Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

På en solig klippa i skärgården


Tittar på din härliga kropp där du går framför mig på klipporna i solen. Din kropp är verkligen fantastisk. Så naturligt vältränad fast du nästan aldrig hinner iväg till gymmet och nu är du solbränd och härligt rufsig i håret efter får sköna natt tillsammans. Allt du har på dig är badbyxor och badtofflor. Börjar fantisera lite om vad jag tänker hitta på med dig senare idag och njuter fullt ut av att vara ledig utan att ha massa planer.

Stugan vi har hyrt ligger på en liten ö och nu är vi på väg så långt ut på den som möjligt. Jag håller mig bakom dig hela tiden och blir mer och mer sugen på dig för varje steg. Det blåser rätt mycket och vinden trasslar till mig hår och får mig förmodligen att se ungefär så busig ut som jag känner mig. Du är blygare än jag så jag kommer förmodligen få jobba lite för att få dig att vilja göra det jag vill att vi ska göra.

Till slut har vi kommit så långt ut som man kan och vi hittar en klippavsats som ligger lite skyddat så det blir lä. Och mindre insyn, det kan jag kan ha som ett argument för att vi ska klä av oss tänker jag för mig själv. Du ropar sisten i är en badkruka, hoppar ur tofflorna och dyker i vattnet. Jag är inte många sekunder efter eftersom jag bara har en vit stor skjorta utanpå bikinin.

Tar ett par simtag och är snabbt nära dig. Slår benen runt dig, håller fast dig hårt och kysser dig länge samtidigt som jag rör mitt underliv mot dig. Det får snabbt exakt den effekten jag vill och jag känner att du börjar bli hård. Jag tar av mig bikiniöverdelen och slänger upp den på klippan så du ska känna mina styva bröstvårtor mot din hud. Kysser dig en gång till och simmar sen iväg. Åh vad härligt det är att känna vattnet mot min kåta kropp. Längtar redan efter kombinationen av din händer och solstrålarna mot huden senare.

Lyckas ta av min underdelen utan att du märker det och kastar upp den på klippan när du tittar ut mot en segelbåt långt ut på havet. Simmar upp bakom dig och kysser dig i nacken samtidigt som jag klamrar mig fast på dig fast inte så nära så du ska märka att jag är helt naken. Låter mina fötter leka med din halvhårda kuk medan jag masserar dina axlar. Du vänder dig mot mig, ler och kysser mig igen. När du drar mig in mot dig märker du såklart att jag är naken och tittar häpet på mig. Men du, säger du, det kan ju komma nån när som helst. Ja, svarar jag och ler, vad gör det? Vem tror du kommer bli mest generad? Dom eller vi?

Du är inte helt med på noterna men vi kramas vidare och jag känner att du blir mer och mer sugen. Vi går upp och lägger oss på den stora filten vi tog med och jag viker en flik av den över rumpan när jag vänder mig mot dig så du ska slappna av. Kysser dig på halsen ner mot brösten, vidare längs med magen. Sakta, sakta rör jag mig neråt på din kropp och jag märker att du börjar slappna och njuta. Snabbt gör jag ett ryck, drar jag ner linningen på dina badbyxor och tar in i stort sett hela dig på en gång. Suger till hårt, drar mig bakåt och leker med ditt ollon med bara tungspetsen som jag vet retar dig på ett sätt du gillar. Märker att jag har lyckats övertyga dig om att detta är en bra idé när du tar tag i min höft och drar mig mot dig. Du lägger ner mig platt på rygg och kysser mig längs på insidan av ena låret. Det är nåt av det bästa jag vet och jag blir snabbt ännu kåtare. Kikar ner på din rufsiga kalufs och det pirrar till i hela kroppen. Du är för härlig du!

Din tunga letar sig vidare upp för låret mot ljumsken. Du rör dig nära, nära min fuktiga skåra men undviker den och kysser mig vidare upp mot magen och upp på ena bröstet. Min bröstvårta har längtat efter din tunga och jag drar efter andan när du nafsar till. Så skönt! Njutningen av vinden och solstrålarna mot huden i kombination med att känna din hud mot min är fantastisk. Och till skillnad från dig gillar jag den upphetsande tanken av att nån kan råka gå förbi eller segla förbi för den delen. Den lilla spänningen gör kåtheten i min kropp ännu starkare.

Jag reser mig på ena armbågen och puttar ner dig på rygg igen. Jag vill suga dig mer och höra hur du njuter. Din kuk har så härlig storlek. Inte jättelång, men skönt grov och fantastisk att suga och slicka på. Jag tar hjälp av handen och flyttar ner munnen till din pung. Suger in varje kula och njuter när jag hör ljuden av din njutning. Tillbaks upp igen och långa rejäla sug. Jag vill att du kommer riktigt nära så du är så kåt så du släpper alla tankar på omgivningen. När jag märker att du väldigt nära slutar jag tvärt, lägger mig över dig och kysser dina läppar istället. Efter nån minut lyfter jag underlivet, sänker mig över dig och låter dig tränga hela vägen in i ett enda drag. Underbart skönt! Känslan av att känna dig hela vägen in är fantastisk varje gång. Jag älskar verkligen känslan av att vara kåt!

Vi ligger helt still och kysser varandra tills du blir så frustrerad så du lyfter bort mig. Jag tror att du tänker tränga in i mig framifrån men märker att du har helt andra tankar när du flyttar ner huvudet mellan mina ben. Din tunga letar sig direkt fram till min hårda knopp och du slickar mig intensivt samtidigt som du för in två fingrar i mig som du rör sakta in och ut. Jag var våt innan men nu känner jag hur det nästan rinner ur mig. Det märker du såklart också och är inte sen att använda det våta till att smörja in mitt andra hål. Snart har du ett finger där också och jag blir så kåt så jag känner att jag måste ha dig igen. Snälla träng in i mig får jag fram, och du är inte sen att lyda.

Du lyfter upp mina ben på dina axlar och tränger in i mig samtidigt som du kysser tårna på min ena fot. Det finns inte mycket som gör mig så kåt som känslan av dig inne i mig samtidigt som du suger på mina tår. Jag blev väldigt förvånad när jag upptäckte den kopplingen för jag tänder inte alls på fötter, men tydligen så finns det nåt hemligt samband mellan dom två delarna av min kropp. Vet att du gillar det mest för att jag njuter så mycket att fittan drar ihop sig lite extra och får mig att kännas ännu trängre. Du rör dig ganska sakta och för ner din andra hand mellan mina ben och smeker klittan. Jag kommer hur nära som helst med en gång och ber dig röra dig sakta, sakta. Det går för mig med en enorm kraft, hela kroppen drar ihop sig och jag stönar högt. Är nån i närheten nu hörde dom mig definitivt. Åh vad skönt! Fittan vill aldrig sluta dra ihop sig och jag njuter av att känna hur jag kramar dig. Du tar ner mina ben och lägger dig över mig och ler. Det var inte så tokigt va, säger du. Jag bara skrattar, rufsar dig i håret och frågar om du är rädd att nån såg dig.

När vi har legat där en stund och jag har hämtat mig puttar jag ner dig så du ligger på sidan av mig istället och drar mig ner till din kuk. Den är inte sen att resa sig när jag kysser den retsamt en stund innan jag låter dig komma in långt. Suger dig tills du är stenhård och jag hör att du är riktigt kåt. Då lägger jag över dig på rygg istället och sätter mig gränsle över dig. Du tar med en gång tag i mina bröst och masserar dom samtidigt som du nyper mig i bröstvårtorna. Det gör mig ännu mer sugen på dig och jag sänker mig ner över dig, fast bara så toppen av dig tränger in. Jag lyfter upp fötterna över dina lår och markerar tydligt att jag sköter takten. Retas med dig en lång stund och låter max halva kuken tränga in.

Utan förvarning låter jag dig plötsligt tränga hela vägen in. Du stönar till och jag rider dig intensivt. Vill att du ska komma under mig så jag fortsätter tills jag ser att du är nära. Då drar jag ner på takten, lutar mig fram och kysser dig samtidigt som jag fortsätter rida dig fast i saktare takt. När jag märker att du har lugnat dig lite sätter jag mig upp igen och rider dig snabbt tills du kommer. Jag riktigt känner hur du sprutar mig full, en känsla jag verkligen gillar och jag njuter av att se och höra hur skönt du har det.

Vi ligger där bredvid varandra en lång stund och njuter av situationen och den härliga mattheten i kropparna. Det är så skönt att känna vinden mot varenda liten del av kroppen och jag särar på benen för att njuta så mycket det går. Ska vi inte ta ett dopp till innan vi går tillbaks säger du och vi hoppar i en stund till. Vilken dag! Svensk sommar är för härlig!

När vi reser oss för att börja traska tillbaks inser jag att jag att våra knän avslöjar oss. Det har sina sidor att ha sex på klippor. Men vad gör det, då syns det ju att vi njuter rejält av vår minimala sommarlov!


Och ja Josef, denna är skriven lite, lite för att du ska längta hem till Sverige när du är ute och jobbar i stora vida världen.......Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: GbgsLinda

  • Publicerad Publicerad: 2006-12-11

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (4 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter