Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Min väg till Manligheten Del 1 (bs-mm, sug och runk)


Satt hemma framför datorn och slösurfade lite. Kände hur rastlösheten kom tillbaka som många andra kvällar. När en inte vet riktigt va en ska ta sig till och det är för sent på kvällen och ringa upp någon polare för en öl eller så. Så jag reser mej upp för att gå till kylen och käka lite skräpmat som man hade kvar sen middag. Jag bor ensam som ni kanske har förstått. Då slår det mej att man kanske skulle sticka bort till stranden och se om det fanns nån nakenbadare där ikväll. En snabb blick mot klockan som visar 23:09. Perfekt tänkt jag och slängde mej upp på crossen och drog i väg till stranden som till min besvikelse var helt öde. Men skam den som ger sig tänkte jag och satte mej ner och väntade. Jag satt där i alla fall 20 min utan att det dök upp någon.
Men det var en vacker ljus sommarkväll, så det gjorde inte så mycket. När klockan var kvart i tolv så tröttnade jag och skulle sticka hem. Då jag kom ihåg att det finns en till badplats som i och för sig inte är någon allmän känd sådan men kanske så hade man tur ikväll eller natt kanske är mer rätt att säga. Hur som haver så stack jag dit, ca 500m innan så stannade jag crossen och gick den sista biten. När jag kom fram så såg jag att det stod en människa ute i vattnet. Yes tänkte jag, score. Jag slängde av mej kläderna och gick ut i vattnet. Det var först då jag fick se att det var en man som stod där också han helt naken.

Jag tänkte ”Äsch va fan, jävla osis egentligen men men det är bara att doppa sig då när en ändå har gått så här långt.” Sagt och gjort så simmade jag ut en bit och fick sällskap av honom. Vi simmade väl kanske 50meter eller nått innan han sa att vi borde vända tillbaka eller i alla fall stanna där vi var. Visst svarade jag , saftey first. Så där var vi, mitt ute i den lilla sjön, ensamma nakna och allt kändes så där romantiskt och perfekt trots att det var en han jag hade som sällskap.
Vi började snacka om dittan och dattan ett tag, han presenterade sig som Mats och jag sa va jag hette, vilket är Björn. Nej nu orkar jag inte mer sa jag, jag sticker in nu.
Visst fick jag till svar, då gör jag det också.

När vi nådde land igen så gick vi till några klippor och satt oss där för att snacka mer, trots att han var säkerligen nästan femton år äldre än mej som var 20 jämt, naken och framför allt en man så kändes det inte alls konstigt att sitta bredvid honom. Vi satt där i natten och pratade om det mesta, vad minns jag inte längre men jag fick svårare och svårare att koncentrera mej på det som sades. Jag kunde bara tänka hur varma hans lår var när de ibland råkade stöta till mina eller hur hans kuk skulle se ut i erigerat tillstånd. Skulle den va större än min eller mindre den såg ut att kunna växa en hel del. Den hade sannerligen växt en del sen vi kom upp ur vattnet, så hade även min. Det pinsamma var att min började bli semihård av tankarna på hans mandom. Vilket fick mej att känna mej lite obekväm över hela situationen. Att han helt plötsligt kläcker ur sig hur perfekt det vore om jag hade varit en flicka istället så att vi kunde haft det än trevligare. Hur hon skulle ha sugit upp kuken och sedan ridit honom. Det hjälpte ju inte mej precis utan nu var den faktiskt relativt hård. Den enda bra eller bra och bra , jag var i alla fall inte ensam om det. Hans kuk hade också vaknat till rejält. Det var faktiskt jävligt hett att se hur hans lem fylldes med blod undertiden som han berättade hur tjejen skulle ha tillfredställt honom

Så där sitter vi två med hårda kukar och Mats fortsätter att fantisera. Det är bara han som pratar nu, vilket han märker och vänder sig mot mej.
- Du Björn, har inte du några fantasier att berätta ?
- Ehm alltså jag har inte gjort det än med en tjej, det enda man har fått är en avrunkning förra sommaren och då fick jag bara känna lite på brösten och en snabbglimt att hennes mus.
- Åh fan men du är ju ung så än finns det gott om tid till sådant, tro mej jag fick inte komma till förr än jag var nitton tror jag, med en tjej då.
- Med en tjej då ? Har du varit med killar också eftersom du var tvungen att förtydliga så
- Visst det var min första sexuella erfarenhet. Jag och min polare lekte runt med varann sen vi var fjorton kanske. Men vi slutade när han fick en flickvän senare, var väl tjugoett då kanske.
- Jasså, fan alltså blir inte du då typ bög då eller nått
- Va nej inge illa menat om bögar men nån sån är jag inte, bi kanske eller nått sånt. Är väl mest sexet man är ute efter då, har ju frugan hemma men en kuk då och då är ju aldrig fel. Det tycker inte hon heller att det är eller en extratös. Vi brukar krydda livet genom att leka med andra bi-par. Du anar inte hur hett det är att se frugan slicka fitta samtidigt som jag knullar henne och har en kuk i röven eller munnen för den delen.

Nu var jag jävligt hårda. Jag riktigt kände hur min pulserade och hur jag snart måste få runka.
Jag sneglade mot Mats kuk och det jag såg fick mej att nästan tappa andan. Den var lika stor som min och lika grov. I alla fall så vitt jag kunde se utan att handgripligen jämföra. Att få se hur hans åderpåle liksom pulserade och levde fick mej att nästan koka över av kåthet. Detta måste Mats har sett eller förstått för han lägger en hand på mitt lår och liksom smeker mej ömt. Allt närmar kommer hans hand mitt längtade kön och jag vet inte hur jag ska reagera. Jag fryser till likt ett rådjur i stålkastarens sken. Men samtidigt så känns det hela så rätt och framför allt så jävla skönt.
Nu tar han min hand och lägger den på sitt lår och jag kopierar hans rörelser. När han smeker mitt knä så smeker jag hans. När han märker att jag är med på noterna så tas det hela ett steg längre.
Handen kryper upp mot ljumsken och skrevet mitt, fångar upp pungen min och kramar om den.
Bara det kändes så jävla hett sen att jag gjorde likadant på honom fick mej nästan att komma direkt.

Det kändes lite skumt men ändå mysigt över att smeka och krama någon annans pung.
Den kändes så tung på något sätt men ändå inte. Det går inte att beskrivas utan det är något man måste uppleva själv.

Nu slutar han att leka med min pung och går över till att sakta krama om min hårda kukrot.
För första gången på en evighet känns det som så hör jag honom säga nått.
- Va frågade jag lite lätt andfådd, va sa du
- Jo, du är ju minst lika stor och grov som jag om inte lite grövre.

Mitt ego fick sig en rejäl boost, alla killar vill vara välhängda eller hur och man kan inte låta bli att fundera på om så är fallet eller inte.

- Är ja frågade jag lite dumt
- varför tar du inte och känner efter

Då insåg jag att jag hade helt slutat upp med att smeka Mats och bara njutit av hans hand.
Så jag greppar tag i staken hans, lite nervöst måste man nog erkänna.
Hmm jo den är nog en aningens mindre än min, jag för min hand uppåt mot ollonet hans.
Är förundrad hur hård och varm den är samtidigt så mjukt att hålla i, den passar perfekt i min hand.
Det är som att leka med sig själv fast ändå inte. Längden den var lika tror jag, vilket jag sa högt till Mats.
Mmm får jag till svar, ”så skönt”
Jag kramar lite hårdare på vägen tillbaka så att förhuden följer med. Vill se ollonet om det är lika stort som mitt. Det är lika stort och jag ser i dunklet hur det har börjat sippra ut lite safter från det. Glänser så stolt i all sin prakt. Jag börjar runka snabbare och hårdare. Mats börjar stöna och flåsa i mitt öra. ” Du är ta mej fan en riktig baddare på att hantera en kuk. Snart så kommer jag, kommer snart att spruta rakt ut.”
Vilket fick mej att runka ännu hårdare, ville se hur hans sprut var. Se sperman skjuta ut mot sjön.
- Nu pojk, nu kommer, AAAHHHH FITTA SÅ SKÖN DU ÄR
Mats skjuter i väg tre rejäla strålar, rakt ut i vattnet. Den synen fick mej att närma mej gränsen till att komma med stormsteg. Som det kändes nu så skulle det räcka med ett par drag så skulle även min sperma hamna i vattnet. Jag sitter där och efterrunkar Mats kuk, känner hur handen min är lite kletig efter hans sperma. Vilket får mej att sluta upp med runkandet, istället för jag handen mot mitt ansikte för att liksom studera den. Ser det vita blanka kletet på min hand. Så slår den ner som en blixt i från klar himmel, varför inte smaka på det. Jag som inte ens har smakat på min egen sperma sitter där och överväger att smaka på en annans kille sperma. Tänker ”äsch va fan har man att förlora”.

Så jag räcker ut tungan och slickar upp lite av det och faktiskt det var inte så dumt, inte gott men inte äckligt heller.
Nu är det din tur att få komma säger Mats och böjer sig ner över mitt skrev. Jag lutar mej förvånat tillbaka och känner hur hans hand tar tag i kuken min och drar några drag.
- Fan frugan skulle älska att få leka med dej, du är ju som en kopia av mej fast lite grövre. Vilket är bra för hon älskar grova kukar, längden är det inte så noga med bara de är grova, hehe.

Sen känner jag hur något blött varmt och härligt sluter sig om ollonet. Det tar mej någon sekund innan jag inser att jag just nu får min första avsugning. Bara tanken på det får mej att nästan explodera men jag lyckas hålla ut några sekunder till innan jag stönar fram. ”Nu kommer det, kan inte mer, måste komma” Sen så exploderar världen och det känns som att kuken bara pumpar ut sperma. Halv evighet eller en halv minut senare, vilket av dem vet jag inte men i alla fall så föser jag undan Mats för kuken min blev för känslig, gjorde nästan ont.

- Fan Mats, det där var det bästa jag varit med om, någonsin.
Mats flinar och säger ” Fast du har ju inte varit med om så mycket än eller hur” samtidigt som han torkar bort lite sperma som runnit på sidan om munnen. Alltså där satt han och har just sugit av mej och inte nog med det. Han svalde sperman min också. Det var en jävligt het tanke. Som jag säkerligen mången kväll senare skulle runka mig till extas över.

- Nej du pojk va säger du, vi tar ett dopp till för att skölja av oss och sen är det väl dags för dej att sticka hemåt va.
- Jo i och för sig, det är ju rätt sent och en har ju sommarjobbet att tänka på.
- Mmm, fast om du vill så kan vi ju ses här imorgon, samma tid samma kanal.
- Det skulle jag inte ha något emot faktiskt. Då måste jag få testa att suga av dej också
- Vill du det, förresten ska se hur frugan har det, hon kanske kan komma med hon också. Så får du lite av det du egentligen kom hit för.
- Hehe, schysst

Sen doppade vi oss och klädde oss. Vid crossen min sa vi hej då.
När jag kom hem så la jag mej direkt och aldrig har jag sovit så gott som den natten.
Undrar just hur det kommer bli imorgon. Men det får vi se hur det blir då.

-----------------------------------------------
Kommentera gärna, vill veta om ni gillade den eller om något kunde bli bättre
mvh
Isorn2kRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Isorn2K

  • Publicerad Publicerad: 2008-08-16

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Per skrev

Juste! Härlig beskrivning. När kommer fortsättningen?

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter