Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Onani i joggingspåret

Jag satte på mig min svarta t-shirt och mina röda kortbyxor och böjde mig sedan ner för att knyta mina joggingskor. Det var en härlig tidig höstkväll och jag hade fått för mig att gå ut och springa i skogen vilket är för mig en mycket skön upplevelse. Jag ropade till mina föräldrar att jag skulle komma hem om ca en och en halv timme sen gick jag ut och cyklade iväg till skogen.
Cirka tio minuter senare var jag i skogen och sprang. Det var inte för varmt och inte för kallt så det gick mycket bra, jag höll ett bra tempo och humöret var på topp. Efter ett tag tyckte jag att jag hörde något bakom mig och vände mig om för att kolla var det va. Plötsligt hoppade någon på min rygg och skrek BU!
Jag hoppade såklart till och såg på figuren som hade hoppat av min rygg och nu stod och log mot mig, det var Jenny, en tjej som jag varit tänd och förälskad i länge men inte vågat göra några närmanden på. Hon hade en svart Nike topp på sig som spände om hennes bröst. De var inte särskilt stora, men de hade mycket fin form liksom hennes kropp. Hennes mage var bar och hon hade endast på sig tajts och joggingskor för övrigt. Jag log mot henne.
"Fasiken va du skräms Jenny, jag trodde jag skulle dö."
"Äh, vad är du för mes! Trevligt att ses igen, det var ett tag sedan nu. Kom, vi snackar medan vi springer, vill inte förlora andra andningen."
Vi fortsatte jogga och snackade ett bra tag. Tempot hade blivigt något lägre för att vi skulle kunna snacka, men det gjorde det också lättare för mig att titta in hennes kropp då och då. Vi hade haft tur med vädret så här lånt men mörka moln började synas på himlen och snart började det bli kyligare och sen öppnade sig himlen och regnet öste ner. Vi småskrattade båda åt situationen, men regn skulle inte stoppa vår joggingtur, det var vi ense om!
Allt eftersom vi sprang så blev det ännu lite kyligare och när jag tittade ner mot hennes topp i en sväng så kunde jag tydligt se hennes bröstvårtor avteckna sig mot hennes sportbh. Jenny måste ha sett mig titta för hon kollade upp mot mig.
"Få inga idéer David, det är kallt ute, inget annat." Hon log charmigt.
"Visst visst, om du säger det." Sa jag tillbaka på skoj.
Vi stannade efter ett tag för att Jennys skosnören hade gått upp. Jag ljuger inte om jag säger att jag var upphetsad av att få se henne i de blöta kläderna och tittade på henne när hon knöt skorna. Jag kunde har svurit på att hon förde en hand över sina bröst innan hon började knyta skorna, och detsamma när hon var klar. Hon tittade upp mot mig.
"Okey då, jag kanske ljög men man får väl vara lite upphetsad eller?"
"Visst, det gör inget, jag är lite små "hot" själv faktiskt." Sa jag och log.
"Då vet vi båda vad vi ska göra när vi kommer hem."
Vi skrattade och fortsatte springa men kom inte så långt förrän Jenny började snacka igen.
"Fan, jag klarar inte av mig att hålla mig hela vägen hem. Jag måste ha det lite skönt nu, är det ok om jag går ut i skogen, jag kommer snart tillbaka."
Jag tittade på henne med vidöppna ögon, vad hade hon sagt? "Eh, ja visst, det är ok, men du behöver inte vara blyg inför mig." Fick jag fram, rätt galant tyckte jag det lät också.
"Det var det jag hoppades på" svarade hon och log klurigt. "Vi borde gå av spåret dock, kom!"
Vi sprang in i skogen en bit och stannade efter ett par hundra meter. Regnet öste fortfarande ner men det brydde Jenny sig inte om.
"Här borde vara skyddat nog." Sa hon och log.
Hon förde snabbt ner en hand i sina tajts och jag såg hennes hand börja röra sig upp och ner i dem. Hon lutade sig mot ett träd och fortsatte onanera. Hon log upp mot mig med kåtglans i ögonen, sen så stängde hon ögonlocken. Jag stod själv mot ett träd och min kuk hade nu rest sig till sin fulla längd och det måste ha synts genom mina blöta shorts. Jag fortsatte och titta på Jenny medan hennes hand arbetade allt snabbare upp och ner i hennes tajts. Hon började gny lätt och röra sin rygg upp och ner för trädstammen. Nu kunde jag inte hålla mig borta från kuken längre.
"Nej, om du ska ha skönt så ska banne mig jag också ha det." Sa jag och förde ner en hand i mina shorts och fiskade upp min stenhårda kuk.
Jag började runka medan jag kollade på Jenny och hon öppnade ena ögat sen det andra och log mot mig och min kuk.
"Va fin den är, det ska ju inte vara mer än rätt att jag visar något också då." Hon tog upp sin hand ur tajtsen och drog toppen över huvudet och visade hennes uppnosiga bröst. "Sådär, nu har du nått och kolla på medan du runkar." Sa hon och flinade. "Se men inte röra."
Sen stoppade hon ner handen i tajtsen igen och började röra handen upp och ner vilket avtecknade sig tydligt genom byxorna. Jag fortsatte runka och hade det underbart där i regnet medan jag kolla på Jennys fina bröst och hennes hand i tajtsen. Jag började stöna lätt och Jenny log mot mig igen.
"Går det för dig snart David? Jag är rätt nära nu. Vet du, du får spruta på mig om du vill, på brösten. Det skulle nog göra mig ännu mer upphetsad."
Jag nickade och steg fram mot henne, kuken i högsta hugg. Jag tittade intensivt på hennes bröst och Jenny bara flinade, något mer ansträngt nu dock, hon måste haft det skönt också. Jag försökte hålla en jämn takt men det var dödfött, jag runkade snabbare och snabbare och kände orgasmen komma närmare.
"Ok Jenny! Är du redo för nu kommer jag!" sa jag, något ansträngt, upplevelsen var underbar.
"Ja, kom på brösten!"
Jag drog bara några få drag till sen så kom det sprutandes. Den första satsen träffade hennes haka och hals men jag hade något sådär kontroll och pekade kuken nedåt mot brösten. Jag stönade högt och drog nu fram och tillbaka som en idiot. Sperman skvätte ner hennes bröst och det den heta vätskan blandades med regnet. Jenny tittade ner på sina bröst och struntade nu i min kuk. Hon tittade intensivt på dem och började flämta högt med vidöppna ögon och ökade farten i sina tajts till hysteriskt snabbt.
"Ja, sperma på mina bröst! Oh, sperma på dem.. ohoh.." Hon måste verkligen tyckt om det för hon stönade högt och hann inte säga något mer innan hon kom.
Hon kollade på sina nerstänkta bröst så länge det gick sen var hon tvungen att stänga ögonen när hon spände sitt ansikte när hennes orgasm slog henne med full kraft. Hon skakade lätt och småstön kom från hennes halvöppna mun. Efter cirka 20 sekunder så slutade hennes spasmer och hon satta sig ner vid trädet och drog upp sin hand ur sina tajts.. Jag hade just tagit ner min halvslaka kuk i byxorna och gav henne min hand, hon tog den och jag hjälpte henne upp. Hon log stort och började torka bort sperman från hennes bröst. Jag gav henne hennes sportbh och hon satte på sig den igen. Jag tittade på henne och gjorde tummen upp.
"Detta var en trevlig paus i springandet men nu borde vi fortsatta." Sa jag och hon nickade instämmande.
Vi sprang några kilometer till och snackade om allt och inget och vi skämdes inte över vad vi hade gjort. Jag gav henne en kram när vi var klara, sa hejdå och satte mig på cykeln. Jag kunde bara hoppas att det skulle blir något mer mellan oss, hoppades…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: mattyboy

  • Publicerad Publicerad: 2005-10-21

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter