Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

När fantasierna får sin början

Kort bakgrundshistoria:

Jag träffade en kille när jag var 19 som jag genast blev väldigt intresserad av. Han var väldigt maskulin i både utseende och personlighet och han var precis min typ av kille. Han var lång, närmare 190 cm och väldigt muskulös. Han hade tatueringar som täckte hela överkroppen och armarna. Han var brunett med blåa ögon och ett leende som fick vilken tjej (och kille för den delen) att smälta. Han var dessutom väldigt bra på att sjunga och spela gitarr, och jag är en sådan tjej som verkligen faller för musikaliska killar. Han var något äldre än mig och jobbade som frilansande modell och medverkade i många reklamkampanjer för både hud- och hårvårdsprodukter och även underkläder. Det förvånade mig verkligen inte när han berättade om sitt yrke och jag förstår varför han valt den karriären.

Vi dejtade ett tag och lärde känna varandra innan vi beslutade oss för att vara exklusiva och inte träffa andra människor. Jag var upp över öronen förälskad i den här mannen och han var allt jag kunde önska mig, jag trodde inte det var sant att en så här underbar människa ville vara med tråkiga mig. Men hur som helst så blev det vi.

Historians början
Vi hade sex ganska tidigt in i relationen, jag vill minnas att det var redan på 3:e eller 4:e dejten som han följde med mig hem och vi hade sex. Det var väldigt hett och passionerat och vi njöt av varandra länge den natten. Jag minns så väl hur pirrigt och upphetsande jag tyckte att det var när vi låg i sängen och hans armar slöt om mig, han som var så mycket större än lilla mig gjorde att jag kände mig trygg och innesluten i hans famn. Jag minns hur gott hans läppar smakade och hur hans parfym doftade så intensivt med ändå så mjukt när vi låg där tätt intill varandra och kysstes. Jag kan än idag få pirr i magen när jag tänker tillbaka till när hans händer började leta sig in i under mina kläder och hur hans stora hand slöt sig kring mitt bröst och hur hans fingrar smekte och nöp i mina bröstvårtor. Han hjälpte mig av med min topp och knäppte upp min bh. Hans händer letade sig in mellan mina ben och upp under kjolen under tiden som han kysste min hals och ned mot mina bröst. Under tiden hans tunga lekte med mina bröstvårtor hade hans fingrar nått sin destination och jag kände hur hans fingertopp nuddade min klitoris utanpå mina trosor. Hans fingrar smekte ytterst försiktigt upp och ned och för varje gång han strök mot min klitoris gick det som elstötar av upphetsning genom min kropp. Mitt underliv började pulsera av hans upphetsande stimuli och jag kände min kropp börja vrida sig i njutning. Han besvarade min reaktion genom att försiktigt föra in sina fingrar under trosorna och smeka på min då våta fitta. Hans beröring var fortfarande väldigt försiktig och hans fingertoppar nuddade knappt min hud, men ändå var det här den skönaste och mest intima upplevelse jag haft.

Vi hjälptes åt att dra av mig min kjol och mina trosor och jag låg då där helt naken och han utforskade och berörde varenda millimeter av min kropp, hans händer vandrade från mitt huvud till mina tår under vad som kändes som en evighet och jag njöt varenda sekund. Men jag kunde tillslut inte hålla mig, jag ville bara ha honom inuti mig, NU.

Jag satte mig upp i sängen och satte mig grensle över honom. Han var fortfarande påklädd så jag började knäppa upp knapp efter knapp på hans vita skjorta under tiden som vi kysstes. Jag började sakta kyssa nedåt hans hals för varje knapp jag knäppte upp och drog sedan av honom skjortan. Jag knäppte sakta upp hans bälte och sedan knappen och drog ned gylfen. Den gråa kanten av hans kalsonger med den svarta texten ”Calvin Klein syntes när hans jeans öppnade sig och jag tog tag i byxkanten och drog ned dem. Han låg nu i bara sina kalsonger och jag satte mig gränsle över honom igen. Jag gned mig mot honom och jag kände hans hårda kuk mot mitt nakna våta underliv. Jag kved och njöt varje gång jag kände hans kuk tycka mot min klitoris. Han stönade nu och tyckte även han att det var skönt.

Han slängde då runt mig, drog ned sina kalsonger och lät toppen av kuken gnida mot min klitoris. Jag log mot honom och njöt. Mitt våta underliv gjorde att hans ollon blev halt och gled lätt mellan mina blygdläppar. Han tog sedan ett grepp om kuken och förde ned mot min öppning. Han höll sin kuk där ett tag, förväntansfullt mot min öppning och lät den sedan glida in sakta bit för bit. Ju längre han kom in i mig ju skönare blev det. Han tryckte in hela kuken inuti mig och jag fylldes av en varm skön känsla i hela kroppen. Han började föra den in och ut ur mig i en långsam rytm och våra kroppar började bli svettiga och klibbiga.

Hans stora kropp låg ovanpå mig och han vilade sin vikt på sina armbågar. Ena hans hand förflyttade sig till mitt huvud och med en kraftig juckning som trängde djupt in i mig tog han samtidigt ett grepp om mitt hår uppe på mitt huvud. Vi båda stönade högt när han stötte djupt in i mig några gånger tills han lyfte sig från mig och tog mig med sig runt när han lade sig på rygg. Jag satt gränsle över honom och tog tag i kuken samtidigt som jag sjönk ned över hans kuk igen. Den trängde in i mig och jag började rida honom. Jag red honom tills han stön blev högre och högre och tillslut stönade han ut att han var på väg att komma. Jag lyfte mig från honom några gånger så kuken nästan åkte ur mig och sjönk sedan lågt ned så jag kände att hela hans kuk var inne i mig. Jag smekte mig klitoris under tiden jag red honom och efter några sekunder tog han tag i mina skinkor och tog ett fast grepp under tiden han stönade ut sin orgasm. Kort därefter kände även jag att orgasmen var på gång och kom i en skälvande och kraftfull orgasm.

Vårt sex var alltid fantastiskt, även om vi nog båda kände att det blev lite spänningslöst efter ett tag. Jag har inte experimenterat så mycket i mina dagar och var väldigt nyfiken på allt som fanns att uppleva. Men jag märkte att han inte gärna pratade om sina sexuella fantasier eller vad han gillade så jag antog att han kanske inte hade några. Men ack så fel jag hade.

Efter en utekväll med några vänner följde jag med honom hem. Vi var väl båda ganska runda under fötterna och klockan hade hunnit blivit sent in på natten. Vi kom hem och drog av oss våra kläder för att inleda lite vilt fyllesex. Men den här gången var det annorlunda, han var annorlunda. Jag hade tidigare under veckan försökt prata med honom om vårt sex och om han är nöjd eller vill ha det annorlunda. Men han bara viftade bort det och sa att allt var bra. Jag godtog hans svar även om jag innerst inne misstänkte att han ljög.

Nu var han mer hårdhänt, bestämd och dominant. Han ryckte av mig kläderna och beordrade mig att göra saker.

– Sätt dig på knä, sa han bestämd.

Jag gjorde som han sa och satte mig på knä framför honom. Han knäppte upp sina jeans och tog fram kuken. Han runkade den ett tag innan han flyttade sig närmre mig. Jag var beredd och öppnade munnen när han kom när och han stoppade in kuken i munnen på mig. Jag började suga hans kuk och han smekte mig över håret.

– Duktig tjej, sa han bara.

Sedan stod han framför mig och njöt. Han lutade huvudet bakåt och slöt ögonen. Jag hörde hans andetag bli djupare och ljudligare ju mer jag sög och det gjorde mig så upphetsad. Jag smekte mig själv under tiden jag sög utan att han såg men slutade direkt jag såg att han vinklade tillbaka huvudet igen.

– Jo det är faktiskt en sak jag fantiserat om, sa han.

Jag trodde inte mina öron och blev så spänd att få höra hans fantasier. Som jag har funderat på hans fantasier och vad han har för turn-on´s och inte.

– Jag vill kolla på när du blir knullad av någon annan, sa han och tryckte kuken långt ned i halsen på mig.

Detta överrumplade mig och jag fick en kväljning av hans kuk. Jag trodde att jag hört fel och var som i chock. Sa han verkligen vad jag tror han sa? Hörde jag fel? Jag slutade suga hans kuk och tog den ur munnen. Jag tittade på honom och frågade om han menade allvar. Han nickade bara och var sedan tyst. Jag funderade ett tag och sa sedan:

– Okej. Om det verkligen är det du tänder på så är jag på. Men då måste du vara helt 100% säker på att du vill och inte kommer ångra dig efteråt.

Han tittade på mig med allvarliga ögon och sa att han alltid fantiserat om det scenariot och var helt säker på att det var det han ville. Han sa även att vi inte behövde ha bråttom och att jag fick ta det i min egna takt. Men att jag nu visste vad det var han tände på. Vi fortsatte sedan det vi påbörjade och någonting inom mig hade väckts till liv, något inom mig låg och bubblade och jag kände spänning blandad med förbjuden förtjusning. Som när man gör något dumt men ändå vill det så gärna så det känns bra. Min kille som jag trodde var så pryd och blyg om sina sexuella tankar och fantasier visade sig vara mer kinky än någon annan jag träffat.

Vårt sex den natten var helt amazing. Jag vet inte om det berodde på den nyfunna spänningen och attraktionen vi fann i varandra igen eller inte, men om det blev så här bra av att bara fantisera om det kunde jag inte bärga mig inför vad som skulle hända när det var på riktigt.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter