Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Oväntad njutning (Badet 3)


Jag vaknade vid nio. Kände mig både utsövd och pigg, men jag sträckte på mig och låg kvar ännu en halvtimme innan jag gick upp. Var det lördagsmorgon så var det, då ska man slöa lite. Helg, men ändock hade jag en hel del arbete som jag var tvungen att stöka undan innan måndagen. Jag drog på mig morgonrocken och gick för att fixa frukost.

Med kaffekoppen i ena handen och en smörgås i andra gick jag så mot soffan för att knäppa igång datorn och börja dagen. När jag gick förbi fönstret där jag föregående två kvällar hade fått mitt livs mest erotiska uppvisningar, så kunde jag inte låta bli att stanna till och kasta en blick mot hennes fönster. Persiennen var fortfarande neddragen.


Jag vaknade långsamt upp ur min djupa sömn. Jag blundade hårt för att hålla kvar bilderna från min otroliga dröm. Han hade just varit på gång att kyssa sin väg nedför min mage mot min värkande fitta, och hans mun var så härligt varm… Irriterat blinkade jag till. Drömmen vägrade att konkretiseras utan flöt bara i väg och jag insåg att det inte var någon idé; drömmen var förlorad för den här gången.

Jag kikade på klockan, den var strax efter tio. En alldeles lagom tid att vakna på, inte så konstigt heller, eftersom jag direkt efter jobbet dagen innan hade varit på middag med två kollegor och därtill druckit tre glas vin och efter det en drink. Kanske var det därför jag varit så vågad framför fönstret när jag kommit hem? Det sög till i magen bara jag tänkte på det. Jag hade smekt mig själv till orgasm vid fönstret alldeles framför ögonen på en naken man, som också smekt sig själv! Och det hade varit två fönster och en hel väg mellan oss… Det var en otroligt syndig upplevelse, men så otroligt erotisk. Jag sträckte upp händerna över huvudet och sträckte lättjefullt på hela kroppen, som en katt. Jag stoppade fötterna i mina varma fårskinnstofflor, på något sätt frös jag om tårna trots att det bara var höst, och tog på mig en kimono och knöt skärpet på den medan jag gick mot fönstret för att dra upp persiennen. Halvvägs uppe fann jag mig stirrandes rakt in i något som måste vara mannens vardagsrum. Han satt i soffan framför en bärbar dator iklädd en mörkgrå morgonrock. Jag såg hur han rynkade ögonbrynen och drog ena handen genom sitt rufsiga hår. På något konstigt sätt kändes det mer intimt att titta på honom nu, när han var omedveten om att han var iakttagen, än att se honom runka naken vid fönstret. Jag fick en oemotståndlig lust att gå över till honom, slita av honom morgonrocken och rufsa till hans hår ännu mer, men jag stod emot den impulsen och gick för att fixa frukost istället.


Jag tittade upp i lagom tid för att se henne vända sig bort från fönstret. Det långa håret flög upp innan det landade på kimonon när hon med snabba steg gick ut ur rummet. Hon hade sett mig, så mycket var klart. Frågan var hur länge hon stått där och tittat. Tanken kittlade mig och jag kände hur jag började bli upphetsad. Skulle gårdagens uppvisning upprepas, eller skulle vi rent av kanske gå längre? Jag blev med ens säker på att jag ville ha henne. Jag ville känna den där kroppen under mig, över mig, omkring mig. Ville låta händerna glida genom hennes fantastiska hår, smeka varenda kurva och kyssa varenda millimeter av hennes hud… Men hur? Vad skulle hon säga om jag gick över till henne och knackade på och artigt frågade om hon ville knulla? Jag skakade på huvudet, jag fick nog försöka hitta på något bättre än det. Jag gick och ställde mig framför fönstret. Det lyste inne i något som jag tidigare listat ut måste vara klädkammaren, och när det släcktes och hon kom ut var hon fullt påklädd; långbyxor och t-shirt. Jag stod kvar vid fönstret och såg när hennes stora port öppnades och släppte ut henne, nu med en blå jacka över kläderna. Jag hoppades att hon snart skulle komma tillbaka.


Jag öppnade dörren till bageriet. Nyköpt bröd var något jag ibland unnade mig på helgerna, fick morgnarna att kännas lyxigare och självklart lite längre. Nu var det ju snarare förmiddag än morgon, men sak samma.

Med papperspåsen i handen gick jag med snabba steg tillbaka mot min lägenhet. Dagens andra kopp kaffe skulle avnjutas med det färska brödet. Utanför porten stannade jag för att slå in koden och en tanke slog mig plötsligt: tänk om jag skulle gå över gatan och knacka på hos honom istället? Tanken kittlade, jag undrade hur han skulle reagera. Jag skakade på huvudet, för trots att jag hade blivit presenterad för honom dagen innan så mindes jag i alla fall inte hans namn, så det sprack på det. Och frågan är ju om jag överhuvudtaget vågade. Min mage gjorde en volt bara av tanken på att ringa på. Tänk om han skulle ställa sig helt oförstående… Snabbt tryckte jag in koden och sprang de två trapporna upp till min dörr.

Just som jag satt och läste sportsidorna i DN och tog en tugga i mackan så kom jag ihåg: min syster och mamma skulle komma på lunch i dag! Klockan ett närmare bestämt, och nu var klockan halv tolv. Fan!


Nästa gång jag tittade in i hennes fönster så såg jag ytterligare två kvinnor skymta förbi. Klockan var runt tre och jag hade gjort klart jobbet för i dag. Om jag någonstans haft en tanke att gå över till henne så slog jag den definitivt ur hågen nu, när hon uppenbarligen var upptagen. Jag bestämde mig i stället för att ta en joggingtur och gick för att byta om.


Jag tittade ut genom fönstret lagom för att se honom, iklädd träningskläder, komma ut ur porten och jogga bortåt mot parken. Samtidigt hörde jag min mamma och syster ropa till mig och jag gick till dörren för att säga adjö till dem.

Jag såg direkt när han kom gåendes tillbaka. Jag hade satt mig i fåtöljen vid fönstret med en bok, men om sanningen ska fram så hade jag mest suttit och spanat ut på gatan i hopp om att få syn på honom. Och här var han nu. Han hade en ljusgrå collegetröja till mörkblå träningsbyxor, och jag såg hur svetten hade bildat en triangel i halslinningen och när han vände sig om för att stretcha vaderna mot husväggen så såg jag att han var svettig på ryggen också. Jag blev torr i munnen av åsynen av honom. På darrande ben ställde jag mig upp och brydde mig inte om boken som med en duns ramlade i golvet. Jag strök med lätt hand över mina bröst och kände hur bröstvårtorna styvnade under min tunna tröja och behå. Hela min kropp skrek på en sekund efter honom. Jag ville ha honom. Nu. Slita av honom kläderna och slicka hans svettiga bröstkorg, känna hans magmuskler vibrera under mina händer. Min andhämtning blev tyngre av tanken. Just då vände han sig om och tittade upp mot mitt fönster. Jag stod stadigt kvar och tittade på honom, med munnen lätt öppen och med glansig blick. Jag såg att han förstod och hur han brottades med vad han skulle göra. Till sist vann väl den djuriska driften och åtrån över förnuftet och han skyndade sig över gatan mot min port. Med andan i halsen vände jag om och rusade mot dörren för att låsa upp porten. Jag låste även upp min egen dörr och väntade på honom i dörröppningen. Jag hörde hans snabba steg uppför trapporna.


Så fort jag såg henne i fönstret, hur hon stod och tittade på mig med, vad jag tyckte vara, längtansfull blick, så bestämde jag mig för att gå upp till henne. En snabb tanke om att gå upp till min egen lägenhet och ta en snabb dusch och byta om för att sedan gå över till henne for genom mitt huvud, men jag slog snabbt i väg den. Det här kunde inte vänta. Jag ville ha henne nu, och om jag tolkat det rätt så ville hon ha mig också. När jag gick mot porten slog det mig att jag varken visste hennes namn eller i vilken lägenhet hon bodde, men i detsamma som jag kom fram till porten så låstes den upp med ett surrande läte. Hon hade förekommit mig. Jag tog trappan med stora kliv, två trappsteg i taget, men ändå tycktes den evinnerligt lång. Så tittade jag upp, och där stod hon framför mig. Jag tvärstannade, det var två trappsteg kvar på trappan, men med ens blev jag osäker. Men jag såg in i hennes ögon, och när hon särade de torra läpparna så tog jag de två sista trappstegen och stod så med mindre än en halvmeter mellan oss. Om hon inte ville ha mig, så fick hon säga det nu, det var upp till henne.

- Jag vill… Började hon, men sen kastade hon orden åt sidan och kastade sig i stället om min hals och tryckte sina läppar mot mina. Jag var inte sen att besvara hennes heta kyss och backade henne hastigt in i lägenheten och stängde dörren efter oss. Jag slet mig från kyssen och smekte med handen över hennes hår, kupade händerna om hennes ansikte innan jag kysste henne hårt igen. Hennes händer gled ner till mina höfter och kramade om min rumpa. Jag kände hur händerna gled upp och under min tröja och hur de gled över min svettiga rygg. Våra tungor slingrade sig om varandra samtidigt som jag kände hur hon med naglarna rev mig över ryggen, jag stönade hest mot hennes mun. Jag släppte greppet om hennes ansikte och lät istället händerna glida genom hennes hår, detta ljuvliga hår som jag nog avgudat ända sedan den där första kvällen när hon blåste det torrt. Mina händer fortsatte utforskningen ner över hennes axlar och fram till hennes bröst. Jag kunde känna de styva bröstvårtorna genom tygen och det hetsade upp mig något fruktansvärt. När hennes händer gled över från min rygg till min mage så spändes mina magmuskler och jag stönade återigen. Hon rev med naglarna och det var så skönt. Men jag kände mig tvungen att påpeka:
- Jag har inte duschat, jag är svettig… Men hon avbröt mig:
- Jag vet. Det var det enda hon sa innan hon återigen täckte min mun med sin och började rycka i min tröja för att få av den. Jag sträckte lydigt upp mina armar och släppte hennes mun så att hon kunde få av mig tröjan. Hon kastade i väg den och lade sina händer på min bröstkorg och spretade isär fingrarna. Min temperatur, som svalnat förut efter joggingturen, hade börjat öka igen. Hon böjde ner huvudet, sträckte ut tungan och slickade min svettiga bröstkorg från mitt hjärta och upp till halsgropen. Sedan ner igen samma väg innan hennes mun omslöt min ena bröstvårta och mitt hjärta nästan stannade. Det var gudomligt skönt att känna hennes tunga cirkla runt min bröstvårta samtidigt som hennes händer gled neråt, smekte över min mage och började rycka i mina byxor. Jag stoppade hennes händer, jag ville klä av henne först.


Han fångade mina händer i ett fast grepp när jag ville ta av honom hans byxor. Jag tittade upp på honom och kysste honom igen. Han ändrade greppet så att han höll mina händer med en av sina medan den andra handen gled in under min tröja och upp mot mitt bröst. Jag andades tungt när han kupade sin hand om bröstet och gned med tummen mot min styva bröstvårta. Han tittade mig stint i ögonen under tiden han smekte mig och jag kände hur mina kinder färgades röda av upphetsningen. Han drog bort handen och tog tag med båda sina händer om mina och förde dem bakom min rygg där han återigen bytte till sitt enhandsgrepp, på det här sättet stod vi nu mycket närmare varandra. Han smekte mig med sin fria hand över ansiktet, över brösten och magen utanpå tröjan innan han stannade vid linningen på kjolen jag bar. Han tittade mig fortfarande i ögonen när han smög ner handen vid linningen och även innanför mina trosor. Mina ögon spärrades upp när han tryckte handen lätt mot min rakade fitta och lät ena fingret glida in mellan mina blygdläppar. Jag var våt så det var inget problem för honom att låta ännu ett finger glida in i skåran. När han med ena fingret gned mot min klitoris så kunde jag inte annat än att stöna av kåthet. Med en snabb rörelse fick han in ett finger i mig och jag skrek till av förvåning och njutning. Jag kände att jag var nära att komma bara av denna lätta stimuleringen och mina knän blev alldeles skakiga. Han drog ur fingret och drog bort sin hand. Som förtrollad såg jag hur han visade fingret för mig, det glänste av mina safter, innan han stoppade in det i sin mun och sög av saften. Jag kysste honom och kände smaken av mig själv på hans tunga. Just då släppte han taget om mina händer och drog istället ner min kjol och mina trosor i ett enda drag. Med sin blick i min knäböjde han framför mig, smekte min rumpa med sina händer innan han lät sin tunga glida längs med hela skåran, fortfarande med ögonen fästa vid mina. Jag stönade till och vacklade, tog tag med mina händer kring hans huvud och pressade honom mot min fitta. Han tog ett fast tag om min rumpa och använde tänder och tunga för att få mig att njuta än mer. Han bet och slickade överallt utom just på min klitoris som så gärna ville få uppmärksamhet. Han lät tungan glida in i min fitta och jag stönade högre. En snabb slick över klitoris innan han slet sig och tittade upp på mig.
- Ta av dig tröjan och behån. Jag vill se dig smeka dina bröst. Jag andades ut i ett darrigt andetag och tog av mig tröjan och därefter behån. Släppte dem till golvet och kupade händerna kring brösten. Både för att dölja dem, jag var fortfarande på något konstigt sätt nervös framför honom, men också för att jag ville känna bröstvårtorna mot mina händer.
- Slicka på fingrarna och smek bröstvårtorna… snälla? Stönade han och när jag såg hans kåta blick kunde jag inte annat än att lyda hans befallning. Utstuderat slickade jag på mina fingrar och lekte med bröstvårtorna. Jag stod nu naken framför honom som fortfarande hade på sig både byxor och skor. Jag borde ha känt mig underlägsen honom, men i och med att han satt på knä framför mig och så tydligt visade att han var upphetsad, att jag gjorde honom upphetsad, så kände jag snarare makt. Han sträckte upp sina händer och lade dom över mina. Jag tog bort mina händer och kände så hans händer mot mina bara bröst. Den här gången stönade vi båda två samtidigt, och han förde sitt ansikte mot min fitta och slickade mig febrilt. Hans stönande tystnade när han begravde ansiktet mellan mina ben medan mina stönanden bara ökade i takt med att jag närmade orgasm. När jag återigen tog tag med mina händer kring hans huvud så gled hans händer ner och kramade min rumpa. Knådade och smekte den, lät några fingrar glida ner mellan min skåra bakifrån och hämtade saft från min fitta, för att sedan med försiktiga fingrar massera min ringmuskel. Rysningar började spridas i min kropp, det kittlade i tårna, i magen, ja, överallt kände jag den annalkande orgasmen komma allt närmare. När han ytterst försiktigt pressade in ett finger i min bak och samtidigt lät sin tunga virvla snabbt över min klitoris så kom jag. Jag gav till något mellan ett stön och ett skrik samtidigt som jag pressade hans huvud hårdare mot min fitta och juckade mot honom, alltmedan han fortsatte slicka… Helt utmattad kände jag att knäna vek sig för mig och jag segnade ner i hans famn.


Jag andades med flämtande andetag när hon gled ner i min famn. Hennes kåtblanka ögon mötte min triumferande blick. Jag är säker på att jag var självlysande; jag kände mig stark och oövervinnelig efter att ha givit henne orgasm. Hon kysste min våta mun, våt av safterna från hennes kön. Kysste mig grundligt, som om hon ville känna smaken i hela min mun. Hon lät sina läppar vandra vidare, ner över kinden, halsen där hon lekte med tungan i halsgropen. Smekte med händerna över min mage, där musklerna nästan darrade av lust, och lät återigen läpparna glida över min svettiga bröstkorg, omslöt ena bröstvårtan med sin mun och gick sedan över till den andra. Min kuk var redo under mina byxor, och hon knådade den genom tyget. Jag stönade av kåthet och när hon drog ner byxorna och kalsongerna i ett drag så slog mitt hjärta ett dubbelslag.

Hennes händer hade ett stadigt tag runt min kuk. Hon lät sin tunga glida över sin ena tumme som på så sätt blev våt och gled lättare över ollonet. Jag stönade och blundade hårt. För ett ögonblick trodde jag att det skulle för mig på en gång, utan att jag skulle kunna göra något åt det, men hon kände nog på sig vad som skulle hända för hon saktade ner lite med sina smekningar. Jag stönade i takt med hennes runktag, och det var så skönt. Jag satt fortfarande på knä och lutade mig nu bakåt på händerna.
- Vill du känna min mun runt din kuk? Jag hörde hennes röst som om den vore långt borta och jag blinkade förvirrat när jag insåg att runkningarna hade upphört. Jag såg på henne; hennes numera rufsiga hår, stora ögon och lätt särade läppar, och kunde bara nicka när jag insåg vidden av hennes fråga.
- Kom då, sa hon och sträckte sin hand mot mig samtidigt som hon reste sig. På vingliga ben försökte jag följa efter, men stoppades snart av mina träningsbyxor som fjättrade mina fötter. Hon skrattade till, ett hest, sexigt skratt, och böjde sig ner för att hjälpa mig.
- Ska jag hjälpa dig av med kläderna? Frågade hon med tillgjort barnslig röst, och brast sedan ut i skratt igen. Jag kunde inte annat än att skratta med henne, och det bröt väl på något sätt den spända stämningen som infunnit sig. När vi med gemensamma ansträngningar fått av mig alla kläder så kändes det därmed helt naturligt att dra henne till mig och kyssa henne. Hårt omfamnande varandra stapplade vi in i sovrummet och sjönk ner på hennes säng. Jag viskade:
- Du är så förbannat sexig. Och på hennes belåtna spinnande förstod jag att det var en bra sak att säga. Hon lät återigen kyssa sin väg nerför mitt bröst och återigen njöt jag till fullo av det. Jag låg bara halvt på sängen, men benen utanför, och med några lätta knuffar fick hon mig att vända om så att jag låg på rygg, med benen särade och fötterna i golvet. Hon lät sitt långa hår mjukt smeka min kuk, och den fjärilslätta berörningen var underbar. Hon slöt sin hand om kuken och nästintill outhärdligt långsamt såg jag hur hon sänkte sin mun mot min kuk, med sina ögon som fastlåsta i mina. Tungan slickade lätt på ollonet, gled ner över ollonflänsen och så upp över på andra sidan. Det var så skönt. När hon sedan lät kuken glida in i sin mun så var det skönare än någonsin. Jag fattade tag om hennes hår och kramade det hårt när hon började suga på allvar.
- Jag… mmm… kommer snart! Stönade jag fram och hon slutade genast att suga och gled istället upp över mig. Hennes fantastiska bröst hängde över mig och jag var inte sen att sluta ena bröstvårtan i min mun. Resultatet blev att hon stönade och jag tog ett fast grepp om hennes höfter. Hon mumlade något ohörbart och jag frågade vad hon sa.
- Jag vill ha dig! NU!
- Kondom, kraxade jag fram. Hon blinkade till, som om hon nyss vaknat, innan hon sträckte sig mot byrån och fick fram en kondom. Med händer darrande av kåthet trädde hon försiktigt på kondomen. Sedan, samstämmigt, som om vi gjort det hundratals gånger med varandra, så reste jag mig upp i sittande läge samtidigt som hon tog ett fast grepp om min kuk och, med mina händer på sina höfter, lät den tränga in i sig. Våra njutningsfyllda stön blandade sig med varandra när hon sjönk in ända till roten av min kuk. Jag sökte hennes mun med min och vi kysstes medan hon började röra sig upp och ner i mitt knä.


Jag hade honom längst inne i mig, så långt in han kunde komma, och det var så skönt. Hans händer knådade min rumpa och hjälpte till med att hålla takten. Blodet rusade i hela kroppen, jag var så kåt! Hans händer gled upp och hittade mina bröst, klämde ihop dem och slickade på bröstvårtorna, bet och sög och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Sinnesförnimmelserna överföll mig. Jag hörde på avståndet hur han mumlade, viskade och ibland nästan skrek fram ord, det var först när han viskade rakt i mitt öra som jag hörde vad han sa:
- Du är så skön… jag vill…mmm, du är så… Det var bara nonsensord, men att höra hans upphetsade röst så direkt gav orden en innebörd. Min klitoris stimulerades intensivt mot hans blygdben och hans kuk var så hård och stor inuti mig och innan jag visste ordet av så svävade jag som på moln. Fyrverkerier exploderade i mitt huvud, ljud någonstans mellan skrik och stön kom över mina läppar och hans stora händer tryckte mig nedåt, så hans kuk kom än längre in i mig och så ryckte han till, ropade högt innan han tappade andan när jag slog mina armar hårt omkring honom. Tätt hoptryckta satt vi sedan, medan orgasmen långsamt lämnade oss i ett skönt, avslappnat tillstånd. Hans händer gled långsamt, men rytmiskt, upp och ner över min rygg. Han vände på huvudet så att hans ansikte begravdes i mitt hår och jag kände hur han andades in djupt. Fortfarande med ett fast grepp om mig lutade han sig bakåt och snurrade sedan runt, så att jag nu låg på rygg under honom. Han lättade på greppet och lutade sig med händerna på ömse sidor om mitt huvud. Han granskade mig noggrant.
- Jag vet inte ens ditt namn, sa han med förbryllad röst.
- Rebecca.
- Rebecca, upprepade han, som om han smakade på namnet. Rebecca, jag heter Robert. Och jag vill bara upplysa dig om att jag inte brukar bete mig riktigt så här i vanliga fall. Det sista sa han med ett stort leende, som visade hans glittrande tänder och gjorde att jag vill smaka på det leendet. Efter kyssen sa jag:
- Då kan jag upplysa dig om att jag inte heller brukar bete mig så här. Men vad kan jag säga, du förtrollade mig… De sista orden möttes av ett förtjusat skratt.
- Säger du det? Jag förtrollade dig? Men då måste jag erkänna att du förtrollade mig redan när jag såg dig för första gången. Då hade du inte mer kläder än nu på dig och jag drömde om att kyssa dig över hela kroppen. Så här. Och så kysste han min panna, ögonlock, kind, men när han började glida nedåt så stoppade jag honom.
- Jag tror jag förstår vad du menar.
- Nja, jag är inte så säker på det, låt mig visa mer… sa han och fortsatte kyssa mina bröst. Jag satte händerna mot hans bröstkorg och puttade i väg honom och snurrade runt så att jag hamnade överst. Jag låste hans armar längs hans sidor.
- Jag måste alltså ta i med hårdhandskarna med dig. Annars kan ju inte jag berätta vad jag tyckte första gången jag såg dig. Då tyckte jag att du verkade både ointelligent och fåordig, men det var ju innan jag hade hört dig prata och sett dig naken… För nu verkar du inte alls särskilt ointelligent. Jag kysste hans bröstkorg och lät mitt underliv pressas mot hans. Jag kände hur hans kuk började styvna igen.
- Och fåordig verkar du inte heller… Hur kunde jag ta så fel? Jag lät min tunga rita mönster på hans bröstkorg och hörde hur han stönade. Jag lyfte huvudet och mötte hans blick.
- Tycker du om det, Robert? Han nickade med sin blick i min.
- Bra. Jag fortsatte slicka hans bröst och släppte taget om hans armar så att han kunde lägga armarna om mig.
- Får jag stanna här i kväll? Frågade han med händerna knådandes min rumpa, han rev lätt med naglarna, över rumpan och upp över ryggen. Jag stönade, lyfte huvudet och log mot honom.
- Du får stanna så länge du vill.
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Engla

  • Publicerad Publicerad: 2005-03-06

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter