Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Mys kvällen

Det var onsdag och jag satt hemma. Plötsligt så ringde mobilen, det var David. Jag skulle komma hem till honom och se på film, även om vi båda två visste att det aldrig skulle hända. Jag knackade på dörren och han öppnade. Där stod han sexigare än någonsin. Jag klev in i hallen och hängde av mig jackan. Han kysste mig mjukt och förde mig in i hans rum. Han började kyssa mig och tafsade på mina stora bröst. Handen började föras över hela min kropp och jag gillade det. Jag backade ett steg då såg han frågande på mig. Jag puttade ner honom på sängen och drog av mig tröjan. Jag satte mig på honom och började kyssa honom. Nu började jag bli riktigt kåt. Jag kysste han på halsen ner mot bröstvårtorna och ända ner till under naveln. Jag kände hur kuken blev större och det var dags att släppa den fri. Jag öppnade sakta upp bältet och knäppte upp knappen och gylfen. Han reste sig lite för att få av byxorna. Han tog av mig min bh och började smeka mina styva bröstvårtor. Jag klädde av mig byxorna och stringen. Nu var vi båda helt nakna.
Jag tog hans kuk och började slicka lite på ollonet. Han stönade. Han välte sen omkull mig och började kyssa mig över brösten. Njutningen spred sig och vi var båda lika kåta. Han stimulerade min klitoris och tryckte sedan in sin hårda kuk i min fitta. Jag stönade och mina bröst gungade i samma takt som han pumpade kuken ut och in. Snart skulle han komma. Jag började smeka hans pungkulor och då kom han. Ett högt stön kom från han.
Jag hade inte fått nog. Jag tog tag ihans kuk och tryckte in den. Jag började rida honom, snabbare och snabbare. Orgasmen kom och hela jag vred mig av njutning. Han kom igen på mina bröst.
Vi la oss ner bredvid varandra. Fy fan sa han med ett leende på läpparna. Jag log lite och gav honom en sista kyss. Jag klädde på mig igen och han kysste mig hejdå i hallen. Han skrek efter mig i trappen.
- Vi får ju träffas och ha fler filmkvällar !
- Klart vi ska , svarade jag med min tillfredställda röst.

Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NinaPina

  • Publicerad Publicerad: 2009-03-19

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter