Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Orgasmförbud

Skulle vilja sätta dig på sängen, kyssa din hals först ömt och försiktigt för att sedan andas och låta mina andetag smeka din hals. Sedan knäppa upp din bh och smeka den av dig. Börja kyssa och slicka dina bröst utan att nudda dina bröstvårtor. Ta tag i ditt hår och dra dit huvud bakåt samtidigt som jag ökar tempot på kyssarna och sedan låter jag min tunga glida ner över din mage och när jag når troskanten följa den till sidan. Låta mina händer omslutas troskanten och dra sönder dem och sedan hastigt föra mina händer till andra sidan och göra samma sak. När trosorna är borta skulle jag fortsätta kyssa och slicka insidan på dina lår och sedan blåsa mot din blottade mus. Trycka ner dig på sängen med min vikt och låta min hand smeka dina lår och le självsäkert mot dig. Slänga över dig på mage och skratta förnöjt när jag se dig puta med baken och väntar på att få smisk. Jag skulle böja mig fram och viska i ditt öra att du har orgasmförbud och att om du inte följer det kommer du straffas, sedan smeka din ryggner mot din längtande bak, höja min hand och låta dig gny av vällust när det svider till i skinnet på din härliga bak.

När du ligger där med din bak glödande röd skulle jag vända över dig igen på rygg. Titta in i dina ögon med en elak blick och tvinga dig ner på knä bredvid sängen. Sen sätter jag mig och beordrar dig att slicka min kuk ren innan jag ska knulla dig. Du börjar suga och jag tar tag i ditt hår hårt och tvingar mig in lite längre i dig. Du stönar att du inte klarar det och jag talar om för dig att du blir straffad om du inte lyckas. Med möda tar du min kuk djupt ner i halsen och hör mig stöna av njutning. Jag beordrar upp dig på alla fyra och att du får krypa runt sängen och sen klättra upp med putande bak. Jag placerar mig strax bakom dig, och tar åter igen tag i ditt hår och drar ditt huvud bakåt samtidigt som jag pressar mig hårt och brutalt in i dig.

Du gnyr samtidigt som du känner att det blir svårt att andas, dels för ditt huvud inte är i en bra vinkel men mest för ditt hjärta slår i ett enormt tempo och du känner att området mellan dina ben pumpas fullt med blod. Jag håller mig kvar djupt inne i dig och roterar mina höfter så du känner hur min kuk smeker hela ditt inre. Du stönar högt och jag släpper ditt h jag drar min kuk snabbt ur dig. Slänger över dig på mage och tittar dig rakt i ögonen och frågar "Har du fått tillåtelse till att tala med mig ?". Du skakar försiktigt på huvudet och gnyr fram ett svagt "Nej, det har jag inte". Du får en örfil samtidigt som jag skakar på huvudet. Jag trycker in två fingrar i dig och börjar massera din g-punkt i djupa cirkulerande rörelser. Du känner vällusten stiga inom dig och att din kropp börjar dra ihop sig för att känna orgasmens vågor slå över dig. Jaglåter min tumme massera din klitoris samtidigt som mina två fingrar fortsätter att massera din g-punkt. Du försöker hålla tillbaka din orgasm men när mitt lillfinger plötsligt trycks in i ditt anus oväntat blir det för mycket och din kropp krampar i en häftig orgasm. När din orgasm ebbat ut så inser du vad du gjort och förstår att det kommer att straffa sig. Du tittar på mig och ett ondskefullt ansiktsuttryck sprider sig förnöjsamt över mitt ansikte.

"Ur sängen ditt olydiga stycke" utbrister jag. Du glider sakta ur sängen likt ett skyggt djur som väntar på prygel. Du ställer dig bredvid sägen och vågar knappt lyfta blicken mot mig. När dina ögon möter mina så ser du hur mitt ansikte sprider en aura av missnöjdhet. "Hur vågar du titta på mig utan
min tillåtelse?" säger jag med barsk röst. "Och har jag misslyckats så med att uppfostra dig?" Du sänker blicken hastigt och känslan av panik sprider sig i ditt sinne. Vad är det du har gjort nu? Du är ju naken och du gjorde ju precis som jag beordrade dig. Just ja! Du hör min stämma eka i ditt inre. Den tredje regeln "Slynan får aldrig stå i närheten av sin herre om inte Han tillåtit det". Du slänger dig ner på knä framför sängen och böjer huvudet så mycket du kan. Två riktiga misstag på så kort tid. Du vet att straffet inte kommer bli enkelt att ta och ditt hjärta rusar i spänd väntan. Jag ställer mig upp ur sängen skata och ställer mig bakom dig. Jag står helt tyst och du vet inte vart du ska ta vägen.

Tystnaden känns oändlig. Du börjar skaka av adrenalin för din kropp vet så väl att den kommer få lida för sin olydnad. Min hand glider sakta över din axel och smeker sedan din kind lätt och ömt. Den finner sin väg till ditt hår och tar med ett stadigt"Du har alla fall lärt dig nått" säger jag med likgiltig röst. "Tystnad vid straff är en dygd!". Du vet att det är bara när du fått tillåtelse att låta som du kan kvida utan att det blir värre. "Så vad tycker min slyna att straffet för orgasmen ska vara?" frågar jag med överlägsen stämma. "Kanske är det dags att hämta din favoritpiska?" Med de orden så isas ditt blod. Du vet mycket väl vilken piska jag avser och den är den enda som du fruktar. Den svarta läderpiskan som utdelar skarp djup smärta och lämnar röda linjer över din kropp i dagar.

"Låter det som ett lagom straff? Sådär en 5 rapp borde väl motsvara din olydnad tycker jag, eller vad säger du?" säger jag med ett rått leende. Du kvider fram med låg och liten röst "Ja herre, det tycker jag låter som ett lagom straff". "Då så, kila iväg och hämta din leksak och ge mig den" manar jag och sätter mig bredbent i sängen. Du vet inte om du ska rafsa åt dig dina kläder och springa ut genom dörren eller lyda. Du avskyr den där piskan för jag brukar inte vara mild när den åker fram. Men du vet också att du skulle aldrig bli förlåten om du flydde och du skulle sakna att få bli behandlad med dominans och ändå öm respekt, så därför med tunga steg kryper du iväg på alla fyra mot garderoben där alla piskor hänger. Du putar med baken när du kryper fram för du vet att jag älskar att se din bak svaja och att du presenterar dina härliga hål för mig, och hoppas att jag ska hålla tillbaka lite kraft när du tar emot din förtjänta session av lydnad. Du plockar fram den och sätter den mellan dina tänder och kryper sakta tillbaka. Strax innan du kommer fram så stannar du till i rädsla om vad komma skall. Din blick möter min och jag ger dig en kåtglansig blick. "Seså, kom hit nu och ta emot ditt straff. Det är över snart." säger jag med mild röst. Du vet att det är en lögn. Det kommer göra sig påmint i flera dagar efteråt men du vet också att smärtan kommer att ge dig så sköna orgasmer efteråt.

Motvilligt så böjer du fram huvudet och lämnar piskan i mina händer."Var en duktig flicka och inta straffposition nu."Långsamt kryper du upp i sängen och ställer dig på alla fyra och svankar fint, precis som du vet att jag vill ha dig.Jag viftar med p en snabb blick mot mig. Du ser att jag står där med en kåt blick och andas tungt när jag smeker dig med piskan. Ett leende intar mitt ansikte och du hör piskans vinande ljud. Smärtan som uppkommer skickar starka signaler genom kroppen och du biter dig hårt i läppen för att inte låta. "Snälla, kan jag få ett till rapp?" kvider du för du vet att en god flicka ber om att få ta sitt fulla straff. Ytterligare tre gånger hörs det visslande ljudet av piskan och som en lydig tös ber du snällt att få ett till. Efter det sista rappet du fått så börjar tårarna trilla och du ser det vita lakanet färgas av din mascara som börjat rinna.Det är så skönt med smärtan och att hela ditt underliv pulserar med blod och gör dig extra känslig gör dig bara mer eggad. "Snälla" ber du ömt, "Ge mig det sista rappet och låt mig vara din lydiga flicka." Det sista rappet träffar din ömma bak, dock inte lika hårt som de tidigare. Du suckar av lättnad och jag glider ner bakom din bak och kysser dina röda märken ömt och kyler ner dig. Smärtan övergår till njutning när min tunga slickar dig och jag stönar vällustigt när jag märker hur våt du blivit av att få känna den bitterljuva känslan av smärta.

Du putar extra med baken och svankar ännu mer för att fåkänna min ivriga tunga som nu borrat sig djupt in i dig. Du vänder blicken mot min kropp och ser att jag är stenhård där jag står och njuter av din smak. Djuriskt kåt klarar jag inte längre av att bara låta min tunga få njuta av ditt konstanta flödande utan ställer mig hastigt upp och pressar mig brutalt in i dig. Jag tar med starka händer tag i dina höfter och drar dig emot mig hårt vid varje stöt. Du kan inte längre hålla emot att njuta när min hårda kuk masserar dig så skönt utan börjar stöna av njutning. Smärtan i baken påminner sig inte speciellt längre utan alla känslor du har är bara av lust och begär. Jag tar hårt tag i ditt hår och trycker ner ditt huvud i kudden och ökar tempot. Det skvätter en blandning av dina safter och svett över sängen och din rygg. Jag frustar och stönar som ett vilt djur när jag pumpar dig i ett våldsamt tempo, och du kan inte längre hålla emot den intensiva känslan som byggs upp i ditt underliv. "Snälla låt mig få komma?" ber du med kåthet i rösten. Du känner enora strålar av varm sperma spruta över dina bröst och mage. Lycklig och utmattad ligger du i sängen och trots att svidandet av rappen gör sig påmint så somnar du snart tryggt i min famn och längtar redan till nästa session av uppfostran.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: romancer

  • Publicerad Publicerad: 2011-11-13

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter