Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Onani med min syster

Min syster Mia är fjortonår tvåår yngre än mig. Mia och jag var ensamma hemma våra föräldrar hade åkt till mormor och morfar. Johan frågade Mia har du tittat på porrfilm, kanske någon gång svarade jag. Jag har upptäckt att pappa har några filmer dåligt gömda så jag hittade dem. Jag har tittat lite på dem jag brukar bli stenkåt. Vi kan titta på en nu Mia tryckte på play och filmen började.
Mia tog av sig på överkroppen böjade smeka sina bröst. Jag är kåt Johan mina tittar har redan hårda känsliga bröst vårtor.

Du är kåt Johan kanske beror på mig eller filmen tittade ner hade ett jättestånd visa mig ståkuken Johan du har tittat på mina pattar. Okey Mia men säg bröst och stånd du behöver inte vara så vulgär. Ja storebror lillasyster ska vårda språket skrattade Mia. Tog av mig byxorna och mina boxer, Mia stoppade filmen nu har jag en riktig kuk inte bara på film. Du får inte knulla mig Johan jag är för ung och så är jag din syster. Någon av mina vänninor kan du få låna du brukar bli kåt när du Anna eller Vetonica komma in i köket när de sovit över här.
De stämmer men en ung kvinna som kommer in i minimal trosor. Jag hade börjat runka nu. Du får titta på min fitta medan jag smeker mig finns ingen annan här.

Mia lade sig på rygg särade på benen jag såg rakt in i Mias fitta hon hade lite glest orange färgat hår runt fittan med det skymde inte sikten. Jag stönade till och sputade min sats lanade på mitt bröst. Johan du kom nu blev jag jätte kåt Mia smekte sin klitta kom nästan direkt, pep till ovh vred sig som en mask. Johan detta var skönt jag vill ha mer. Mia lämnade rummet kom tillbaks efter en halvminut hade en dildo i handen. De här är mammas hon vet att jag lånar den det är okey måste bara tvätta den efteråt, tänk ifall pappa skulle ta fram den med mina intorkade safter vore inte särskilt bra.

Mia började smeka sin klitta runka Johan kom med syrran. Jag började runka igen fick snabbt ett stånd fast det bara var några minuter sedan jag kom. Mia smekte sin klitta snabbare förde in dildon i firttan, förde in den sakta in och ut ökade sedan takten. Jag försökte hålla samma takt på mitt runkande. Jag känner lukten av min fitta och din kuk kommer igen nu Johan, Mia skrek rakt ut FAN vad skönt. Dildon åkte ur hennes fitta. Efter en minut satte sig Mia upp är du nära Johan. Ja väldigt stönade jag. Kom i min mun fyll lillasysters mun med sperma. Mia öppnade munnen jag körde in kuken i Mias mun kom direkt. Mia gurglade till det kom mycket men Mia svalde allt. Var det första gången ja har runkt av två killar men inget mer. Är inte helt sant Anna , Veronica och jag leker med varandra rätt ofta.

Nästa dag tittade på en film till onanerade tillsammans när filmen var slut.
Vad tyckte du om filmen Johan. Jag gillade den blonda Linda jo Linda Lust är duktig svarade jag. Jag gillade även norskan igår också, hon var med i denna filmen också talade svenska i den.

Anna är femtonår så hennes oskuld tog jag för en månad sedan var även första gången för mig också. Veronica filmade hela akten det kanske blir nästa novell puss Mia min syster jag älskar dig som min syster.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Calle

  • Publicerad Publicerad: 2017-06-24

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter