Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Orgasm på tunnelbanetåget!

Du & jag står och väntar på tunnelbanetåget. Vi har varit inne i stan och haft en mysig dag bara för oss själva. Det är mitt i rusningstrafiken, så det är många som vill hem så fort som möjligt, helst på en gång... jag hoppas verkligen att vi får en säte att sitta på för jag orkar verkligen inte stå i dessa skor hela vägen hem. Plus att jag dessutom har kjol på mig gör inte saken bättre. Jag är en jeans-flicka men fick ngt snespel imorse och tog på mig en ganska kort kjol. Så hela dagen idag har jag gått lite obekväm, men ändå väldigt lättad, för det har verkligen varit varmt...

När vi står där känner jag plötsligt din hand på min rumpa. Jag ler lite och undrar om det kommer hända något när vi kommer hem. jag kysser dig lite och hör en gammal tant kommentera oss, på ett lite negativt sätt. Bara för att tycker jag mig lite mer mot dig och kysser dig lite mer passionerat. Även du har varit ung en gång i tiden, så du borde veta, tänker jag för mig själv.

3min till tåget kommer, och det känns som en evighet. Vi småpratar lite om dagen som gått och annat, när jag en gång till känner din hand på min rumpa. jag tänker inte mycket på det, eftersom för mig är det fullkomligt normalt att ta på den du älskar. Men när du börjar cirkulera med tummen precis vid rumpans början, så skruvar jag lite på mig. Ser på dig och säger: Jag är kåt som det är tack, kan vi ta det när vi kommer hem ist. !

Du öppnar munnen men inser att det inte är ngn ide eftersom tåget precis kom, så du väntar en stund... När du börjar gå mot tåget, vänder du dig om och säger: vem har sagt att vi behöver vänta?
Din kommentar gjorde mig lite ställd, så jag blev stående där medan folk började röra på sig. Kommer du eller? Hör jag dig säga och när jag ser på dig ler du med ditt busigaste leende. Då vet jag att ngt är på gång.

Jag börjar fundera på vad du menar med ditt leende, när jag går mot tåget. Det var självklart redan fullt innan den kom till vårat stop, men jag letar upp dig, och finner dig längst bak i hörnet mitt emot dörrarna. Ställer mig bredvid dig och vi börjar prata om dagen som gått och om personerna/händelserna som föregår framför oss. När jag plötsligt känner din hand på min rumpa igen. När jag känner att den börjar röra mer intensivt och följa konturerna på rumpan, börjar skruva lite på mig, för att visa jag inte vill att du har din hand där. Men du tar tag i mig och håller fast mig. Lutar dig lite mot mitt öra och viskar: Jag tänkte ge igen lite för leken du lekte med mig sist!
Jag vänder mig hastigt om och säger va!
Då känner jag hur din hand har hamnat under kjolen och börjar smeka sakta ovanpå trosan.
”Jag tänkte ge dig en orgasm här och nu!” viskar du i mitt öra…
”Men inte här” säger jag samtidigt som jag tittar mig för att se om ngn har sett oss.

Jag känner dina fingrar dra utmed springan och cirkulera på mina läppar. Jag stönar till svagt när du trycker in fingrarna lite längre in och drar längs med springan. Börjar skruva på mig igen och tar bak en hand för att ta bort din. Men du tar bara tag i den och håller den borta. Jag stönar till igen och du skrattar till lite lågt och belåtet för dig själv.
”Gör du inte som jag vill nu, så kommer jag straffa dig, med mer stimulans!” viskar du samtidigt som du drar dina fingrar lite mer intensivt över min fitta.
Jag fortsätter titta mig omkring. Det känns som alla tittar på mig och dömer mig för vad som håller på att hända under min kjol. Nu känner jag hur kroppen håller på att ge vika för begäret och suget att få känna mer.

Tåget börjar sakta ner och jag ber stilla för mig själv att vi får sittplatser nu. Så detta inte kommer förstsätta, för jag vet inte vart det kommer leda. Folk börjar strömma in, men nästan lika många om inte mer håller på att fylla upp vagnen. Jag ser en ledig sittplatts och börjar röra på mig. Men blir fasthållen i handen, och hör:
”Vi står väldigt bra här, så vi står kvar!”

Precis när jag ska börja klaga så hör vi ett en kör säga: ”HEEEEEEEEEJ är ni här!” Ohhh nej var min första tanke. När jag ska säga hej, känner kan hur dina fingrar åker in under trosan & trycker häftigt in dem i mig, så mitt hej blir nog mer som en stöning, än ett faktiskt hej. Som tur var så hälsade du också så det hördes inte så JÄTTE mycket. Det blev en massa utfrågning om vad som har hänt under dagen och den senaste tiden… Jag försökte svara så gott jag kunde, men känslan av din två fingrar som rytmiskt stötte in i mig, var nästan för mycket för mig att hantera. Jag hör hur min andning blir tyngre och tyngre, och hur mina kinder börjar blossa.

”men gumman, mår du bra egentligen?” hör jag ngn fråga. Innan jag hinner svara så, känner jag din hand omfamna mig, samtidigt som du svarar:
”Jag tror hon bara blivit lite kall idag efter att ha gått runt i kjol. Det är juh inte så vanligt för våran lilla fröken!” Alla skrattar medhållande, undertiden viskar du i mitt öra; ”Bara för att du slapp svara nu, kommer jag att pilla på dig ännu mer intensivt på dig nu, som ett litet straff!”

När du sagt färdigt dina ord, kysser du mig på halsen och för din tumme mot min klitta och trycker till. Jag gör ett ljud ifrån mig, som får den närmaste kompisen att rycka till. Hon vänder sig om och känner på min panna.
”Men gumman, du är juh varm, har glansiga ögon, blossande kinder och det ser ut som om att du fryser, kroppen darrar juh lätt på dig. Det är juh raka vägen i säng för dig, som gäller. Ingen sex alls! Och du kanske ska skippa skolan imorgon, för säkerhets skull. Jag säger till på lektionen imorgon att du är sjuk och kommer tillbaka när du är frisk igen… ”

Jag rycker till lite, och svarar med väldigt ostadig röst:
”Det blir nog bra, bara jag får sova lite och äta, har jag en känsla av!”
Jag hör dig småskratta lite i mitt öra, & ökar tempot lite, både med fingrarna i fittan och tummen på klittan. Det känns som hela fittan kommer att explodera och jag får verkligen behärska mig från att inte göra ljud ifrån mig och börja jucka emot dina fingrar efter mer. Jag känner hur hela fittan är plaskvåt, och det känns som om det rinner ner för dina fingrar och ner på innerlåret. Jag gör det jag kan för att hålla ihop benen, så det inte skulle synas ifall det rann ner längs med. Samtalet spinner vidare, men inte så bra för min del. Men jag är förlåten, för alla tror jag är sjuk, som tur väl är.

Jag lutar mig lite bakåt mot dig, mest med huvudet. Det är då jag märker att även du har börjat andas lite tyngre, så du måste bli påverkad av detta med. Då hör jag i mitt öra hur du viskar fram att det måste bli ett slut på detta, innan det börjar synas allt för väl vad som förgår i dina byxor. Jag ber dig att göra slut på det när gänget gått av, men du bara skrattar i mitt öra och undrar vad det roliga med det är…?

”vad gulliga ni är! Ni är i eran egen lilla värld, precis som om ni var nykära. Men är sexet lika bra?” hör jag ngn fråga. Precis när jag ska svara, så trycker du till på klittan och verkligen hårt pillar på den nu. Så mitt svar blir mer som en stöning, som får alla att skratta till.
”Tydligen lika spännande, kan vi förstå efter det svaret” säger en annan. Du skulle bara veta tänkte jag & känner hur jag försvinner bort i en dimma. Mina muskler spänner sig och det är verkligen nära nu…

Du är inte sen med att märka det, så du ökar tempot, trycker till lite extra och lägger armen om mig. Om det går som du har tänkt dig, kommer jag att behöva den armen senare. Dessutom så är den bra att stimulera brösten med, utan att ngn märker. Jag har ingen kontroll över mig själv längre, mina ben darrar och jag känner att snart kommer inte de orka hålla uppe mig längre. Tur att det är så mycket oväsen runt omkring oss nu, för jag känner hur det riktigt plaskar om dina fingrar nu. Jag ser inget längre och jag vet inte om jag låter eller inte. Just nu bryr jag mig inte om ngt annat än vad som händer med min fitta. Hela världen kan få veta att den känns som om den håller på att explodera.

Jag lutar mig lite framåt så du kommer åt lättare. Så går jag in i ett krampanfall som får hela kroppen att skaka till. Sedan där släpper allt och en av mina bästa orgasmer hitils släpps fri. Den håller i sig ett bra tag och du håller den levande genom att sakta sakta röra tummen i cirklar. Det känns som om det rinner ur mig, men just nu bryr jag mig inte.

Precis när den börjar ebba ut och jag sakta börjar slappna av, lättad över att det faktiskt är över. Känner jag hur du på nytt trycker till med tummen och fingrarna och en ny tar sin början. Jag vet inte riktigt hur det gick till, för det har aldrig hänt mig innan, men nu bryr jag mig inte. Känslorna blir för mycket och vetskapen om att inte få skrika, gör att kroppen bara stänger av, kändes det som. För benen bar inte upp mig längre. Jag faller ihop utmattad i dina armar, som tur är. Alla runt omkring oss reagerar och ska hjälpa till. Men det är okej hör jag dig säga, och jag känner hur jag sakta kommer tillbaka till medvetet tillstånd igen.

Tåget börjar sakta in och ingen säger ngt. Det blev en kontig stämning på tåget, nu när alla tror jag VERKLIGEN är sjuk. Dörrarna öppnas och folk nästan lättat säger hejdå, och hela gänget går ut. Det är ganska mycket folk som gått av nu, så vi får varsin sittplatts ifred.

Jag lutar mig mot dig, och känner hur hela jag är totalt utmattad. Men det var skönt.
Jag tittar på dig och får en blick, som jag absolut vet vad den betyder.
”Jasså verkligen!” är allt jag säger.
”Din blick hade kunnat få alla karlar dra fram kuken och runka i takt, vad tror du?” blev ditt svar. Jag skrattar lite och undrade om ngn märkte ngt. ”Det får vi väl snart veta” säger du.
”Jo det är sant! Men just nu vill jag verkligen byta trosor för mina är genomvåta!” svarar jag.
”Jag tror inte jag kan vänta så länge tills vi är hemma” säger du samtidigt som tåget stannar på vår hållplatts.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: MissX

  • Publicerad Publicerad: 2005-11-19

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter