäng. Jag skulle sova i den översta sängen. Jag hoppade upp och somnade omgående.

Mitt i natten vaknade jag med ett ryck, jag hade haft en hemskt mardröm. Jag tittade mig om kring och kände mig jätte ensamt och övergiven. Varenda små ljud gjorde att jag hoppade högt i sängen. Jag böjde mig över kanten och så att Muhammed sov. Jag visste inte vad jag skulle ta till mig, gråten var nära. Jag darrade i hela kroppen, jag klättrade ner till Muhammed och kröp ner jämte honom. Värmen från hans kropp och lugna andning gjorde att jag somnade om.

Jag hörde hur tuppen gol och jag var tvungen att gå upp. Muhammed hade redan vaknat och hade lämnat sängen. Jag skämdes att jag hade krypigt ner i hans säng och förväntat mig att han skulle skälla ut mig. Jag skissade med ögonen och spanade runt i rummet. Muhammed stod naken framför handfatet. Han kliade sig i bakhuvudet med sin vänstra hand. Jag kollade på hans nakna kropp och undrade vad för svart han hade mellan skinkorna, jag gnuggade mig i ögonen och fick en något skärpare bild av vad det var för något. Det var hår, som stack upp. Han hade hår på benen som fortsatte upp över skinkorna och en bit upp på ryggen. Hans högra hand hade han i midjehöjd. Jag såg inte vad han gjorde men jag hörde hur det skvalad.
Nej han kissar tänkte jag. Jag såg att han skakade av snoppen, utan att jag tänkte på det hade jag rest mig upp på armbågen. Från hans håll måste det sett ut som jag reste mig upp bara föra att titta närmare. När han vände sig om, hängde det en kissdroppe från hans snopp. Hans snopp var betydligt större än min, jag blev en aning ställd när jag fick se den. De ända snopparna som jag hade sett var mina jämnåriga kamrater. Han hade hår runt hela snoppen och en bred hår sträng ända upp till navel. Han var omskuren som jag. Han hade ett ollon som var lika stor som min snopp. Det var en bra bit från ollon kanten ner till håret . Han sa godmorgon och drog till sig sina byxor. Han drog upp byxorna en bit över knäna. Han sträckte sig snett framåt mig och tog sin skjorta. När han böjde sig fram var det inte mer än en halvmeter fram till hans snopp. Jag fick en bra närbild av snoppen, omskärelse ärret syntes tydligt. Ärret var några centimetrar längre ner från ollonet, de måste ha klippt bort en bra bit på förhuden. Han slängde på sig skjortan, han hade glömt att knäppa upp knapparna längst upp på skjortan. Han fick stå en lång stund med byxorna ner och skjortan över huvudet. Han hoppade fram och tillbaka så snoppen slog ena stunden i magen och andra stunden på låren. Den dinglade fram och tillbaka mellan låren. Han skrattade ljudligt medan han försökte få ner skjortan. Han gjorde roliga rörelse med armarna typ som att skjortan försökte döda honom. Men jag var bara trollbunden vid hans snopp. Han gjorde många akrobatiska övningar, så jag fick se att runt rumphålet på honom var det också täckt med svart hår. Han skickade väg sina byxor som hamnade upp i min säng. Han fick ner skjortan över huvudet och satte sig jämte mig i sängen. Han klappade mig på huvudet och sa att han också har varit ny på badhuset.
Jag hade nattsärken på mig när Ahmed knackade på dörren. Muhammed sa att han skulle vänta två sekunder, han hoppade upp med över kroppen på sängen och sträckte sig efter byxorna. Jag fick full insyn när han låg på sängen och kämpade. Han fick på sig byxorna och Ahmed steg in. Han sa att det var dags att börja jobba. Muhammed hängde med Ahmed ner.

Jag tog av mig min nattsärk och mina vita kalsonger, jag stod naken framför spegeln och beskådade mig. Jag vände mig och böjde bakhuvudet så jag såg mig bakifrån. Jag böjde mig fram, föra att se om jag hade hår i stjärtskåran. Inte ett hårstrå jag vände mig om och kolla på min snopp i spegeln. Den började växa snabbt när jag stod och drog i den för att den skulle bli lika stor som Muhammed. Mitt bruna skrynkliga ollan blev hårt och glansig. Min hårlösa pung drog ihop sig så det nästan gjorde ont. En av kulorna letade sig upp och in under skinnet. Det bränd inom bords och jag blev varm. Jag hade ännu inte lära mig den ädla konsten att runka. Jag drog lite till i snoppen och kände på kulpåsen. Ahmed ropade på mig och sa att jag var tvungen att skynda mig. Jag kollade en sista gång i spegeln och klädde snabbt på mig. Jag mindes att Muhammed inte hade haft några kalsonger på sig, så jag hoppade också över dem. Det var en konstig känsla att vara utan kalsonger. Snoppen stod extra länge och den hade precis gått ner helt och hållet när jag kom fram till Ahmed. Inne på badhuset skulle jag skura alla värme- och massagehällar, jag fick en stor skurborste och en skurhink. Det var väldigt varm där inne och jag började skura som en besatt, jag vill visa att jag var duktigt. Jag märkte medan jag skurade att kulpåsen hade blivit större. Den hängde ner med båda kulorna fastklibbade mot ena benet. Jag kände mig fuktig över hela kroppen, jag tittade mig snabbt omkring, jag såg ingen. Jag stack snabbt ner handen innan för byxorna och kände att jag var svettig. Jag kände på pungen och den kände jättestor jag var bara tvungen att titta på den. Jag tittade en gång till runt i rummet, men det var ingen där. Jag drog ner byxorna framtill och kollade och klämde lite. Min snopp började gå upp igen. Just när den var halvvägs uppe hörde jag någon hosta till jag blev jätte rädd och drog upp byxorna. Snoppen blev inte alls rädd utan reste sig till sin fulla längd. Rakt fram till höger ungefär en meter fram. Låg det en naken gubbe. Han låg på magen, med sitt huvud vänt mot mig.
Hjälp!! Vad kom han ifrån, tänkte jag. Vad hann han se.
Jag såg att han öppnade munnen och skulle säga något.
Ahmed kom in genom dörren. Jag tog ett steg fram mot gubben och började skura väggen. Min snopp hade fortfarande inte gått ner och gubben såg det klart och tydligt snoppen genom mina svettige tunna ljusakläder. Genom de ljusa tunna kläder kunde man se tydliga konturer av min snopp Jag vill inte för allt i värden vända mig om mot Ahmed. Ahmed frågade Gubben om det var okej att jag skurade. Gubben sa att jag inte störda och att det var okej. Jag fortsatte att skura, Ahmed försvann och jag var återigen ensam med Gubben. Nu hade gubben satt sig upp på bänken. Jag var bara tvungen att se han snopp. Jag vände mig om igen. Han satt upp och kliade sig på ryggen. Han var ganska hårig, han hade hår över arma och ben och på magen. Han hade bara lite hår över skinkorna. Men han var väldigt fet. Magen hängde över och han hade stora hängbröst. När han stod upp syntes bara toppen på snoppen. På grunda av magen och den kraftiga hårväxten runt snoppen. Snoppen låg nästan begravd i kulpåse.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: TomasBs

  • Publicerad Publicerad: 2007-07-26

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter