Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Min syster och grannens dotter tittar på porrfilm

Detta hände när jag var sjuttonår. Min familj bestod utav mig Calle min mamma Lena och min lillasyster Jessica kallades alltid för Jess. Jess var alltså min treår yngre syster fast hon var adopterad när hon var ett halvår från Thailand. Jess bästa vän var Veronica dottern till våra grannar kallades alltid för Vicki.
En fredag kväll när jag kom hem lite tidigare från en utekväll med polarna gick snabbt upp på mitt rum hörde fnitter från källaren där vårat tv rum var. Efter en halvtimme började jag höra stön gick ner trodde att någon av tjejerna kanske skadat sig. Både Jess och Vicki satt i bara trosor och tittade på en porrfilm det var från tv stönen kommit. Mamma skulle hade åkt till mormor denna helgen. Calle är du redan hemma sade Jess. Vicki fann sig snabbt vi du också titta. Jag
satte mig mella tjejerna just nu i filmen var det en tjej som slickade och smekte en kille utan att suga till han sprutade. Detta gör mig jättekåt viskade Vicki kan jag och Jess för gör så på dig Calle.
Nej Calle är min bror sade Jess, skitsnack sade Vicki du är från Thailand finns kanske känslor men inga blodsband. Okey sade Jess men inget mer.

Vicki tog av mig byxorna och drog ner mina boxers. Kuken sptätte upp Calle du är redan kåt sade Jess och slöt sin han runt mitt stånd. Vicki drog ner sina trosor och jag såg att hon hade en rödhårig trigangel som var väldigt upphetsande. Tycker du om min fitta eller skall jag raka den som tjejerna i filmen. Den är jättevacker svarade jag men gör som du själv vill. Du får den vara som den är sade Vicki och började kyssa och slicka på min kuk som Jess runkade. Vicki hade nu också börjat smeka sig mellan benen. Känner smaken av din kuk och doften från min fitta stönade Vicki märktes att hon var väldigt kåt nu. Jag kom efter tvåminuter, när Vicki hörde mig stöna och började spruta det mesta kom på Jess hand och upp mot hennes bröst, Vicki på till vred sig som en mask och kom hon också. Jag är fortfarade kåt sade Vicki Calle vill du ta min oskuld. Till min stora förvåning hade jag inte slaknat trots att jag just kommit. Vänta sade Jess kom tillbaks med sin mobiltelefon jag vill filma.

Vi kan göra som den blonda tjejen i filmen tror hon herre Linda, jo det var Linda Lust det visste jag men sade inget. Jag vill rida Vicki, du får hjälp mig Calle eftersom det är första gången. Att det var det för mig också hade de inte en tanke på men jag tänkte inte ävslöja det. Vicki tog om min kuk smekte sin klitta med mitt ollon i en minut sen började hon sakta sänka sig ner. Oh det stramar gör lite ont med är mest skönt. Själv hade jag inte känt sån njutning innan ju längre mer som kom in ju skönare blev det. Vicki lade sig ner och började ivrigt kyssa mig. Jess filmade och hade tagit av sig trosorna och smekte sig med den handen som inte filmade. Vicki började röra sig upp och ner. Jag förstod att detta kommer snart göra att jag kommer igen. Vicki sade plötsligt jag är nära nu fyller du mig med sperma kommer jag igen. Jag tänkte okey och efter tre minuter när Vicki var längst ner började jag spruta hon slutade jucka gav upp ett avgrunds vrål bet mig i axeln, sedan tror jag hon tuppade av. Efter någon minut tittade hon upp hon låg fortfarande över mig med min nu halvstyva kuk inne i sig. Vad var det som hände. Enligt Vecko revyn (Jess favorit tidning) kom han i dig och du fick en föntänorgasm. Jag har aldrig haft det så skönt innan tack Calle.
Det var mitt skönaste också sade jag att det var mitt första höll jag tyst med.

Vicki tyckte synd om Jess du kom aldrig, jo jag kom två gånger medans jag filmade men ni var så inne i erat så du kanske ni inte märkte. Nu blev jag lite rädd tänk om du blev gravid. Dummer du tror väl inte du skulle få komma inne i mig om det kunde hända jag äter minipiller, fast skulle det hända får vi göra det bästa av det.

Vicki och jag hade sex regelbundet i ca tre år sedan träffade hon en man som senare gifte sig med. Vicki är trettiofemår och även från skild. Så för någon månad sedan hade vi sex men det var skönt men mycket av det vi hade innan var borta. Ifall vi gör det igen vet jag inte. Jess är gifte har två flickor Jess och jag hade aldrig någon mer sexuell upplevelse med varandra. Vi är bror och syster även om inte blodet finns där.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Calle

  • Publicerad Publicerad: 2017-12-19

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 3,3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Hans skrev

Mycket bra

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter