Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Min Tvillingsyster

Jag heter Peter är idag 18år har en tvilling syster Mia vi bor i en mellanstor stad i västra Svergie. För tre år sedan frågade Mia mig om jag ofta var kåt. Det händer sade jag som många femtonåringar så runkade jag nästan varje dag, enligt mina vänner gjorde de också det. Jag har ett problem jag är nästa. alltid kåt Peter min fitta är nästan alltid fuktig. Jag har smyg tittat på mamma och pappa de brukar ligga med varandra på helgerna när de tror vi sover. Det visste jag också men hade aldrig tittat. Jag har även tittat på när du runkar, jag brukar smeka mig själv och komma samtidigt. Det har varat i två år nu sedan jag var trettonår. Vad vill du jag ska göra åt det. Jo Peter jag skulle kunna ragga upp vilken kille som helst, Mia hade nog rätt enigt mina bästa vänner hadde jag den snyggaste och sexigaste syrran i staden. Men jag skulle vilja veta vad som är skönt för en kille kan du lära mig att runka. Jag vet inte lillasyster tror inte det vore så bra. Lillasyster för dig va du är bara sex minuter äldre än mig fräste Mia. Mia lugnade sig jag kan visa dig vad en tjej gillar så kan du få se min fitta det var ett tag sedan då såg den, nu är den lite hårig och ofta våt. Nu hade jag blivit kåt Mia upptäckte det, din kuk har växt till sig visa mig ståndet.

Vi gick in på Mias rum hennes säng var större än min. Vi får inte pippa med varandra vi har båda ordern inne vi är femton men syskon skall inte ligga med varandra. Hade aldrig haft en tanke på att ha sex med Mia. Jag tog av mig byxorna den är större än jag minns även om jag smyg tittat på dig ibland. Mia klädde av sig naken. Nu blev jag stenkåt Mia var min tvilling syster men också en ung vacker kvinna. Vi du se min fitta jag vet att det inte är första gången men jag kan vissa dig. Mia särade på benen hon hade en orange färgad buske mellan benen. Mia vissade detta är blygläpparna han nöp lite i båda två gick vidare detta är slidan hålet där ståndet skall in och ovanför här sitter klitoris. Detta visste jag redan men tecknigarna i biologi boken var inte samma sak. Min klitta är styv och hård fittan är våt kän Peter. Jag visste inte vad jag skulle göra.
Peter slicka mig till orgasm.

Mia log jag lär dig hur du skall få mig att njuta kan vara bra för dig i framtiden för dina flickvänner jag är själv tjej vet alla hemligheter. Jag lade mig mellan Mias ben sög lite på blygläpparna förde in två fingrar i slidan. Detta är skönt Peter men Tina (Mias bästa vän) är bättre. Klittan är det läskigaste på en kvinna sug och slicka på den. Jag gjode som Mia bad mig om förde även in mina fingra in och ut medan jag tog klittan i munnen. Peter det är jätte skönt jag kommer snart.
Mia pep till blev ännu våtare och gick upp i brygga. Kyss mig brorsan bad Mia, du har min safter i ansiktet jag vill känna smaken av mig själv.

Du smakade bra syrran vill du suga mig nu. Helst inte Peter men jag kan runka av dig. Mia började fingra och smeka kuken jag visade hur hon skulle göra.
Brukar du fantisera du kan tänja på Tina hon gillar dig. Det vore inte första gången Tina hade ibland kommit in i minimala trosor när jag åt frukost men det berättade jag inte för Mia. Mia började runka vill försatsen viskade Mia och slickade och kysste mitt ollon. Mia böjade sedan runka mig igen snabbare Mia stönade jag. Mia runkade mig med en handen smekte sig mellan benen med den andra. Nu är jag nära igen Peter jag också Mia stönade jag. Mia pep till släppte min kuk drog själv två drag sen kom min största sats någonsin över Mias bröst. Du kom över mina pattar kvittrade Mia.

Detta var tre år sedan både jag och Mia var oskulder då det är vi inte längre, Mias bästa väninna Tina blev min första vi var tillsammans en tid hade sex kanske tio gånger innan det tog slut även om vi fortfarande är vänner.
Mia och jag leker med varandra ibland oftast smeker hon sig själv medan jag runkar vi gillar att göra det tillsammans. Mia har sugit av mig tre gånger men vi har aldrigt haft samlag kommer aldrig att ha det. Många tycker nog att detta är fel och äckligt men för Mia och mig är det skönt och underbart, puss på dig syrran.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Calle

  • Publicerad Publicerad: 2017-06-29

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 1/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Aniita skrev

Vart fan för lite kåtslyna och inte nog våt i fittan

Betyg: 1
Kåt Erik skrev

För lite text knulla mer!

Betyg: 1

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter