Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Överaskningen

Han hade förberett allt inför hennes ankomst. Han hör hur ytterdörren öppnas och hans kuk börjar att spänna i de tajta byxorna. Han hör ett skratt från hallen och förstår att hon har hittat hans lapp. Lampljuset släcktes och hennes tysta steg ledde in i vardagsrummet.

Ljuset från stearinljusen lyste upp hennes vackra figur. Hon hade kort hår som ramade in hennes ansikte. Håret var gyllene och hennes figur var spenslig men ändå feminin.

Nästa lapp som han lagt fram låg på bordet. I soffan låg det som hon skulle ta på sig. Hon log och leendet fick hennes skrattgropar att framträda på ett charmerande sett. Trots att han inte syntes och inte gett något ljud ifrån sig var det som om hon anat att han var där.

Honbörjade att långsamt klä av sig. Först drog hon tröjan över huvudet och drog långsamt av sig den kortärmade tröjan också. Den svarta bh:n framhävde brösten. Hon smekte sina bröst och slöt ögonen och det syntes tydligt att hon njöt. Han kände där han stodi mörkret hur hans kuk styvnade allt mera. Han fick undertrycka ett stön.

Hon knäppte upp bh:n och slängde den på golvet, så knäppte hon upp byxorna och smekte sin fitta genom trosorna, med ett stön drog hon ner dem och satt där naken framför honom. Hon var så vacker att han ville gå fram och älska med henne just där och då. Men han behärskade sig genom att tänka på vad han sedan skulle göra.

Nu fingerpullade hon sig och hennes fingrar glänste av hennes safter. Motvilligt slutade hon och drog på sig den svart-röda bodyn. Bröstvårtorna lämnades bara och pekade styva rakt ut. Sedan satte hon sig på knä med ryggen mot dörren och händerna på ryggen. Hon slöt ögonen och väntade.

Han lät henne vänta ett tag sedansmög han försiktigt fram och låste fram hennes händer på ryggen med handbojor. En scarf fick fungera som ögonbindel. Så lät han sin kuk slippa ut i det fria och band henne liggande på rygg över bordet. Huvudet hängde över kanten och han tryckte utan nåd in sin kuk i hennes mun och kom nästan med en gång djupt ner i hennes hals.

Samtidigt som han kom ringde hans mobil. Han tog upp den och svarade. Efter en stund lade han på och gick ut i köket. Snart ringde det på dörren och in kom två killed ett stort stånd på bordet. Hon fick lägga sig ovanpå och de hjälptes alla åt att styra in kuken i den våta fittan. Hon stönade när den gled in och hon lät sig villigt knullas av den främmande kuken.

När det höll på att gå för hennes såkände hon ett ollon mot sitt anus. Hon försökte dra sig undan men händer höll henne kvar på plats. Samtidigt som han i baken med en häftig stöt trängde sig förbi ringmusklen fick hon den tredje kuken i munnen.

Hon drevs obevekligt mot en megaorgasm och alla kom samtidigt. När de drog sig ut fick hon slicka alla kukar rena och de två andra killarna gick lika tyst som de kommit sin väg.

Han släpte loss henne och bar henne ömt in till deras säng där han lade ner henne. Han drog fingrarna lätt över hennes kind och tryckte en kyss på hennes mun sedan knöt han upp skarfen och blickade ner i hennes klarblå ögon. Hon log och smekte honom lätt tillbaka. Sedan älskade de mjukt och förenades ännu en gång i orgasmens skimrande värld.

Efteråt somnade de i varandras armar och var lyckliga över att de hade funnit varandra.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NinaPina

  • Publicerad Publicerad: 2008-05-11

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter