Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

missad träning och förlorad oskuld

På söndagen hängde jag med till min syster Idas (som är 12 och jag är snart 14) kompis Ann. Hon har en storebror som är 17 och jag har alltid varit lite intresserad av honom trots att han det nästan skiljer fyra år. Han har vackert mörkblont hår och söta bruna ögon.

Dom har en stor källarvåning där Ida jag och hennes kompis brukar hålla hus, vilket vi gjorde även idag. Vi satt i soffan och pratade när Ida behövde gå på toa. Ann visade henne vägen och jag var ensam. Då kom hennes storebror ner och han närmade sig rummet. Min puls steg något otroligt då jag hörde han fråga om någon sett hans gitarr. Han spelar gitarr och är rätt så duktig på det.
Jag kollade mot hans vackra ansikte och håll på att glömma bort att han ställt en fråga. Jag svarade i en så len röst jag kunde att jag ej visste nått om det.
När han gått och Ida och Ann kommit tillbaka beslöt vi att vi skulle ta ner en flaska läsk och lite godis att ha framför TV:n. Efter lite mer än en kvart ville Ida åka till vårt hus så vi kunde bada i våran swimmingpool vilket Ann också ville.
Eftersom jag hade träning om 20 minuter kunde inte jag hänga med utan jag var tvungen åka direkt upp till fotbollsplan. Men först måste jag hitta mina fotbollsskor. Men de ville åka direkt så vi kom överens om att jag fick stanna och leta efter mina skor själv.
Och som om det inte var nog med ett par borttappade skor, jag spillde saften på min kjol! Turligt nog var min kjol snabbtorkande men det var ej mina trosor, som jag fick ta av.
Jag var inne i mitt letande efter mina skor när jag hörde att badrumsdörren stängdes bakom mig. Jag knackade och frågade om det var någon som sett mina skor. Anns storebror öppnade dörren. Han hade en handduk över axeln och sin mobil i handen. Jag frågade igen men han hade inte sett några skor, så jag vände tillbaka mot tv-rummet. Efter bara 7-8 sekunder hörde jag:
– Vänta lite nu, sa Anns storebror
Han sa det i en ganska låg volym. Jag var säker på att sa till mig så jag vände om mot badrummet som är ganska stort. Handfatet var det första man såg när man kom in. Bakom en vägg stod duschen, som inte hade något skynke. Dörren stod på glänt så jag kikade in. Jag skulle precis fråga om han ändå hade sett skorna när jag såg att han stod vänd med ryggen mot mig i bara kalsonger. Han hade en mobil i handen. Det var inte mej han hade sagt ”Vänta” åt, utan han hade pratat i telefon. Som tur hade han inte sett mig än där jag stod, utanför den nästan stängda dörren. Jag smög en bit bort så fort jag kunde för att han inte skulle få syn på mig. Då hörde att duschen sattes på bara några sekunder efter att han avslutat telefonsamtalet.
Jag smög närmare dörren och kollade in. Nu kunde man inte se honom för väggen där handfatet stod täckte duschen.
Så försiktigt som jag bara kunde smög jag in i badrummet och ställde mig bakom väggen så att han ej såg mig. Jag hade hög puls och jag kände att det började kittla i min fitta när jag gjorde mej redo för att låta håret, pannan och ögonen sakta passera väggen så att en titt på Anns storebror naken skulle möjliggöras. Jag visste att mitt livs hittills mest erotiska ögonblick skulle komma nu, och så kollade jag. Jag kollade direkt ner på vad han hade mellan benen och WOW! Jag såg en riktig vuxenpenis. Han hade rakat bort håret precis över kuken men sparade lite hår som låg ner på hans penis och täckte lite av pungsäcken.

Nu kände jag att jag blev riktigt våt där nere och jag kände verkligen för att fingerpulla, men jag visste att det kunde höras. Jag kollade på honom och hans snopp igen. Jag såg att han nu började schamponera in sig, så han kunde inte lägga märke till sin gömda besökare. Nu började han tvåla in sin mage och gick sakta neråt. Nu såg jag hur hans hand, som var skummig av allt schampo, närmade sig penisen och jag rös av kåthet. Han tog upp snoppen som, var enormt stor, och smörjde in den uppifrån. Den såg ut att vara 20 cm eller mer och riktigt läckert bred.
Nu var jag riktigt vått i mitt nedre parti så jag kunde inte låta bli att ta upp kjolen och stoppa ner två fingrar i min fitta medan jag tänkte och såg på när han lät sin hala hand glida över hans kuk. Nu sköljde han av tvålen och man såg hur vattnet rann runt han penis och hela vägen ner till ollonet som täcktes till stor del av förhuden.
Min kjol var nu uppe under min bh, när jag insåg att det nog var dags att ge sig av innan jag blev upptäckt. Då hörde jag att duschen stänges av och jag såg att han tog ner en handduk från en krok i taket han började torka håret och resten av huvudet. Jag stod blixtstilla framför handfatet när jag hör att han närmar sig och plötsligt stod han en meter från mig med huvudet i handduken.
Jag försökte smyga omärkt ut men då reste han ena foten för att gå, han också, så jag snubblade och han ramlade över mig! Och efter som min fitta var ”öppen” åkte kunde jag känna hans penis mot mina blygläppar. Han låg på mig och jag stirrade på honom när han sa flitigt och skämtsamt sade: ”I badrummet kan jag garantera att dina fotbollsskor inte ligger.” Jag höll på att dö av kombinationen av pinsamhet och kåthet. Han låg kvar i några sekunder och log innan han sakta tog ner sin hand mot min höft som han svagt greppade innan han, med vänsterhanden mot golvet, tryckte sig upp. Jag kände hans kuk smeka min fitta och partiet under min navel när han reste på sig. Hans snopp var fortfarande lika slak som förut. Då hämtade jag mod… Jag tog tag i hans lår och sa: ”Är jag för ung för dig?”

Han stannade upp och satte sig ner bredvid mig på golvet utan att svara på min smått förföriska fråga. Jag kunde inte släppa blicken från hans kuk.
Jag märkte att han kollade ner mot min halvt dolda fitta men hans kuk var fortfarande i samma slaka form.
Jag öppnade nervöst munnen och sa, så sexigt jag kunde i min nervösa ovana situation,
- Jag har inte gjort det förut… Men jag vill göra det med dig, nu!
Han var tyst i några sekunder och kollade på mig med en så läcker blick, att jag aldrig glömmer den, innan han sa: Jag tycker verkligen om dig!
Då fattade jag mod och böjde sakta ner min hand mot hans snopp. Jag rörde vid den och kände en skön och härlig värme. Jag sa hur mycket jag tyckte om hans kuk. Han svarade med att fråga om jag var redo, en fråga som jag genast svarade ”ja”. Jag drog bak hans förhud sakta innan jag drog tillbaka den. Jag såg att han tyckte om det när han lutade sig mot vägen i det uppvärmda badrumsgolvet. Efter att jag upprepat processen några gånger kände jag hur hans penis styvnade och växte. Det var underbart vackert att se den, så hård och så längtande och stor.
Han tog tag i min höft för att sedan ta av kjolen. Jag såg hur min fitta först skymdes av kjolen igen för att sedan kunna blotta sig i den fria. När jag såg hur min fitta sakta blev synlig kände jag en sån otrolig lust.
Han böjde sig fram för att ta av min top och jag kände hur hans styva penis vidrörde min mage. Han knäppte upp min bh och frigjorde mina ganska små bröst. Bröstvårtorna var styva och han började kyssa dem.

Nu satt vi båda nakna bredvid varandra. Jag var återigen på väg med handen mot hans kuk när han tog tag i min höft med båda händerna denna gång. Han bad mig ställa mig upp så att jag senare kunde sätta mig på honom.
Jag satte mig på hans lår precis framför den hårda batongen men så att min fitta ändå vidrörde hans snopp.
Och så reste han på mig genom att ta tag på min fasta rumpa och jag kunde känna hur hans hårda, styva kuk försökte tränga sig in. Den kändes riktigt underbart men ändå konstigt, för att för första gången hade inte jag kontrollen över vad som hände i mitt underliv.
Kuken gick trögt in men tillslut var hela inne. Han spände rumpan, så att han reste sin höft, innan han åter slappnade av och lät kroppens underdel sjunka.
Han upprepade dessa rörelser. Till en början gjorde det lite ont men det gick över till njutning efter en kort stund. Jag såg på honom och han njöt också av knullandet när han kollade på mina lätt guppande små bröst som han snart började hålla om.
- Ååhh! Du är så skööön! Utbrast han och jag var inte sen på att skrika ut mina njutningar heller.

Vi höll på ett litet tag till innan vi saktade ner och han tog ut sin långa snopp och böjde sig med huvudet och ena handen ner till min fitta. Han körde in ett finger i slidan innan han började slicka på min klitoris. Jag skrek förtjusat och av kåthet när jag fick orgasm. Jag kollade ner på hans jättepaket och, som jag lärt mig på porrfilm, började jag runka den. Jag såg att han njöt och han stönade. Jag tog hans penis i munnen och började suga och slicka med tungan min. Det smakade lite salt men ändå väldigt gott. Efter drygt två minuter av intensiv kuksugning började han tjuta orden ”Jag kommer”! Jag hade sett på kvinnor i porrfilm att de tog utlösningen i munnen vilket jag också ville pröva.
Han kom med ett jätte lass och sperman smakade lite salt och kändes kletig men varm.

Efter att han kommit sa han belåtet: Du är allt en riktig pärla!
Jag sade snabbt som replik: Det där gör vi väl om?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: adde_1

  • Publicerad Publicerad: 2006-09-24

  • Kategori Kategori: Första gången

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,4/5 (11 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

emilia skrev

vill okså tästa jaaag ärrr kåt nu

Betyg: 5
martin skrev

mycket bra novell nu står kuken som bara den så nu får man göra nogot åt det

Betyg: 5
Tommy Gröndahl skrev

Skön novell! skulle gärna se hennes fortsatta sexliv i skrift!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter