Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Otrogen i Stockholm

Det var en onsdag i mitten av december och jag var i huvudstaden för att gå på ett kundevenemang och hade precis tagit in på mitt hotell. Men rummet var inte klart än så jag tog en promenad så länge. Hade knappt hunnit gå så långt, bara kommit ner till Sergels torg då jag hör en röst ropa Nicke. Vänder mig om och där kommer min sambos kusin Marie gående.

Vad gör du här frågar hon och ger mig en kram som hälsning.
Berättar vad jag ska göra och att det blir övernattning här innan jag tar tåget hem imorgon.

Vad gör du själv här frågar jag eftersom hon bor i Falun.
Är på 3 dagars kurs med några lärarkollegor svarar hon och åker hem på fredag men nu är jag ute på lunchen och tittar efter en julklapp.
Vad trevligt svarar jag och vi småpratar lite till.
Sen när vi ska skiljas åt kramas vi igen och hon frågar om jag har tid för en drink ikväll och lite mer prat.

-Självklart svarar jag.
-Vad bra, vi har middag runt 19 men jag messar dig när den är avslutad så kan vi ses svarar Marie.
Hon börjar gå i väg och jag tittar efter henne och tänker vad trevligt att hon föreslog det för till Marie har jag haft ett gott öga i alla år. Kanske skulle jag kunna få en intressant kväll men troligtvis vill hon nog bara prata lite. Hon hade ju trots allt varit gift med samma man, Thomas i över 38 år och jag hade varit tillsammans med Cecilia nästan lika länge.Eftermiddagen släpar sig fram när jag lyssnar på leverantörens föredrag och när det äntligen blir dags att avrunda för middag skyller jag på att jag inte kan deltaga då jag måste tillbaka till hotellet då jag känner att det är en migrän på väg. Kommer till hotellet, öppnar en öl och sätter mig ner i fåtöljen och funderar på vad som kan hända ikväll. Marie har jag som sagt alltid haft ett gott öga till. När vi hälsat genom att kramas så har det nog varit någon sekund för länge från båda men man vet ju inte. Och definitivt har jag tänkt på henne när jag runkat och även någon gång vid de få tillfällen Cecilia och jag haft sex också.

Ringer det plikttrogna samtalet hem innan jag tar en dusch, måste ju lukta gott och vara ren om vi ska ses. Klockan närmar sig halv åtta och blir åtta innan jag går ut från hotellet. Hittar en liten italiensk kvarterskrog som jag sätter mig på. Beställer in en pasta och ett glas rött. Har lite svårt att koncentrera mig på maten utan sitter och tittar på telefonen och väntar på messet. Det kommer inget och klockan tickar på och tänker att hon nog inte kommer höra av sig ändå.

Ser mig omkring i lokalen och vid bordet bredvid sitter ett par som jag i smyg tjuvlyssnar på. Det låter som de är på en första date, kanske Tinder eller någon annan datingapp. Han klädd i t-shirt, hon i fin klänning, sminkad och uppklädd för något trevligt men jag ser att hon inte känner sig bekväm med daten då han bara sitter och skryter om hur duktig försäljare han är. Hon kastar blickar åt mitt håll, fastnar i ögonen och ser ut som hon försöker säga hjälp mig.

Funderar på om jag ska försöka bryta in och stöta på henne för att få sällskap i natt på rummet men hade ju lovat Marie att vi skulle ta en drink. Fan också hur ska jag göra? Klockan närmar sig 22 och ingen signal från mobilen. Tar upp den och tittar, ser att det kommit ett mess för en kvart sen. Jag hade haft den kvar på ljudlös sen föredraget.

Ja ja då blir det drink med svägerskan tänker jag och svarar henne. Får svar tillbaka då hon säger att hon bor ju på Sheraton men att vi skulle kunna ses på High Bar på Vasagatan för de hade ätit på en restaurang i närheten.

Det kan vi göra, det tar nog bara 10 minuter för mig att gå dit svarar jag.
Vad kul, då ses vi snart, kram fick jag till var tillbaka.
Jag tar och betalar min mat och hastar sen i väg med lätt småspringande steg för att hinna så nära de 10 minuter som jag sagt att det skulle ta.

Kommer fram till baren och där står hon precis innan dörrarna och väntar. Vi tar ett bord vid sidan och när hon tar av sig jackan synar jag henne. Hon verkar klätt upp sig och gjort sig vacker i alla fall. En svart urringad topp som gör att man ser hennes byst. Brösten är inte jättestora men något större än normal skulle man kunna säga och definitivt större än Cecilias. Lockat det skulderbladslånga blonda håret som normalt inte var till frissat utan mer som på en lärare om ni förstår vad jag menar? En svart knälång skinnkjol, svarta strumpor, ankelkängor med hög smal klack. Hårdare sminkad än normalt, röda målade läppar och naglar i matchande rött. Läcker kvinna far det genom huvudet när hon vänder sig om och ger en kram som hälsning. Visst håller hon den något längre än brukligt hinner jag tänka samtidigt som jag drar in hennes parfymdoft som doftar svagt av vanilj och mysk. Den hon använt sig i många år, doftar förföriskt. Jag känner hur det hoppar till i magtrakten och längtan efter mer infinner sig.

-Vill du ha ett glas Prosecco frågar jag?
Det blir bra!
Beställer det från kyparen som kommer fram och det dröjer inte länge innan det står två glas på bordet. Lyfter det ena och säger skål, det här var ju trevligt. Ja svarar hon och ler.

Vi sitter och pratar om ditt och datt som om familjerna och det som händer i vardagen.

Sen glider hon in på att hon är så ensam långa stunder eftersom Thomas är på resa i jobbet så ofta och barnen har ju flyttat ut. Han har ju världen som arbetsfält.

Man behöver ju närhet och jag behöver det extra mycket säger hon försiktigt.
Vad menar du då?
Älskar sex men det är ju inte lika roligt ensam.
Nej, det vet ju jag mycket om. Cecilia har inte samma behov som mig svarar jag.
Isen var bruten och det eventuella tabu som man kunde ha känt är försvunnet. Vi pratar vidare, nu med mer flörtande ton och jag tänker det här blir nog en bra kväll när hon plötsligt lutar sig fram och viskar mjukt i mitt öra. Glasen har ju varit tomma en stund nu. Ska vi inte gå till mitt hotell och ta oss ett ytterligare ett glas?

Vi tar en promenad längs gatorna fram mot hennes hotell. Hon tar armkrok med mig utanför puben eftersom det är så halt och moddigt som hon säger. Gör inget svarar jag, då får jag ju dig nära och ler. När vi närmar oss hotellet säger hon att vi det kanske inte är så bra att sitta i baren. Jag är här med tre kollegor och det vore jobbigt att de ska få något att skvallra om. Fixar det, väntar du på mig så handlar jag något svarar jag.

Jag står utanför hissen, bor högst upp så vi tar den svarar hon.
Jag går in i baren, hänger jackan över armen, ser mig runt på sällskapen som sitter där men ingen som jag kände igen i alla fall. Går fram till bardisken, beställer in en flaska bubbel, Cava blir det den här gången. Tar med två glas och går till hissen.

En flaska frågor hon.
- Ja natten är ung och vi dricker ju så mycket vi vill men jag tänkte utifall det blir för lite med varsitt glas.
Hon trycker på våningsknappen, vänder sig om och ger mig en första puss. Säger så sant så det har du rätt i. Hissdörrarna öppnas och hon går före ut ur hissen. Följer hennes något breda bak med blicken när den vickar förföriskt när hon trippar fram på klackarna. Kommer fram till dörren, hon lägger kortet mot låset och öppnar upp.

Jag blev uppgraderad till svit eftersom jag skötte bokningen för oss alla säger hon och släpper in mig.
Dörren går igen och hon tänder upp rummet. Ett stort panoramafönster med utsikt över vattnet, en stor dubbelsäng står på en uppbyggd förhöjning riktad mot fönstret. Det finns bubbelbad också säger hon men man vet ju inte hur äckliga de är på hotell så det brukar jag undvika att använda. Vi lägger ifrån oss ytterkläderna, jag fyller upp glasen med Cava och räcker över det ena till Marie som ställt sig och tittat ut genom fönstret.

Vad funderar du på? Frågar jag när jag tar mitt eget glas och ställer mig bredvid henne.
Är ju 53 år gammal svarar hon men känns som man är tonåring och ute på dumheter svarar hon.
Visst svarar jag. Men vi är ju vuxna människor, gör våra egna val och eventuella misstag. Men vi båda vill väl det här?
Ja det vill jag. Jag har varit otrogen mot Thomas ett par gånger förut men det har varit slumpmässiga träffar men dig har jag fantiserat om länge att få vara med.
Samma här. Genom åren har man haft några onenightstands men det har aldrig varit så att jag skulle lämna familjen. Jag vet att det inte är rätt men jag måste få leva ut mina drifter eftersom jag får ju inte det hemmavid.
Dig Marie har jag trånat efter i många år men det har ju varit förbjudet område så att säga. När jag säger det verkar anspänningen släppa, hon kommer nära mig och ger mig en varm härlig tungkyss. Kuken sprattlar till och börjar resa sig i byxorna. Hon trycker sin kropp närmare och gnider den mot min och effekten låter inte vänta på sig.

Jag som trodde att jag skulle behöva äta Viagra för att väcka den här från sin sömn men det räcker med dig känner jag nu och klappar mig på skrevet.
Jag drar av henne toppen och ser hennes bröst som trycks ihop av en svart pushup-bh och flämtar till. Gillar du dem? Nickar till svar och kysser henne på halsen och kupar handen runt hennes högra bröst. Hon knäpper upp knapparna i min skjorta och tar av den. Börjar öppna mitt bälte och knappen i byxorna samtidigt som hon tittar mig djupt i ögonen med sina bruna ögon som nu lyser av kåthet. Det står en vit skinnfåtölj, modell divan i rummet som hon föser ner mig i. Kommer snart säger hon och försvinner in i rummet. Tar bara en minut så är hon tillbaka med en mugg som jag inte ser vad det är i.

Hon ger mig en tungkyss där jag sitter, knuffar ner mig lite lätt, drar av byxor och strumpor. Kysser mig vidare på bröstet följer blindtarmsärret ner mot skrevet och smeker min kuk utanpå kalsongerna. Drar av dem, pussar på skaftet och jag ligger och njuter av den behandlingen. Vad vackert säger hon och drar förhuden fram och tillbaka över ollonet med sina rödmålade naglar. Jag känner henne pussa ollonen samtidigt som jag hör ett klirrande ljud. Hinner inte fundera på vad det är utan känner att hon sluter sin mun runt ollonet. Det blir alldeles iskallt och jag fattar ingenting. Vad hände? Samtidigt känner jag en varm tunga spela över ollonet och sugande mun.

Då ser jag muggen och där i ligger det isbitar som hon tagit några av in i munnen innan hon började suga. Otrolig känsla att känna både varmt och kallt samtidigt som man blir avsugen. Cecilia som vägrar suga eftersom hon blir äcklad av det och här ligger jag nu och får mitt livs bästa avsugning av hennes kusin. Det här skulle hon veta tänker jag. Marie släpper ollonet, rispar lätt under pungen med sina naglar och suger sen in bollarna i munnen och tittar upp på mig för att se hur jag underkastar mig denna behandling. Skönt frågar hon? Fantastiskt stönar jag men fortsätter du mycket mera så kommer jag att komma snart. Jag sväljer gärna din sats svarar hon men vi kanske ska ta det senare.

Låter bra det sa jag. Hon reser sig upp och ställer sig bredvid divanen, jag hasar ner till kanten och reser mig upp också. Kysser henne igen samtidigt som hon drar ner blixtlåset i skinnkjolen och låter den falla ner till anklarna.

Wow utbrister jag för ser ju att hon överraskar mig med att ha svarta stayups. Och kuken reser sig lite till och blir ytterligare hårdare känns det som.

Ja, jag var tvungen att gå och handla det efter att jag sprang på dig på stan. Har flertalet hemma men brukar inte packa ner det när jag ska i väg säger hon.

Vill ju inte att Thomas ska börja fundera och lista ut saker.

Känns ju väldigt porrigt viskar jag och jag uppskattar att du gjort dig fin för mig. Hon har också ett par svarta tunna spetstrosor till det och jag ser ju att de är alldeles fuktiga av hennes safter och förstår att hon är riktigt kåt. Tar tag i hennes hand och leder henne fram upp till dubbelsängen, smeker längs ryggen ner mot skinkorna som fyller ut trosorna. Knäpper sakta upp hennes bh och vi lägger oss på sängen och kysser varandra. Hennes bröst trycker mot mig, jag kysser mig sakta ner för hennes hals, slickar lite extra i gropen vid halsen innan jag fortsätter ner mot hennes bröst. Trycker ihop dem lite för att få se klyftan igen.

De är lite hängande säger hon. Ingen fara svarar jag, de är fasta och fina som de är och absolut inget att klaga på vid 53 års ålder. Kysser brösten och suger in den svällande knoppen mellan mina läppar och nafsar lite lätt med tänderna på knoppen. Hör hur hon stönar ljudligt och njutningsfullt. Älskar när någon behandlar mina bröst säger hon.

Jag fortsätter kyssa och suga dem samtidigt som jag låter mina händer och fingrar fortsätta smeka och utforska hennes kropp. Kommer ner till den tunna fuktiga trosan och smeker innanför kanten. Jag hade haft mina förutfattade meningar om att det här var en kvinna som inte var så noga med att vårda könshåret så jag hade gissat på att det skulle vara en stor hårig buske vid fittan men till min förvåning så var hon helt renrakad.

Smeker ovanpå venusberget, ner mot läpparna och fingret gled lätt in mellan de våta läpparna. Tänker att nu kan jag inte hålla mig längre nu måste jag få smaka hennes safter. Kysser mig ner över magen, tar tag i troskanten och drar av henne trosorna. Där ligger hon på rygg, utlämnad till mig endast iförd stayups. Jag reser upp huvudet och ser på den vackra kvinna som ligger framför mig och synar henne i lampans sken. Vacker du är säger jag. Tack det samma svarar hon. Jag böjer mig ner och börja kyssa hennes innanlår, närmar mig sakta hennes blygdläppar då jag kommer ihåg Cavan. Den har vi ju knappt druckit. Vänta säger jag, ska bara hämta glasen. Ger henne sitt glas och säger skål. Hon tar någon klunk och ställer ifrån sig det på sidan av sängen och lägger sig ner.

Jag fyller på mitt glas från flaskan som jag också tagit med mig och börjar kyssa henne på brösten igen, letar mig neråt och hör hur hon njuter igen. Vid magen stannar jag upp, häller ut lite ur glaset i hennes navel och surplar upp det. Ohh säger hon, det blev kallt men skönt. Bra säger jag, fick ju idén efter din is behandling tidigare. Fortsätter ner mot hennes skrev, håller fortfarande i glaset och börjar slicka hennes inre delar av skötet. Hon kluckar av kåthet och njutning medan jag känner hennes aromiska fittsafter slå med sin sälta mot min mun och dess smaklökar. Letar upp klitoris med tungan och slickar och suger om vartannat. Det är nära nu stönar hon, fortsätt, fortsätt och borrar in naglarna i min skuldra. Häller ut lite mer Cava på kanten av läpparna så det rinner in i fittan, som slickas och sugs upp av mig när jag tungknullar henne.

Ahhh ahhh vrålar hon och kommer i en orgasm som rullar genom hennes kropp och hennes ben får någon form av spasmiska ryckningar. När jag slutar slicka så ligger hon och bara blundar och njuter samtidigt som hennes ben skakar i ett par minuter.

Vad gör du med mig? Jag har aldrig fått en sådan intensiv orgasm säger hon.

Nu vill jag ha dig i mig säger hon och jag vill att du sprutar fittan full med din varma sperma säger hon samtidigt som hon runkar mitt skaft. Hon för ollonet till läpparna och sjunker sakta ner över kuken tills hela är inne. Stannar upp för en stund, låter fittmusklerna arbeta så det suger tag runt kuken sen börjar hon glida upp och ner.

Snabbt går det sen lugnar hon ner ritten innan hon ökar farten igen. Hon stöttar sig med sina händer mot mitt bröst och lutar sig lite framåt. Jag ser hennes bröst studsa fram och tillbaka framför mina ögon samtidigt som hon rider mig. Fångar upp det ena med handen och suger in det i munnen. Oh vad skönt stönar hon, tror jag kommer snart igen.

Jag välter då över henne på rygg så att jag kommer överst, fortfarande med kuken i henne. Vi försöker komma samtidigt säger jag och stöter kuken in och ut i taktfulla stötningar. Hon låser sina ben över mitt ryggslut, smeker min nacke med sin hand och gör motjuck i samma takt som jag pulserar kuken in i hennes inre. Nu kommer jag stönar hon ut och jag känner hur hennes kropp spjärnar emot min och orgasmen rullar ut genom henne. Fittmusklerna krampar till och kramar ännu hårdare runt min kuk så den klarar bara en tre stötar till innan jag också kommer. Stöter den i botten på henne och känner hur saften pulserar ut i hennes sköna våta fitta. Jag sjunker ihop flämtande över henne och känner hennes smekningar på min rygg.

Gud vad härligt viskar hon och jag kan ju bara hålla med.

Du stannar väl för natten? Frågar hon eller hade du tänkt gå till ditt eget hotell.
Får jag stanna så gör jag gärna det svarade jag och hon besvarade min fråga med en het kyss. Självklart, dessutom har jag inte svalt din sats än. Men nu behöver jag ta en dusch sa hon. Gör du det så tar jag en snabb dusch efter dig. Jag låg kvar på sängen när hon gick in i badrummet och måste ha slumrat till för jag vaknade med ett ryck av att hon blåste lite lätt i mitt öra.

Nu är det din tur så hon innan hon kysste mig.
Jag gick in i duschen, tvålade in mig och kände hur det ömmande om kuk och pungkulor men med en fantastisk känsla i kroppen. Vattnet strilade skönt ner över kroppen, sänkte temperaturen för jag kände att den behövde väckas upp lite.

Stänger av duschen, kliver ur och torkar mig. Inser att kalsongerna ligger kvar ute i rummet. Men vad fasiken jag har ju knullat Marie i omgångar så inte behöver jag vara så pryd att jag måste skyla kuken.

Går ut i rummet och tänker hon har nog redan lagt sig och väntar i sängen men det hade hon inte gjort. Hon stod och tittade ut i Panoramafönstret smuttandes på lite Cava och hörde inte när jag smög upp bredvid henne. Marie hade tagit på sig en av hotellets morgonrockar och håret böljade ut ner mot skulderbladen och såg väldigt vacker ut i skenet från stadens ljus. Jag gled upp bakom henne och kramade om bakifrån samtidigt som jag sniffade in hennes doft i nacken.

Hej sköning sa hon. Vad skönt du gjort det för min fiffi!

Fiffi? Frågade jag. Ja det är vad jag kallar min fitta sa hon, vände sig om och kysste mig.

Nästa gång kanske vi ska prova Viagra?

Nästa gång? Menar du att du vill igen frågade jag. Var jag godkänd?

Absolut, det här måste vi göra igen någon gång sa hon.

Är det slut redan nu frågade jag. Är fiffi trött?

Nej, jag bara antog började hon och tystnade.

Antog vadå?

Thomas brukar bara orka/vilja en gång när vi knullar sa hon.

Jag är ju inte 25 svarade jag men nog borde vi passa på mer nu. Jag tog ett steg fram mot henne och öppnade upp morgonrocken och började smeka henne igen. Hon var inte sen att smeka tillbaka och kuken reste sig igen. Du ser sa jag… Mmm vad härligt sa hon och sjönk ner på knä och sög in den igen. Fast utan is denna gång men det var lika härligt utan is att känna hennes tunga virvlande över ollonet och handen som runkade förhuden fram och tillbaka. Får jag ta dig bakifrån frågade jag och hon slutade suga och gled upp på divanen så jag stod nedanför. Såg hennes rumpa putande upp mot mig och de glansiga läpparna som öppnade upp mot hennes inre. Hon förde min kuk mot dem med sin hand, tryckte lite lätt mot dem samtidigt som hon svankade bakåt. Kuken gled in med ett plopp och jag tog tag i hennes höfter och började jucka. Hon gungade taktfast i motrörelse och jag såg i spegelbilden hur hennes stora bröst gungade med i varje rörelse. Jag tog den ena handen från höften och började smeka hennes klitoris bakifrån. Vad skönt gurglade hon. Mina fingrar blev fuktade av hennes safter och jag tänkte nu ska jag testa henne och letade mig fram över skinkan till jag hittade rosetten. Bara smeka anus lite försiktigt och sen trycka fingret lite längre och längre in. Jag har inte provat kuk där så det får du inte sa hon. Men det där var skönt så fortsätt gärna med fingret. Så jag fingerknullade henne i stjärten samtidigt som kuken spettade in och ut ur fiffi som hon så fint kallade fittan och det dröjde inte innan hon kom igen. Det var nära för mig med så jag drog mig ur henne och lade mig ner på rygg. Hon vände på sig och sög in ollonet igen. Tog det långt ner i halsen, smekte kulorna och då kunde jag inte hålla tillbaka utan sprutade satsen som hon så härligt lyckades svälja utan att det rann ur en droppe ur hennes mun.Vi flyttade oss till sängen och hon kryp in i min famn, slog armarna om mig, suckade av njutning och sa det här var skönt, Varför har vi inte gjort det tidigare?

Visste inte vad jag skulle svara på det men höll med henne om att det har var skönt och ett bra knull som jag gärna tog en favorit i repris på.

Ja men då ska vi ha hela kvällen och natten på oss sa hon. Kanske prova med Viagra? Och det var så skönt att vara fylld i flera håll samtidigt. Sa ju att jag inte tagit kuk analt tidigare men om jag ska prova på det så är det din kuk jag vill ha där Nicke. Hon drog sina fingrar genom mitt hår på bröstet och jag blundade och somnade med ett leende.Kanske ni vill ha en fortsättning på detta?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter