Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Överraskad!

Så är man på G igen.. efter ännu ett bakslag, så har jag börjat jobba lite igen. Jag vet inte om det var de båda unga nymferna som Ã₝sög juicen ur migÃ₝ , men jag fick hålla mig borta från jobbet igen..

Efter jag jckor, sa kompisen på jobbet:
- Du, kan du ta Vegagatan 4? Jag måste upp i hyreshusen!
- Javisst, det fixar jag! Sa jag, och började funderaÃ₦ Vegagatan 4..? Låter bekant.. Javisst, det var hon den lilla skönheten, som nästang att känna mig som en pilsk men generad 18-åring! Jag log åt tanken, och min lille kompis sträckte sig oroligt i mina byxor, medan jag slog numret till henne.
- Ja, hej, så bra att du kan komma! Men, jag måste iväg ett ärende, kan du komma framåt 3-tiden? Jag vill inte lägga ut nån nyckel, det har varit lite lustigt folk och sprungit här på sistone, går det bra vid 3..? Hon frågade snällt och jag är ju en snäll människa såÃ₦ Visst! Inga problem!
När jag senare körde upp blandta villorna, kände jag hur det knöt sig lite i magen, denna underbara kvinna hade verkligen fått mig att tända till! Och ändå hade jag inte ens fått chansen att känna hennes värme runt min styve.. Jag rättade till bulan i byxorna när jag gick upp mot huset och ringde på. Hon öppnade med ett stort leende, iklädd sin Ã₝vanligaÃ₝ lite strikta klädsel, någon slags tunn dräkt som framhävde hennes sköna former. Hon såg mina uppskattande blickar, hälsade och visade ut mig i köket, det vigen, den ville inte pumpa ut vattnet!

Det tog mig inte lång tid att konstatera att det var pumpen som kärvat, denna gång satt det en tesked fastkilad. Medan jag lirkade med denna, stående på alla fyra, kände jag plötsligt hur en hand smekte över min bak! Jag kikade över axeln medan jag fortsatte att lirka, och hennes ögon var blanka av kåthet, och hennes kinder var rosiga medan hon lystet smekte mig. Det var skönt! Av en Ã₝tillfällighetÃ₝ var jag tvungen att bytag kom att stå mer bredbent, men fortfarande på alla fyra. Hennes händer var med, smekte mig över rumpan, in mellan mina skinkor, och ner mot min allt hårdare lem. Med lite fumligt grepp tog hon tag om min stake genom tyget, smårunkade lite medan andra hane jag mig upp och såg på henne, hon var kåtÃ₦het.. villigÃ₦hennes ljuvliga bröst hävdes under det tunna tyget.. och självklart var jag lika villigÃ₦ Vi gick mot hennes sovrum, där hon började klä av mig, snart låg al, och jag stod framför henne, naken och med bultande lem.. En droppe försats glimrade på toppen av mitt ollon.. Tyvärr hade jag inte friserat mig på ett bra tag, och dessutom var jag knappast nyduschad, så jag tittade mot badrummet, och hon fattade vinken, och föste mig mot duschen. På något sätt fick hon av sig sin dress på vägen, hon hade nog Ã₝glömtÃ₝ underkläderna.. Snart stod vi nakna tillsammans i duschen, min dreglande kuk pressades mot hennes mjuka mage, och började tvättstilla och njöt medan hennes mjuka händer svepte över min kropp. Så såg hon på mig, och gav ett tecken mot mig att stå kvar. Hon slank ut ur duschen och kom tillbaka med rakprylar, ivrigt löddrade hon in min stake och pung, det var underbart skönt att känna..

- Du gjorde ju mig fin, så nu är det min tur, sa hon och log lyckligt medan hennes händer dansade över mina känsligaste delar, min lem darrade otåligt i hennes händer. Snart gled rakhyveln över min lem, pung och hon fortsatte hela vägen bakåtÃ₦ Försiktigt löddrade hon in runt mitt rumphål, jag stönade av upphetsning medan hon lekte med mig, och snart var jag lika slät och len hela vägenÃ₦ Så tog hon duschen och sköljde av mig, stolt betraktade hon sitt verke av duschen och torkade mig, hon föste ut mig ur duschen och torkade av sig själv innan vi åter gick in i hennes sovrum.
- Ta mig! Gör vad du vill! Jag måste få känna dig, överallt! Hennes uppmaningar var överflödiga, jag hade kunnat gå genom väggar för att få ta henneÃ₦


Jag tryckte hennes sköna kropp mot mig och kysste henne hett, mina valkiga händer smekte över hennes rygg, ner mot den lilla sköna rumpan, kupade sig runt hennes kullarÃ₦ mina finn mellan låren, och fann värmen och hennes våta grottaÃ₦ Jag sjönk ner framför henne och sög lystet på hennes ljuvliga bröst, min tunga dansade över hennes styva hallon, jag sög på dem, smånafsadeÃ₦. Alltmedan hon stönade uppmanav tvål och lustfull kvinna. Som ett vilddjur slickade jag över den lena huden, min tungspets letade sig in mellan hennes läppar som välkommet öppnade sig för min flinka tungaÃ₦ När jag nuddade hennes knopp darrade hon till och vacklade bakåten, med en duns la hon sig på rygg och jag följde lystet efterÃ₦

Med öppen mun anföll jag hennes muskulle, jag sög på hennes små fjärilsvingar medan min tunga söte och fann alla hennes innersta känsliga områdenÃ₦ Jnne på mage, och lyfte upp den vackra rumpan mot mig, för att sedan överösa henne med heta kyssar.. Mina kyssar sökte sig neråt och inåt mellan hennes lår, och snart dansade min tunga över hennes vidöppna grotta och mellangård, och snart lekte tungspetsen över hennes lilla rosÃ₦ Med ena tummen började jag att smeka hennes musÃ₦. Den lilla knoppen stod stolt ut medan jag lekte med den och min tunga borrade lätt mot hennes minsta öppning..
- Vad gör du med mig? Det är ju s, jag blir tokig! Hon nästan skrek ut sin lust medan hon stötte sig mot migÃ₦ Jag darrade av lust, min stake vippade av upphetsning när jag reste mig upp för att få känna hennes insida.. sakta närmade jag mig hennes hala blomma med mitt storajag hann knappt att nudda hennes öppning förrän hon omilt trädda upp sig på mitt skaftÃ₦ ända in till roten!
-
Innan jag hann att börja att borra i hennes heta kärlekstunnel, började hon att ivrigt stöta mot mig, det var undeennes mussla var så skön, så het, så hal men samtidigt räfflig och trång, det var som om tusen tungor dansade över min kuk! Jag blötte min ena tumme i hennes saftiga mussla, och började smeka över hennes lilla anus, och hon kom direkt! Hennes skrik ekademellan väggarna när hennes kropp slets av orgasmkramperÃ₦
Hon stannade upp, och då började jag istället att stöta i henne, hennes rosett öppnade sig för min tumme och när jag mjukt masserade öppningen kom hon igen! Jag kunde känna huråda sköna öppningar grep hårt runt min granithårda stake och min hala tummeÃ₦ Jag kände hur satsen kokade i min pung, jag hade inte långt kvar nu!!

Då hördes ett ljud, garderobsdörren öppnades! Stel av skräck, men med bultandela på bara, ge henne vad hon behöver! Jag var fortfarande lite virrig, men kåtheten tog snart över och hennes grotta mjölkade min lem så sköntÃ₦ Jag började att djupt stöta i henne medan hennes man formligen knullade hennes mun! Hon var i sjuen, och sög lystet på hans stake, och jag förstod att detta var ingen tillfällighetÃ₦ de hade planerat allt! Det var därför jag skulle komma först kl. 3Ã₦.

Med ett vrål började han pumpa in sin sats i hennes mun, o jag närmade mig kokpunkten själv, min kuk började smårycka, pungen spändesÃ₦. Och hon slängde sig framåt!! NEJ!! INTE NU!! Min ryckande stake vippade i luften, höfterna juckade vilt medan ollonet sökte efter värmenÃ₦. Hon var sng, drog upp mig mellan brösten, hennes händer sökte sig ner över rumpan och började mjukt massera mitt anusÃ₦jag han inte mer än stöta tre-fyra gånger mellan brösten innan det gick för mig! Vild juckande mellan de sköna kullarna formligen blåen ur mig, hon höjde sitt huvud för att kunna suga på mitt ollon, och det fick mig att komma ändå kraftigare! Det svartnade för min ögon när hon sög sig fast runt min pumpande kuk och hennes fingrar pullade mitt känsliga anusÃ₦ och jag komÃÂ!

OJOJOJÃ₦Ã₦ jag störtade ner i sängen med bultande hjärtaÃ₦ pustandeÃ₦.
Hon såg på mig och skrattade:
- Blev du kanske överraskad?
Om jag blevÃ₦Ãâ‚Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: JamesBond

  • Publicerad Publicerad: 2005-08-11

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter