Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Något nytt
Kvällen började precis som alla andra kvällar. Kommer hem från jobbet, sätter på tv’n och datorn, klappar min katt och gör något för att äta. Sätter mig vid dator med en rykande cigg i handen. Jag tände lampan på skrivbordet så lite ljus kom ut i de dunkla rummet.
Ett pling från mail boxen hördes, så jag öppnade den och hittade ett nytt mail från Sahara85. En kvinna jag nyligen börjat träffa över Internet. Vi hade samma tankar och idéer om livet. Musiksmak som var gemensamoch massor av andra saker. Hon hade skrivit till mig igen och berättade lite om dagen som varit för henne. Var alltid lika intressant att ta del av henne. Jag vet inte men de kändes som att jag började bli intresserad av henne. De var något som lockande.Något nytt, som jag aldrig upplevt förut.
Hon var vacker. Halvstora mjukt runda bröst som syntes under hennes linnen, en fin midja, med en utsökt solbränna. Inte för mörk och inte för vit. Läppar fuktiga och ögon som glittrade safir.
Jaghade fått en ny bild av henne, en bild som gjorde mig rent av… kåt? Kroppen började skälva när jag såg den lättklädda kroppen ligga i en sand, med vatten i bakgrunden. Hennes ljusa hår smekte ansiktet på samma sätt som sanden lindade in hennes kropp. Jagblev torr i munnen och kunde inte slita blicken. Jag blev rent av chockad hur hon på något mystiskt sätt förförde min kropp
I hennes mail hade hon skrivit att hon ville träffa mig någon dag. Jag tackade ja, tänkte att de vore gott med en fika ochså. Vi svarade, beskrev var vi skulle träffas och umgås
Dagen i ära då vi skulle träffas, hela jag skakade av nervositet. Inte ens koppen te som jag beställde, gjorde mig lugn. Nej, inte förrän hon sätter sig ner där vi bestämt och ler alldagligtoch pratar som om vi vore kompis sen länge tillbaka. Allt går jätte bra. Vi sitter ett bra tag och bara pratar och sen känner jag hur en fot börja smått smeka mitt ena ben. Jag kände hur röd jag började bli i mitt ansikte men jag njöt samtidigt.
Hon sa försiktigt att hon hade börjat tycka om mig på de sätt vi pratade och umgicks. På de sätt som allt flöt ihop. Hon gjorde sig förstådd att jag fick backa och säga ifrån om jag tyckte de var obehagligt, men jag svalde, av ren åtrå, och besvarade hennet en park. Vi småpratade, och hon tog min hand, satte oss ner på en bänk. Allt kändes så konstigt. Samtidigt som magen vek sig ville jag. Helt plötsligt, var hennes läppar på mina. Kände hur röd jag blev, men jag ville ha mer. De smakade som hallon. Hon bad mig följa med henne hem, och jag följde gladeligen med dit. När vi kom innanför dörren var de som ett smack. Vi satt fastklistrade på varandra. Våra händer sökte på varandra, och på något sätt hamnade vi i hennes säng. Plagg efter plagg hamnade på golvet och vi kom varandra närmre. Hennes kyssar, åh, de var varm, de var förförande, precis som hela hon. Hennes tunga rullade runt mitt ena bröst och de kittlades så underbart i min kropp. Hela kroppen började rusa då mina andetag blev djupare.
Honbackade ifrån mig lite, tittade under sängen och drog fram en låda, lite fylld med leksaker som låg och väntade på oss. Hon tittade på mig och sa ”vi skulle ta de lugnt va!?”, sen tog hon fram en rosa liten dildo, med vibrator, satte igång den och log mjuk. Jag låg bara och suktade, väntade spänt på vad hon ville. Hon tog fram en flaska med glidmedel, smetade på den över den rosa dildon. Hon kröp sakta fram, kysste mina ben, upp till mitt sköte. Mina vita tunna spetstrosor kysste hon, slickade på och drog av snabbt. Jag började bli yr. Kunde inte förstå att detta var sant. Hon kysste och slickade mycket försiktigt och sen smetade hon in även mig med det svala glidmedlet. Hon gnuggade försiktigt i cirkulära rörelser med få fingrar över mitt klitoris och jag började chippa efter luft. Men ett finger först, mjukt av glidmedel förde hon in de i min våta fitta och jag stönade mjukt till. Sedan förde hon in ännu ett. Fram och tillbaka, in och ut förde hon dem långsamt.
Hon sa att jag skulle få vänja mig lite försiktigt först, innan hon vågade sig in på mer, men hon njöt mer an någonsin. Jag njöt mer än någonsin. Hade aldrig fått en sådan mjuk känsla av någon kille jag någonsin träffat.
Hon fortsatte att kyssa och leka retandes med tungan över fittan. Hon trängde in tungan in i mynningen och jag ville ha mer. Kroppen vred och vände sig av njutning. Hon trängde in den lilla rosa i mig och satte igång full vibration. Jag, jag stönade till högt och visste inte hur jag skulle ta mig till. Hon rulladeoch de spände, sen skrek jag ännu högre och hon gnuggade snabbt och drog den snabbt ut. Ut med den rosa, kom en massa saft som bevis på min otroligt sköna orgasm.
Efteråt kände jag hur de var som små elektriska impulser där nere som drog sig samman när jag låg smått utslagen på sängen. När hon kröp upp och tittade på mig mjukt. Gav mig en puss på kinden. Hon undrade hur de var, och jag berättade hur snurrig jag var. Vi skrattade till båda två. Sen tittade jag på henne och undrade varför de redan var slut. Hon svarade ”Vi skulle ju ta de försiktigt i början!”.


Slut.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Densie

  • Publicerad Publicerad: 2007-06-11

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter