Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Om bara julen stått för dörren

Knäcker extra som modell och skulle göra ett gigg på NK. "Levande skyltdockor" kallade man konceptet. Det hela gick ut på att jag och två kvinnliga modeller skulle agera tomtar i skylten.
Jag var som vanligt på plats i utsatt tid och blev tilldelad en provisorisk loge där jag kunde byta om. Iklädd rock, stövlar, skägg, luva och allt annat som hör tomten till, så satte jag mig bekvämt i en fåtölj som NK hade haft vänligheten att placera i "logen". Där inne hade man för övrigt satt in en soffa, två stora speglar och några flaskor Ramlösa. Själv hade jag tagit med mig en flaska whiskey eftersom jag visste att det skulle bli en lång dag, och att en röd näsa funkar bra på tomten.
Snart öppnades dörren och in klev två riktigt fräscha spjut. Det ena blond den andra mörk, fylliga barmar och getingsmala midjor. Läckert solbrända med plutande läppar, som hämtade ur Slitz.
Vi presenterade oss för varann, kramades och kindpussades likt sydlänningar. Naturligtvis utnyttjar jag redan här möjligheten att smickra och flirta med de båda skönheterna.
Jag får en känsla av att mitt smicker går hem, och lämnar dem sedan båda ensamma med möjlighet att ostört byta om.
Efter inte allt för lång tid kliver de båda ut ur logen, redo att börja jobba. Måste erkänna att min tankar inte ämnades åt arbete då jag såg på de två gasellerna i full utstyrsel.
Fåniga, men visserligen söta mössor, korta röda rockar och vita stövlar. Så var de i korthet klädda. Men vad som pockade på min uppmärksamhet var i första hand, deras söta flätor, röda läppar och långa slanka ben.
Jösses, tomtefar hade redan en hård klapp i grenen och jag hade svårt att slita blicken från dessa läckra "tomtebrudar", eller vilken titel det nu var tänkt att de skulle bära.
Två minuter innan öppningsdags så tog vi plats i skylten. Där hade man dekorerat ett vinterlandskap med bland annat granar, snö, julklappar. Samt en maffig stol, vilken det var tänkt att tomtefar skulle besitta. En "skyltansvarig" gick snabbt igenom hur det hela var tänkt. I min roll ingick mestadels att sitta i jättestolen och låtsas som att jag gick igenom önskelistor. Medan mina undersköna kollegor skulle trippa omkring och hjälpas åt att flytta paket. Där i mellan skulle de sitta vid ett litet bord och "lacka" julklappar.
Jag hade ett förslag om att Tomtefar skulle ta med sig de båda Nissorna in i den fejkade skogen och knulla dem hårt bakifrån. Men valde att behålla idén för mig själv.
Snart var vi full färd med att, ja göra ingenting. Jag satt och skrockade för mig själv och Slitzbrudarna gick in i sina roller.
Utanför fönstret var det många som stannade och både barnens och pappornas blickar tindrade. Som ni själva förstår tog det inte lång tid innan vi tröttnade på våra göromål och bestämde oss för att börja improvisera. Louise och Nina, vilket var de namn de sexiga modellerna bar, började trissa varandra.
- Nina kan du inte böja dig djupt och plocka upp den där klappen, utmanade Louise sin blonda väninna.
En väninna som snabbt var med på noterna och böjde sig fram så att den lilla rocken gled upp, så att papporna utanför kunde ana hennes röda spetstrosor. Hon var verkligen sexig då hon dessutom bar ett rött strumpeband en bra bit upp på låret.
Därefter var det Louise tur att bjuda på show. Lite diskret vek hon upp rocken och bjöd på en ordentlig urringning, för att sedan gå ner på knä och låtsades klappa en uppstoppad kanin i skylten. Detta gjorde naturligtvis att alla män utanför, det var mest män nu fick jag en känsla av, kunde stirra ner och se ovansidan av hennes välformade bröst.
Vi hade roligt, inte minst jag, och det gjorde ju inte saken sämre att fånarna på utsidan inte kunde höra vad vi sa.
För varje sexig posering, så kommenterade flickorna töntarna som stirrade in.
- Kolla på han i den där fula jackan, han kan inte slita blicken från dina bröst Nina, sa Louise samtidigt som hon log sitt teaterleende mot åskådarna.

Vad de båda skönheterna inte tänkte så mycket på, var att jag satt bakom dem och bjöds på värsta showen. Så fort de ämnade att visa klyfta för "publiken" så böjds jag på nakna slanka ben och lite stjärt som besmyckats av tunna trosor. Då de böjde sig för herrarna på andra sidan glaset så böjds jag på bröst i trång bh.
Detta hade naturligtvis sin effekt. Jag satt med värsta ståndet och hade inte ägnat mina "önskelistor" många sekunder.
- Flickor, sa jag. Vi får nog inte överdriva det här, det är ju trots allt en del ungar som står därutanför också.
- Kan inte en av er "lacka klappar" en stund, så kan de andra sitta lite i tomtens knä, fortsatte jag.
- Du skulle må då, sa Louise och gav mig en blick som innehöll både förakt och något helt annat.
- Jo men så gör vi, sa Nina och trippade bort till mig på höga klackar.
Hon slog sig ner i mitt knä och jag kunde känna hur gott hennes hår doftade.
- Vi gör väl så, sa Louise och slog sig ner vid det lilla trista bordet med lack och fejkade klappar. Men vi måste bytas om.
- O ja, klart vi bytas om, sa jag. Som hade helt andra avsikter än att bara låta gudinnorna vila.
Nina och jag snackade lite löst om vilka andra uppdrag vi jobbat med, men min koncentration låg på annat håll än att lyssna till hennes jobbkarriär. Den blonda skönheten i mitt knä hade blivigt lite varm av vårt tramsande i skylten, och öppnade lite extra på rocken. Än hur mycket jag försökte, kunde jag inte låta bli att gång på gång stirra ner på den ljuvliga klyftan.
- Fan vad der är varmt här inne, sa Nina och lyfte lite på stjärten för att sitta bekvämare.
Snabbare än en vessla smög jag in min hand och lät hennes nakna skinka sätta sig på min hand.
- Sitter du bra nu, frågade jag, och smekte försiktigt hennes lena hud.
- Ja, jag sitter bra, svarade hon och såg ut mot gatan.
- Jag sitter riktigt bra, viskade jag i hennes öra och smög ner min andra hand mellan hennes lår.
Hon ryckte först till, men särade sedan knappt märkbart sina ben.
Hennes finlemmade hand gled över mitt skrev och hon kunde tydligt känna min stenhårda kuk under tyget. I samma ögonblick lät jag mina fingertoppar smeka henne sköte utanpå de tunna trosorna.
- Ja, smek mig snälla Tomtefar. Jag är så våt, viskade hon i mitt öra.
Se där än flicka som är med på noterna och mer än det, tänkte jag. För att sedan låta mina fingrar smita in under kanten på hennes trosor.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: DonDiablo

  • Publicerad Publicerad: 2007-12-11

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter