Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Muséet

En eftermiddag skulle vi gå på museum jag och min tjej, det var en utställning om människokroppen på naturhistoriska museet.
Jag hade varit där och kollat och hade en överraskning till min tjej.
Jag hade bett henne att raka sig med endast en tunns strimma hår som en liten tofs ovanför blygden och ta på ett par snygga underkläder.

När vi kom dit så rodnade hon för där i ett hörn av hallen fanns det uppställda bås där de intimare delarna av människokroppen fanns representerade.
Där var både rumpor bröst och manslemmar .
Montrarna var så avskiljda att man inte kunde se mer än just det som var utställningsobjektet, alltså "två hål i väggen där ett par bröst hängde ut och på ett annat ställe kunde man se en manslem dingla i det fria.
Det fina med den här utställningen var att man fick känna på objekten ifråga ,allt för att kunna se hur människokroppen reagerar på beröring.
Vi strosade omkring och kikade samtidigt som ag med lätt hand rörde vid hennes kropp. Lätta smekningar över de nakna skinkorna mot det tunna klänningstyget, hon bar ett par vita stringisar för att känna sig lite sexig.
min arm nuddade hennes små fasta bröst som var nakna under klänningen. De reste sig retsamt och vårtorna tecknade sig tydligt mot tyget.
Jag lotsade fram min tjej förbi alla montrar ,fram till en grov ,men slak lem.
-Känn på den , sa jag till henne.
Hon rodnade och tittade på mig, tog mod till sig och lyfte upp den i sin hand.
-Mmmmmm, vad skön sa hon och började med pulserande tryckningar mjölka upp den till full storlek.
-Vilken härlig utställning, sa hon och gned ut droppen som rann fram ur det blålila ollonet.
-Du har inte sett det bästa ännu sade jag, kom........

Allra längst in fanns en galonklädd bänk.
På bänken låg en medelålders kvinna med rätt tjocka lår och en härlig buske. Tvärs över bänken var en vägg så hon såg inte oss och vi såg bra hennes sköte.

Hennes ben låg lätt särade rakt ner på britsen för de var trötta. Hon hade legat där nästan en timme och blivit beskådad av ett antal människor so, gått förbi.
-Nu är det dags att känna lite här med, sa jag.
Ohhh....Jag har aldrig ...., började hon men tystnade och böjde sig fram.
Hennes varsamma hand öppnade som ett trollslag kvinnans sköte och hon fick känna på en mogen kvinnas varma kärleksknapp. Visst visste hon hur hon skulle göra och kroppen reagerade precis som hennes egen.
Hon slutade den korta smekningen med att retfullt lägga hela handen över skötet och trycka till samtidigt som handen gungade till en aning.

-Nu är det din tur älskling.........
-Vaaaa!!!!!
Ja du förstår att alla de här utställningsobjekten är frivilliga och jag har bokat in dig nästa timme.....
-Du kan inte göra så här......
-Tyst nu , du vet hur vacker jag tycker du är och dessutom har du ju alltid gillat att visa upp dig på stranden, det här är straffet skrattade jag.

-Men... , började hon .Längre hann hon inte förrän en kvinna (Gun) som ansvarade för montern log och sa:
-Är det du som är Eva?
Med blossande kinder svarade hon inte utan bara gapade....
Det kunde inte vara sant, tänkte hon och följde paralyserad med bakom väggen och lade sig ner på britsen.
Jag kysste henne och sa:
-Jag står på andra sidan, var inte orolig bara blunda och njut.
Gun som frågade om hon låg skönt fick bara en snabb nick till svar innan hon sakta drog av Evas trosor och puttade in klänningen under väggen.
Eva ryckte genast till för Gun drog isär hennes läppar och drog fingrarna genom hennes könshår.
-Sådär nu är du fin, sade hon med ett leende.
Jag gick fram till Eva och lyfte upp hennes knän en aning för att hon skulle öppna sig.
Ett par remmar som kunde fästas i olika lägen placerade jag under hennes knäveck så att hon omöjligt kunde lägga ner dem igen .
Där låg hon nu , utlämnad till åskådarnas intresserade beskådande.
Den första som vågade sig fram var en ung tonåring som med klumpiga fingrar famlade efter hennes hål.
-Stopp , sa Gun .Hon är inte redo för det än du får bara stryka lite utanpå .Hon var väldigt noga med att inte skada utsällningsobjektet.
Killen lommade iväg högröd i ansiktet.
Många tisslade och viskade med varandra .Det var faktiskt inte så många som vågade sig fram den första halvtimmen men det gjorde nästan Eva ännu mer upphetsad för det var verkligen en häftig känsla att ligga där och blotta nästan hela sitt inre för en massa okända ögon och fingrar.
De flesta var väldigt försiktiga och ömsinta när de smekte henne över hennes nu väldigt styva inre läppar.

Nu kom det fram tre tjejer i de övre tonåren som fnissade väldigt. De började prata med Gun och ställa en massa frågor.
Jag hörde inte allt de sa men det som sedan följde var läckert.
Gun böjde sig fram och höll isär Evas fittläppar så att skötet blev alldeles rosa och slätt
den ena handen spände uppifrån och den andra knep till över hålet och drog neråt så att endast en smal sträng syntes mellan hennes ben.
Kom nu tjejer och slicka ett par gånger var så skall ni få se och smaka.
Ett par sekunders tvekan och fnisset hade sedan länge slutat.
-Mmmmm... sa den förste.
Den andre sög lite längre och hennes händer klämde på Evas lår som en katt som diar.
Den tredje hade säkert varit med en kvinna tidigare för hennes tunga for upp och ner och tvärs över klittan. Gun släppte taget om tofsen och satte sig på huk .
Hennes fingrar släppte inte greppet om öppningen. Den tredje tjejen glömde tid och rum, hennes händer runkade klittan och spände ut läpparna så att kärleksknappen kom att stå för sig själv likt en vulkan som reser sig ur havet.
De två första tjejerna stönade ,kom fram och hjälpte till att smeka där de kom åt
Gun hade blivit så kåt att hennes fingrar nu glidit in i Eva och jag såg hur hennes andra hand var begravd långt upp under hennes egen kjol.

Nu var det fullt party och jag kunde inte låta bli att smyga fram och lirka fram mitt stånd, det hade samlats lite mer folk nu men det var ingen som brydde sig.
Den slickande sugand tjejen såg mig i ögonvrån och tog tag i min lem. Hon förde den direkt till sitt sköte som nästan sög in den till botten där jag stannade och kände hur hon med kraftiga knipmuskler försökte mjölka livet ur mig.
Samtidigt steg en äldre man i 45-årsåldern fram och knäppte upp sina byxor.
När vi såg vad han hade steg alla åt sidan för oj vad den var stor.
Gun ,som sett mycket under de här dagarna baxnade och tänkte genast stoppa honom för hon hade ju ansvaret för att Eva inte skulle bli skadad.
-Nej det är ingen fara sa mannen, du får hjälpa mig.
Gun som var så kåt att hon helst velat brotta ner mannen och äntra hans påle nöjde sig med att suga av honom tills lemmen styvnat ordentligt.
Den var nu så grov att hennes lilla hand inte nådde runt kuken.
hon reste sig upp och drog fram honom till Evas brinnande sköte. Kuken gungades upp och ned ett par gånger i skåran innan den stannade och gneds mot klittan.
Eva kände....stönade och försökte lyfta stjärten för att få den dit hon ville.
Hon visste att det skulle göra ont men nu måste hon ha något i sig. Hon lyfte sina knän högt och jag följde efter med att spänna remmarna.
Hennes sköte var blött, rött och öppet ett par centimeter. lagom för att för att kunna föra in ett par fingrar utan att hon kände det.
Hela hennes kropp skrek efter att bli fylld, hon låg och skakade på britsen och hennes händer hade slitit upp klänningen för att kunna nypa och dra i brösten.
Allt för att försöka stilla den storm som skakade henne.

Nu pressades lemmen mot hennes öppning, sakta men säkert gled den in ,med lite smärta och mycket njutning var nästan hela ollonet inne när han plötsligt drog ut den..
-Neeeeeeeeeeej.. skrek hon Jag vill !!!
Han böjde sig i stället ner och släppte lite saliv på hennes klitta.
Han slickade hela vägen ner till hennes anus där tungan gungade lite i den öppningen också.

Till slut reste han sig upp och tryckte in hela kuken i ett enda tag till botten av min tjej samtidigt som en hand tog tag i min pung.
Hon höll fast mig längst inne i sin grotta och knep och mjölkade med sina starka muskler samtidigt som hon nöp, lyfte och gnuggade sin kärleksknapp till en skön orgasm samtidigt som hon lyckades att tömma hela min sats djupt inne i sig.
Jag sjönk ner lagom för att se hur min tjej blev råknullad av en äldre man och tre yngre killar som stod och runkade vid sidan om.
Deras händer rörde vid allt de kom åt på hennes kropp och fast hon satt fast kunde kroppen spänna sig i en båge när hon kände hur den inre nervknuten växte och blev som en tvättbräda, det var nära nu…. Gubben som visste hur kvinnor njuter sög på sin tumme och lade den på klittan och gnuggade. Samtidigt som ollonkanten hittade G-punkten fullkomligt exploderade hennes kropp i en himlastormande orgasm som skickade iväg henne långt ut i cybern….
Hennes kropp sjönk avsvimmad och utmattad ihop och hennes sinne var långt borta.
När hon vaknade till kände hon hur det rann sperma ur henne och från magen rann tre långa rännilar efter ynglingarna som tömt sig över henne och rusat därifrån.
Kvar låg nu en nöjd, lite skamsen tjej som hade fått ett minne för livet.
Vi smet genast iväg hem och kröp ner i badet för att få vara själva en stund.
Eva sa att det var en otrolig dröm och jag höll med, för vem skulle kunna tro att sådant skulle kunna förekomma på ett museum.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: baravi2

  • Publicerad Publicerad: 2006-08-22

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter