Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Motovägen

För några veckor sen satt jag i vanlig ordning i bilen på väg hemöver efter en lån resedag inom jobbet. Det var minst 2 timmars körtid kvar, men jag kände mig inte det minsta trött. Jag hade varit fruktansvärt kåt de senaste dagarna, även om jag hade smekt mig själv flera gånger per dag så bultade fittan när jag körde alldeles för fort på motorvägen. Jag hade en snygg dressad klänning på mig som kanske var aningen sexigare än mina mest använda jobbklänningar.

Motorvägen och skogen passerade snabbt utanför fönstret, min fitta fortsatte pulsera och jag lät min vänstra hand känna sig fram under klänningen. Jag smekte mig sakta uppåt tills jag kom till troskanten. Jag hade ett par mörkt rosa halvstring i spets på mig och med fingrarna kände jag hur de var genomvåta av kåthet. Jag lekte en stund med fingrarna och stönade en aning när jag var nära att komma.

Helt plötsligt dök det upp ett par skarpa strålkastare i backspegeln. Bilen närmade sig sjukt fort och jag la snabbt in mig framför lastbilen jag kört om. Det hade mörknat ute och jag blev smått irriterad över att min orgasm blev avbruten.

Nu var bilen, som jag sett i backspegeln, alldeles nära att köra om. Jag körde fort, men den swishade förbi. Det var en snygg vit Mustang. Jag fortsatte smeka fittan tills orgasmen fick hela fittan att dra ihop sig. Det pulserade våldsamt och jag blev än mer kåt. Det skulle dröja länge innan jag var hemma igen och kunde leka med dildon.

Efter cirka en timmes körande kom det upp en skylt med information on en rastplats lite längre fram. Jag tänkte att det inte vore fel med en bensträckare och svängde av. Det var nästan tomt på motorvägen när jag stannade och mörkret var nära totalt, förutom de tre lyktstolparna på rastplatsen.

När jag väl hade parkerat bilen insåg jag att det stod ytterligare en bil längre fram på parkeringen. En ilning av rädsla for genom kroppen för att snabbt gå över i spänning när jag insåg att det var den vita Mustangen. Jag tittade mig snabbt i spegeln och tog en minttablett från väskan. Det var skönt att komma ur bilen, jag hade ganska höga klackar på och mina ben var helt lent nyrakade. Likaså fittan.

När jag hade klivit ur bilen kunde jag inte låta bli att titta på bilen. Det var ett riktigt fint exemplar, egentligen snäppet modernt för mig, men ändå nice. Plötsligt öppnades bildörren och en lång bredaxlad gestalt klev ur. Min fitta som hade tagit en kort paus flammade upp och jag kände hur blodet rann till av ren upphetsning.

Mannen som klev ur var oerhört attraktiv med mörkt kort lockigt hår, tydligt tränad kropp och en skön solbränna efter sommaren. Han hade på sig ett par mellannörka jeans, en ljusgrön t-shirt och skinjacka. Fittan pulserade på och jag började genast fundera på en plan för att belägra härligheten som uppenbarat sig. Jag kunde se på hans blick att han gillade vad han såg.

Jag bestämde mig för att gå fram direkt. Jag sa "vilken schysst bil du har, skulle jag möjligtvis kunna få provsitta den?".
Mannen log gillande och nickade. Vi satte oss i bilen, jag på förarsidan och han bredvid. Han böjde sig lätt framåt för att starta motorn åt mig. Hans hand nuddade mitt lår och hela min kropp reagerade med en vallning av kåthet. Jag råkade ge ifrån mig ett subtilt stön. Mannen log igen. Han frågade mig med dov basröst vad jag hette. "Alva" svarade jag nästan ljudlöst. Hela han utsöndrade en fantastik doft och hela hans person signalerade dominans. Jag funderade en sekund på varför jag försatt mig i situationen innan jag frågade honom samma sak. "Johan" svarade han lika självsäkert som dominant. I nästa sekund la han handen på mitt lår och hela jag skakade av kåthet.

"Blir du tänd av bilar" frågade han nästan viskande. Jag log och svarade "nej men av heta män som vet vad de vill ha". Han lät sin hand glida hela vägen upp till min nu genomvåta fitta och tog sin andra hand runt min hals samtidigt som han gav mig en rejält djup tungkyss. Hans handlande fick mig att stöna högt och ljudet kvävdes av hans fortsatta kyssande. Han tryckte hårt och bestämt in två fingrar i mig och jag kände hur fittan började dra sig samman till en rejäl orgasm. Hela jag satt handfallen och bara tog emot. När jag precis skulle komma slutade han och beordrade mig att följa med ut ur bilen. Jag lydde honom lydigt och vi möttes framför bilen. Kylan från luften ute fick min hud att knottra sig.

Nu kunde jag se den enorma bulan på hans jeans. Jag tänkte för mig själv att jag får köpa en triss sen.. han kom fram till mig och drog mig intill sig. Smidigt drog han ned dragkedjan och min klänning föll till marken. Han tittade gluptskt på mina D-kupor, smala midja och kurviga höfter. Han lät ena handen följa min rygg upp i nacken där han tog ett stadigt grepp om mitt hår. Han gjorde en hastig rörelse och helt plötsligt låg jag med brösten på motorhuven. Jag kunde fortfarande känna värmen från motorn mot huden.

Min fitta pulserade och gjorde nästan ont av kåthet. Jag kunde höra hur han knäppte upp sitt skärp och gylfen. Hans byxor föll till marken med ett tyst ljud. Han höll fortsatt ett stadigt tag om mitt hår och började återigen smeka min fitta. Jag var alldeles till mig av upphetsning och ville bara skrika att han skulle stoppa in sin kuk i mig.

Jag kände hur han lekte med sin kuk i min våta öppning. Av rörelsena kunde jag känna att kuken var ovanligt grov. Han frågade om jag var redo och jag stönade "m" och nickade med huvudet. Han trängde långsamt in i fittan, jag stönade nu högt av njutning och kom omedelbart i en krampartad orgasm där jag nästan ville krypa iväg från det sköna.

"Så lätt kommer du inte undan" sa han och höll ett hårdare tag om mitt hår. Han började knulla mig härt och snabbt, nästan våldsamt och jag stönade högt så det ekade ut över motorvägen. Jag kom både en och två gånger och hela min kropp skakade av upphetsning. Jag kände hur hans orgasm närmade sig och jag kom igen samtidigt som han drog ut kuken och sprutade ner både rygg och hår.

Vi båda låg utslagna på motorhuven en stund innan jag sa "jag hoppas det är din bil, för jag har memorerat ditt reg.numret". Jag slank snabbt ned i min klänning och gick till bilen, sen körde jag iväg hemåt i natten. Utan trosor och barfota.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Alva

  • Publicerad Publicerad: 2021-09-03

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter