Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Nina - Del 1: Mm, vilken härlig känsla!

Nina är namnet på en tjej som är en mycket snäll och trevlig person, och som många gillar att umgås med, men även att titta på då hon är otroligt vacker. Hon är varken lång eller kort, utan något däremellan. Hon är även väldigt smal, men trots det har hon ändå fina former på sin tunna kropp under sina tajta kläder. Hennes kropp gestaltar en liten fast rumpa, smala ben och armar, platt mage, och fasta bröst som nu blivit b-kupor. Hennes fina ansikte har en liten näsa, stora läppar, blåa ögon och ljusbrunt hår som vilar på axlarna.

Nina är nu 14 år, ska fylla 15 år, och går i 9:an. Hon är bra vän med många personer i sin klass, både med tjejer och killar. Tjejerna som Flisan är vän med, gillar henne oerhört mycket då hon är en bra vän som verkligen lyssnar, men också är en schyst person som har humor. Detta gäller förstås inte den andra delen av tjejerna i klassen då de är avundsjuka på henne. Killarna i klassen är ganska eniga om en sak i alla fall. Och det är att Nina är ”heeeeet!” som de brukar säga, men de tycker även om henne som person också, precis som hennes tjejkompisar.

Nina själv tycker verkligen om sina tjejkompisar, men en hel del killar är bara jobbiga och omogna enligt henne. Ska man hitta mogna killar, så är det nog äldre killar man får leta efter, tror hon. Däremot finns det de killar i klassen som faktiskt har mognat till och som har fått lite vett i skallen. Dessa killar gillar Nina och är vän med de flesta.

Fast det finns en kille i klassen som Nina inte vågar ta kontakt med, Henke. Han började i deras klass i år och börjar nu komma in i klassen och bli vän med killarna som oftast hänger ihop i ett stort enda gäng. Detta gör ju att Flisan då och då får stå hyfsat nära Henke när hon umgås med sina killkompisar, men ändå har varken hon eller Henke sagt ett ord till varandra.

Henke är en lugn och snygg kille som har vett i skallen, enligt Nina. Hans ansikte är sagolikt då hans smala läppar ser otroligt kyssvänliga ut och de mörkbruna ögonen kan man drunkna i, och självklart har han en het kropp. På idrotten har Nina minsann sett hans muskulösa överkropp då han oftast bara bär linne. Inte nog med de så har Nina lyckats känna hans goda doft när hon lyckats komma honom närmre i korridorerna. Han doftar underbart och har en doft som helt och hållet är hans egen. Doften är mild och liksom lugn, precis som han själv.

Ninas tankar kring Henke brukar variera. Då och då tänker hon tanken att de skulle lära känna varandra och kunna utveckla något tillsammans, men då hon inte har lärt känna honom så har hon inte mycket att fantisera kring. Därför brukar hennes tankar oftast bli heta, ibland snuskiga, när hon tänker på dem tillsammans. Oftast brukar de heta tankarna inträffa på kvällarna då hon är ensam på sitt rum. Precis vad som hände denna kväll…

Nina satt vid datorn på sitt rum, chattade med sina vänner och lyssnade på musik. Hon hade precis gjort klart den jobbiga läxan som var till dagen därpå och lutade sig tillbaka för att ta det lugnt. Strax hörde hon sin mamma ropa:
”Nina! Jag åker och handlar. Blir väl borta en stund.”
”Okej!” ropade Nina tillbaka efter att ha sänkt volymen på musiken och hörde sin mamma slå igen ytterdörren. Det blev helt tyst i lägenheten då det bara var hon och hennes mamma som bodde där. Hon höjde volymen på musiken snabbt igen och chattade vidare. Efter en stund loggade Henke in. Nina stelnade till. Visst att hon samlat mod att lägga till honom på msn, men de hade inte ens chattat än.

En varm känsla spreds genom hennes kropp. Hans heta kropp började träda fram i hennes tankar. Hon fick en scen i huvudet där han drar av linnet på idrotten. Hans överkropp är blank av svett och hans halvlånga, bruna hår sitter som klistrat mot pannan. Han dricker ur sin vattenflaska och efter några klunkar ser han på henne med det där härliga leendet.

Nina log för sig själv. Hon visste vad som var på gång. Hon kände pirret i magen och pirret från hennes fitta. Tanken slog henne att hon var ensam hemma och kåtheten steg allt mer. Hon drog av sig sin t-shirt så att bh:n syntes. Snabbt åkte även bh:n av och brösten blottades. Bröstvårtorna var redan styva av den heta tanken om Henke. Hon såg ner på sina bröst och kupade sina händer runt dem. Hon lät händerna massera brösten och drog lite lätt i bröstvårtorna. Så höll hon på och retade upp sig själv tills hon inte stod ut av pirret från hennes fitta. Hon var tvungen att göra något åt det.

Nina knäppte upp knapparna på jeansen och drog av dem. Likadant med de rosa stringen som hon märkte var blöta. Hon la sig ner på sängen och fortsatte att massera ena bröstet medan hon lät den andra handen vandra nerför magen. Hon drog med fingrarna längs insidan av låret och lät fingrarna snudda vid fittans öppning. ”Om bara Henke vore här” tänkte hon och började andas häftigare nu och ville bara ha mer. Hon lät ett finger åka in i fittan. Snabbt blev fingret blött av hennes fittsafter som hon sedan masserade sin ömma punkt med.

En annan varm känsla spreds genom kroppen och Nina njöt totalt. Hon smekte sin ömma punkt och lät den andra handen föra in två fingrar i fittan. Hon började pulla långsamt. Fingrarna gled hur lätt som helst in och ut i henne då hon var så väldig våt. Hon smekte och pullade sig själv länge. Då och då ökade hon takten och kände att något var på gång. ”Gud vad skönt!”, tänkte hon. ”Om bara Henke vore här.” Bara tanken på att Henke skulle vara där hos henne just nu, i detta tillstånd, gjorde henne otroligt kåt.

Hon ville att han skulle vara där hos henne och se henne, se henne ligga där alldeles naken på sängen och njuta för sig själv, men hon ville även att han skulle göra det skönt för henne. Hon ville känna hans varma händer massera hennes bröst och hans varma tunga mot sin ömma punkt. Hon ville att han skulle nypa och dra lite löst i bröstvårtorna och låta tungan glida in i fittan. Hon hörde ljudet från sin egen fitta då fingrarna snabbt åkte in och ut. Hon kände hur kroppen började spänna sig och ryckte till. Hon skrek ut sin orgasm samtidigt som hon långsamt smekte sin ömma punkt. Hon njöt länge av sin orgasm och låg sedan kvar på sängen och tänkte på Henke. ”Mm, vilket härlig känsla!”Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: flicka90

  • Publicerad Publicerad: 2009-05-05

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter