Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

No hands.

Vi låg sked på soffan och stirrade oss trötta på en film vi båda redan sett. Klockan var inte mer än ett på dagen och utanför öste söndagsregnet ned. De genomskinliga vattendropparna strilade i full fart nerför mina relativt nytvättade fönster. Jag drog en uppgiven suck och tryckte min kropp närmare hans. Han svarade på min rörelse genom att krama mig lite hårdare än innan. Filmen fortsatte på tv-n, och mina suckar blev mer och mer uttråkade. Med mycket möda och stort besvär vände jag mig om och la mig med huvudet på hans bröst. Han la sina armar om mig och pussade mig på huvudet.
- Är du trött? Frågade han och det verkade som att han faktiskt tittade på filmen.
- Jag vill mysa. Sa jag lågt. Han svarade inte.
Eftersom ställningen jag låg i inte var den skönaste, så tricksade jag in mitt ena ben mellan hans och det andra ovanpå. Han fnissade åt mig och undrade om jag hade myror i brallorna, jag svarade att så var det, och de var ensamma. Han skrattade, men släppte inte blicken fråntv-n.
Sakta lät jag min högra hand stryka efter revbenen på honom. Han doftade underbart, en blandning av parfym, mjukmedel och helt enkelt bara han. Jag låg ett tag och smekte hans bröstkorg och bara luktade på honom, men när han inte tycktes fånga in mina signaler så strök jag, för varje drag, längre och längre ner. Från armhålan ner till byxlinningen och upp igen, och sen från armhålan och ner någon centimeter på låret och upp igen. Jag tittade försiktigt upp på honom och försökte först och främst ignorera att jag såg rätt in i näsan på honom, kollade sedan på hans ögon som fortfarande var klistrade på bildskärmen. Så jag smekte honom från armhålan, ner en liten sväng på bröstet, upp på sidan igen, ner på låret, över gylfen på hans byxor och upp på magen, innanför hans tröja.

Han mötte min blick och log, jag reste mig upp på armbågen och pussade honom på munnen. Hans läppar smakade fantastiskt, det var den mjukaste munnen jag någonsin haft nöjet att få smaka på. Våra blickar möttes igen och medan vi tittade på varandra fortsatte jag smeka hans mage och bröstkorg. Hans mjuka hud under mina fingrar gjorde mig varm inombords. Jag lutade mig fram och kysste honom lätt. Han kysste mig tillbaka och våra tungor möttes för en kort sekunnan människa, kan förändra en tjej på bara en minut. Han tryckte mig närmare honom, jag smekte honom på rumpan och på utsidan av gylfen. Våra kyssar blev mer passionerade för en stund, taget vi hade om varandra hårdare, men så saktade vi ner och fattade varandras lediga händer. Han erbjöd mig hälften av den kudde han hade under huvudet och jag flyttade mig uppåt en bit, så vi kunde se varandras ansikten ordentligt. Så låg vi en stund, och pillade på varandras händer, medan Peter Haber förhörde en misstänkt på tv, någonting som ingen av oss tog någon notis om.
- Hej söt. Sa han och pussade mig leende på nästippen.
- Hej hjärtat. Svarade jag och log när han drog bort en slinga hår från mitt ansikte.
Våra ögon glittrade ikapp och i samma sekund som Mikael Persbrandt tog över tv-rutan krånglade jag mig ur hans grepp och satte mig grensle på honom. Han placerade sina händer på mina höfter och log. Jag böjde mig fram och kysste honom igen, jag kunde inte få nog av hans läppar, eller hanstunga heller för den delen. Han kunde verkligen kyssa mig med känsla. Som en kärleksförklaring utan ord. Han strök mig över ryggen och ner på rumpan och upp igen. Jag la mina händer på hans kinder och hade kunnat äta upp honom om jag bara velat. Mitt hjärta började slå fortare igen när kyssarna blev hungrigare, när tungornas rörelser blev porriga och när hans handtag blev hårdare. Jag flyttade mina händer ner mot hans byxlinning, slet tag i sömmen på hans t-shirt och drog den av honom, det var med motvilja han släppte taget om min rumpa.
- Släpp då… Sa jag leendes, med mina läppar bara en millimeter från hans.
- Snart. Svarade han och smiskade mig lätt på ena skinkan innan han frigjorde sina händer och sträckte upp armarna så jag kunde fåbort klädesplagget. Jag kunde inte släppa hans blick, jag ville det inte heller, jag kunde inte låta bli att återigen smeka honom på hans nu bara överkropp. Han pressade sina höfter mot mig och smekte min rygg, min mage, mina bröst. Jag fattade tag om hans handled och styrde hans fingrar mot min mun. Jag slickade och sög på alla hans fingrar och njöt av hans lustfyllda suckar. Återigen krånglade jag mig runt i soffan och satte mig på knäna mellan hans ben. Jag knäppte upp hans skärp och gylf med ena handexorna och kalsongerna en bit, men eftersom jag satt i vägen för grenen så reste jag mig upp snabbt och näckade honom. Han hade inte stånd riktigt ännu, men potentialen fanns där. Jag tittade på hans kuk och sen mötte jag överrumplat hans blick och log, samtidigt som jag slog ner blicken i golvet. Jag behöll vartenda plagg på mig och satte mig återigen mellan hans nu nakna ben, placerade mina händer på varsin sida om hans kropp, i höjd med hans armbågar, lutade mig fram och kysste honom på halsen, på munnen och ner på bröstet. Jag kysste varenda kvadratmillimeter av hans hud och älskade det. Han låg tyst och bara andades, med ett inte allt för svårtolkat leende på läpparna. Jag flyttade mig längre ner, mot armstödet på soffan och fortsatte kyssa honom på magen, nedanför naveln, på sidan av hans kuk, precis så nära så att den snuddade vid min kind, men jag rörde den inte med läpparna. I samma stund som detta hände, la han sina händer på mina axlar, han smekte mig över håret och samlade ihop mitt hår till en tofs som han höll i ena handen.
Jag tittade upp på honom.
- Aj aj. Händerna bakom huvudet. Sa jag lågt och såg hans händer i ljusets hastighet dra förbi mig och landa knäppta bakom hans rakade huvud. Jag skrattade till och fortsatte sedan kyssa insidan av hans lår. Jag la upp hans ena ben på soffans ryggstöd, dels för att få mera plats åt mig själv, och dels för att nå platser på honom som annars inte hade varit åtkomliga för någon annan än en akrobat.

Jag började sakta kyssa honom i ljumskarna, och gav hans halvhårda kuk en mjuk lätt puss på det blottade ollonet. Han ryckte till och det syntes att han för en sekund glömde bort var han skulle göra av sina händer. Jag log inombords och fortsatte vandra med min mun längre ner. Jag strök honom över magen och bröstet, rev honom lätt med naglarna över hans revben, fuktade läpparna och kysste hans pung försiktigt. Jag sträckte ut tungan och lät den glida över hans kulor och längs med strängen på hans kuk. Jag fattade tag om roten på den med ena handen, lekte med tungan över hans fuktiga ollon och lät den sedan sakta slukas av min mun. Jag nuddade min hand med läpparna innan jag slöt dem runt hans kuk och sög honom lätt hela vägen upp. Hans djupa stön var det enda jag hörde och h“utnyttjad”. Jag gillar alternativen det ger mig.
Jag ställde mig på knä på golvet och bad honom byta ställning, han satte fötterna på vardagsrumsbordets kant och hade särat så mycket en kille kan på benen. Jag lekte med hans pungkulor, smekte hans skinkor och sög honom intensivt. Vid flertalet tillfällen hade han svårt att hålla händerna bakom huvudet, han utstötte flera djupa hårda stön i taget och yttrade ohörbara ord. När hela hans kropp visade tecken på att han var när att komma, saktade jag ner tempot rejält. Flyttade mina händer från honom och lät kuken stå ifred. Våra blickar möttes och till och med en blind hade kunnat se i hans ögon hur kåt han var. Detta tände mig otroligt och eftersom vi ändå skulle ta det lugnt ett tag, bestämde jagmig för att det var dags att båda var nakna.
Jag ställde mig upp framför honom och kunde känna hans brännande blickar över hela min kropp. Jag knäppte upp mina jeans långsamt, knapp för knapp, men jag tog dem inte av mig, utan öppnade dem bara såhan kunde se mina vita stringtrosor. Jag svepte av mig tröjan och stod i bh och jeans framför honom, med sänkt huvud, och tittade försiktigt på honom. Som om han skulle gå sönder om jag visade vad jag verkligen kände just då. Med blicken stadigt fäst smekte mina jag mina bröst, först utanpå bh:n, sedan innanför. Jag lekte med mina styva bröstvårtor, fuktade ett finger och lät det blöta ner vårtan, som nu var så hård att den hade kunnat skära genom glas. Jag såg att det vattnades i hans mun. Jag visste hur gärna han ville kyssa mina mjuka bröst, hur gärna han ville låta sin tunga leka med mina bröstvårtor, precis som mitt finger. Jag drog händerna över magen, ner över rumpan och lät dem vila mot mitt sköte en sekund, innan jag sakta, drog av mig jeansen.Jag vände mig om och böjde mig långsamt framåt, så han kunde se min fitta genom den vita spetsen.
- Jag vill ha dig. Sa han med grötig röst, och drog ett djupt andetag när jag fattade tag om trosorna och drog dem av mig, lät dem glida sakta på egen hand från knäna och ner på golvet.
- Sch… svarade jag och placerade pekfingret framför min plutande mun. Jag knäppte av mig bh:n och log.
Han låg naken med sitt enorma stånd på soffan och jag stod lika naken framför honom. Spänningen lågsina händer igen, och därmed även mig.
Han sänkte sina armar, och tog ett stadigt tag om sin hårda kuk. Utan brådska smekte han sig själv, medan vi aldrig släppte varandras blick. Jag hade stora problem med att behärska mig och ville inget hellreän att han knullade mig, stämningen som hade byggts upp var elektrisk, och inget kunde sabba den. Jag lät min hand roa sig mellan mina ben, jag särade på mina blygdläppar och värmen från mig spred sig efter insidan på mina lår. Det var fuktigt, hett och ett av de sexigaste ögonblicken i mitt liv.
Jag tappade nästan andan, det skickades elektriska stötar i hela min kropp, kors och tvärs, när han placerade sin hand mellan mina nu särade ben. Med ett dovt stön kastade jag huvudet bakåt, och benen vek sig praktiskt taget under mig. Hans grova fingrar mot min lena hud brände och jag var tvungen att dra efter luft, trots att det enda han gjort var att röra mig på utsidan av kroppen. Han smekte mig hela vägen till rumpan och på vägen tillbaka lät han sitt pekfinger glida in i springan och när han kände hur våt jag var ryckte det till i hela hans kropp. Jag mötte hans blick och tog stöd med händerna på hans axlar. Jag böjde mig fram och vi möttes i en djup tungkyss, vi nafsade i varandras läppar och närhan lät sitt pekfinger och långfinger glida in i mig, trodde jag att jag skulle förgås om vi inte knullade snart. Han pullade mig sakta men ändå hårt medan jag smekte hans hårda kuk och vi kysstes så hårt att det nästan sved i våra läppar. Till slut kunde jag inte hålla mig längre, jag hade inte den kraften kvar i kroppen över huvud taget. Jag tvingade honom bakåt, och återigen halvlåg han i soffan, fast denna gången med fötterna på golvet. Jag ställde mig på knä över honom och lät hans sprängkåta kuk glida in i mitt trånga, våta hål. Jag sjönk ner över den, hela vägen ner och glömde bort att andas när våra kyssar urartade. Han kysste min hals, bet mig lätt i hakan, jag nafsade på hans underläpp, gav honom hårda pussar på kinden, sög på hans hals och borrade in mina naglar i hans överarmar. Han smekte mina bröst, sög på mina bröstvårtor, kramade mina skinkor hårt, borrade in sina fingrar in svanken på mig, han tog ett hårt tag i mitt hår och tryckte mitt huvud mot hans och vi andades häftigt i ansiktet på la sina armar i ett hårt grepp runt mig, ställde sig upp, fortfarande med sin kuk pulserande i mig, vände han sig om, böjde sig ner, och när han gled ur mig, viskade jag hans namn och stönade till.
- Ssch… Svarade han och satte ner mig på soffan. Han särade på mina ben, satte upp mina hälar på soffdynan, och lät mig suga på hans fingrar medan han tungkysste mina blygdläppar. Hans varma tunga mot insidan av mina lår hade kunnat lämna brännmärken om jag inte redan hade varit så kåt som jag var. Han tog tillbaka sin hand, och drog pekfingret och långfingret på insidan av mina yttre blygdläppar, samtidigt som han sakta slickade min klitoris. Jag stönade högt och slet tag i en kudde som jag tryckte över mitt ansikte, som ljuddämpare. Att känna en mans tunga långsamt som ivrigt slicka insidan av din mest intima kroppsdel, slår alla andra känslor i hela världen. Det finns inget skönare än det, förutom själv orgasmen, fast den är inte sensuell på samma sätt. Han förde in sina fingrar i mig och sög på min klitoris, jag fylldes av så många olika lustkänslor att jag trodde jag skulle explodera. Jag stönade högt in i kudden och tryckte min fitta mot hans ansikte. Han pullade mig sakta, hårt, fort, mjukt, ja på alla tänkbara sätt och tempon och jag närmade mig extas. Så när han väl lät fingrarna glida ut, var de också ordentligt blöta, jag kastade iväg kudden som jag haft för ansiktet, slet tag i hans hand och sög på hans fingrar medan han fortsatte slicka mig. Sedan slutade han och beordrade mig att lägga händerna bakom huvudet, det var “pay back time”.
- Knulla mig. Bad jag och såg lidelsefullt på honom, men han låtsades inte om det, utan lät spetsen på tungan nudda vid mina svullna läppar.
- Bakom huvudet.
Jag knäppte händerna bakom huvudet och han ställde sig på knä på den kudde jag precis haft i ansiktet. Han lät sitt blanka hårda ollon smeka mellan mina blygdläppar och över min klitoris, ner mellan mina skinkor och upp igen.
- Knulla mig. Försökte jag igen.
Hansärade mera på mina ben, masserade mina bröst och förde in toppen av hans hårda kuk i mig. Jag kved och andades häftigt. Jag ville slita tag i hans armar och dra honom till mig så att hela hans stånd penetrerade mig, men så fort jag rörde armarna drog han om mina lår, som stöd för hans energi. Jag tog stöd med händerna i soffan och vår andning var oregelbunden, då den gick i samma takt som hans knullade av mig. De gångerna han pressade in hela sin kuk i mig, till roten, med all sin kraft, stönade jag somhögst. Så när han gjorde det om och om igen, hårt och bestämt, vrålade jag mellan sammanbitna tänder…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Nayon

  • Publicerad Publicerad: 2008-11-08

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

A.J skrev

Väldigt upphetsande!!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter