Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Överraskningen

Jag är hemma själv i huset. Bestämmer mig för att krypa ner i badetkaret en stund. Jag har tänt ljus och lyssnar på lugn musik. Ligger och njuter i badet när min man kommer hem. Han kommer in till mig och klär av sig. Vi kysser varandra hett och länge. Jag känner hur hård han blir. Han börjar suga på mina bröstvårtor och smeka mig över hela kroppen. Jag blir upphetsad. Jag börjar runka honom lite. Han tar bort mina händer. Vi går in till sängen. Där lägger han mig på rygg. Han sätter på mig en ögonbindel.sen börjar han massera mig på mina stora bröst samtidigt som han smeker hela min kropp. Jag känner hur han börjar närma sig mitt sköte med munnen. Han börjar slicka mig så skönt. Han retas och jag blir så kåt. Det är upphetsande att inte se utan bara känna. Efter en stund säger han att han bara ska gå och dricka lite. Jag ligger kvar i sängen och börjar smeka mig själv. Han kommer in och ser mig ligga där. Han blir kåt! Jag känner hur hans tunga närmar sig min klitoris. Men det är inte hans tunga jag upptäcker jag. Jag blir kåt av tanken att någon annan slckar mig. Jag får rysningar i hela kroppen. MIn man börjar kyssa mig på brösten, sen får jag en het tung kyss. Jag har alltså två killar hos mig tänker jag. Jag stönar till och kommer i en härlig orgasm. Min kille frågar om jag vill ha kuk i mig.
-Ja ja säger jag och är jätte kåt. Jag ställer mig p alla fyra och har fortfarande ögonbindeln på mig. Jag känner hur en hård kuk försiktigt tränger in i mig. Det är så skönt.
-Ååå stönar jag och njuter. Vi kommer i en härlig orgasm. Vi lägger oss ner och börjar smeka varandra. Jag har fyra händer som smeker mig. Jag känner en tunga närma sig fittan igen. Å vad härligt. Efter en liten stund känner jag något hårt som vill in i mig. Vi ligger i missionärsställningen. Kuken tränger in i mig och jag stönar till.samtidigt som jag har en hård kuk i mig så suger någon på mina stora och styva bröstvårtor.
- Ååå stönar jag. Jag kommer i en riktig fontänorgasm. Å så underbart skönt det var. Jag tar av mig ögonbindeln och upptäcker att min mans kompis också är där. Vad härligt att få ha haft två kåta killar och inte veta vem som gjort vad.
Det vill jag uppleva igen.

LindaRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Linda

  • Publicerad Publicerad: 2011-08-05

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter