Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Morgonstånd, förlåt, stund

Jag vaknade till av någonting, jag vet inte vad det var. Sneglade mot dig som hastigast och såg att du låg med ryggen mot mig och jag hörde dina andetag, så det var inte du som hade väckt mig. Jag såg gryningens första solstrålar skina in genom den lilla glipan i persiennen som vi hade sagt så länge att vi borde fixa. Det var varmt i rummet och mitt täcke låg nere vid fötterna.

Jag vände mig på sidan så jag låg med ansiktet mot dig. Jag låg så en stund och bara betraktade dig. Ditt täcke låg och liksom balanserade på höften, en liten knuff i rätt riktning och täcket skulle snällt glida nerför ditt ben.
Jag följde din ryggrads kurva neråt och det var en vacker linje, en väldigt vacker linje som precis innan den försvann in under täcket hann övergå i en skåra som visade var dina mjuka rumpa började. Försiktigt la jag min hand där i gränslandet mellan linje och skåra och jag kände din lena hud, jag kände din värme och utan att förvånas kände jag att jag reagerade.

Utan att väcka dig så lyfte jag täcket av din höft, lät morgonljuset falla på din ända och dess rundhet, värme och mjukhet fick min lem att reagera lite till. Jag makade mig lite närmare dig, sjönk ner med höfterna och tryckte mig försiktigt emot dig och din varma hud. Jag kände hur min lem la sig mellan dina skinkor och hur varmt och mjukt det var, min hand låg på din höft och jag tryckte mig mot dig, sakta, mjukt, rytmiskt.
Min hand gled från din höft, smekte över rumpan, och du visste att jag gillade att smeka den, att känna hur mjuk och varm den var, jag masserade den lätt, greppade inte eftersom jag inte ville väcka dig.

Jag fortsatte upp över din rygg, lät mina fingertoppar glida längs ryggraden upp mot nacken samtidigt som min allt styvare lem ville in mellan dina skinkor. Det var otroligt upphetsande att ha dig där, naken, framför mig. Jag visste ju att du skulle vakna, jag ville att du skulle vakna men jag ville inte väcka dig.

När min hand gled över din midja förstod jag att du hade vaknat, men jag vet inte hur länge du hade varit vaken. Du la din hand på min och drog den mot ditt bröst. Du lämnade min hand där, full av det varma, det mjuka och jag smekte det försiktigt även om jag kände den styva vårtan i min handflata. Samtidigt kände jag din hand på min mage och hur den gled neråt, smekande men målmedvetet. Jag juckade försiktigt mot dina skinkor och du parerade med dina höfter. Din hand nådde min ljumske men den fortsatte och stannade inte förrän den hade slutit sig om min styva lem. Det var som om din rygg uppvisade en suck av belåtenhet när du kände min styvhet.

Du smekte mig, fick mig att växa ännu mer innan du lyfte ena benet, svankade lite och vi båda letade efter rätt ställning, rätt position. Jag kände att du var våt, att du var redo och du kände min hårdhet och så kände jag den där sköna känslan av hur toppen gled in i dig. Vi stönade till, stannade upp lite innan jag försiktigt juckade mot dig, du svankade mera och med en hand på min höft tryckte du mig mot dig.

Jag gled in så långt jag kunde och det var så skönt att känna dig omsluta mig, att känna hur din värme tog hand om mig, ville ha mig. Jag släppte ditt bröst och la handen på din höft istället innan jag sakta började stöta mig in i dig. Vi bara låg så, min hårda lem gled in och ut ur dig, rytmiskt, pulserande och skönare och skönare.

Du vred ditt ansikte mot mig och jag såg hur din hals spändes, hur du njöt och jag la min arm under dig och min tunga letade efter din, jag hittade den och jag kysste dig, du kysste mig, vi kysste varandra djupt och med tungan runt din tunga kände jag hur jag kom, hur jag släppte iväg min laddning inne i dig och jag kände hur du spände dig och du kom runt min lem. Luften gick ur oss, vi sjönk ihop och jag kände hur min styvhet släppte inne i dig när jag sa:
”God morgon, vad vill du göra idag?”Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Ekivoke

  • Publicerad Publicerad: 2007-08-23

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter