Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Mor och dotter

På hotell i Stockholm ikväll?

Monas fitta var ordentligt fullsprutad när det hade blivit min tur att kliva på. Det klaffsade härligt uppkåtande och sperma löddrades läckert runt slidöppningen när jag började att tränga ut och in. Vi älskade intensivt i tio minuter, sedan sprutade jag, rullade av henne och lämnade plats åt näste man.

Christian stod i tur att få sätta på, och den unge mannen lade sig över Mona som var minst trettio år äldre än honom själv. När också Christian hade lämnat sitt bidrag till spermasamlingen ville Monas dotter Karolina slicka rent sin mors slida. Detta var en fullkomligt vansinnigt uphetsande syn: En vacker mogen mamma och hennes unga dotter i sköna lekar. Efter en liten stund lade de sig i en 69:a och slickade varandra en bra stund.

Några av killarna blev lite otåliga och vill spänna på, men de avvaktade tills dess att både mor och dotter nått klimax.

Karolina var genast på hugget igen och pekade på två av de som ännu inte fått doppa och som hon ville ha med sig in i badrummet.

Kerstin ville ta en liten paus och gick och tog sig ett glas Champagne, svepte in sig i en badrock och gick sedan ut på balkongen får att få sig en nypa frisk luft.

Vi övriga blev givetvis nyfikna på vad Karolina och Jörgen och Johan hittade på badrummet och vi trängdes i dörröppningen för att få en liten titt. Och jodå! Det var en dubbel i duschen på gång! Jörgen tryckte sig mot Karolinas unga vackra kropp bakifrån och Johan framifrån. Det var ingen tvekan om att båda två tryckte sig in samtidigt i flickans slida, för hon började att yla och stöna som vore hon besatt. Till saken hör att Jörgen har en väldigt grov manslem, så det måste ha varit en underbar upplevelse för den unga tjejen att bli så pass uttöjd på ett sådant härligt vis. Varmt vatten strilade ner över de tre älskandes vackra kroppar som sensuellt rörde sig emot varandra i en härlig rytm.

*

Vi ringde på roomservice och beställde upp lite mat och ytterligare några flaskor Dompa och laddade om batterierna inför den bukkake-final som vi på förhand hade utlovat "tjejerna".

*

Mor och dotter tog plats på knä bredvid varandra på golvet och gjorde sig beredda att ta emot vad tolv kåta grabbar hade kvar i pungarna.

* * * * * *

"När jag hade samlag med min storasyster och hennes pojkvän igår gick min kondom sönder och nu undrar jag om [....]?"

*

"Oralsex räknas inte som samlag i svensk lagstiftning."

* * * * * *Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: L66

  • Publicerad Publicerad: 2009-01-24

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (10 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Gert skrev

Kåt Mor o Dotter Gillar Slicka FITTA Till Orgasmer Kommer Ur Fittorna!

Betyg: 4

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter