Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Övervinner blygheten och låter mig tas rejält

Jag var så nervös, på nåt sätt hade jag lyckats tränga undan min rädsla och låta längtan efter fantasins verklighet ta över.
Vi hade bestämt oss för att träffa en man för lite härlig sex på tre. Jag fick verkligen trycka undan mina rädslor, och jag var nervös en hel vecka innan. Men vi fortsatte våra eggande konversationer över nätet och längtan efter en trekant lyckades inte minska. Snarare tvärtom!

Dagen då vi skulle ses var en blandning av känslor. Ibland skämdes jag över mig själv och kände mig lite smutsig. I nästa sekund rusade blodet i mig och jag fick hålla fantasierna i styr. Jag var inte nervös för själva sexet.. Inte mest i alla fall. Utan snarare för att han inte skulle gilla oss. Att han hade förväntat sig någon smal pingla med fylliga läppar, och en man med tvättbräda på magen. Vi var ju inte riktigt några modeller kroppsligen direkt. Tänk om han trodde det.. Tänk om han skulle bli äcklad.. Tusen tankar rusade runt i mitt huvud. Jag försökte trycka ner dem, försökte se det som en vanlig kväll och glömma sexet. Även om det var svårt.. ;)

Jag fixade mig, duschade, rakade mig, smorde in mig… jag gick igenom hela kroppen och gjorde allt för att jag skulle se så bra ut som möjligt. Ville ju känna mig fin en sån här stor dag.. Slutligen kom vi iväg och jag kände mig rätt väl tillfreds med mig själv iaf.
Vi var båda nervösa, det var inte bara jag. Men nu var vi på väg och det var bara att köra. Slappna av, det blir som det blir! Försökte vi intala oss.

Vi klev in på hotellet och fick vårat rum. Ett sjysst rum på översta våningen med stor balkong, stor skön säng, fåtöljer och ett riktigt ordentligt badrum med en stor jacuzzi.
Jag log nöjt och gav min man en kyss. “Det här blir bra, oavsett om vi återvänder hit själva älskling!” Jag gav honom ett busigt leende och tryckte mig mot honom.
“Ja verkligen…” han smekte mig över ryggen och ner över mina skinkor.
Jag kände hur min upphetsning började växa och jag började känna mig fuktig mellan benen. Nej nu hade vi inte tid med sex.. Vi skulle snart ner och möta upp honom vid en restaurang i närheten av hotellet.
Jag tog en sista stund att kolla över min look och vi gick ner.

Vi kom fram till restaurangen lite tidigare än vi kommit överens om. Så vi satte oss ner och tog varsin drink.
Det var inte så tokigt för nervositeten tror jag.. Jag ville ju inte framstå som ett nervvrak heller som stammade och där mellan var blyg.
När vi druckit upp och alkoholen hjälpt mig att ta udden av det värsta dök han upp. En stilig kille helt klart, han stod vid baren och tittade sig omkring.
Jag kom på mig själv med att tänka “Shit, det är ju han ju!”. Ja vi har ju stämt träff! Svarade en annan del av mig. Jag var omåttligt nervös i denna stund. Så såg han mot oss, och jag stirrade ju redan på honom. Jag antar att det räckte för att han skulle le frågande. Jag lyckades le, och kände hur mitt ansikte blossade då han kom fram.
Han log och vi presenterade oss. Sen slängde han sig ner bredvid mig och jag tyckte det var skönt att han satte sig där så jag slapp se honom i ögonen hela middagen. Jag var glad, upprymd men ändå så generad av situationen. Jag är blyg, jag gör inte sånt här! Ekade det i mitt huvud.

Trots min enorma nervositet gick samtalet rätt bra. Jag var lite tyst till en början, men sen hade jag svårt att hålla mig då jag tänkte på våra konversationer vi haft.
Han var minst lika lättsam och rolig i riktiga livet och han var så lätt att umgås med att jag till slut glömde bort all oro. Istället åt vi och skrattade oss genom middagen. Det var en del små anspelningar och blickar. Men annars som en helt vanlig middag. Riktigt trevligt!

Då vi ätit upp och tagit en liten drink efter maten föreslog min man att vi skulle ta oss ett glas på hotellet istället. Vi betalade och gick mot hotellet.

Nu var jag så spänd, gud om man petat på mig hade jag kunnat gå i kras. Men kåtheten som bubblade gjorde mitt inre till en geléklump och jag kunde inte låta bli att förlita mig till den.
“Fan vad fint, jacuzzi också!” sa han då han såg sig runt. “Vi tar väl ett litet bad?” han log och buffade mig lite retfullt i sidan. Jag bara log och rodnade igen.
“Absolut!” sa min man och började fixa i ordning vattnet. Han tittade på mig med busig blick. “Du kan väl ta av dig så länge…”
Jag log jag med och gick ut ur badrummet. Utanför dörren satte jag mig i en fåtölj och skrattade lite högt. “Vad är det?” frågade han och såg på mig.
“Vad det är.. Ja jag vet inte… men jag är såå jävla nervös nu!” jag lutade huvudet bakåt och blåste ut luft. Jag log lite ursäktande mot honom.
Då kom han fram och såg allvarligt på mig. “Du.. Var inte nervös! Du är så vacker och underbar… jag har drömt om den här stunden så länge. Jag lovar att du behöver inte känna dig dum! Jag är nervös jag med fattar du väl. Livrädd att ni inte skulle vilja ha mig med… kom igen nu.. Slappna av!” han log varmt och la en hand mot mitt lår. Ohh.. Det kändes.. Jag kände mig lugnare och mer bekväm. Han lät handen dröja kvar på mitt lår och jag såg honom i ögonen.
Så reste han sig och satte sig bredvid. Min man kom ut och öppnade en flaska vin som han hällde upp åt oss.
“jaha badet är redo! Är ni redo?” han log och tittade på mig.
“Absolut” sa jag och gav honom ett syndigt leende. Jag ställde mig upp och började dra upp klänningen över huvudet. Jag stod i mina svarta trosor, stay-ups och spetsbh.. De såg på mig och jag gillade att de tittade. Jag vände ryggen mot dem och böjde mig fram över skrivbordet. Rörde höfterna fram och tillbaka lite retfullt. Sen lät jag ena handen smeka sig nerför magen och ner över den varma kullen. Med deras ögon mot mig petade jag sen trosan åt sidan med fingrarna. Jag var våt och lät ett finger glida mellan läpparna. Men så ställde jag mig upp och log, hehe jag ville bara retas lite..
Jag gick in mot badrummet och knäppte upp bhn, sakta drog jag av mig strumporna och sist lät jag trosorna sakta glida nerför mina ben. Helt naken gled jag sen ner i badet och männen var snart i de med.
Efter ett tag i det heta vattnet flyttade de sig närmare mig. Jag satt mellan dem och njöt av det avkopplande badet. Jag kände deras händer, hur de började smeka min kropp under vattnet. Min man kysste mig på halsen och då gjorde vår nye bekantskap likadant. Deras tungor gled över min hud, de bet retsamt i mina örsnibbar och kysste mig. Det var en så häftig känsla att få all denna uppmärksamhet och jag rös i hela kroppen, lutade mig bakåt och bara tog emot. Jag tog en hand åt varsitt håll och hittade snart deras stånd som pekade under vattenytan. Jag smekte dem båda medan de vandrade ner och började kyssa varsitt bröst.
“åh.. “ jag stönade och kände hur det hettade till djupt inom mig. Jag började bli omänskligt kåt, att få ha en man på var sida om sig var enormt upphetsande!
Min man drog upp mig och jag a mig ner mot den kaklade kanten som var tillräckligt bred. Han gick upp mellan mina ben och omslöt min fitta med sina läppar. Mmm.. Han slickade mig och jag blev våtare och våtare. Vår vän ställde sig bredvid och jag tog genast ett tag om hans kuk. Jag såg honom i ögonen och lät min tunga möta hans svällda ollon. Med ett fast tag styrde jag in honom i min mun. Hans kuk var så skön i min mun, jag sög och lät min tunga virvla runt skaftet. Hela tiden stönade jag av min mans sköna behandling. Han slickade mig ömt, och särade på mina hala läppar. Lät några fingrar glida in, sakta och retsamt. Vilket fick mig att skälva. Men efter en stund lite hårdare, han förde in fingrarna så långt det gick och jag kved varje gång. Jag lät mina fingrar massera mina styva bröstvårtor och vår vän tog tag om mitt huvud. Han knullade min mun och stönade skönt.
“Åh gud så skönt…” fick han fram. “Det är underbart.. “ jag fortsatte ivrigt att suga honom.
“Ska vi flytta oss lite bekvämare?” frågade min man och jag började ligga lite väl hårt så jag reste mig upp.
Vi torkade oss lite snabbt och fortsatte till sovrummet.
“Kan du inte smeka dig för oss?” sa min man och smekte mig över håret.
Jag log lite nervöst… men visst det kunde jag gärna.
Jag la mig på sängen och de satte sig i fåtöljerna med varsin handduk runt höfterna.

Jag var lite blyg till en början men snart tog kåtheten över igen och jag särade på benen så att de kunde se rätt in i min blöta skåra. Jag smekte mina bröst, masserade mina bröstvårtor och slickade dem lätt med min tunga.
Så ställde jag mig på sängkanten, höll upp armarna mot väggen och med baken mot dem. Ja böjde mig lite fram och lät två fingrar glida in i mig. Åh, jag var så kåt och fingrarna blev så hala..
Jag la mig på rygg igen och började massera min klitta med mjuka rörelser. Snart stönade jag och mina fingrar började röra sig fortare och fortare. Jag tog den andra handen och förde in tre fingrar.. Åh ja jag njöt så.. Jag kände hur jag kom.. “Åh ja! JAA! Jag kooomer..” stönade jag och min savande fitta kramade mina fingrar.
Mmmm.. Så härligt.. Männen såg på med kåt blick och jag såg att de hade lösgjort sina kukar och smekte dem lite.
“Åh jösses vad du är underbar!” skrattade vår vän. “Skulle ju kunna komma rätt ut av att bara titta på dig!”
“Men jag antar att du vill ha mer.. “ skrattade min man och jag log syndigt.
Han ställde sig framför sängkanten och höll fram sin kuk mot mig. Vår vän ställde sig bredvid och jag gick på alla fyra fram till dem.
Mmmm… åh.. Jag tog tag om dem. De var så hårda… det rann till mellan mina lår. Jag såg på dem och började runka deras kukar. Sen sög jag dem hårt, lät dem turas om i min mun. Gud så underbart, tänkte jag hela tiden för mig själv. Mmm… jag slickade dem båda. Försökte få in dem båda i min lilla mun. Gned deras ollon mot mina kinder och mina bröst. Jag kände mig helt vild och som att alla spärrar plötsligt rämnats totalt. Jag stönade djuriskt när deras kukar var långt bak i min hals.
De njöt av mig det såg jag, och deras andhämtning var flåsande och oregelbunden.
Min man steg plötsligt åt sidan… “Jag ska bara ta lite luft! Ta henne… jag tror hon vill det!” sa han och log mot vår vän. Han strålade och suckade upphetsat.
Han bad mig att lägga mig på rygg. Han särade mina ben ömt och kröp sen upp mellan dem. Han kysste insidan av mina lår och fortsatte upp mot mitt skälvande underliv. Jag darrade och njöt.. När hans tunga sakta letade sig in i min springa var jag tvungen att låta naglarna riva i lakanet för att inte skrika av vällust. Han slickade mig och lät tungan glida in i mig, tog tag om mina höfter och sköt min fitta mot sig. Hans tunga spetsade mig, och jag visste inte vart jag skulle ta vägen då kåtheten exploderade i mig.
“åh gud… gud.. Åh nej… ja.. Jaaaaaa! Jag kommer nu.. Och gud..JAAAA JAAA JAAA jag kommer!!!” skrek jag och hela min kropp skakade när hans tunga vred om orgasmen i mig. Herregud vilken känsla. Jag flåsade och allt snurrade.
Min man såg på med stora ögon, han njöt som det såg ut av att se mig njuta.
Vår vän tog tag om mina ben på vardera sida. Lyfte upp mina höfter mot sig. Han lät kuken glida i min våta fitta.. Retsamt drog han den upp och ner i skåran. Jag försökte förgäves trycka mig mot honom för att få in hans kuk i mig. Han skrattade lite och slickade mitt bröst samtidigt som han drog sig undan. “Är du ivrig va? Vill du ha mer..” han kysste mig och våra tungor möttes i en erotisk kyss som lyckades tända några eldar till i min brinnande kropp.
“ÅH.. Snälla.. Jag blir galen på riktigt snart.. “ skrattade jag.
Han fortsatte låta ollonet glida mot mitt underliv.. Men så i ett enda långt drag lät han kuken gå in. Åh guud, jag njöt när han trängde in i mig. Han höll kvar och började sen sakta låta den gå in och ut i mig.
Mina läppar omslöt hans kuk, och den gled så skönt. Vi flåsade och stönade båda två, jag såg på min man samtidigt som jag blev knullad. Och när jag såg att han blev så upphetsad steg min egen kåthet mot ännu högre höjder.
Jag tog emot hans bultande kuk, vi stötte mot varandra. Min man hade full insyn och såg på då hans kuk gled in och ut i mig. Han hade länge velat se detta och jag njöt av bara det. Tacksamt tog jag emot honom.
Min man kom upp i sängen bredvid mig och kysste mig. Det ångade om oss och jag fick ännu en orgasm då min man slöt sina läppar om min ena bröstvårta och retsamt slickade den. Jag var som en jävla bomb som utlöstes. Det bara kastade sig över mig, känslorna svallade över och det var himmelskt skönt!
“Herregud” konstaterade vår vän. “ Du är ju helt gudomlig!”
Jag skrattade och flåsade medan jag fortfarande skakade av orgasmen. Min man skrattade han med och jag såg på honom. “Nu vill jag känna dig i mig..” suckade jag och drog upp vår vän mot mig. Jag ställde mig på alla fyra och min man kom upp bakom mig. Han placerade sin kuk mot min öppning och stötte in i mig. Jag kände hur han hållt igen där han suttit och sett på då jag blev knullad. Nu körde han kuken i mig rejält och jag njöt i fulla drag av hans kåthet!
“Åh ja knulla mig!” kved jag. Vår vän tog tag om mitt huvud och bad mig suga hans lem. “Snälla sug… du är så underbar… åh åh.. Ja… mmmm… “ han stönade och jag lät hans kuk glida i min mun.
Min man stötte hårdare och jag gungade mellan dem. Det var lika härligt som jag drömt om..
Då min man var nära att komma drog han sig ur. Jag lät istället vår vän lägga sig ner. Jag satte mig grensle honom och hans kuk stod som ett spett i mig.
“Åh…” jag red honom. Han lekte med mina bröst och slickade på mina kåta våtor. Smekte mig över ryggen och drog ner mig mot sig. Han omfamnade mig, smekte min rygg och ner över mina skinkor. Samtidigt som han juckade mot mig lät han ett finger massera mitt anus.
“MMMmm.. Åååhhh…” jag kände hur det rusade inom mig.
Sakta lät han fingret glida in en bit. Han gillade det, jag kände hur hans kuk svällde och hur han började stöta hådare i mig..
“Åhhh guud vad jag har längtat och drömt efter det här..” stönade jag.
Svetten rann om våra kroppar och vi stönade allihop.
“Vänd dig om…åh..” stönade vår vän och jag satte mig åt andra hållet. “Så ja.. Åh.. “ han förde in kuken på nytt och började åter stöta i mig. Min man kom nu upp ovanför mig och kysste mig. Sen placerade han också kuken mot min fyllda fitta. “Åh ja träng in i henne, hon vill så gärna!” stönade vår vän.
Själv tittade jag bara bedjande på min make medans jag njöt av vår väns kuk i mig.. “Åh ja.. Men det kanske blir för trångt?” sa jag.
“Prova,… det måste gå …” suckade vår vän av upphetsning. Han tryckte sig djupt i mig och drog mig bakåt. Jag särade brett och min man började pressa på för att tränga sig in i mig han med. Det var lite klumpigt och gick lite trögt. Men så gled den in och då var känslan total. “ ÅHHHhh.. Jaaa.. JJJJAAA!” jag älskade det. Det var svårt att hitta en smidig takt men snart så… De knullade mig långsamt och vi njöt alla av hur trångt det var. Männen stönade och grymtade och jag bokstavligen kved av lust och kåthet. Jag gnydde, skrek och stönade… att tänjas ut och fyllas så var det skönaste jag känt och allt vad jag drömt om. Jag körde naglarna i madrassen. Vår vän höll mig i ett fast tag om höfterna och om brösten. Min man njöt och jag kände att han närmare sig.
“Åh det är skönt, fortsätt knulla mig… åh.. Ja…” kved jag och min man började stöta hårdare. “Åh åh åh.. Mmm…” hans kuk pressade sig in i mig.
Återigen slog blixten ner. Jag skrek rätt ut och skakade så de fick hålla fast mig. “Jävlar så skönt…! Åh-åh-åååååhhh…GUUUUUD!” Kände hur min fitta var så våt om deras kukar. Min man klarade inte mer. Han stötte några gånger till och sen drog han ur sin kuk med ett djupt stön. “AAAAAhhh! Mmmmm…” stönade han och sprutade över min fitta och min mage. Mmm så skönt att se honom spruta över mig!
Vår vän under mig körde kuken hårdare i mig. Han stönade och jag ändrade ställning lite så han kom rejält långt in i mig. Han tog tag om mina höfter och lyfte mig upp och ner, fortare… fortare.. Åh ja… han var nära. Hans kuk gick in och ut i mig och jag njöt så!
“Åh ja nu kommer jag snart… mmm låt mig fylla dig… “ han slängde ner mig på rygg och lyfte ena benet. Sen började han knulla mig igen. Lite hårdare den här gången… han kom åt bättre och körde kuken till roten i mig. Han kramade mitt ena bröst och höll upp benet med den andra armen.
“Åh.. Du är underbar kvinna!” suckade han och bet lite försiktigt i mitt ben. “Mmmm jag kommer snart… åh..åh.. Ja.. Mmm.. Får jag spruta i dig…” stönade han.
Jag svarade inte utan tryckte mig mot honom samtidigt som jag lät mina inre muskler krama honom. “Kom! Kom! Mmmm.. Din kuk är så skön, du gör mig så kåt!” stönade jag.
Han såg på mig och med ett djupt stön kände jag hur han tryckte sig in och höll kvar. Han slöt ögonen och jag kände hur hans kuk pumpade ur varm skön sperma i min fitta…Han skakade och rörde sig in och ut i mig på nytt… “Ahhh..,..” stönade han och kramade mitt ben.
Vilket sex, tänkte jag och log stort där jag låg utmattad.. Jag hoppas han stannar en stund..Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: shrek

  • Publicerad Publicerad: 2008-09-08

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (9 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Leeifen skrev

Vill vara med det samma med min fru**L**

Betyg: 5
Bengt skrev

Alldeles strålande, språkligt mycket bra, innehållsrik,realistisk TACK / GAN900 på klubb6

Betyg: 5
Berra skrev

En härligt upphetsande novell!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter