Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Onanipoesi

De udda platser som jag mest frekvent använt för min förlösning är utan tvekan tågtoaletter. Kan bli så otroligt uttråkad när jag sitter själv på tåget mellan tex Malmö och Stockholm. Har jag en stilig man mitt emot mig eller några säten bort på andra sidan gången brukar jag låta fantasin spinna loss för att fördriva tiden. Fantasierna går ofta ut på att vi efter en timme eller två av diskret flirtande gör gemensam sak i att besöka toaletten. Där inne går allting väldigt hetsigt till, tröjan dras upp ovan brösten, en tunga gör sig bred på min hals, ett knä upp mellan mina lår för mig att gnida mig mot, hans gylf som nästan öppnar sig själv av det sprängande innehållet och min mun som tar hand om den lössläppta ormen, allt medan hans fingrar utforskar var såpan kommer ifrån som känns vid kanten där mina trosor skär in.

Att tänka sådana tankar där jag sitter mitt bland folk i en tågvagn, samtidigt som jag låter låren obemärkt gnida mot varandra och om jag har tur dessutom är betraktad av en vacker man med farlig blick, då har jag snart inte långt kvar till min höjdpunkt. När jag gått in på toaletten ställer jag mig med ryggen mot dörren så att jag ser mig själv i spegeln. Snabbt upp med ena handen under tröjan för att nå brösten och andra handen ner i byxorna. Hittar klitoris direkt i den hala miljön som skapats av mina fantasier, den är svullen och stor och hård och extremt lättretad av min beröring. Jag får jobba med fingrarna i stora rörelser runt omkring den känsliga punkten och inom kort krampar hela min kropp i en stark våg av vibrerande lust, min vänstra hand ökar trycket för en stund i det hårda greppet om ena bröstet och vårtan nästan kläms sönder i det våldsamma utbrottet.
När andningen gått ner litegrand och jag känner verkligheten återvända till mig, tar jag rikligt med toalettpapper och torkar mig ordentligt mellan benen och ner på låren. Jag blir vanligvis fantastiskt våt av sådana här förbjudna eskapader på offentliga platser så det tar en stund innan jag är någorlunda torr, sen tvättar jag händerna noggrannt låser upp dörren och återvänder till min plats. Det hela har gått på kanske två-tre minuter så det finns ingen anledning att ifrågasätta min frånvaro, men mina lätt blossande kinder låter främlingen mitt emot ana vad som kanske just hänt. Förmodligen tror han bara att han har lite väl livlig fantasi...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Veronica

  • Publicerad Publicerad: 2009-09-05

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter