Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Moster tog min oskuld


Jag var 15 år den sommaren jag miste min svendom och det var min härliga moster Lena som hjälpte mig. Vår familj har en sommarstuga vid en insjö där hela släkten brukade vara på somrarna. Den bestod av en storstuga med flera små inredda friggebodar där alla hade sina varsina kryp in. Även jag hade fått en egen nu. Själv tog jag det som ett tecken på mognad men förstår ju nu så här efteråt att det berodde på att mina föräldrar ville kunna sköta sitt sexliv utan störningar från mig.
Min moster Lena var en mullig härlig dam i 40årsåldern med nötbruna glittrande ögon och kolsvart kortklippt hår. Hon var mitt absoluta favorit runkobjekt med sin enorma byst. Hon klädde sig även ute i skogen till skillnad mot annars lite lös släppt med tunna linnen och ur ringade klänningar där man alltid såg hennes utstående bröstvårtor som alltid i mina ögon såg styva ut.
Jag hade runkat otaliga gånger den sommaren med hennes bröst fastetsade på näthinnan.
Den här speciella kvällen satt mina föräldrar och moster Lena som alltid på altanen och spelade kort och drack denna kvällen även några groggar.
Jag hade varit uppe tidigt denna morgonen och fiskat så jag var trött och gick och la mig i min stuga tidigare än dom. Jag kunde dock inte somna direkt utan låg och runkade när jag hörde dom börja plocka ihop för natten . Hörde sen min mamma och moster Lena prata medans dom gick förbi min stuga.
Jag vart nyfiken och reste mig upp för att titta. Dom satte sig ungefär 20 m bakom min stuga för att kissa . Bägge hade dragit upp klänningarna och trosorna var nere. Min mamma satt med ryggen åt mig men däremot moster Lena satt vänd mot mig. Jag anade en svart buske mellan hennes ben och tog skyndsamt fram min kikare för att se bättre.
Åh vad jag vart kåt av att se hennes svarta toviga buske på nära håll som det vart med kikaren.
Riktade kikaren även för att se skymten av hennes byst och upptäckte till min förfäran att hon tittade rakt mot mitt fönster.
Drog mig hastigt undan och rykte till gardinen i hastigheten så den fladdrade till.
Hörde dom gå tillbaka förbi min stuga mot storstugan och låg och skämdes med bultande hjärta.
Låg där länge tyst och stilla och började fingra på kuken igen som ånyo hade rest sig i all sin prakt. Runkade sakta och njöt av känslan. Det var varmt i stugan så jag hade dragit av mig täcket och låg helt naken på rygg och runkade när jag tittade upp och fick se min mosters ansikte i fönstret. Jag drog snabbt över mig täcket och ville helst av allt bara försvinna från jordens yta.
Hörde hur dörren öppnades och min moster kom in.
Hon sa med lugn röst att inte behövde jag skämmas för att vara kåt. Speciellt inte med en sån praktkuk jag hade.
Jag hade stolt sett i klassen att jag hade mycket större kuk än alla andra när vi på tonårsgrabbars vis mätte men det kändes som det spelade ingen roll nu.
Hon satte sig på sängen och stack in en hand under täcket och grabbade ömt tag i min kuk.
Åh vilken blandad känsla av total lycka att känna en kvinnohand hålla i min kuk men samtidigt skämdes jag.
Vill du att jag hjälper dig frågade hon mjukt.
Jag svarade inget men min kropp levde sitt eget liv och jag lyfte upp höfterna mot henne.
Hon drog av täcket och smekte mig i ljumsken och pungen med ena handen och runkade sakta men bestämt med den andra.
Min kuk stod som aldrig förr och jag vågade nu först öppna ögonen. Min moster hade en helt annan blick i ögonen än vad jag var van att se och förstod nu att även hon var kåt.
Vill du se mina bröst frågade hon och jag bara nickade. Hon knäppte upp knapparna i sin klänning och drog ner den över magen.
Vilken underbar syn . Jag bara gapade och njöt synen..
Hon lutade sig nu framåt medans hon fortfarande runkade min kuk och drog min kuk mellan brösten och cirklade ollonet mot sina stora härliga bröstvvårtor. Synen tände mig enormt och jag kände att nu kan jag inte hålla mig längre.
Jag spände kroppen i en båge i en underbar orgasm och sperman bara sprutade stötvis över hennes härliga bröst. Åh vilken njutning.
Hon log rart mot mig och sa att det här får bli vår lilla hemlighet medans hon torkade av sig sperman som hade kletat ner hela hennes enorma bröst.
Hon kysste mig på kinden och sa godnatt och hoppas du kan sova nu och gick sin väg.
Jag bara låg och gapade över det jag hade upplevt och trodde inte det var sant.
Jag hade väldigt svårt att somna den natten för mina tankar irrade än hit än dit men kände mig härligt vuxen för nu hade jag sett hennes bröst i frihet och tom sprutat ner dom.
Somnade dock och sov väldigt djupt tills jag hörde min dörr öppnas och jag tittade yrvaket upp och såg igen min moster stå där.
Din mamma och pappa har åkt till stan för att handla och jag erbjöd mig att stanna kvar för att fixa lunch åt dig.
Du har ju sovit hela förmiddan så frukosten är ju avklarad för länge sedan.
Tog du helt slut efter min behandling frågade hon retsamt men ändå mjukt.
Jag kunde bara återigen stirra på henne då hon denna gången drog sin sommarklänning över huvudet och där stod hon helt naken med sin mulliga kropp med de stora mogna lite tungt hängande brösten och den svarta busken .
Vill du ha mig Johan frågade hon och jag bara nickade när hon kröp ner i sängen till mig.
Hon strök sin kropp mot mig på ett underbart sätt och jag kände genast hur min kuk styvnade snabbt. Hon lät sina bröst smeka min kropp från fötterna och uppåt. När kom kom till kuken som rest sig nu där jag låg på rygg så sänkte hon ner dom över min kuk och det kändes så skönt när hon delade på brösten med min kuk. Hon greppade nu min kuk en gång till och smekte mjukt min pung samtidigt som hon kysste min kuk med små nafsande kyssar från roten upp till ollonet. Hade jag aldrig kunnat tänka mig att det kunde vara så skönt och att min moster kunde göra nån sånt. Stirrade ner på henne och såg hur hon öppnade sin mun och sög in min kuk i munnen. Fortfarande så smekte hon min pung och när jag såg hur hon fått in hela min kuk i munnen så nästan svimmade jag av lycka och kåthet. Hon drog sedan sakta ut kuken igen och lät sin flinka tunga spela över ollonet för att sedan återigen sluka min hårda kuk helt. Denna procedur upprepades hela tiden och mina höfter levde nu igen ett eget liv och juckade mot henne så att det mer vart munknull än avsugning .Då pressade hon ner mig och sa åt mig att lugna ner mig . Jag gjorde som hon sa och la ena armen över ansiktet och bara njöt av hennes behandling. Att nåt kunde vara så skönt. Jag sa åt henne att jag kommer nu snart för jag trodde inte att hon ville ha min sperma i munnen men hon runkade några snabba drag och sa : Jag vill ha din sperma Johan.
Efter dom orden så slök hon återigen min kuk och masserade min pung och jag stånkade och stönade som det värsta ånglok när jag försökte hålla mot utlösningen men hon hetsade mig så med sin mun och sina händer att jag omöjligt kunde stå emot. Sperman kändes som den kom nånstans från hjärnan för jag sprutade som en galning och fyllde hela hennes mun med min sperma. Sedan sjönk jag ner helt slut och försökte komma på vad som egentligen hänt.
Min moster slickade i sig sperman och kröp upp bredvid mig och gav mig en kram.
Nu ska du få lära dig hur en kvinna vill bli behandlad sa hon och smekte samtidigt över min nacke och bröst och jag kände mig genast lugnare av det.
Oh vilken lycka att ha en i mina ögon så fulländad kvinna bredvid mig.
Jag grabbade snabbt tag i hennes bröst och hon stönade till men sa att nu lugnar vi ner oss.
Jag säger hur du skall göra. Jag visar först sen gör du likdant.
Hon började att mjukt smeka och knåda sina stora bröst och jag såg hur hennes bröstvårtor styvnade allt mer. Sen tog hon vårtorna mellan fingrarna och rullade och drog mjukt i dom och nu vart dom ju ännu större.
Jag tog över och gjorde precis som hon sagt och hennes ansiktsfärg förändrades helt med röda strimmor på hals och kinder.
Fortsätt nu att smeka mig mjukt och lungt över magen ner mot insidan av låren men rör inte fittan ännu sa hon och jag gjorde som hon sa.
Jag hasade mig nedåt över hennes kropp och kände en doft som jag inte kände igen men förstod snart att jag kände doften av en kåt fitta.
Jag tog nu mer initiaiv utan att hon sa nåt och började smeka henne över könshåret och hon särade villigt på benen när min hand började leta sig ner mellan hennes ben.
Slicka mig Johan stönade hon fram och jag kände mig så stolt att kunna göra en mogen kvinna så kåt.
Jag la mig mellan hennes ben och kysste insidan på hennes lår upp mot den kåtångande fittan för det hade jag läst nånstans att man skulle göra.
Sära med fingrarna på mina blygdläpar och slicka och nafsa dom mjukt stönade hon fram och jag gjorde naturligvis som moster sa.
Nu kom hennes hand smygade och buffade undan mitt ansikte och smekte med långfingret sin nu svullna klitta och visade mig vart den satt.
Slicka mig där väste hon hest fram..
Jag gjorde som hon sa och slickade och nafsade hennes blygdläppar växelvis med att slicka hennes klitta. Hon stönade allt ljudligare och sa åt mig att sticka in 2 fingrar i fittan samtidigt som jag slickade henne. Jag gjorde åter som hon sa och nu forsade det fullkomligt safter ur hennes fitta. Jag var alldeles kladdig i hela ansiktet men jag gillade verkligen vad jag höll på med.
Hon började nu jucka allt vildare mot mina fingrar och mitt ansikte och flåsade mer och mer.
Jag förstod att nu var hon nära så jag vart allt ivrigare. Jag såg hur hon hela tiden jag slickade henne så smekte hon och drog i sina stora bröst och det syntes verkligen att hon njöt.
Nuuuuuu... Nuuuuuuu.. ylade hon och tryckte mitt ansikte med bägge händerna mot sin fitta att jag nästan blev rädd men kom snart på att jag gett en kvinna en orgams för första gången.
Nu vill jag känna din härliga kuk stönade hon fram och drog mig uppåt över sin kropp Jag passade på att smeka henne över brösten som hon lärt mig och då log hon bara åt mig.
Hon förde ner sina händer mellan mina ben och tog tag i min kuk som nu stod som ett spett.
Hon drog tillbaka förhuden och blottade mitt kåtglansiga ollon och förde det mot sin fitta.
Jag började jucka som en galning och ville bara in men hon lugnade mig med orden att nu gör vi detta ordentligt istället.
Hon smårunkade min kuk och smekte min pung när hon började smeka sin fitta med mitt ollon. Jag bara tittade nedåt och njöt av synen av min kuk som nosade på sin första fitta .
Det var helt kladdig av hennes safter och nu lät hon mig sakta glida in .Jag fick trycka på lite hårdare för att komma in helt men vilken lycka när kuken satt som i ett skruvstäd i hennes kramande fitta. Knulla mig nu Johan väste hon fram med en röst som jag inte alls kände igen.
Hon smekte mig över ryggen och klämde på mina skinkor när jag äntligen började knulla henne i långa djupa stötar, Helst av att ville jag bara vrålknulla henne men förstod att det inte skulle få ske. Hon började efter en stund att stöna och flåsa ordenligt igen och skrek att knulla mig hårt nu Johan .
Jag körde min kuk så hårt och fort jag nånsin kunde och kände mig så stolt över att äntligen få knulla ordentligt. Hon juckade mot och skrek att spruta nu din lilla kåtbock och jag kände hur pungen knöt sig och vi skrek nog samtidigt ut våra lustar när jag sprutade hennes fitta full med min heta kåta pojksperma.
Efteråt låg jag bara över henne och njöt hur länge som helst och lekte lite förstrött med hennes bröst till hon sa att nu måste vi nog bada och tvätta av oss innan dina föräldrar kommer.
Hon berättade också att hon förstått att jag sett dom eftersom gardinen fladdrat till och sagt åt mina föräldrar att hon skulle ta en sista cigarett innan hon somnade innan hon gått till mig.
Tyvärr så flyttade min moster utomlands den hösten så jag träffade henne inte så ofta som jag velat men hon blinkade alltid åt mig i smyg när inte hennes man eller mina föräldrar såg det men jag är dock väldigt glad att jag fick en sån lärarinna i mitt begynnade sexliv .
Nu var jag ju en MAN.......Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Chricka

  • Publicerad Publicerad: 2005-07-30

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,5/5 (19 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

thomas skrev

har ingen kommentar .

Betyg: 4
Dodde skrev

Gillar den här! Inramningen ,miljön och beskrivningen är bra. 15_åringens fantasier och span på den mogna kvinnan är naturlig och realistisk. Kvinnans styrning av samlaget är mycket sann och erotisk.

Betyg: 4
Olle skrev

Varje killes dröm

Betyg: 5
Ben skrev

Kåt Kille o Moster som Runkar Ståkuken tills Han Kommer! Hon Villig Våt Kåtknulla med Ståkuken Långt Inne I Håriga Fittan till Orgasm o Spermaskjut Inne i Kåta Fittan! RUNKA KNULLA FITTA ORGASM!! Vrålkåt På Moster!!!

Betyg: 5
Evert skrev

Kåt Tjej Knullar med Pojkens Ståkuk Inne i Våta Kåta Unga Knullfittan tills Båda Kommer!!

Betyg: 5
Ken skrev

Pojken Får Knulla med Mosters Våta Kåta Håriga Gamla Bullfitta med Ståkuken In o Ut Flera Minuter tills Det Går o Sperma Sprutar På Kroppen sedan Långt in I Mosters Knullfitta!!

Betyg: 5
Axel skrev

Killen Ser Mosters Håriga Bullfitta Bakom Gardinen! Sen Runkar Han Sin Kuk! Moster Vill Bli Knullad i Kåta Våta Fittan med Killens Ståkuk tills Sperma Sprutar Långt In I Kåthålet På Mosters Knullfitta! PIPPA NULLA KUKEN SPERMA!!!!

Betyg: 5
Sven skrev

Johan Kåt på Mosters Fitta o Vill Knulla Hennes Kåta Våta Håriga Knullfitta med Ståkuken Långt Inne tills Sperma i Massor Sprutar In. Moster Gillar att Runka Johans KUK!!

Betyg: 5
Kalle skrev

Moster visar sin Håriga Fitta o sedan går Hon in o Runkar Pojkens Kåtku tills Sperma Kommer i Munnen! Moster Knullar sin Våta Kåta Fitta med Ståkuken Långt Inne efter Hon Visat Killen Sin Klitta! Sperma Sprutar Långt in i Mosters Goa Kåtfitta!!

Betyg: 5
Kåta Karin skrev

bra men kunde vara bättre, blev kåt men kom inte!

Betyg: 2
Wirre skrev

Jag knullade min yngsta faster när jag var 15år. Hon var med mig å seglade när hon ville att vi skulle bada nakna . Det slutade med att vi knullade . Jag sprutade fittan full så hon blev gravid.

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter